BMariska52 2015 márc. 18. - 20:12:44
(1633/4273)
Ha mindenki hasonlóan lelkes és szeretné, összejön a találkozó!
burak 2015 márc. 18. - 20:10:42
(1632/4273)
Szia bocsi,hogy beleszólok, mert nincs is, amit ezek eljátszanak a karakterük szerint, az nem szerelem. Ez már szerintem elmebaj, amit Gülten meg Cemre majd mûvel. De ez csak film, szerintem nagyon élesek a karakterek a végsõkig mennek, józan emberi ésszel ez nem így mûködik. Inkább a történet Kuzey és Güney harca akar lenni. Mindenesetre nagyon jók a török színészek, és ebben a sorozatban is mindegyik.
malvinkicska 2015 márc. 18. - 19:30:03
(1631/4273)
Off elnézést de ezt meg kell osztanom veletek újra elkezdte valaki a Kurt seyit ve sura a Fb-on. Az elsõ bölûm már fent van az egész egybe 139-p.
malvinkicska 2015 márc. 18. - 18:41:08 Előzmény BMariska52
(1630/4273)
Mikor fel vetõdött akkor írtam igaz én vidéki vagyok de nálam ez nem gond csak tudjam a helyet és az idõ pontot, meg oldom, szeretek ide kattintani sokan nézzük ugyan azt, és mégis másképp láttunk dolgokat ettõl szép, és érdekes. Az emberek különbözõek vagyunk , más más ízlés világgal.
BMariska52 2015 márc. 18. - 18:17:07
(1629/4273)
Bemes és Katica! Amit írtok, nagyon egyetértek Veletek! Jó lenne, ha igazi, valódi fórumon találkoznánk, érzésem szerint jót tudnánk beszélgetni. Valaki felvetette már a személyes találkozás lehetõségét, jó volna! Csak azt nem tudom, ki milyen illetõségû, értem ez alatt pesti, v. vidéki?, hogy és hol lehet összehozni?
Addig is jókat beszélgetünk itt.
BMariska52 2015 márc. 18. - 18:09:52
(1628/4273)
Sajnos, én is úgy látom, és nem csak ebben a filmben, hogy mindenre az alkohol a megoldás? Elég baj ez! Szerinted miért van itthon a NANE-mozgalom? Egyébként ez nekem nagy csalódás, nem gondoltam volna, hogy a törököknél ennyire dúl a piálás! OFF: mi reggelenként rádióra ébredünk, minden reggel pálinkáról, v. borról beszélnek, mondom is: na, pálinkás jóreggelt! Sajnos, ez világjelenség, eddig azt hittem, csak a Dallas-ban fogy hektószámra a viszki!
BMariska52 2015 márc. 18. - 18:04:59
(1627/4273)
Én is csak még várom a kettejük közötti romantikát, eddig a "nézések" megvannak!, de még ez is nagyon leplezve jelenik meg! Valentin-napos csöpögésre, rózsaszín álomra egyáltalán nem vágyom, nem az én világom, (szerintem az övéké sem), de egy érzelmes ölelés már hiányzik, amibõl érzi az ember leánya, hogy ez a pasi védelmez engem minden rossztól! (Ezt eddig még csak a Toygar-féle klipekben látom: Best of Kuzey-Cemre love). Bizonyára kitaláltad már, hogy 52-es vagyok, az én lánykoromban a legromantikusabb élményem az volt és tényleg megvolt!, hogy a szakadó esõben kézenfogva sétáltam a pasival a moziból haza, és a félórás út kb. 3 órát vett igénybe, mert 19 éves koromban már meg is csókolt, kb. 5 méterenként.
Bemes 2015 márc. 18. - 15:41:50
(1626/4273)
Én azt tapasztaltam az életem során, hogy a férfiak hasonlók Kuzeyhez.
Azaz azokat a nõket tisztelik, akarják feleségnek akiknek van tartásuk. Társnak nem egy olyan nõt akarnak, akik bármikor engednek a vágyaiknak, vagy rájuk másznak.Az ilyesmi csak pillanatnyilag legyezgeti a hiúságukat,de hamar kiábrándulnak.Szóval az a véleményem, hogy a nõk tehetnek arról, hogy bánnak velük a férfiak.Mert nem kell eltûrni amit nem akarok.
Most már a filmre is visszatérve, pl.Handan.Gyáva volt kilépni,csak morgott és mástól várta hogy neki jobb legyen.
Szóval tanulságos film sok szempontból.
Tényleg nagyon jók azok a finomságok,amiket Katica63. írt.Cemre fürdött a szeretetben, benne nincs agresszivitás.Zeynep agresszív szerintem, lehet hogy a túlzott ambíció is torzít a jellemen.?
Güney,Zeynep hasonló személyiség nekem-az ilyenekre mondják hogy nem kell ellenség, ha ilyen a barátod.
Bemes 2015 márc. 18. - 15:26:21
(1625/4273)
Lassan a végére érek a filmnek (mármint törökül).
Én is elítélem az erõszakot , a családon belülit is. mégis azt gondolom, hogy mindenki felelõs az életéért, még ha rosszul döntött is, nem hibáztathat mást kizárólag.
Azt gondolom, hogy nálunk is sok nõ él megalázó kapcsolatban, akár sok fiatal is a jómódért feladja önmagát.
Hogy milyen lesz az ember azt részint hazulról hozza, de az otthoni példát nem követi mindenki, mert éppen taszíthatja is.pl.Kuzey az apját finoman "helyre is teszi"késõbb, vagy ahogy bánik majd az anyjával.
Szóval itt tartva továbbra is értékesebb ember Kuzey nekem, remek srác lesz belõle, míg Güney...
Az intelligencia nekem többet jelent a késsel-villával való bánásnál.az, hogy a Sinaner család, v.akár Güney hogyan használja fel a tudását,azaz mennyire gátlástalanul verik át egymást,próbálják kiszorítani egymást,egymás nyakára lépnek stb.- szóval ezerszer Kuzey aki jó ember. Egyébként Symai kihasználta, átverte, piócaként tapadt rá, stb.
Gondolom a film végén még erre visszatérünk, kiváncsi leszek nagyon a véleményetekre.
malvinkicska 2015 márc. 18. - 15:17:32
(1624/4273)
Igazad van a mi ímádott Kivacunk ebben a sorozatban eddig még bele van bolondulva Ferhatba, mindent hátra hagy, nem érdekli semmi, ha valami éri töt zuz, avval nem lehet elintézni. Aztán még rendesen beszélgetni sem hallottam a csajokkal, kíváncsi vagyok, ha eltûnik a szemét F az életébõl, hogy fog változni. Güney tud lenni gyengéd erélyes is ha kell, az sem fenékig tejföl, de más . Banu az egy hisztis hülye nõ, birtokolni akar mindenkit, magán kívül senki nem érdekli. A Burak viselkedésére várok még.
BMariska52 2015 márc. 18. - 14:24:33
(1623/4273)
Szia Katica! Ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül, hogy egyszerre több részt esik jól megnézni! (már egyszer válaszoltam, de elszállt az éterben!) Na mindegy, milyen jól látod azt, hogy kinek milyen az otthona. Mennyivel nõiesebb, melegséget sugárzó Gültené és õ maga is!, mint szerencsétlen Handan a 3 férfi mellett nem tudta olyanná varázsolni, pedig õ egész nap otthon van, tehetné, rendezgetné, csinosítaná, lehet hogy õ pontosan az a háziasszonyi szerep, aki mos, fõz, takarít, stb a három pasira, Gültennek talán a szakmája is közrejátszik ebben.
Azért én úgy gondolom, nem kell ahhoz határainkon túl menni, hogy feudalizmussal találkozzunk, mert kis hazánk parlamentjében, vagy vezetõi szerepekben, minisztériumokban, bankokban hány nõvel találkozol? Vannak viszont elnõiesedett szakmák is, tapasztalatból tudom, bíróság, ügyészség, a tanárokról nem is beszélve.
Az ölelésre térve: szerintem ezzel fokozzák még jobban a feszültséget bennünk és táplálják a várakozást, hogy nem közelít Cemréhez Kuzey, bár mi szeretnénk már, hogy történjen valami. Talán még jobban ki akarják domborítani azt a jellemvonását, hogy nem nyúl a számára tiltott gyümölcshöz. Lehet, hogy én túl romantikusan fogom föl. Ilyen vagyok.
9/10
gabus53 2015 márc. 18. - 13:22:24 9/10
(1622/4273)
Köszi, azt hittem, hogy esetleg én jelentettem meg a neved nyilvánosan valahol rosszul.
10/10
kaboca12 2015 márc. 18. - 13:14:24 10/10
(1621/4273)
Persze, megmondom. A petíció szerzõjénél az volt, hogy Varga Gabriella. Én nem Varga vagyok. :)
9/10
gabus53 2015 márc. 18. - 13:06:48 9/10
(1620/4273)
Majd megmondod, hogy hol? Mert egy picit most elvesztettem a fonalat... :-)
10/10
kaboca12 2015 márc. 18. - 12:27:17 10/10
(1619/4273)
Most vettem csak észre, hogy a petíciónál nem jól volt írva a nevem! :O Én írtam volna rosszul (a saját nevem??? Ennyi idõsen talán le bírom írni!? ), vagy valami központi hiba volt? Mindegy, kijavítottam a lánykorira.
burak 2015 márc. 18. - 10:41:14
(1618/4273)
Azért csak nézd meg a Vikingeket is, Majdnem két hónapja nem hallottunk Kivancról, most vagy törökben forgatott,vagy filmet,vagy reklámot. Ki tudja, amerikára szerintem kevés volt ez az idõ.De majd kiderül.
9/10
9/10
gabus53 2015 márc. 18. - 10:23:39 9/10
(1616/4273)
Igazad van. De akkor még sem fog játszani a Vikingekben?

Szép napot.
burak 2015 márc. 18. - 10:13:39
(1615/4273)
Szia Gabus !

Szerintem most már biztos, hogy törökben van. Én csodálkoztam is, hogy nem hallunk hírt róla, egy fénykép sincs, hogy elment. A googléból én egy betût nem értek,valami macska, meg pénz.

A lovas kép is mostani, gondoltam is, a saját lova, gyönyörûek együtt.

Ha valamit tudsz írjál.

Vagy aki hallja adja át.

Köszi
BMariska52 2015 márc. 18. - 06:58:49
(1614/4273)
Szép jó reggelt Mindenkinek! Nehezen fogtam vissza magam, de éjjel már nem tudtam írni... - A TV2-nek fogalma sincs, hogy MIT NEM VETT MEG! Esküszöm, a 2. évad eddig bárminél jobban tetszik nekem! A történet is nagyon jól meg van írva, a nyomozó is szimpi pasi, jól játszik. Alig tértem még magamhoz, a szemem könnyes volt a temetõi jelenettõl, amikor a következõ pillanatban rálõttek Simay-ra, csak néztem. Ez most jól jöhet Kuzey-nek, hogy odacsalogassa Ferhatot. Nem volt semmi Handan asszony jelenete, nem fogta vissza magát. Hanem, ahogy Banu kisasszony néz Cemrére, attól Cemre már rég a temetõben feküdhetne. Belegondoltam, milyen szinten kell hogy uralkodjon az érzésein Kuzey, mikor kikíséri Cemrét, legszívesebben magához ölelné, adja Ég, hogy erre is sor kerüljön!
Szóval, újra elmondom, hogy nagyon jó, és nagyon hálásak vagyunk a Lányoknak! FONTOS! Gabus írta, hogy Szandra áprilisban vizsgázik, ha megírnátok, hogy mikor, ezerrel szorítunk majd, bár én már most megelõlegezek egy jó eredményt NEKI! Mostantól Szép Napot Nektek! Ja, és még annyit, nagyon jók a képek, amiket Gabus felrak, Kivanc istenien néz ki!