BMariska52 2015 febr. 27. - 17:31:26
(1253/4273)
Hála Neked! Köszönjük szépen, hogy ilyen aranyos, ügyes vagy, reméljük, lesz foganatja! Természetesen azonnal aláírtam! Minél többen tegyünk így! Szép hétvégét Mindenkinek!
8/10
Érsekvári 2015 febr. 27. - 17:19:25 8/10
(1252/4273)
Köszi Neked :)) , hogy elindítottad az aláírás gyûjtést .
Mi mindent megpróbálunk a cél érdekében szép lassan , de biztosan emelkedik a szám .
Valóban az Alit megformáló színész remek játéka sokat emel a sorozaton , bár volt neki nagyon negatív szerepe is az Ezelben amiben Temmuz karaktere tette ismerté .
Sajnos itt is búcsúznunk kell tõle , szomorú véget ér .
Mindenki nagy intrikus és kavarógép ebben a családban Baris fõleg . Hétfõn kapunk ízelítõt a friss házasok boldog napjaiból....
Még két nap a megunhatatlan kedvenc sorozatunkból .
10/10
kaboca12 2015 febr. 27. - 14:58:16 10/10
(1251/4273)
A mai résztõl nem vagyok elájulva. :/ Egyedül Burak higgadtsága és Ali színészi játéka fogott meg, de az nagyon. Kivanc mellett az Alit megformáló Riza Kocaoglu is zseniális színész szerintem, minden filmjében ott van! :)
Kíváncsi leszek, hogy Ferhat hõsszerelmes dumáját mennyire hiszik majd el!?
10/10
kaboca12 2015 febr. 27. - 12:59:28 10/10
(1250/4273)
Nem tudom, hogy mit érünk el vele, de én kezdeményeztem egy petíciót! Aki gondolja, írja alá!

http://www.peticiok.com/kerjuk_a_kuzey-guney_tz_es_viz_2_evadat_a_stv2-tl
Bemes 2015 febr. 27. - 10:24:29
(1249/4273)
Valaki dicsérte itt a szinkront, én is ostanék díjakat a remek szinkronszínészi teljesítményekért.
Errõl jutott eszembe, szerintetek az illetékesek nem kérdezik meg a szinkronizálóktól , hogy mi a véleményük egy- egy sorozatról?
Bemes 2015 febr. 27. - 10:19:40
(1248/4273)
Követlek, mármint a"tájára sem nézek a csatornának" -ban.
Bemes 2015 febr. 27. - 10:09:54
(1247/4273)
Teljesen egyetértek Veled. Én ezeken a csatornákon elvétve néztem eddig is valamit. Nem nézem le más ízlését, de nekem a török sorozatok kívételével egy sem kötötte le a figyelmemet.Már az ilyen hosszú sorozatokra gondolok.
Szerintem nem nézik meg hogy mit vesznek, azt sem tudják, hogy milyen színészi teljesítmény van bennük. Hogy lehet ilyen lehetetlen idõpontba adni pl. A Kuzeyt, így jóformán kimarad egy teljes nézõközönség, akik napközben kötött munkaidõben dolgoznak.?!
Nem gondoltam volna, hogy pont idõsebb koromra válok rajongóvá, hogy alig várom hogy újra lássam vmi szerepben Kivancot. Remélem nagy jövõ elõtt áll, és tartalmas szerepeket osztanak rá.
Jót mosolyogtam azon, hogy valaki a Kurt Seyt kapcsán "esztétikai élményként" is értékelte -na ja, tagadhatatlan, de ennél több a srác .
malvinkicska 2015 febr. 27. - 09:49:53
(1246/4273)
Én benne vagyok ha téged nem zavar elõre is köszönöm, szép napot, nekem most nem annyira elestem nagyon megütöttem magam sajnos.
malvinkicska 2015 febr. 27. - 09:27:40
(1245/4273)
Kedves Fórumtársak elolvastam a véleményeket teljes mértékben egyet értek, a baj nem az, hogy más telenovella, vagy szappanopera, helyet kap egyik, másik adón, hanem mi lehet az oka amiért ilyen mostohán bánnak a török sorozatokkal. A kurt levették ezt nem adják tovább a Hazugságok gyûrûjében talán most negyedszer kezdték el lehetetlen idõ pontban, én erre lennék kíváncsi mi ennek az oka, mert magyarázatot senki nem kap, csak egy semmit mondó üzenet és kész. Ami RTL2-ön indulnak azoknak ehhez semmi köze , miért a Telemundós nem régen sugárzott Gonosz álarca, erre nincs szükség.Szóval teljesen palira vagyunk véve.
simike2015 2015 febr. 27. - 00:49:53
(1244/4273)
A statisztikát a nézettségrõl már Churchill óta tudjuk, úgy változtatják, ahogy akarják Azóta sem változott, legfeljebb fejlõdött a rendszer. Hogy mikor kezdõdik újra, annyit tudok segíteni (ha ismered sorry), hogy a www.filmkatalogus.hu -n fent van a Kuzey Güney Tûz és víz címmel, és itt regisztrálás után értesítenek a kért filmekrõl vagy filmszínészekrõl is, ha megjelenik az új filmjük, vagy a film amit keresel. Hasznos és megbízható buli.
10/10
ccaty 2015 febr. 26. - 23:14:14 10/10
(1243/4273)
Azt nem bánom, ha valami új sorozattal kezdenek, mert 1-2 rész után kiderül, hogy nézhetõ-e. Persze van úgy, hogy néha 1-2 per után kiderül, hogy reménytelen.

Ám amilyen elánnal beharangozták ezt a vasalt heréjû öntömjénezõ, nõalázó Berkit, olyan egyszerû mozdulattal hessintettem el még a gondolatát is, hogy nézzem az adásait.

A Berkinek sikerült már annyira lejáratnia magát, hogy sokan már csak dacból sem nézik a mûsorát. Magam részérõl szimplán csak azért nem vagyok rá kíváncsi, mert hányni tudnék a fizimiskájától, ha látom.

Felhívni még csak nem is kell az adók figyelmét, mert ahogyan eddig is tudták mérni a nézettséget, azt ezután is meg tudják csinálni. Tehát nekünk elég az, ha a TV2 és érdekeltségeibe tartozó csatornákat dacból nem nézzük.

Csak sajnos sokan nem tehetik ezt meg, mert a szolgáltatóik nem biztos, hogy elég csatornaválasztékot tudnak biztosítani nekik, eszik, nem eszik alapon kénytelenek azt nézni, ami rendelkezésükre áll. Ki van ez találva.
Ebbõl semmiképpen nem a nézõk jönnek jól ki. Bár szerencsére nálunk elég jó választék van, ha akarjuk, évekig feléjük sem kell néznünk.

Jelenleg úgy néz ki, mintha egy csomó új sorozatot indított volna az RTL és a TV2 is. Hát ez egy borzalom, nevetséges, mert belenéztem egyik-másikba, no annyi elég is volt.
burak 2015 febr. 26. - 22:44:54
(1242/4273)
Igen ez a sablon szövegük, hogy remélik továbbra is nézõik közt tudhatnak, és nézd figyelmesen a l28ik körömgomba reklám után az ajánlójukat.

Tényleg, ha abban lenne csoda, hogy összefognánk és egyáltalán nem néznénk õket, én veled tartok ezer százalékban ez legyen a felhívásunk.

Csak az a szomorú, hogy hiába kerül le valami a vetítésrõl, már van helyette valami újabb szarság, és biztosan van nézettsége..
10/10
ccaty 2015 febr. 26. - 22:23:04 10/10
(1241/4273)
Szóval, ezek ott a SuperTV2-nél azt gondolják, hogy reggeltõl-estig ülök a TV elõtt, természetesen egyedül a SuperTV2 adásait nézve, hátha megpillantom az ajánlóikat, amelyben talán-talán majd a Kuzey Güney sorozat második évadát fogják reklámozni.

Megmondom õszintén, én nem nézem a csatorna illetékeseit olyan hülyének, mint ahogyan õk teszik azt a nézõikkel, de még csak saccolnom sem kell, hogy szakmai tudásuk egyenlõ a nullával, sõt mínuszos csúcsokat döntögetnek. Tipikus magyar mentalitás. Ha Amerikában tennének ilyent, hogy figyelmen kívül hagyják a nézõi igényeket, akkor már régen lehúzhatták volna a rolót. Tán megérne egy cikket a Blikkben is, ott szeretnek oknyomozó riportként foglalkozni az ügyekkel, hátha õk választ kapnak a kérdéseinkre.

A nézettségre vonatkozóan már nem található adat a honlapjukon, mióta a Kuzey Güney lenyomta a Jóban Rosszban sorozatot. De még így sem kapcsoltak, hogy tenni kellene az ügyben valamit. Megvallom õszintén, amint vége ennek az évadnak, még a tájékára sem nézek a csatornának.
10/10
lizbell 2015 febr. 26. - 22:19:37 10/10
(1240/4273)
nem tudom, lehet hogy tényleg csak kitöltik vele az üres járatokat!
viszont most a Tanayn felbuzdulva tényleg írok nekik holnap! talán tényleg érdemes kicsit körülbombázni õket, végül is veszíteni valónk nincs!
burak 2015 febr. 26. - 22:14:44
(1239/4273)
Most jutott eszembe, hogy írod a nézettséget, meg hogy milyen logikával adják le õket.Pl. ezt az éden titkait, azt hiszem a következõ évben egy éjszakai kezdéssel felfedeztem elkezdték elõrõl vetíteni, azért vetettem fel ezt az idõkitöltõs mûsor felfogásukat.
Most akkor szerinted ebben mi volt a logika? Én fel nem foghatom.
10/10
lizbell 2015 febr. 26. - 22:09:22 10/10
(1238/4273)
nem érzem úgy hogy a cselekmény közt szakítják meg! persze úgy tûnik, de lemegy a teljes évad, nem csak úgy abbahagyják! ha vacak a nézettség, azonnal leveszik és tojnak rá! Az éden titkai nekem pont nem mond semmit, nem tudom van e párhuzam, de az biztos, hogy van pár sorozat valóban, aminek elkészült a szinkronja mégis egyik napról a másikra eltûntették a rossz nézettségi adatok miatt! És megint van pár ami meg folytatódott rendesen, igaz jó nagy kihagyással, de legalább leadják! az utolsó ilyen aminek borzasztóan örülök a lengyel sori, az Élet sava borsa.
burak 2015 febr. 26. - 21:59:51
(1237/4273)
Írod a nézettségi mutatót, én meg úgy érzem ebben a 2 órai és reggel 6 órai kezdésben meg csak idõtöltés van, hogy valamit adjanak.
burak 2015 febr. 26. - 21:57:19
(1236/4273)
Azért vagyok ennyire pesszimista, mert én nem nézek sorozatokat, ti írjátok, hogy ezt is azt is folytatják egy idõ után, ugyanúgy a cselekmények között szakítják meg ezeket, ez lenne a kérdésem.-

Nekem mint már írtam az a görög sorozat az éden titkai volt a furcsa, hogy csak úgy abbahagyták, mindenki ott maradt a bizonytalanságban. Elcsodálkoztam akkor, hogy ezt így megcsinálják a tvsek.
10/10
lizbell 2015 febr. 26. - 21:50:14 10/10
(1235/4273)
ezért érdekelne a nézettségi mutató! meg az is, hogy vajon hogy gondolkodnak.... függ a második évad megvásárlása az elsõ sikerétõl, visszhangjától vagy nem?
de én nem vagyok rutinos ebben, hol lehetne megnézni.
10/10
kaboca12 2015 febr. 26. - 21:47:06 10/10
(1234/4273)
Értelek! Szeretném én is nagyon, ha most mellénk állna a szerencse!