far vik 2012 nov. 12. - 21:08:11
(52/152)
Gubik/Gréta mögött a sokadik alkalommal megy el gyanúsított, a sokadik alkalommal ül ütéstávolságra a gyanúsítottól, már várom, mikor verik jól tarkón..., elmentek kedveseim a francba! Ilyen barom, idegesítõ hibákat miért kell csinálni?
9/10
ildike1965 2012 nov. 12. - 19:23:39 9/10 Előzmény far vik
(51/152)
Szerintem is jó volt.Egy kicsit alá pontozták.Én 9 pontot adok .Ha tehetem mindig megnézem .
tanhu 2012 nov. 12. - 09:21:18 Előzmény vitkovits
(50/152)
Ha szabad kezet kapna fél év alatt meglenne!A véleményed pedig ütõs, velõs!Sem a Tûzvonalnak sem a Hacktionnak köze sem volt Amerikához, éppen az volt benne a legjobb, hogy amerikai színvonalon -no nem látványban- hozta ki a legtöbbet amit egy sorozat ennyi pénzbõl kész létrehozni.A néhai Hacktion szintén.Ám mind a kettõt csak akkor érthetted meg ha nyomon követted mi és hogy történik...Ezek mindegyike méltán kapott nemzetközi elsõ díjat egy olyan mezõnyben ahol combos és pénzes televíziós sorozatok képviseltették magukat.Na ez az anyátok köpsz-szel még vigaszági bekerülési eséllyel sem történhetne meg de még akkor sem ha valaki venne annak egy serleget, mert ha a nemzetközi vérprofi és a színvonalat nem a látványra leszûkítõ zsûri errõl tudomást szerezne már olvasztaná is be azt felháborodott lángot lövellõ tekintetük kereszttüzében megjegyzem teljes joggal...
tanhu 2012 nov. 12. - 09:07:18 Előzmény mulao
(49/152)
Ez csak fujjratöltve, pár rész után úgy döntöttem ez a gagyibbnál is gagyibb alá süllyedt szemét, abból a színvonalból amit hetente várt az ember az elsõ két szezon ideje alatt,ami mellé valóban várakozva ült le.Ám emellõl csak bosszankodva áll föl.Igaz a marslakók kontár skribátoraitól csakis ennyi telhet, kár hogy a jó színészekbõl is már csak lejáratós hülyéket farag, ez a hihetetlenül lelaposodott,logikai lukaktól és erõltetett vicceskedésnek akarni látszó halmazati baromságoktól zavaros katyvasz!Mintha csak egy látványban gyér, izmozni vágyó cobra 11-et nézne az ember barátok köpszt kivitelben...
adamnagysweetmovie 2012 nov. 11. - 10:41:14
(48/152)
"A karaktergyilkos" epizódban fellép a Szõke Nõ?
Tebby21 2012 nov. 10. - 11:22:59
(47/152)
Ez az évad hány részes lesz valaki nem tudja ? :)
far vik 2012 nov. 07. - 20:42:45
(46/152)
háááát, Gubik Ági egy elsírósodási-ellágyulási, Anger Zsolt pedig egy eltenyérbemászósodási folyamat közepén tart épp, de ez a rész egész jó volt...
10/10
szirgabor 2012 okt. 31. - 18:32:05 10/10
(45/152)
Anger Zsolt remekül játszik, az egyetlen színész a produkcióban. Csak miatta érdemes nézni, ha érdemes egyáltalán, ha nincs jobb dolga az embernek... A forgatókönyv többnyire gyermeteg
mulao 2012 okt. 30. - 15:00:29
(44/152)
Nagyon beindult ez a sorozat, ha így folytatja jobb lesz, mint az eredeti Hacktion volt. Jó, hogy Anger picit vissza vett a figurából, így sokkal életszerûbb. Persze a beszólásai még így is ütõsek. Kellõen ötletesek a történetek, elhiszem, hogy ez csak itthon történhetne meg. És kellõen sok a külsõ helyszín vagy az irodán kívüli belsõ helyszín, szóval nincs mibe belekötni. És a színészek se színpadiasan játszanak. Viszont furcsa, hogy nem kezdtek még valami szerelmi szálat bonyolítani, persze az nem is baj, ha ezt a sablont most kihagyják.
mulao 2012 okt. 09. - 14:55:19
(43/152)
Kornél és Szondi kettõse tényleg hosszúra nyúlt, de valahol tetszik, hogy igazi érzelmeket akarnak belevinni, kb egy családot próbálnak csinálni a csapatból, ahogy minden ilyen krimisorozatnál. Gréta szerintem tök érthetõ volt, amikor meglátta a csajjal, félreérthetõ helyzetben Szondit féltékenységbõl megharagudott rá, de amikor megtudta, hogy haldoklik, akkor már aggódott érte. Szerintem ez a sorozat sajátossága akar lenni, hogy elõre látjuk mit csinálnak a rosszfiúk, itt inkább az a kérdés, hogy a hülye zsaruk vajon idõben elkapják-e a tetteseket. Pl egy Helyszínelõk sorozatnál nem tudjuk ki a tettes, vagy mennyivel elõrébb jár, mint a rendõrök. Ebben egyedinek mondható ez, hiszen minden ilyen nyomozós sorozat arra a sablonra épül, hogy ki a gyilkos. Ezért is írtam egy másik nyomozós sorozat fórumán, hogy egyszer megnézném a sablonos nyomozós sorik fordítottját is, amikor a gyilkos áll a központban és az a kérdés, hogy vajon eltudják-e kapni az idióta zsaruk.
zora 2012 okt. 09. - 10:15:28
(42/152)
3x04:
Követelem vissza a régi fõcímzenét, valamint hogy mondják már el végre, Gréta hogy jutott ki a bomba mellõl a bunkerbõl.
A részrõl:
Kornél és Szondi kettõse a betegágynál túl hosszúra nyúlt, nekem nyálas volt.
Gréta meg elõször féltékeny, meg ki nem állhatja, aztán meg ott bazsajog a betegágyánál. Most akkor döntse el, mit akar!
Tetszik, hogy valódi helyszínen forgatnak, láttam a János kórház párnáját.
A történet nagyon jó volt, csavaros, izgalmas, viszont szerintem még izgalmasabb lenne, ha mi, nézõk sem tudnánk, kik a rosszfiúk.
Tetszett, így tovább, Hacktion!
8/10
offtopic
djlacee 2012 okt. 08. - 20:29:32 8/10
(41/152)
Vidovszky ételfutár lett?:)
10/10
belive99 2012 okt. 08. - 20:13:09 10/10 Előzmény mulao
(40/152)
háát igen az elsö évad nagyon más volt:D de nekem ez is nagyon bejön, végre egy értelmes magyar sorozat:)
mulao 2012 okt. 08. - 15:14:06
(39/152)
http://www.origo.hu/teve/20121008-nemzetkozi-dijat-nyert-a-hacktion.html

Kicsit hiányolom a régi Hacktion csavaros sztoriját, de ez az új is jó, mert ennek meg a története kevésbé hat olyan "ez csak Amerikában történhetne meg" hangulatúnak.
Andromeda 2012 okt. 08. - 13:24:13 Előzmény BBDesign
(38/152)
Én kellemeset csalódtam a Hacktion: Újratöltve-ben! A múlt heti részt láttam elõször ebbõl a szériából, az öngyilkosost, kifejezetten érdekes volt, ráadásul egy jelenkorban megeshetõ/elõforduló problémát dolgozott fel.
Örülök, hogy különállók az epizódok.
Anno néztem a Hacktion elsõ évadának elsõ néhány részét, de abbahagytam, mert hiába izgat az ilyesmi, egyáltalán nem bírtam követni és nem is tetszett. Oroszlán Szonja és Hujber karaktere, meg amit csináltak, az elcsépelt volt, az egész olyan amerikás volt nekem, nem ide való.
Ez az új azért tetszik, mert érthetõ a különálló részek miatt, és nem majmolja olyan erõsen a nyugati sorozatokat, Mégsem lesz olyan keményvonalas vagy milyen, mint amilyen a Tûzvonalban volt. (Amit szintén abbahagytam, jó, akkor mondjuk 15-16 éves voltam.)
oldbone 2012 okt. 02. - 16:38:27
(37/152)
Szokás szerint a tegnapi epizódot sem nézte a feleségem (igaz én is csak félszemmel), de hallotta és megkérdezte: „Milyen gagyi filmet nézel, amiben ilyen sz@r a szinkron?”.
Szerintem teljesen igaza volt!
:D
vitkovits 2012 szept. 29. - 11:34:37
(36/152)
Kár, hogy a tévések alapból a nézettség bûvöletében élnek, a színvonal semmit sem számít. A Hacktionnak nem az idióta "Barátok közt"-tel meg a Jóban, rosszban"-nal kell versenyeznie, mert azok színvonaltalan bunkóságok. Ha tényleg ennyire fontos a nézettség, akkor nem azonos sávban kell adni amazokkal.

Gyerekkoromban pl. (amikor egy csatorna volt), este nyolckor kezdõdött a Híradó. Vissza lehet hozni ezt a gyakorlatot, és héttõl letekerni a Hacktiont. Vagy visszahozni a Híradót 7-re, és fél nyolctól leadni a Hacktiont, akkor a Barátok közt kezdetéig pont lefut. De nem a legrosszabb megoldást kellene választani, nevezetesen, lebutítani a kurvajó forgatókönyvet, és kihagyni annak írásából Fonyódi Tibort, aki ebben a mûfajban ma a magyar nyelvterületen verhetetlen.

Azt a pasast ki kellene küldeni Halivuduba - ha szabad kezet kapna, öt éven belül lenne egy magyar filmforgatókönyv-Oscar.
zora 2012 szept. 25. - 20:54:32
(35/152)
Nekem egyedül a fõcímzene megváltoztatása nem tetszik. Az elsõ két évadé dinamikusabb volt.
BBDesign 2012 szept. 25. - 16:44:31
(34/152)
Szerintem is sokkal jobb volt, a külsõ helyszínek sokat dobtak rajta. Bíztam benne, hogy javulni fog a helyzet. Az is jót tett, hogy egy rutinos színész, Barbinek Péter szerepelt benne. Egyelõre még mindig Anger Zsolt biztosítja a néznivalót, de látszik, hogy képes fejlõdni a sorozat. Ha így megy tovább és még több minden történik majd egy részben, egész jó lesz.
mulao 2012 szept. 24. - 22:12:34
(33/152)
Ez tényleg sokkal jobb volt, mint a múltheti rész, talán mert ott még a 2. évadból elvarratlan szálak maradtak, így kevesebb idõ maradt a nyomozásra. Itt már voltak utcai jelentek is. Tetszett, hogy Kornél figuráját (aki nem nagyon tudott kibontakozni az 1. epizódban) jobban megismertük. Így szimpatikusabb, hogy a kattant, kemény srácból csináltak egy "kemény külsõ, érzõ szívet takar" típust. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki a Maya-Kornél-Tamás háromszögbõl, mert tuti megakarják kavarni Tamás és Maya kapcsolatát.