malvinkicska 2015 febr. 08. - 14:41:08 Előzmény Érsekvári
(1013/4273)
Megtöröm a hétvégi csendet elõre bele lestem, ha minden igaz, holnap már feltûnik a Banu kedvence, elég jó a jövõ heti részek, csak úgy tekertem, lesz benne egykét tasli is.
8/10
Érsekvári 2015 febr. 06. - 19:49:30 8/10
(1012/4273)
Köszi szépen ! inkább jobb ha megírtad , mert lehet ez már a következõ évadban derülhet ki és mint tudjuk sajnos a folytatás kétséges :((
8/10
Érsekvári 2015 febr. 06. - 18:32:17 8/10
(1011/4273)
Lehet nem egészen világos , de Burak a kertész fia az odáig rendben meg szerelmesek voltak egymásba Banuval , aztán mi történt ki dobta a másikat vagy hogyan lett vége ? Olyat is írtatok a testvére Banunak most akkor mi a helyzet ?
Féltékenység miatt volt a tû eset ?
Sok a ??? bocsi :))
Várom Burak színrelépését egy új pasi :)) végre !
Vénusz meg õ jól megértik majd egymást , ha jól láttam , többet nem tudok .
malvinkicska 2015 febr. 06. - 18:04:37
(1010/4273)
Can megérne egy hét ajtó csapkodást de jönn a másik Burak az is elég jól néz ki, de C még K-tól is magasabb.
BMariska52 2015 febr. 06. - 17:58:36
(1009/4273)
Szerintem is nagyon izgi lesz Burak megjelenése, látod, ezért kell hogy magyarul nézzük ugye? Ma is mennyit szövegeltek, azt azért törökül elég nehéz volna értenünk, fontos amit mondanak az események szempontjából!
Én is nehezen állom meg, hogy ne nézzek bele elõre, de szerencsére rengeteg más dolgom is van, azért már sokmindent tudok, mik lesznek, mert többen elárulták már.
Azt ma láthattuk, Ebru és Banu nagyon kiakadt Baris-Cemre randevúján, persze Güney is, csak õ nem árulná el a világ kincséért sem Banu kisasszony elõtt! Annyira látszik, hogy semmi kedve nincs ehhez az esküvõhöz, a nagy felhajtással, micsoda erõszakos, nagyzoló teremtés ez a Banu, mintha legalábbis hercegnõ esküdne.
BMariska52 2015 febr. 06. - 17:52:44
(1008/4273)
Ez nagyon tetszik: azt hiszik, ha pénzük van, akkor eszük is!... maximálisan egyetértek ezzel, a fél életemet ilyen emberek között töltöttem, nem kis munkát végezve, beosztottként, ebbõl láthatod, nem vezetõ pozicióban, de úgy láttam mindig, hogy a 90 %-a elfelejtette,honnan jött, még a lócitrom a sarkán, de már a magatartása pökhendi volt, magasról beszélt a hozzám hasonlókkal, pedig a gesztenyét az ilyeneknek a kisebbek kaparják ki... Még jól emlékszem Attila Úrra, õ igazán szépen megbecsülte a kis dolgozókat, elismerte a szorgalmukat. Ma már viszont Güney is a másik oldalon áll, mert jó édes ott a falat, még akkor is, ha õ néha savanyúnak érzi, ott a gazdagság és a jólét és õ önmagát is megerõszakolva csakazértis ottmarad!, pedig szerintem belül mást érez!
Tudod, én is nagyon várom a 2. évadot, minden nap imádkozom, vegyék meg, de minden vita nélkül mondom, én is gyûlölöm Ferhát személyét, viszont tudod, hogy minden sorozatba kell egy gonosz, igaz, hogy itt több is van! Szép estét!
8/10
Érsekvári 2015 febr. 06. - 17:33:01 8/10
(1007/4273)
Mindenképpen nézem hol így hol visszanézem , de nem hagyom ki .
A mai rész tetszett , viszont még nem jöttem rá Baris azért csinálja , hogy mindenkit bosszantson a Cemre dologgal , vagy tényleg kezd beleszeretni a lányba. Úgy néz ki nem közömbös számára .
Viszont az anyja meg Banu kiakadt és Güney is csak pislogott a hír hallatán , hogy a hajón vannak kettesben .
Kuzeyt is szemmel láthatólag rosszul érintette a hír , mindenki látta rajta . Zeynep még alá is tett amikor mondta neki Barissal van Cemre , de Kuzey ködösít a válasszal , közben nagyon is rosszkedvû .
Baris amikor nevet olyan nyúlfeje van , de ha komoly akkor még elmegy mint pasi...ahogy mondják szódával elmegy .
A vége nagyon érzelgõs , mindenki epekedik valakire .
Cemre boldogsága csak látszat a külvilág felé , de a lelke mélyén boldogtalan...
malvinkicska 2015 febr. 06. - 16:15:24
(1006/4273)
A héten nem nagyon sokat írtál, biztosan elfoglalt vagy, gondolom nézed.
Bemes 2015 febr. 06. - 16:03:00
(1005/4273)
Direkt csinálta Cemre, több legyet egy csapásra módszer. Fityiszt mutatott Banunak,Güneynek- és talán még idõben kapcsol Kuzey is.Én még reménykedem ebben.Én nem szimpatizálok már Zeyneppel,pofátlanul kihasználja Cemrét.
malvinkicska 2015 febr. 06. - 15:54:27
(1004/4273)
Igen ha a sorozat emberi oldalát nézzük egy ,gyereknek, anyára apára egyaránt szüksége van, és az életben is úgy van,ha apa vagy netalán anya nélkül, nõ fel lelkileg sérül, most ahogy Baris beszélt õ mindig a Banu apját tekintette apjának. Szerintem szép estét töltöttek együtt, de Cemre nem engedte, hogy megpuszilja, és õ igazi lovag volt, mert nem erõsködött. Aztán a Güney és Kuzey agyában mi forgott mikor értesültek , hogy kivel van C Zeynep észre vette mondta talán citromba haraptál K, nekem az jön le mind két férfi szerelmes C-be még mindig G különösen. A hétvége legalább úgy telik nem volt olyan kirívó, várjuk a következõ részt. Gülten jó tanácsokat ad érti az emberek nyelvét.
Bemes 2015 febr. 06. - 15:15:25
(1003/4273)
Azért ma valamelyest megérthettük, mennyire bírkózhatott Banuval az apai szeretetért,talán sosem érezte biztosnak a helyét.
Azért remélem Cemre óvatos marad vele szemben.
malvinkicska 2015 febr. 06. - 11:27:36
(1002/4273)
Ezt én azóta tudom mióta alá hamisította az apja nevét a százalék miatt egy csúszó mászó, féreg Baris az én szemembe, Banu súlyos pszichés zavarokkal küszködõ valaki aki elõbb utóbb diliházban köt ki.
Bemes 2015 febr. 06. - 10:37:07
(1001/4273)
Banu nem olyan, mint az apja volt,nagyon is hasonlít Barisra, csak használja kénye-kedvére az embereket. Leginkább magát szereti,Güney is csak egy megszerzendõ pillanatnyi szeszély.szerinted mi Baris célja, hogy Banu szanatóriumba kerüljön, és mindenre rátehesse a kezét mint egyetlen örökös?
malvinkicska 2015 febr. 05. - 20:18:56
(1000/4273)
Nem tudom ismered e azt a mondást Suba a Subával szõr a szõrrel, most G így van nem jól választott, teljesen ki van fordulva már magából csak a pénzen forog nála minden, nem ismer már se Istent se embert.
8/10
Érsekvári 2015 febr. 05. - 20:06:47 8/10
(999/4273)
Nem bírtam magammal elõre leselkedtem kicsit , valószínû hétfõn vagy kedden a vágástól függ megjelenik Burak . Nagyon szuper jelenet Banu arcáról lefagy a mosoly aztán Güney is paff lesz. Nagyon izgalmas.
Ebru anyu mit szól majd Baris randijához Cemrével , biztos lesz a fiához pár keresetlen szava.
Bemes 2015 febr. 05. - 19:59:53
(998/4273)
Nem tudom mikor esik le Güneynek, hogy soha nem fogják ebben a családban egyenlõként kezelni.
Érdekes megfigyelni, hogyan torzul a személyisége,hogy vált egy szorgalmas és törekvõ srácból gátlástalan törtetõvé.
malvinkicska 2015 febr. 05. - 19:16:17
(997/4273)
Banu evvel azt érzékeltette, õ mindenek felett azért, nem engedte G-nek, hogy köszönjön, evvel nálunk is úgy vannak sokan, azt hiszik pénzük van akkor eszük is ,a baj mikor meg szólalnak kiesik a kapa a szájukból. Szóval ez egy öntelt nagyra vágyó szemét népség, sokszor õk és csak utána esetleg más. A mondás azt tartja Magas jegenye fák nem nõnek az égig valamikor visszatörik, ez is remélem így lesz, magasról esni nagyot lehet töréssel jár. A következõ évadban reménykedem, mert lehet az már jobb is lesz, értem alatta ,ha Ferhat eltûnne a színrõl.
BMariska52 2015 febr. 05. - 19:13:04
(996/4273)
Ezt ma leszûrtem én is, még valamivel megdolgoztatja majd, talán ki is használja Kuzeyt, lehet hogy ez a segítség nem ingyenes, gyanús is nekem. Zeynep nekem szinte elsõ perctõl fogva idegesítõ a sok nyomulásával, ahogy ráakaszkodik K.-re, na meg, mikor utána ment a kifejezetten pasiknak fenntartott ivóba, ahol tudta, hogy a haverjával van?, Z. apjától meg kiver a ragya. Nekem nagyon szigorú apukám volt, amit mai fejemmel csak megköszönök neki, de Z. apja elviselhetetlen, szerintem el van túlozva, mert addig mit csinált, amíg a kislánya a sok olasz pasi között forgott és egyedül lakott? Burak megérkezését nagyon kiváncsian várom, lesz még balhé!
BMariska52 2015 febr. 05. - 18:33:28 Előzmény malvinkicska
(995/4273)
Teljesen igazad van, tényleg nagyon csöndben vagyunk mostanában, egyelõre elértük a célunkat, hogy vetítik tovább - most még! - , remélem, közben szépen megveszik és szinkronizálják már a 2. évadot. Talán lesz egy kis szünet, de én mindenképpen nézni akarom a folytatást.
Szépen történnek azért az események, nekem nem sürgõs, ha nem pörög, ez végülis nem akciófilm! Kiváncsi vagyok, mi lesz Cemre-Baris kapcsolatából. Ha nem tudnánk, milyen dolgai voltak-vannak is! Barisnak, még jól is elsülhet a dolog köztük. Az is érdekes, hogy a "kertészlegénnyel" összejátszik Baris, na most szép lesz, ha megérkezik, Banu kisasszonynak jól leesik majd az álla! Guney meg hogy hozza a formáját, megy Banu után, mint egy pitizõ kis pincsikutya, úgy ugrál, ahogy a nõ fütyül, csak hogy megtartsa a pozicióját nála és a nagy Sinaner cégnél is, még mindig milyen szemét, hogy Kuzey háta mögött intézkedik azoknál, akik most Kuzey pártját fogják! Az is milyen vacak húzás volt, hogy nem ment oda ma a régi munkatársaihoz, elég gáz!
BMariska52 2015 febr. 05. - 18:23:55 Előzmény simike2015
(994/4273)
Szia Simike! Köszi, hogy válaszoltál, látod, ezt én már el is felejtettem, v. nem figyeltem meg jól, hogy mi történik a bezárt szobában? Egyébként én úgy láttam, hogy mielõtt Simay leesett volna a lépcsõn, elég jól eltángálta, és szerintem Ferhát olyan pasi, aki jó nagyot tud ütni, azért egy nõi arcon látványos nyomot hagy az õ keze! Azt viszont még mindig nem fogom fel ésszel, mitõl van az a rengeteg pénz, valami nagy dolgok lehetnek a háttérben, az állandóan foglalkoztatott testõrök, akik simán végrehajtanak bármilyen utasítást, azonnal ott vannak midenhol... Ma láttuk, hogy visszavitette Simayt, akkor kicsit logikátlanul miért dobta ki az összes cuccát, most majd újakat vesz, vagy fogolyként tartja? Én nem néztem elõre, mi lesz, mire használja, ha felgyógyul. Ha sok idõm lenne, lehet, h. gyõzne a kiváncsiság, de jobban szeretem magyarul nézni.