burak 2015 febr. 25. - 20:05:25
(1193/4273)
Én szerintem pedig Güney igazat mondott, és ez az egész történet lényege, és amit most mondott Güney Cemrének soha nem kerül sor erre, hogy a két srác megbeszélje. Kuzey szerintem soha nem fogja megtudni, hogy Güney lemondott Cemrérõl õmiatta.

Csak sajnos kell a magyar szöveg, most is az esküvön, ahogy megtudja mindenki a testvért. Annyi minden új jönne még,de mindegy.
BMariska52 2015 febr. 25. - 20:05:06
(1192/4273)
Kedves Lizbell! Azért meghagyom a hajamat, de Veled együtt bízom benne, lesz még folytatás, ha kicsit várni kell rá, én akkor is megnézem, addig megpróbálkozom a törökkel, de az nem ugyanaz, láthatjuk, milyen fontos az, hogy értsük, mit mondanak, és ma, meg tegnap is nagyon fontos volt a szöveg!!! Mindentõl függetlenül, én írok egy szívhez szóló levelet a TV2-nek, remélem, lesznek követõim közületek! Lehet, hogy van aki szerint hiába, de úgy érzem, megér egy misét!
BMariska52 2015 febr. 25. - 19:58:37
(1191/4273)
Igazad van, Cemre valóban szép volt ma, mondjuk én máskor sem tartottam õt csúnyának. Sajnos, vele sírtam, Annyira õszintén látszott a szemükben, (Cemre és Kuzey) hogy igenis, nagyot alakítanak! Én különben nem hiszem, hogy Güney õszinte volt, csak most egy kissé maga alatt van, nincs egy igaz jó barátja, de ezt magának köszönheti! Szerintem õ pont nem az a tipus, aki a testvére kedvéért lemondott volna Cemrérõl, inkább az munkál a háttérben, hogy a gazdag gyõzött ha nem is a szívében, de az eszében igen, ki akar törni otthonról, ami neki sikerül is, csak éppen egyedül marad mint az ujjam, és lelkében bánja, de nincs visszakozz, Banu vasmarokkal fogja! Alira pedig nincsenek szavak, milyen igaz barát, gondolhatjuk, ez ma már csak a filmekben van, de talán elvétve még akad. Mondjuk, én úgy látom több török filmen is, náluk nagyon komolyan veszik a baráti, családi kötelékeket, a családban is nagyon megadják a tiszteletet, még nincsenek úgy elszállva, mint pl. itthon sokan.
10/10
lizbell 2015 febr. 25. - 19:57:58 10/10
(1190/4273)
Hát nem semmi jelenetek voltak, az biztos! és Cemre is nagyon jó!!!
Próbáld meg nem kitépni a hajad :)))) bízzunk benne, mást nem tehetünk, lesz részünk a folytatásban! csak késleltetett élvezettel!
10/10
lizbell 2015 febr. 25. - 19:50:53 10/10
(1189/4273)
Hát igen összetett érzés, az biztos! Szerette régen nyilván, legalábbis elhiszem, csak nagyobb volt benne a becsvágy, a bizonyítási vágy a feljebb kapaszkodás, így érdekbõl elhagyta! Most meg azzal szembesül állandóan hogy semmibe veszik, nem becsülik, csak Banu miatt tûrik meg, ráadásul degradálják a családját is, ami biztos vacak érzés akkor is ha nincs velük túl jóban, plusz nehezen viseli azt is hogy Cemrét ennyire felkavarta ez a régi Kuzey ügy.... szóval nem egyszerû! A maga módján biztos szereti, de inkább hiúsági kérdés és birtoklási vágy van mögötte, mint õszinte szerelem.
BMariska52 2015 febr. 25. - 19:46:09
(1188/4273)
Nem szégyellem, bevallom, ma kétszer is elpityeregtem magam, annyira szívbõl sajnáltam Kuzeyt! A hajam kitépem, hogy miért fosztanak meg bennünket attól, hogy láthassuk sorsa jobbra fordulását és a gonosz elpusztulását!
Tudom, hogy minden filmbe kell egy gonosz, de Ferhát már túl sok, mert szegény K. lépni sem tud anélkül, hogy az a mocsok ne tenne keresztbe!
Bemes 2015 febr. 25. - 18:56:17
(1187/4273)
Nem tudom Ti mit gondoltok, de én nem hiszem el Güneynek a szerelmét Cemre iránt. Nem hiszek abban, hogy vkit szeret, aztán seperc alatt mással kavar, kötelezi el magát. Talán inkább mégsem olyan jól jöttek be a számításai, nincs megbecsülése gazdagéknál. Pofátlanság volt tõle Cemre letámadása, visszaèl Kuzey már szerintem butaságba menõ tisztességével.
8/10
Érsekvári 2015 febr. 25. - 18:35:45 8/10
(1186/4273)
Mindig az a izgalmas ami tabu . Ne is mond a KPA tiszta õrület ,megjelent a Sinan tudod kire gondolok és egy vadállat ût, ver , lõ . Megvadult a sorozat . A most hétfõi Paramparcába is elképesztõ brutalitások vannak . Igaz elhomályosítják a vért a filmen , de az attól még ott van . Egyáltalán nem finomkodnak egyikben sem mostanában .
burak 2015 febr. 25. - 17:24:18 Előzmény simike2015
(1185/4273)
Viszont abban gratulálni tudunk a tv-nek, hogy sikerült a 4o bölümöt 107 részre trancsirozni, néha elviselhetetlenül.
Ebben profik.
8/10
Érsekvári 2015 febr. 25. - 17:12:48 8/10
(1184/4273)
Mondtam , hogy ez a pár rész igencsak hatni fog ránk . Kivanc nagyon élethûen adja elõ , maximális alakítást nyújt . Nem is tudom már elképzelni vidám szerepben milyen lehet . Az eddigi szerepei ( talán a Gümüs lazább volt ) , de a többi hasonló .
Ali ilyen csak filmben létezik ennyire csúcs barát , ember .
Ma egy két jelenetben Cemre különösen szép volt ,az arca teljesen átszellemült ahogy átérezte a helyzetet . Kuzeynek Õ igazi lelki társa a megértõ szerelmes lány.
Güney még most is miatta visszacsinálna mindent , ha Cemre akarná õt .
Az vigasztal kicsit egymáséi lesznek , pedig úgy nézném , de fõképpen hallgatnám õket . Nagyon szép mondatok hangzanak el .

Most 4 új török sorozatot nézek a neten mind 2015-ös a hét minden napjára jut 1 ( hetente van ) , de kivétel nélkül a szenvedés a kínlódás a bosszúvágy a reménytelen szerelem , kényszerházasság mindbe elõfordul mint alaptéma . Viszont baromi jó mind , nagyon jó szereplõkkel , nem szabadulok tõlük örök rabja vagyok , maradok is .
burak 2015 febr. 25. - 17:10:57
(1183/4273)
A Gümüst, csak azért írtam, mert az jó pár éve volt, és akkor a magyarok is megtudták venni végig, mert gondolom nem volt drága.

A mostaniak, úgy gondolom már nem olcsók, vagy ezek a h. agyúak azt sem tudták, mint a Kurtnál is, hogy mit vesznek meg.

Csak azért bánt az egész, mert én õrült Kivanc rajongó vagyok, de eljutottam odáig, hogy ennyi volt, mint ahogy Kuzey mondta Cemrének belefáradtam a szórakozásukba.
malvinkicska 2015 febr. 25. - 15:32:22
(1182/4273)
A mai rész az nem volt semmi, nagyot alakította két fiú, Cemre csak nyelte a könnyeit, meg is értem, ha csak egy szóval mondta volna G-nek, hogy igen annyi lett volna a Banuval való esküvõnek, nagyon érdekes két testvér ennyire egy nõt szeretnek, így nem lehetnek boldogok. Ali az olyan barát aki csak a filmen létezik manapság, szerintem. Az újságban már a Gonosz Álarca szerepel sajnos, szemét társaság, eddig sem kapcsoltam be napokig a TV-t ezután még kevesebbet. Késõbb majd írok, megyek fodrászhoz.
10/10
lizbell 2015 febr. 25. - 15:23:59 10/10
(1181/4273)
jó volt, imádom ezt a feszített tempót! :) <3
burak 2015 febr. 25. - 15:03:19
(1180/4273)
Szia, most már az utolsókat rugjuk a csetelésben. Örjöngök!!!!!!!!!!!!!!!. hogy szakadna a ker. tv.kre az ég. Mennyit számít a magyar a szöveg, nekem Güney is jó. És még mennyi minden lesz. Arra nem voltak képesek, hogy legalább a törököket meghallgassák, hogy nem igazán kéne abbahagyni az elsõ évadot, mert szorosan kötõdik az egész. A törökök helyében én nem is adnám el, vagy szászoros árért a többit. Eleve a címét sem jól fordították, Kivánc meg a zene is a létezõ összes díjat megkapta, legalább azt néznék, hogy egy ilyen sikert megveszem az egészet. Egyébként is a mi szar valutánkra és vételünkre hál istennek nincsenek rászorulva. A Gümüst is anni 85o millióan nézték meg. Errõl ennyit. Csak magunkat sajnálom és részvétem mindenkinek, hogy bedöltünk. Én ma néztem meg utoljára a tvben, én többet, de eddig se ker.csatornán semmit.

Ez megint csak egy szégyene az országnak, lehet tanulni a törököktõl, de hát mi senkitõl.
Bemes 2015 febr. 25. - 14:59:36
(1179/4273)
Nem semmi, mekkorát alakított a mai részben is Kivanc T.!
Bemes 2015 febr. 25. - 09:32:52
(1178/4273)
Én is pont ezért vagyok elkenõdve. Ebben a sorozatban nagyon fontosak a párbeszédek, nekem éppen ezek miatt tetszik. Ha csak az akciók, a történet érdekelne, akkor nem lenne gond,.
Kàr, hogy nincs meg könyvben.
Bemes 2015 febr. 25. - 09:27:47
(1177/4273)
Köszi, ezt én is tudtam, csak valahogy az volt az érzésem, hogy Alival már eleve ismerték Bekirt. Akkor csak félreértettem egy két reagálásukat.
De köszi a választ.
malvinkicska 2015 febr. 25. - 09:14:40
(1176/4273)
A másikban is szenved sikerült egyenlõre a szemetek terve, remélem ki jön belõle jól.
simike2015 2015 febr. 25. - 01:51:11
(1175/4273)
A vedéglõst, meg a többi boltost az utcában Bekír emberei védelmi pénzzel zsarolták, ha valaki nem akart fizetni, annk betörték a kirakatát. Ezt megtudták egy este a kisvendéglõben Kuzeyék, és piszkosul megverték Bekir embereit. Ez Bekir fülébe jutott, és meg akarta leckéztetni Kuzeyt, és az embereivel begyûjtötte Kuzeyt. Ott, Bekir kertjében derült ki, hogy Bekír ugyan egy gazember, de az emberei saját zsebre dolgoztak, és Bekir nevében garázdálkodtak az utcában. Erre Bekir berágott, jól megbüntette az embereit, Kuzeyt meg szárnyai alá vette és a csapatába akarta fogadni, de Kuzeyt a becsületessége persze erre nem gedte. Viszont azt kénytelen volt elfogadni, hogy Bekir segítse a Ferhát elleni harcban. Ennyi, röviden
malvinkicska 2015 febr. 24. - 19:38:48
(1174/4273)
Teljesen igazad van a sorozatokkal kapcsolatban, most reggelente ha nem alszom el nézem a hazugságok gyûrûjében az is egy érdekes sorozat, de sötét alak ott is van nem is egy, az biztos az viszi elõre a történetet, csak mi szeretjük a szép fiút és nem tetszik ami történik vele.