Téma: Knight Rider

Vinyó 2010 júl. 27. - 00:36:25
(72/92)
Már jóval korábban láttam neten ezt a végsõ jelenetet. Valóban, ismét Peter Cullen volt a hangja, ahogy anno KARR legelsõ megjelenésekor A száguldó robot c. részben (a KARR visszatérben viszont egy Paul Frees nevû színész volt a szinkronja).
Már eleve az bosszantott, hogy KARR ilyen kevés szerepet kap, az egész epizód gyakorlatilag Torres intrikái körül forgott. De hogy miért kellett Transformers-esre venni a figurát, ezen nem tudtam, sírjak-e, vagy nevessek.
De amit a magyar szinkronosok itt meg mertek tenni, az már minden határon túlmegy. Oké, oké..."KITT must die" mindössze ez hangzik el KARR szájából párszor. Akkor is, hogy engedhettek meg maguknak ekkora lazaságot???
10/10
maffiagame 2010 júl. 26. - 13:54:21 10/10
(71/92)
Ez a 13. rész jó volt csak K.A.R.R hangját hiányoltam de láttam videót az angol változatról ahol van hangja.Nem értem magyar hangot miért nem adtak neki.
tacsypeti 2010 júl. 24. - 22:31:20
(70/92)
De ha jobban megnézed azt a részt amikor KARR apró darabokra robbant az utolsó kép hogy pittyeg a központi egysége...olvastam egy olyat, hogy ha lett volna 5. évad, akkor megint feltámasztják. és nem mellesleg ugyanaz a Peter Cullen szolgáltatta KARR hangát az eredetiben, aki akkoriban is... Szóval VAN kapcsolódási pont...bár ez a gyilkológép kicsit durva...
Petterson 2010 júl. 24. - 19:43:23
(69/92)
Egyébként érdekes, hogy néhány rész címe az eredeti sorozatban is szerepel:

Léteznek még lovagok - Itt a 2. rész, ott a 35. rész címe.

Nehéz örökség - Itt a 13. rész, ott az elsõ rész címe.
Petterson 2010 júl. 24. - 18:50:54
(68/92)
Nem azt mondtam, hogy volt fia, hanem hogy soha nem vezette KARR-t :D . Amúgy a sorozat vége után, miért ne lehetett volna fia. Hiszen az elsõ rész úgy végzõdik, hogy találkoznak és beszélgetnek...
Petterson 2010 júl. 24. - 18:48:47
(67/92)
Azt ugye tudjátok, hogy az eredeti KR sorozat 80 részes volt, csak olyan nagy sikere volt Amerikában, hogy még forgattak 10 részt utánna.
unisol1 2010 júl. 24. - 18:45:54
(66/92)
1. Az eredetiben nem is volt fia. Amúgy már tök új a sztori, nem gondolták át a KARR-os kapcsolódási pontot, újraalkották az eredettörténetet, mivel már egyszer sajnálkoztak, hopgy hát elromlott, brühü, most emg megint megépítik, és ugyanaz a szitu. Szal nincs kapcsolat szeritem, mi nagy kár! Semmi utalás, hogy minek lett KARR is Mustang.

2. Ja, összzetört, de a központi 1ség a rész végén villogott, ezzel elég ügyesen nyitva hagyták a szálat, az 5x01-02-ben, ha elkészült volna újra visszahozták volna. De mivel itt más az egész eredet, nem veszik figyelembe (meglátásom szerint), hogy mi volt régen...

2+: Hát ja, tiszta transformers, a moziban bejött az embereknek, gondolták ellövik ök is...
Petterson 2010 júl. 24. - 18:39:29
(65/92)
Hát aki a mai részt írta, az nem látta az eredeti sorozat KARR-os részeit...

1. Michael Knight fia soha nem vezette KARR-t.
2. KARR kétszer szerepelt a sorozatban, egyszer az elején a 8. részben, egyszer a végén az 52. részben, ahol darabokra tört.

Ebben a részben KARR kicsit a transformerre hajazott...
unisol1 2010 júl. 24. - 18:38:20 Előzmény liptakrobi
(64/92)
Mostantól amúgy visszább si vesznek, szóval aki felnyomta az agyát a rendõrautóvá alakuláson, meg persze a "támadó mód"-on, akkor visszakapcsolód6, az t kiszedték. (nemtom, teherautó lehet lesz 1-2 mág, de más nem).
unisol1 2010 júl. 24. - 18:34:04
(63/92)
Oké, nem csak én hiányoltam! Persze régen volt "mondani valója" is, itt meg ahogy írtad, tartalma nem sok volt a szövegének, de akkor is...!
offtopic
unisol1 2010 júl. 24. - 18:32:42 Előzmény btz1983
(62/92)
"Ezzel teszik tönkre a régi sorozat emlékét. Akár az Enterprise-al a Star Treket"

BULLSHIT!
Teljesen okés az Enterprise, oké, hogy rámentek durván a technikai dolgokra és látványra, de ez az a kor! Szóval szerintem meg király! :-)
Éljen a szólásszabadság, 1ébként meg PEACE...!
unisol1 2010 júl. 24. - 18:29:30 Előzmény unisol1
(61/92)
Amúgy elcsúszás van, én 12. részt írtam, mert eredetileg az, csak nálunk a Pilot volt az 1., így nálunk 18 részes...
Amúsz elsõ nézésre a következõ rész a kedvencem, bár most újranézve mind sokkal jobban tetszik, mint elsõre...
UFF..
Iceman87 2010 júl. 24. - 18:26:48
(60/92)
Na a mai rész nekem egészen fura volt. Miért nem beszélt K.A.R.R.?????? A magyar készítõk talán nem hallották hogy z eredeti(angol verzióban) KARR keménykedett? ez nekem kicsit hiányzott. Érdekes, a régebbi KR-ben KARR beszélt.
unisol1 2010 júl. 24. - 18:26:02
(59/92)
Ötsém, mi ez már? A szinkronban meg se szólalt KARR, pedig az eredetiben azért dumált párszor, bár tény, hogy baromságokat, és többnyire feleslegesen, de azért mégis! Mi van, nem volt meg az eredeti KARR szinkronhangját adó színész, így inkább nem is csináltak semmit? Azért ez gáz. Mind1, m1ek, elõkeresem angolul, pótolom azt a pár mondatot (bár nagy részére emléxem még), de akkor is nagy fityiszt a tv2-nek!
Vinyó 2010 júl. 24. - 17:26:04
(58/92)
Nekem az a bajom ezzel a sorozattal, hogy elég marketingízû. Mutogatnak benne szép fiúkat és lányokat, gyönyörû helyeket, meg mindig beraknak valami mellékszálat, a fõ cselekményt pedig eléggé összecsapják. Emiatt nem is elég izgalmas.
A másik dolog, amit valaki írt is elõttem, hogy már a sokadik bõrlehúzás. Az eredeti sorozat után ott volt a K.R. 2000 film, a K.R. Team sorozat...a történetek már egyáltalán nem függenek össze, gyakorlatilag "alternatív verziók". Ezekbõl mindenki maga eldöntheti, melyiket tekinti a valódi folytatásnak (habár megjegyzem, ebben a mostani sorozatban van a legtöbb kapcsolódási pont az eredetivel).
Apropó, a mai részben jön KARR!!!!
offtopic
musicclown 2010 júl. 11. - 18:08:39
(57/92)
Petterson 2010 júl. 10. - 07:31:58
(56/92)
Nekem egyébkénz többek között azért is tetszett az eredeti sorozat, mert sokkal jobban áttekinthetõbb voltak a történetek, nem volt ilyen sok szerepló, másrészt KITT magyar hangját emberire alkották, vittek bele emberi érzést is. Én megnéztem a z egyik részt eredeti hanggal és az angol nyelvü filmben KITT-nek géphangja van, egész más volt, mint a magyar hang. A mostani sorozatban nekem az a bajom, hogy KITT-nek a hangját visszhangosították, így nméha alig lehet érteni, hogy mit mond.
Petterson 2010 júl. 10. - 07:23:47
(55/92)
Azért ne feledjétek, hogy a két sorozat készítése közben eltelt 20 év. Nagyon sokat fejlõdött a filmgyártás is és a technika is. Amit anno az elsõ sorozatnál készítettek, az akkor csúcstechnológiának számított, ma már ez számít annak, amit a mostani sorozatban látsz. Viszont a mostani sorozat készítõi is rájöttek arra, hogy nem lehet ennyi bõrt lenyúzni errõl a témáról, Amerikában sem ment ez a sorozat nagyon, ezért nem készült sok rész belõle.
10/10
musstang 2010 júl. 09. - 12:57:26 10/10 Előzmény visku
(54/92)
Nekem is jobban tetszik ez az új KITT. Részben azért, mert a Mustang a kedvenc kocsim és mert tényleg sokkal szebbek a részletek, az átkalakulások, stb.
visku 2010 júl. 01. - 21:58:10
(53/92)
Üdv! Nekem bejön az új verzió, a régit nem csíptem... katasztrófák voltak benn az effektek, például a turbó üzemmód annyi volt hogy kijött egy szárny és begyorsították a képkockákat... a mai technikával ezt már szebben meg tudják csinálni, meg az átalakulások tetszenek benn eddig ilyen nem nagyon volt max csak a száguldó viperába de ott is csak két skin van. Szerintem tuti, de nem vagyunk egyformák :)