9/10
gabus53 2015 márc. 17. - 22:48:05 9/10
(1613/4273)
Szia Burak!

Én, mint jól informált :-) azt mondom, hogy Amerikában van, hiszen most forgatják a Vikingek 3. évadát, és két epizódban fog szerepelni a törökök szerint. Az viszont azt jelenti, hogy hamarosan látni kell õt, mert már csak 2 epizód van hátra az évadból, azt viszont csütörtök este mutatják be Amerikában, tehát éjjel már felteszik egy online oldalra. (a múlt heti részben még nem láttam).

De viszont a Gecce magazin szerint tényleg Törökországban lehet a fotók alapján, valami olyasmit írnak, hogy visszatér a képernyõre, de nem nyilatkoznak.

Most már semmit sem értek...
burak 2015 márc. 17. - 22:13:16
(1612/4273)
Gabus !

Látom a FB-on az új Kivanc képeket, ezek szerint még törökben van, csodálkoztam volna, hogy nem láttuk mikor elmegy.

Te mit olvasol róla, a képen látom egy kicsit szerintem be is van rúgva, és a csaja vezet.
8/10
Érsekvári 2015 márc. 17. - 20:49:41 8/10
(1611/4273)
Sziasztok !

Most jutottam gépközelbe és a mai részt is most nézem majd meg , nagyon jó a sorozat .
Olvasom a nagy felháborodást ( jogos ) , mindig akad ilyen bunkó aki abban éli ki a sivár lelkivilágát , hogy belerondít mások értelmes , színvonalas munkájába. Agyatlan primitív alak az már biztos.
Így arctalanul nagyon lehet piszkoskodni , pofátlan akárki legyen .
Nem kell az ilyennel foglalkozni , odafigyelni rá .
Könnyû tanácsot adni , de egész egyszerûen levegõnek kell nézni , nehogy már miatta tönkre menjen , ami már jól mûködik .
Mindkét oldalon nagyon örülünk és nem gyõzzük köszönni , hogy ilyen profi módon létrehoztátok az oldalt .

GABUSNAK és SZANDRÁNAK ! Ezer ölelés és hála érte :))))
BMariska52 2015 márc. 17. - 19:58:17
(1610/4273)
Minden hozzászólást elolvastam, újra csak azt mondhatom, amit minden nap! Hálát adok a Mi Lányainknak, én így hívom a kis drágákat, akik ilyen nagy örömet szereznek sokunknak! Már hajnalban kigondoltam, hogy ezt fogom írni: szeretitek-e a finom csokitortát? mert én nagyon! csak úgy sóvárgok utána, de még várok-várok, hogy egészen ki tudjam élvezni, én mindig két napot várok Kuzey-re és akkor egyszerre három részt nézek, tehát 3x20 percet, mert az utolsó 20 percet újra megnézem. Kicsit se nézzetek hülyének, kérlek! Ezt az említett három részt most kezdem! Szép estét Nektek!
BMariska52 2015 márc. 17. - 19:46:42
(1609/4273)
Az kell nekünk, mikor a megkérdezett mai fiatalok azt sem tudják, ki volt Petõfi! + mikor megkérdezték, ki írta a Talpra magyar-t, azt mondták: Kölcsey! Ezt a nemzedéket sikerült kinevelni!
BMariska52 2015 márc. 17. - 19:44:44
(1608/4273)
Szia Kedves Gabus! Épp ezt láttam én is, hogy 5 percenként idõjárásjelentés, sima vakegér idõjósokkal, aztán egész délután, próbaképpen odakapcsolva parlamenti közvetítés, most olvastam, hogy Reisz A.-t lapátra tették! OFF!
BMariska52 2015 márc. 17. - 19:40:37 Előzmény burak
(1607/4273)
Kedves Burak! Még csak két nap telt el, hogy nem olvastam a Fórumot és most látom, mi van itt! Az utoljára írt bejegyzésemtõl kezdtem el nézni, a fölötte lévõ MINDHÁROM leveleddel millió százalékig egyetértek, hogy a "mi" fordító-szövegfelrakó lányainkat senki ne sértse meg, és nehogy abbahagyják ezt az áldozatos munkát, amit önzetlenül tesznek, mert mindannyian kardunkba dõlünk! Ezt anélkül írtam le, hogy tudnám, mi történt, nem ismerem az elõzményeket! Senki ne vegye tõlem kavarásnak, engem csak a jószándék vezérelt, hogy ezt leírtam, most olvasok tovább.
Szirmai Éva 2015 márc. 17. - 17:41:29
(1606/4273)
Kedves Gabus és Zandra! Millió hála és köszönet ezért a nagy munkáért amit végeztek! én is kérem, hogy folytassátok tovább, mert nagyon sok embernek szereztek nagyon nagy örömet.
Én így ismeretlenül is nagyon kedvellek titeket, de azt azért nem fogadom meg, hogy nem fogom nézni, ha a Tv2 még is leadja. Nekem még a szétdarabolt változata is tetszett. Arról nem is beszélve, hogy ott szép nagy képernyõn tudom nézni, de az én "öreg, csosza" laptopomat nem lehet a Tv-hez csatlakoztatni.

A Szerelemben háborúban is nagyon jó film és igen fogom sajnálni, ha tényleg abba marad a további fordítása. Nem értem, hogy miért kell a másikat bántani, különösen, ha az még jót is akar.
Üdvözlettel és szeretettel: Éva
Bemes 2015 márc. 17. - 16:52:31
(1605/4273)
Én is csak azt szeretném kérni, hogy folytassátok a feliratozást, mert nagyon hálásak vagyunk Nektek érte.Nem is tudjátok elképzelni, mennyire várjuk mindig az új filmet.!
Azóta egyáltalán nem is kapcsolok ker. Tv-kre, elegem lett abból, hogy ennyire hülyének néznek minket.
Szerintem is ugyanaz a fazon lehet a szemétkedõ a Szerelemben...fordítójával mint aki itt is próbálkozott elrontani a hangulatot.
Beteg az ilyen, nem tudja elviselni hogy rengetegen hálásak vagyunk az önzetlen fordítóknak.
nagyi32 2015 márc. 17. - 13:51:30
(1604/4273)
Remélem igaz a hír, mert szerintem is nagyon jó a sorozat
10/10
lizbell 2015 márc. 17. - 13:18:36 10/10
(1603/4273)
azért ne essünk túlzásba, mert ez az egy infó a rendelkezésünkre fog állni!!! :)
amúgy gondolkodtam, ha megérkezik a megrendelés, onnan még 2-3 hét, mire konkrétan elkezdik a studió munkát és legalább 15 résznek késznek kell lennie kb. mire adásba kerül! tehát elkézelhetõ, hogy mondjuk májustól újra adják! de ez csak elmélet!
persze ez a 15 rész nem 15 bölüm, mert szétvagdalják nyilván megint! :(
9/10
gabus53 2015 márc. 17. - 13:07:36 9/10
(1602/4273)
Nem hiába, ahogy mondani szokás: Te vagy egy biztos pont az életünkben !!! :-)
10/10
lizbell 2015 márc. 17. - 12:05:13 10/10
(1601/4273)
kiderül nemsokára, ha a szinkronból jön a füles :) de valahogy nem tudom most elhinni! vagy csak tényleg az van, hogy senkinek fogalma sincs a csatornán belül mi folyik! pláne az ügyfélszolgálatosoknak!
9/10
gabus53 2015 márc. 17. - 11:56:58 9/10
(1600/4273)
Szia!
Semmi közelebbit nem tudok, csak a petícióhoz írtak tegnap, és a másik Kuzey Güney fórumon is írták.
Szép napot :-)
burak 2015 márc. 17. - 11:44:26
(1599/4273)
Szia Gabus

Írod a jó hírt, egyébként kinek vették meg, meg minek, esetleg ott a tv2 frenetikus stábja megnézheti.
Ha átgondoljuk, abból nyár végére, vagy õszre lesz valami, nyáron mindenki másképp tvzik, õszre meg már kit érdekel.
Aki meg még nem látta az biztos nem tud becsatlakozni.

Számomra atv2 nem létezik, eddig sem sokat, tudod milyen klassz így nézni, ahogy ti adjátok, még az sem feltünõ, hogy olyan rövidek a részek, mert nem szakítod meg reklámmal. Nagyon jó szerintem mindenkinek az eredeti hangja a karakteréhez.
10/10
lizbell 2015 márc. 17. - 10:12:29 10/10
(1598/4273)
biztos ugyanaz a bunkó volt, aki itt is garázdálkodott!
mindenestre kár ezért megsértõdni, le kell tiltani és kész... mindenhol vannak ilyenek! :(
9/10
gabus53 2015 márc. 17. - 10:07:48 9/10
(1597/4273)
.
9/10
gabus53 2015 márc. 17. - 01:58:26 9/10
(1596/4273)
És azt lehet tudni, hogy mi volt a kommentben, és ki írta, mert most próbáltam a kommentekben böngészni, de csak azt látom, hogy mindenki kéri a folytatást. Csak azért kérdem, nehogy nálunk is elkezdjen kekeckedni, mert akkor nem fogom vissza magam...
Én is sajnálom, hogy abbamarad.

-------------------------------

Egyébként MINDENKINEK VAN EGY JÓ HÍREM!!!

A Kuzey Güney FB oldal (Szerelemben párja) beírt a petícióhoz, mégpedig azt, hogy ÁLLÍTÓLAG MEGVÁSÁROLTÁK A 2. ÉVADOT, DE MÉG NEM ADTAK MEGBÍZÁST A SZINKRONRA.

Remélem igaz a hír.

Jó reggelt mindenkinek... :-)
9/10
gabus53 2015 márc. 17. - 00:06:50 9/10
(1595/4273)
Hát szióka!

Nem, nem szóltam rá, csak rámentem az oldalára, és meglepõdtem, hogy csak úgy belinkeli a videóinkat.

Azért is írtam elõzõleg, hogy még nem néztem utána, hogy mi lehet a baj (mert elõkészítettem a holnapi részt, éppen feltöltés alatt van), de ha végeztem, akkor alaposan körülnézek, hogy miért nem akarja folytatni, és akkor itt a fórumra is beírom.
Én is sajnálnám, ha abbahagyná, hiszen az 1. évad 13 epizódból, a 2. évad viszont 8 epizódból áll, tehát ha úgy vesszük, már a javán túl van.
Viszont most látom, a Mankos írja, hogy valami komment miatt, elképzelhetõ, mivel Hangerika pár napja azt írta nekem, hogy valami Mónika állandóan kioktatja õt és kritizálja, ahelyett, hogy megköszönné. Lehet, hogy talán emiatt.

Úgyhogy utánanézek. Jó pihenést neked :-)
zandra 2015 márc. 16. - 23:26:38
(1594/4273)
Most akkor azért nem fordítja tovább a Kurtot mert Gabus rászólt, hogy ne másolja át a videókat? Egyébként engem nem zavar, ha átmásolja, de most nem értem az összefüggést a két dolog között, miért a Kurt rajongókat "bünteti" ezért? Mondjuk nekem tök8, én nem nézem, csak fura.

Köszi, burak:) Nem áll szándékomban abbahagyni és nincs is okom rá, engem nem sértett meg senki, igazából azt se tudom pontosan, hogy mirõl van szó, nincs is facebookom. De ha meg is sértene valaki, akkor se szúrnék ki ezért a többiekkel, akiknek már megígértem valamit.