burak 2015 febr. 26. - 13:47:33
(1213/4273)
Látod azért írtam, hogy sajnálom magunkat és részvétem mindenkinek, hogy ezek a sz......bepaliztak minket. Sajnálom,hogy nem tudod nézni a neten, mert pl.ha legalább 2,vagy 3 részt amit a tv lead 5 perces megszakításokkal egyszerre megtudnád nézni, azt mondanád hûha ez felér egy filmmel. Egyáltalán nem unalmas a Kuzey sem,csak nem így kellene nézni ahogy a tv adja. Sajnos ezek úgy vették meg ezek, mint a többi sz.... szappanoperát, valamit vegyenek. De a törökök ezeket már túlfutották. Mindegy én csak abban bízom jön a nyár és elfelejtjük az egészet.
10/10
kaboca12 2015 febr. 26. - 13:32:47 10/10
(1212/4273)
Igen, szeretem a romantikus filmeket. A mai rohanó, rothadó világban kell az én lelkemnek az, hogy alig egy órára beleéljem magam az álomvilágba. :) Nem tudok a neten filmeket nézni. Egyrészt nincs rá idõm. Ismerem magam és tudom, hogy nem tudnék leállni. Másrészt olyan helyen lakom, ahol nincs kiépített vezetékes hálózat, a mobil netem pedig nem alkalmas filmnézésre, hiszen egy 45 perces résszel ki is meríteném az adatforgalmamat. Nem ismerem az említett sorozatokat, pedig nagyon szeretem a török filmeket. A Seherezádéval, Ezellel kezdtem, a Szulejmánnal és A végsõ akarattal folytattam. Na itt ragadott meg a török kultúra, a tisztelet, az igényesség, ami minden általam eddig látott filmbõl árad, a tisztaság a szegényesebb házakban is. Sokan írták itt, hogy a török sorozatok unalmasak, vontatottak. Igen, ez így van. De ez nálam eltörpül az elõbb említett elõnyök miatt. Például A végsõ akaratot úgy néztem végig, hogy észre sem vettem, hogy elment 45 perc. Vagy 60, mindegy. Ezek után pedig nincs türelmem végignézni egy mexikói vagy kolumbiai sorozatot.
A választ köszönöm és csalódott vagyok, hogy nem látjuk a beteljesülést. És most nem csak Kuzey és Cemre kapcsolatára gondolok.
burak 2015 febr. 26. - 12:28:19
(1211/4273)
Szia !

Ezek szerint te is szereted a romantikusakat, akkor ajánlom de lehet, hogy láttad a Tiltott Szerelmet, én azt rongyosra nézem.

Ez teljesen más történet
SPOILER
semmi nem történik, megint csak dráma lesz, nagy,
SPOILER vége

Az az igazság szerintem sokan azt hiszik majd, hogy ez a történet vége. Mivel mindenki bevallotta, hogy ki kit szeret.De ez így túl sablonos lenne. Hátha egyszer megtudjuk mi történik, mert az az igazság törökül sem igazán lehet olyan jól követni az eseményeket, mivel hiányzik a szinkron.

Bennem is nagyon sok kérdés van pedig többször is végignéztem törökül.
burak 2015 febr. 26. - 12:16:55 Előzmény gabus53
(1210/4273)
Köszönöm szépen, nekem ehhez nagy segítség kell, még a privihez is a hétvégén megpróbálom, válaszolok !
10/10
kaboca12 2015 febr. 26. - 11:02:51 10/10
(1209/4273)
Sziasztok!

Folyamatos követõje vagyok a hozzászólásoknak. Most, hogy már biztos, hogy jövõ héten befejezi a ker. csatorna a vetítést lenne egy olyan kérdésem azokhoz, akik már látták akár magyarul, akár törökül a sorit, hogy lesz valami intimebb jelenet Kuzey és Cemre között? Mármint jövõ hétig. A tegnapi rész is elmondott minden ki nem mondott szót kettõjük között, de egy icipici csókra gondolok. És ha valamelyikõtök ráér, nagyon örülnék spoilereknek privátban! Elõre is köszönöm! :)
Bemes 2015 febr. 25. - 23:24:51
(1208/4273)
Én is így értékelem Güney mai húzását, sõt egész viselkedését indíttatását mint Te.
Bemes 2015 febr. 25. - 23:16:45 Előzmény burak
(1207/4273)
Na én pont ezt írta meg nekik. Mármint hogy aki kiválasztotta a sorozatot, az nem nézte végig, nem tisztességes velünk szemben ez az eljárás,semmibe veszik a nézõket.
Na és hogy miért jó nekik, hogy akár törökül is képesek sokan nézni.?
Ezt csinálták a Szerelemben, háborúban c. filmmel is, úgy látszik a nézõ nem fontos.Erre írták, hogy továbbítják az észrevételeimet.
Bemes 2015 febr. 25. - 23:01:29 Előzmény BMariska52
(1206/4273)
Ez a rész tényleg megfogott engem is. Piszok rossz kedvem lett utána, hogy nem láthatjuk a folytatást.
Teljesen igazad van, a törököknél még van súlya a barátságnak, becsületnek, nálunk már ez nincs meg.
A múlt részben Burak is megjegyezte, hogy Kuzey értékes ember, ezzel ki is emelte õt a többiek közül.
10/10
ccaty 2015 febr. 25. - 22:25:09 10/10
(1205/4273)
Sami papának itt-ott emlékezet kiesése van. Már megfeledkezett az õ kis tüzeskedésérõl, amivel szintén Kuzeyt szívatta meg a Ferhat. Ugyanis ezzel nemhogy segítette a fiát, hanem még újabb terhet rótt rá. Úgyhogy mellõzhetné a hegyi beszédeket az öreg, mikor õ még öreg fejjel is esztelenségeket csinál.

Nem vagyok részrehajló, de az öreg jól megmondta Güneynek, hogy mit gondol róla, látszott is, hogy az nagyon zokon vette a hallottakat. Azért is van annyira maga alatt és sajnáltatja magát. Közben pedig fondorlatosan magához hívja Cemrét és részegségében ki is akarja használni.

Dehogy szereti õt. Nem szeret õ senkit, saját magán kívül. Õ már akkor tudta, amikor helyette került börtönbe az öccse, hogy az szerelmes a lányba, ezért volt a baleset is (amit ugye most kellene, hogy elmondjon a lánynak, hogy miként történt) Sõt, volt olyan szemét, hogy még el is jegyezte a lányt, majd amikor az érdekei azt kívánták simán átlépett rajta. (Persze ezt is csak szerelembõl tette, bizony)

A szakításnak van egy becsületes módja is. Mondjuk az, hogy tisztességesen elmondja, hogy már nem vele képzeli el az életét.

Nos, ha már most úgy érzi, hogy egyedül van, akkor nagyon rossz lesz neki a végén, mert még a nyalizós anyja sem lesz mellette. Csak mindenkit ki használ, ha úgy hozza az érdeke. Nem olyan jószívû õ, hogy merõ testvéri szeretetbõl átengedné neki Cemrét. A négy év alatt erre miért nem gondolt, amíg Kuzey helyette ült? Sõt, pont azért szólt mostanság be Kuzeynek, hogy az nehogy közelítsen a lányhoz.

A szemétsége most aztán jól kicsúcsosodott, hiszen Kuzey SMS-ben megírta neki, hogy Cemre menjen le, õ majd ott várja. Erre mit tesz? Jól megkörnyékezi a lányt, hátha rajtakapja õket Kuzey. Szerénységgel pedig végképp nem lehet megvádolni, mert most is abban a hiszemben van (az elkövetett sok piszoksága után is), hogy Cemre még mindig szerelmes belé.

Holnap pedig a pofonok halmaza fogja ellepni, már elõre is megjósolható. Azért lenne jó magyarul nézni, mert gondolom, jól odamondogatnak majd egymásnak közben.

Mindent összevetve, azért érdekelne, hogy aki megvágja a sorozatot az is tud törökül? Mert, ha nem, akkor hogyan tudja, hogy mikor kell megvágni, egyáltalán ki dönti el, hogy mikor és hol kell megvágni. Mert aki a fordítást csinálja, az lefordítja a teljes majdnem 2 órás részeket és azokat valaki végignézi és akkor döntik el, hogy hol érdemes megvágni? A szinkron a teljes részhez, vagy már a vágott epizódhoz készül? Írhatnának errõl is, hogy miként van ez.
8/10
Érsekvári 2015 febr. 25. - 21:42:01 8/10
(1204/4273)
Nagyon elszánt vagy , hogy így harcolsz a sorozatért , remélem sikerrel jársz . Kiegyeznék azzal is , ha õsztõl kezdenék a következõ évadot leadni , addigra talán kialakul és láthatjuk a folytatást.
Ebben a sorozatban már nem szokás , mivel 2011-2013-ig forgatták és ez modern felfogásúnak számít . Arra utalnék mivel sokban viszont látjuk a tisztelet adásnak azt a formáját , amikor kezet csókol a gyerek a szülõnek és utána a homlokához érinti a kezét . szép gesztus .
Nekem minden szempontból szimpatikusabb Cemre mint Zeynep aki elég rideg -hideg nõ , lehet a fekete haja is teszi (a répa színû fejével szexi volt ) az extrém ruhái tükrözik a divattervezõi mivoltát is.
Ha õ tervezte Handan anyu ruháját az esküvõre , az elég gáz lett . Minden szubjektív , nézõpont kérdése.
Güney egyre bizonytalanabb , így beleugrani egy házasságba kész öngyilkosság . Kettõjük közül Banu ragaszkodik görcsösen hozzá , Güney egykedvûen aszisztál hozzá .
Várom a esküvõt , jó rész lesz :D :D
10/10
lizbell 2015 febr. 25. - 21:11:14 10/10
(1203/4273)
oké :)
burak 2015 febr. 25. - 21:05:03
(1202/4273)
Köszi a válaszod, az utolsó nap majd várlak fel egy búcsúra, és akkor majd lenne egy - spoiler kérdésem -.

Inkább most már hallgassuk a török zenét.
10/10
lizbell 2015 febr. 25. - 21:01:32 10/10
(1201/4273)
Persze, ha van véleményem, akkor jövök, én nem fogadtam meg hogy abbahagyom :)) de minden áron nem reagálok, fõleg ha olyan ír akivel teljesen másképp látunk dolgokat, annak nem látom értelmét! és már nem is idegesítem magam, egyelõre megelégszem azzal hogy láttam, tudom nagyvonalakban a sztorit, a kiélvezkedés (szép magyar szó) meg majd késõbb jön a szinkronnal :)))
burak 2015 febr. 25. - 20:53:06
(1200/4273)
Látom te is azért bekapcsolódtál megint mint én a csetelésbe, pedig megfogadtam, hogy ezt is befejezem,minek, ahogy írtam már sajnálom magunkat, hogy csõbe húztak, és megint csak idegesítjük magunkat, hogy ilyen szemétséget csinálnak velünk.

Fogadásom lenne rá, hogy ezt a sorozatot rajtunk kívül, bármelyik illetékes tévés nem nézte végig, sõt még a történetét sem tudják.
burak 2015 febr. 25. - 20:43:59
(1199/4273)
Én is az elején többször is végignéztem,igaz sokszor ugrattam is mert a szövegnél egyszerûen fölöslegesnek tartottam a nézését.
Most már nem nézem és nem is fogom, lassan majd csak kigyógyulunk ebbõl a betegségbõl, hogy nem tudjuk a folytatást, mert nem is vége a lényeg, hanem ezek az emberi szálak hogyan csavarodnak össze-vissza, mert ugyanis ez egy komplett történet, ami elvezet a végéhez, a filmeket sem hagyjuk abba féluton.

Köszönet a ker. tv nek.
10/10
lizbell 2015 febr. 25. - 20:39:08 10/10
(1198/4273)
megnézem, van amelyik nekem is nagyon bejön :)
burak 2015 febr. 25. - 20:37:18
(1197/4273)
felmentem a Mehmet Erdem honlapjára igazi jó török zenészek,akit érdekel most hallgatom, aFB is jó az a száma.
10/10
lizbell 2015 febr. 25. - 20:30:57 10/10
(1196/4273)
igen igen :) világos! erre írtam én a múltkor, hogy hiába néztem végig törökül, akarom hallani mit beszélnek, mit mond Cemrének, hogy fogalmaz, mert minden szó érdekel!
burak 2015 febr. 25. - 20:25:10
(1195/4273)
Igen bocsi, a magyar szövegnél arra gondoltam, van amikor közvetlenül megnézem elõtte törökül,és szembesülve a magyarral úristen mondom álmomban sem gondoltam volna, hogy errõl van szó a szövegben. Biztos ti is így vagytok.

Emlékezz vissza mikor mondta Güney és van is jelenet, hogy Kuzey elõbb szerette Cemrét, csak Güney megelõzte az udvarlásban és akkor még õ sem tudhatta, hogy Cemre beleszeret-e. Egyébként is most, hogy belegondolunk Cemre mióta szereti Kuzeyt, Güney az elsõ pasija az õ szerelmük is kérdéses.
10/10
lizbell 2015 febr. 25. - 20:14:34 10/10
(1194/4273)
kicsit összecsaptad, nem értem mit akarsz a végén mondani, bocs :) egyelõre még magyarul nézzük, mire kell a magyar szöveg!?
lehet hogy van igazságod amúgy de ez azért hülyeség szerintem, mármint ha valaki valaki miatt lemond, mert attól még nem biztos hogy viszonozva lesz a szerelem, vagyis értelmetlen áldozat! amikor õk szakítottak, még halvány jele sem volt annak elvileg, hogy Cemre beleszeret Kuzeybe.