burak 2015 márc. 16. - 22:27:22
(1593/4273)
Kedves Gabus köszönöm válaszod.
9/10
gabus53 2015 márc. 16. - 22:09:59 9/10
(1592/4273)
Kedves Burak és Mindenki!

Nem tudom, hogy mi lehet, mert bár pár perce átnéztem a Kuzey magyar oldalra, és látom, hogy errõl írogatnak. De csak késõbb tudok alaposabban körülnézni, mert per pillanat az nem tetszett nekem és felszaladt a vérnyomásom, hogy belinkeli a videókat, ami a mi oldalunkon van. Az, hogy nyilvános az oldalunk, szerintem nem jelenti azt, hogy át is kell másolnia a videókat. Én sem gondoltam arra, hogy a Szerelemben... társoldalról átrakjam ide a videókat.
Semmi gond ezzel, csak illene megkérdezni, hogy belinkelheti-e. Arról nem beszélve, hogy 1-2 hónapja kérdeztem, hogy nincs-e szándékában lefordítani a sorozatot, de azt a választ kaptam, hogy a Szerelemben... sorozaton kívül többet nem tud vállalni. Na de most ne is ez a fontos. Bár a nevét nem tudom, nem árulta el.

Zandra nevében nem tudok nyilatkozni, de szerintem mi addig folytatjuk, amíg leginkább az õ ideje (mivel, hogy tanul, és áprilisban vizsgái lesznek) engedi, én valahol ráérek, mert nyugdíjas vagyok.

BMariska52!
A köztévérõl annyit, hogy tudtommal tegnapi napon indult, de délutánra teljesen bedõlt, leállt az egész, senki nem tudta, hogy mit kell csinálni, és fekete képernyõt sugároztak az embereknek 80 milliárdért. Viszont a mai mûsor 75 %-a idõjárásjelentésbõl áll kb. 5 percenként. Valószínûleg úgy gondolják, hogy ha már ennyi pénzt áldoztak erre a szolgáltatásra, akkor percenként tájékoztatnak minket kb. így: éppen most vonult el az a 3 felhõcske, amit 2 perccel ezelõtt láthattak, kedves nézõink! (Hát én röhögõgörcsöt kapta a mai mûsortól.)
Hát hiába, a szakértelmet nem lehet eléggé megfizetni. Eddig se sokan nézték az MTV1-et, de ezután még ennyien sem.

A mellékelt képen egy kis ízelítõ a mai mûsorból.

Szép estét mindenkinek :-)
burak 2015 márc. 16. - 20:54:37 Előzmény zandra
(1591/4273)
Kedves Zandra!

A Gabusnak, Juditnak is megírtam, hogy ti sérthetetlenek vagytok és senkinek egy rossz,vagy bántó kifejezése nem lehet rátok.

Nagyon köszönjük a munkátokat.
burak 2015 márc. 16. - 20:49:31 Előzmény kaira86
(1590/4273)
Kedves Judit!

Légyszíves olvasd el amit Gabusnak írtam, ti akik ennnyit dolgoztok értünk teljes mértékben sérthetetlenek vagytok.

Nagyon kérünk bennetek, hogy nehogy abbahagyjátok.

Köszönjük
burak 2015 márc. 16. - 20:44:16
(1589/4273)
Kedves Gabus !

Azt olvasom,hogy aki fordította a Kurtot, valamiért megsértõdött és abba hagyta a fordítást.

Nagyon kérlek, hogy ti nehogy hallgassatok valakire is aki rosszat mond, mert erre aztán semmi rosszat nem lehet mondani.

Szerintem a médiával az lesz az igazi kitolás, ha végig le lesz fordítva a sorozat, mert ezt tv nélkül is meglehet csinálni.

És bárkinek tátva maradhat a szája és csak annyit, hogy "kuss" legyen.

Amint olvasom a Kossuth kiflit, nekem ezek után még gondolatom sem volt hogy belenézzek.

Nagyon kérlek

Köszönjük
BMariska52 2015 márc. 16. - 19:59:03
(1588/4273)
Még hogy siralmas? Ma párszor odakapcsoltam, kiváncsi voltam, mit alkottak a közpénzbõl! Egész nap országgyûlést és idõjárásjelentést közvetítettek! Mindezt évi 80 milliárdból! Ennyit errõl!
BMariska52 2015 márc. 16. - 19:54:43
(1587/4273)
OFFTOPIC Ha megengeditek, válaszolok Simike offtopic-jára! Küzdöttem mgammal, hogy szívesen megnézném a Kossuth kiflit, mert anno nagyon szerettem a magyar történelmi filmeket. Még azért is gondoltam megnézni, mert olvastam, hogy a felvételek egy részét az általam igen jól ismert és gyönyörû iszkaszentgyörgyi kastélyban forgatták. Apai és anyai ágon is majd minden felmenõm ott született. Aztán legyõztem magamban ezt az érzést és más filmet, más csatornát választottam, lévén a kastélyt már ismerem jól! Ezek szerint nem kell megbánnom a választásomat! OFFTOPIC vége!
simike2015 2015 márc. 16. - 15:29:04
(1586/4273)
OFFTOPIC Ma olvastam a március 15-diki hírek között. No csak érdekességképpen. Tegnap volt az új Dunán a Kossuthhkifli címû 6 (?) részes történelmi magyar filmsorozat. Tudom, hogy az RTL és a Duna nem ugyanaz. DE a sorozatot 800 millió forintból forgatták, élvezhetetlen volt a nyelvezete, és 80 000 ember látta. Aztán elkapcsoltak, maradt 40 000. Emlékeztek? A Kurt Seyitet levették a mûsorról, mert csak 380 000 ember látta. No komment. Hát ennyit a Kuzey rajongóknak. OFFTOPIC vége
9/10
gabus53 2015 márc. 15. - 20:20:22 9/10
(1585/4273)
Szia Malvincskicska!
Köszönöm, de csak Kaboca12-nek segítek.
Szép estét.
malvinkicska 2015 márc. 15. - 18:17:45
(1584/4273)
Gabukam alá írtam meg kérem a család tagokat írják alá.
BMariska52 2015 márc. 15. - 15:25:59
(1583/4273)
Kedves Gabus! Szívbõl remélem, hogy akik FB-n nézik a remekül felrakott 2. évadot, mind aláírják a peticiót! Nem is tehetnek másként!
Itt és most újra megköszönöm és nem tudom elégszer Neked és Szandrának a kitûnõ és áldozatos munkát, amivel lehetõvé teszitek nekünk, hogy láthassuk az új és újabb részeket! Mindez egy nagy ajándék számunkra! KÖSZÖNJÜK!!!!!
Most néztem végig a legutóbb felrakott két részt és még 100ezerszer el kell mondanom, csak így élvezetes, hogy látjuk, olvassuk, értjük a szöveget, nagy szükség van rá az összefüggések megértése miatt!
SZUPEREK VAGYTOK!!!!!!
9/10
gabus53 2015 márc. 15. - 12:20:38 9/10
(1582/4273)
Kedves Fórumtársak!

Nemrég az FB oldalon a lenti felhívást tettem közzé, annak érdekében, hogy minél több aláírás gyûljön össze.

---------------
Kedves sorozatrajongók!

Valószínüleg sokan tudjátok, hogy a TV2-csoport (egyenlõre !?) nem kivánja megvásárolni a Kuzey Güney c. török filmsorozat 2. évadát, amely különbözõ fórumokon nagy felháborodást keltett e sorozat nézõi között. Az egyik fórumon aláírás gyûjtést indítottak kedvenc sorozatunk leadásának folytatására.
Ez a petició idõvel elküldésre kerül a TV2-csoport részére, hátha ezzel is hatást tudunk gyakorolni rájuk.
Szeretnénk, ha minél több ember tudomást szerezne e peticióról, és kérünk, hogy aláírásoddal segítsd célunk megvalósítását.
A petició: http://www.peticiok.com/kerjuk_a_kuzey-guney_tz_es_viz_2_evadat_a_stv2-tl

Köszönjük.
---------------

Kellemet hétvégét mindenkinek.
9/10
gabus53 2015 márc. 15. - 10:58:37 9/10
(1581/4273)
Szia Simike!

Küldtem neked privit.

Kellemes hétvégét.
Evita99 2015 márc. 15. - 09:20:32
(1580/4273)
Én is támogatom a személyes találkozót a fórumosok között. Jó lenne meghálálni a lányoknak ezt a nagy munkát, amit értünk tesznek!!!!
BMariska52 2015 márc. 15. - 09:08:51
(1579/4273)
Szia! Egy nagyon jó barátom küldte el nekem dvd-n, hogy õ honnan töltötte le, megkérdezem tõle és megírom Neked.
simike2015 2015 márc. 14. - 23:01:25 Előzmény BMariska52
(1578/4273)
Szia!
Hol láttad A pillangó álmát! Mert a Yt-on én nem találtam. Köszi.
BMariska52 2015 márc. 14. - 21:24:01
(1577/4273)
Nagyon szívesen benne vagyok a klub-alakításban és abban, hogy valahol személyesen találkozzunk! Már az én fejemben is megfordult, hogyan köszönhetnénk meg a LÁNYOK munkáját! Jó ötlet, ezerrel támogatom!
BMariska52 2015 márc. 14. - 21:02:27
(1576/4273)
Bocs, hogy belepofázok kettõtök beszélgetésébe! Már én is megtettem, hogy írtam az MTV-nek 2 alkalommal is! Hivatkoztam a magyar-török és fordítva kulturális napokra is! Ha már így építik a kapcsolatokat, igazán szívesen vennénk több kiváló török filmet is! Én láttam a Pillangó álmát, abban is nagyot alakít Kivanc, de azt sem volna egy utolsó dolog, ha láthatnánk magyar fordítással, a versek miatt, pláne, hogy az a film két VALÓDI török költõ életét beszéli el! Sok mindent elolvastam róluk a film megnézése után a neten, de hiányérzet van bennem, hogy nem ismerhetjük magyarul a verseket!
BMariska52 2015 márc. 14. - 20:55:15
(1575/4273)
A lányok munkája egyszerûen ZSENIÁLIS! Nem lehetünk eléggé hálásak nekik, hogy jóvoltukból továbbra is élvezhetjük a sorozatot! A TV2-nek fogalma sincs, mitõl fosztott meg bennünket, hogy nem vetíti tovább! Kivanc õrülten jól játszik! Ebbe az átélésbe csodálnám, ha lelkileg nem roppant volna bele!
zandra 2015 márc. 14. - 20:23:51
(1574/4273)
Hát az angol felirat szerint csak ilyen "fuck/fucking..." "son of a bitch" "bitch"-ek, azt nem tudom, hogy a törökök egyébként mennyire cifrán trágárkodnak, mert ugye az angolok nagyjából mindent elintéznek ezzel a pár kifejezéssel (õk nem tudnak olyan kreatívan káromkodni, mint mi :D) Igen, kicsit én is meglepõdtem, de végül is életszerû, hogy ilyen helyzetekben elhagyja a szájukat egy-egy fákjú. (Még Cemre is lebitchezi majd Zeynepet :D) De ahhoz mát túl prûdek, hogy ne sípolják ki...