Bemes 2015 febr. 20. - 14:32:46
(1133/4273)
Én nem akartalak megsérteni, és naná, hogy van véleményed és leírod itt.
Én csak arra voltam kiváncsi, ha nem tetszik a sorozat, miért nézed?
Én nem szeretem pl. kolumbiai v. mexikói sorozatokat, így nem untatm magam velük, és nem fórumozok róluk fintorogva. Mert persze szabad ezt csinálni, de nincs kedvem más ízlését leszólni, na meg olyanra nem pocsékolok idõt, ami nem tetszik.
malvinkicska 2015 febr. 20. - 13:45:22
(1132/4273)
Köszönöm neked te meg értel ez nekem most nem jön be, nem kell ezt ragozni legfeljebb nem írok többet, de akkor sem azt fogom leírni amit mások szeretnének, ha nem ami a véleményem, mi ebbe a jó, hogy egy fiatal fiú hûjére van véve, a környezete által, de ez még nem is lenne baj csak tudnának rajta túl lépni de ez nagyon nehézkes.
Bemes 2015 febr. 20. - 13:17:55
(1131/4273)
Egyetértünk, az általam látott sorozatok közül a legjobb. Igaz, én csak törôk sorozatokat nézek, mert a többi untat.
Neten néztem az Ezelt, szintén így a Szulejmánt. Tv-ben az Igazgyöngyöt, Seherezádét.Szóval ezek közül a Kuzey a kedvencem.
Egyébként nem értem, hogy akik itt fanylognak miért kínozzák magukat a nézésével, nézik elõre akár még törökül, v. angol felirattal,fórumoznak róla.Mi értelme ennek?
malvinkicska 2015 febr. 20. - 11:10:40
(1130/4273)
Igazad van azért vagyunk egyet nézzünk és, másképp, láttunk dolgokat, az összes eddig magyarban leadott török sorozatot láttam, de ez most eddig a leggyengébb, szeretném leírni nagyon is tudom miket írok le egy életen át emberekkel foglalkoztam, és valamennyire értek a az emberek lelkéhez is, ezt nem én mondom magamról mások fogalmazták meg. Engem ne utasítson senki, mit nézzek, mert igen a Mexikói sorozatok között van amit érdemes nézni, meg kockáztatom, még jobb, mint ez. A Ferhát téma számomra túl van lihegve, ezt így látom és kitartok mellette, Kivanc leépítve.
10/10
lizbell 2015 febr. 20. - 07:45:42 10/10
(1129/4273)
és megint egyetértünk!
10/10
lizbell 2015 febr. 20. - 07:43:54 10/10
(1128/4273)
a maga nemében a legjobb sorozat szerintem, és a forgatókönyv is jó! a Gyöngy nem is volt rám ilyen hatással, azt tényleg már csak Kivanc két szép szeméért néztem végig! :)
jól írtad...lélektani folyamat....egészen a gyomromig hatol, ezért is szeretem!
Bemes 2015 febr. 20. - 07:40:31
(1127/4273)
Cemre tulajdonképpen rátapintott a lényegre amikor Zeynepet megkérdezte, szereti- e Kuzeyt.
Egy kapcsolatban az a fontos, hogy a saját elvárásaidnak megfelel- e az illetõ. Mindenki más- más tulajdonságokat tart fontosnak, e szerint kell társat választani, nem beleképzelni amit szeretnénk. Talán Zeynep még nem jött rá, hogy nála ez a helyzet.
Szóval szerintem ezen nincs mit vitatkozni, ha mindenki egyformán gondolkodna, akkor sokan nem találnának párt maguknak.
Van, akinek pl.a vagyon a fontosabb és ezért normálisabbnak tartja Güney vagy Baris viselkedését.Pedig Kuzeyhez képest milyen csip- csup dolgokon ki tudnak akadni!
Nekem nincs panaszom a férfiakra, jó házasságban élek- mégis értem, érzem az egyes karaktereket.
Az élet nem fekete- fehér, az ítélkezik, fintorog, néz le másokat aki vagy megkeseredett, vagy kisebbségi komplexusa van, vagy olyan szerencsés, hogy burokban élt/él/ és kevesett lát az életbõl.
Bemes 2015 febr. 20. - 07:19:31
(1126/4273)
Szia!

Tulajdonképpen mindent leírtál helyettem.
Tökéletesen felépített karakter, teljesen érthetõ reakciókkal,tökéletes színészi teljesítménnyel.
Szerintem az nem lenne hihetõ, ha ilyen múlttal, állandó fenyegetettség közepette nyugodt szépfiú lenne.
Igen, forrófejû, követ el hibákat, mert még szép, hogy az idegei rosszak- de õ nem hidegvérû bûnözõ.
Aki nem érti meg a lélektani folyamatokat, vagy idegesíti, lehangolja az ilyen film, annak ott vannak a mexikói sorozatok.
Még annyi megjegyzés, hogy nem akar elkötelezõdni egy másik embernek teljesen, ezért is próbálkozik maga.
10/10
lizbell 2015 febr. 20. - 07:17:20 10/10
(1125/4273)
ne haragudj, de én sem értelek! ez a szerepe, ez a dolga, ilyen a figura..... szíved joga, ha neked nem tetszik az ilyen jellegû karakter vagy sztori, de attól még a forgatókönyv nem rossz, pláne nem hibás!
simike2015 2015 febr. 19. - 22:43:41
(1124/4273)
Tedd hozzá, hogy szerinted. Most keresnek jó forgatókönyvírókat, akiket továbbképeznének. Javaslom. hogy jelentkezz, mert úgy látom, nagy elánnal szeretsz leszólni mindenkit. Szerintem.
10/10
lizbell 2015 febr. 19. - 22:30:41 10/10
(1123/4273)
úgy lesz! :)
és most kezdem nézni a mai részt végre!!!
8/10
Érsekvári 2015 febr. 19. - 21:50:47 8/10
(1122/4273)
Egyébként most majd Güney is kezd lelkileg (is) összeomlani . A következõ részekben sokat mereng magában visszaemlékezik sok mindenre , többek között a gyerekkorára amikor is az apja veri az anyját és õk szem és fültanúi az esetnek , hogy véget vessenek ennek a durvaságnak , egy üvegdarabbal megvágják egymást. Sírnak és aztán így rájuk terelõdik a figyelem .
Szóval elég borzasztó családi légkörben nõttek fel . Kihat a személyiségükre egy életen át .
Az tény valóban jól alakítja Kivanc Kuzey karakterét , abszolút tökéletesen hozza .
Azért lenne jó a végéig követni ezt a fejlõdést a sikeres befejezést.
10/10
lizbell 2015 febr. 19. - 21:27:56 10/10
(1121/4273)
nem felelhet meg mindenki elvárásának ez nyilvánvaló! a való életben is így van ez, még jó! :)
a színészi alakítást azért kevertem bele, mert én attól csak még jobban szeretem Kuzeyt, hogy Kivanc ennyire jól hozza ezt a bonyolult személyiséget! ez nálam összefügg! meg persze azért is szeretem, mert annyi szenvedés, fájdalom és megalázó helyzet után õ mégis kimászik a gödörbõl, és az önsajnálat helyett rendbeteszi az életét!
10/10
lizbell 2015 febr. 19. - 20:24:05 10/10
(1120/4273)
hát, nagyon is szerethetõ! :) persze nyilván nem kötelezõ, de Kivanc tökéletesen hozza ezt az érzelmileg instabil, testileg-lelkileg kikészült idegroncsot, akinek még nem volt egy perce sem hogy kiheverje a börtönt, és felépítse az életét! folyamatosan olyan dolgokkal kell megküzdeni, ami meghaladja az erejét,
ráadásul szinte kisfiúként került be oda is közvetlenül a sokk után, a szerelmi csalódás után, egy olyan családi háttérrel, hogy no comment...szóval csoda hogy egyáltalán még él, és még mindig küzd tiszta szívvel, az más kérdés, hogy nem mindig jó módszerekkel!
szépfiút, jó fiút nem kihívás játszani, nem is izgalmas színészi feladat.... de ez kemény munka!
amikor vége a rémálomnak majd rátalál a boldogság, és elhiszi végre hogy õ is értékes és szerethetõ ember, ott is látszódik a színészi játékán hogy változik, komoly jellemfejlõdésen megy keresztül, aminek persze csak az elejét látjuk majd, mert vége lesz a sorozatnak, de az biztos, hogy nagyon jól fel van építve a karakter! és Kivanc végig kitûnõ, azért is szeretem, mert hiteles mindamellett, hogy elfogadóbb vagyok az átlagnál, nagyon át tudom érezni, Kuzey min mehet keresztül, de az is azért van mert kitûnõ színész, egy vacak alakításnál engem sem érdekelne nagyon a dolog!
8/10
Érsekvári 2015 febr. 19. - 19:49:03 8/10
(1119/4273)
Amellett , hogy vannak jó tulajdonságai , mint: egyenes ,õszinte , segítõkész , jó indulatú és igyekezne új életet kezdeni , de valahol mindig falakba ütközik . A jó szándéka is balul sül el . Örök lúzer , sajnos sokan vannak hasonlóak az életben is .
Egyenlõre ezt a szerencsétlenkedõ fiút ismerjük csak .
Ezért volna jó , ha a történet folytatódna mert biztos , hogy Ferhát halála után elvonulnak a fekete felhõk a feje fölül és sínre kerül az élete az igazi szerelem is végre megtalálja majd .
Végül is így lenne befejezett a sorozat , hogy végig megy a végkifejletig a történet . Hiszen így írták meg .
A tv2-nél ez nem következik be , úgy tûnik .
Mindenképpen végig nézem , de minden szónak, mondatnak fontos értelme , mondanivalója lenne , errõl lemaradok-lemaradunk , sajnos.
malvinkicska 2015 febr. 19. - 18:51:46
(1118/4273)
Én egy fiatal meg gondolatlan sútyónak tartom itt õ többre képes szerintem egyes szálak el vannak túlozva. Mivel másban is láttuk joggal írom itta forgató könyvvel van a hiba.
8/10
Érsekvári 2015 febr. 19. - 18:16:19 8/10
(1117/4273)
Ahogy haladunk elõre a történetben , egyre kritikusabbak vagyunk , de Kuzey rengeteg okot ad rá ( a forgatókönyvírók nem bántak vele kesztyûs kézzel ) hibát hibára halmoz . Ez az óvodai akció is durva volt .
Bekir sem igazán tud vele mit kezdeni , mivel nem hallgat rá megy a saját feje után Kuzey .
Megint rendõrök jöttek érte Ferhát bejelentésére . Az nagyon dörzsölt nem hagyja magát legyõzni.
Sajnos nem látjuk a vesztét amikor is eltûnik a görény végleg....
Kuzey folytonos vakaródzása , nyakrángatása , orrpiszkálása egy ideges típusra utal , de engem is kezd már idegesíteni .
Az apja nem véletlen van kiakadva rá és csak a felét tudja az eseményeknek , mert Ali mindig falaz neki .
Baris körömszakadtáig küzd ne tudja meg Burak , hogy õ is örökös , de túljárnak az eszén Burak és Vénusz kideríti .
malvinkicska 2015 febr. 19. - 17:43:54 Előzmény Érsekvári
(1116/4273)
Kuzey olyan dolgokat csinál, az valami borzalom forró fejû nem gondolkodik, elõbb cselekszik fényes nappal megy a gyerekek közzé a nõt keresni, az is hülye volt aki ezt a szálat így írta meg már ez is krimis, szóval szerintem vannak el fucserált részek benne bõven, azt láttam itt is a részekre mentek nem a tartalomra, lett volna kevesebb Bölüm de élvezhetõbb. Az a bandita Ferhat mindenki eszén túl jár ilyen nincs, alig esik másról szó csak az õ mocskát nézzük.
zandra 2015 febr. 19. - 17:10:50
(1115/4273)
Logikus, hogy fényes nappal kell berontani egy óvodába, majd nem is tudja meg Ferhát, és nem is viszi el onnan a nõt. Kuzey, Kuzey....
10/10
lizbell 2015 febr. 19. - 08:56:40 10/10
(1114/4273)
a protokoll szerint ez a válasz, nem érdemes vele foglalkozni! meggyõzõdésem, hogy akik oda vannak rakva, hogy válaszoljanak, azoknak fogalmuk sincs semmirõl és nincs is rá apparátus, hogy foglalkozzanak vele, utánanézzenek, hogy a jövõben egyáltalán mi a mûsorterv!
ugyanezt a választ kaptam, mikor az Élet sava borsa után érdeklõdtem, aztán egyszer csak januárban, már a szinkronban volt a 4. évad! :))