10/10
Lolabalint 2009 okt. 12. - 10:18:30 10/10
(257/657)
Ki nyeri meg ezt a játszmát?Tudja valaki?Én most senkinek sem adnám oda.Mindegyik a másikra mutogat,nincs összetartás.
10/10
Lolabalint 2009 okt. 12. - 10:16:35 10/10
(256/657)
Nagyon jó,szegény Gordont,jól megszívatták.
10/10
Babucica 2009 okt. 11. - 18:46:53 10/10 Előzmény Stevie88
(255/657)
Ez mekkora:):) hangosan nevettem fel:D:D
Stevie88 2009 okt. 10. - 01:12:18
(254/657)
http://www.youtube.com/watch?v=N2HbnDVlHuI

Most találtam a neten.Áprilisi tréfa Gordonnal
10/10
tricia 2009 okt. 09. - 23:00:41 10/10
(253/657)
Elképesztõen idegesítõ volt Craig, alig vártam már, hogy kiessen. Ahogy odamennek Gordon konyhájába, mindegyik stresszel, bénázik, nem tud fõzni és sír. Könyörgöm, az elõzõ három évadot már õk is láthatták a tévében! Minek mennek oda, ha nem bírják a hajtást?
emoenn 2009 okt. 09. - 19:19:41
(252/657)
SPOILER
Így kell leírni ha nem bocs
Ürülök hogy nõ nyer de annak nem hogy ez na jó egy kicsit
10/10
Babucica 2009 okt. 09. - 14:20:12 10/10
(251/657)
köszi a leírást! továbbra is úgy gondolom, hogy béna ez a társaság. mindenki ellenséges, és nem tartanak össze. fõzni pedig.....
Monalisa13 2009 okt. 09. - 10:57:57
(250/657)
Igazad van, de ha már ilyen drága, luxus helyrõl közvetítenek, legalább adhatnának a külsõre. Hány millió ember nézi, én kinézetre nem sok ételt kóstolnék meg belõlük. Hát szószerint kóstolóról lenne szó, mert a legtöbb adag mini.
Monalisa13 2009 okt. 09. - 09:53:16
(249/657)
Az sem volt semmi, valamelyik résznél bekapcsoltam, éppen az egyik kint a lábát tapiskolta, majd behívták, hogy mennyen már fõzni. Felállt, se kézmosás semmi, ment a konyhába.
Elnézem, hogy soknak nincs bekötve a feje, hogy a haszáll ne mehessen az ételbe, majd össze vissza fogdossák a kész húsokat. Egyszóval, nem igazán ennék náluk.
10/10
Lolabalint 2009 okt. 09. - 08:12:25 10/10
(248/657)
Én azt nem értem,hogy képzett szakácsok,hogyan fõzhetnek ilyen rosszul.Az elõzõ munkahelyükön félig átsült ételek kerültek ki az konyhából?Katasztrófa ez a banda.Semmi összetartás nincs bennük.
g413qi2 2009 okt. 08. - 22:34:06
(247/657)
Szexista megjegyzéseket tett, olyasmiket mondott, hogy a desszert készítése nõi munka, a lányok egy férfi vezetõ nélkül semmire sem mennek, egy nõtõl nem kaphatok ki, csak egy vasalási versenyben kaphatok ki egy nõtõl, stb.
g413qi2 2009 okt. 08. - 16:23:44
(246/657)
****SPOILER****
****SPOILER****
****SPOILER****

Elõször megtárgyalták Corey jelölését, a lányoknak nem tetszett, a fiúk helyeselték a döntését, de túl korainak tartották a taktikázást. A kihívás: mindenki kapott egy csirkét, amit 8 jó részre kellett szétaprítani. A lányok közül a 6 jó rész volt a legrosszabb eredmény, Craig-nek 2 jó darab sikerült, amikor ez kiderült már matematikailag lehetetlen volt a fiúk számára a nyerés, vesztettek, pedig még 3 ember teljesítményét nem is láttuk. A lányokat jutalomként elvitte Gordon egy ranch jellegû étterembe, Aaron az elõzõ évadból (aki mindig sírt, vagy elájult) éppen ott dolgozott. A fiúk büntetése egész napos mezõgazdasági munka, paprikát szedtek a melegben. Másnap a mûszak elõtt Jason nem tudta a desszerteket, Gordon felküldte megtanulni, Jason egész elõzõ este az udvari melegvizes kádban ült néhány lánnyal. Két óra múlva nagy nehezen Gordon-nak sikerült kihúznia belõle a menüt. A fiúknál kezdetben Craig szenvedett, õ az elõételeknél volt, a lányoknál Vanessa, aki a húsokat sütötte. Aztán a többiek is kezdték idegesíteni Gordon-t pl Rosann, Ben, Matt és amikor Jason közölte, hogy a szuflé nem jó, ragad, és ezért próbálja becukrozni az oldalát (mert a karamell híresen jó síkosító), Gordon elkezdte a fejét a falba ütögetni. Aztán Ben hozott egy nyers lazacot, Gordon nem bírta tovább, és bezárta mindkét konyhát. A lányoktól felkérte Christinát (elõétel), hogy jelöljön valakit, a fiúktól Petrozza jelölt. A két jelölt Jason és Vanessa volt (nem Corey, aki elõzõleg jelölte õt). Vanessa kapott még egy esélyt, Jason-nak itt volt a vége. Õ volt a legnagyobb bunkó a mûsor történetében.
10/10
Babucica 2009 okt. 08. - 16:09:08 10/10
(245/657)
en is orulnek a reszletes leirasnak, sajnos ritkan tudom nezni pedig imadom!!! ezek az ujak egyenlore nem szimpik, nem tudom kinek adnek ettermet...
10/10
1aniko 2009 okt. 07. - 15:22:31 10/10 Előzmény g413qi2
(244/657)
Én is köszönöm mert csak töredékét láttam!
9/10
koisellõ 2009 okt. 07. - 10:51:49 9/10
(243/657)
én is szoktam a mûsört nézni:) és tetszik, ha ugy van barátommal együtt nézem:) nekem fõcím zenéje tetszik, mondjuk sztem a legelsõ évad zenéje az nagyon jó volt:) de másik sem rossz:)
g413qi2 2009 okt. 06. - 23:51:49
(242/657)
a mai rész tartalma, ezért aki a holnapi ismétléssel akarja megnézni elõször, az ne olvassa tovább

****SPOILER****

Amirõl már írtam korábban is, Gordon-t elmaszkírozták és felült a hell’s kitchen-be tartó buszra a versenyzõkkel, és kihallgatta, hogy mit beszélnek róla. Legjobban Bobby égett be, õ fekete Gordon Ramsay-nek nevezte magát. Miután megérkeztek a konyhába JP fogadta õket, és elkezdték utánozni, kifigurázni Gordon-t, majd az igazi egy jól sikerült utánzás után felfedte magát (könnyen imitálta magát). Azután következett a szokásos specialitás elkészítés, itt volt egy-két átlagos és két jó, a többiek nagyon elcseszték. A leginkább Matt, akinek a tatárbifszteke mindenféle dolgot tartalmazott, többek között fehér csokit is, Gordon kihányta Matt ételét. Szokásos felosztás két csapatra (lányok piros, fiúk kék), újítás volt, hogy este kapitányt kellett választaniuk maguk közül, aki irányítani fogja a többieket. A lányok hamar megegyeztek Vanessá-ban, akinek a specialitását Gordon a legjobbnak értékelte. A fiúknál mindenki kapitány akart lenni, végül Bobby-ban állapodtak meg. A fiúk nem tanulták meg a menüt, ezért mindannyian rögtön beégtek Gordon elõtt, aki kikérdezte tõlük a menüt, a lányok ellenben készültek. A szerviz nem ment jól, fõételt egyik csapat sem küldött ki, de a fiúk voltak a rosszabbak. A választott kapitányok is beégtek, Vanessa néma volt, szinte alva járt, Bobby pedig nem akart segíteni a csúszásban lévõ társainak, hogy ne lehessen összefüggésbe hozni semmilyen rossz részleggel, gyakorlatilag nem csinált semmit egész este. A mûszak alatt ezért Gordon lecserélte a kapitányokat, Vanessá-t Rosann-re, aki a specialitás készítésénél a másik finom értékelést kapta, Bobby-t pedig Louross-ra. A vesztesek a fiúk voltak, ezért Louross-nak kellett megnevezni két személyt kizárásra, õ Bobby-t és Dominic-ot jelölte, Gordon Dominic-ot küldte haza. Gordon figyelmeztette Jason-t, aki nem boldogult az elõétellel, hogy hamarosan õ is hazamehet, ha nem tanul meg sürgõsen fõzni (Jason nagy anti-feminista). Dominic is az elõételeknél volt, az õ dolga volt a rendelés elkészülte elõtt egy perccel a fésûkagylót beletenni egy gáz fölött lévõ serpenyõbe. Úgy állt ott, mint aki nem tudja, hogy hol van és mit csinál, 30 db fésûkagylót dobott az est folyamán a kukába. Ezeket nem mind túl- vagy alulsütötte, volt olyan is, hogy õ megcsinálta, de az elõétel másik fele (Jason) nem sikerült, ezért kellett kidobni.
10/10
1aniko 2009 okt. 06. - 19:37:21 10/10
(241/657)
De jó ez a kép! Örülök,hogy a negyedik évadra kicsit rövidebb lett a haja. :)
Ez a mostani banda! Még rosszabbnak tûnnek mint a harmadik évadosok.
Gordon viszont szerencsére nem változott semmit:
"Ez a csirke lepattant a falról és majdnem kiment az étterembõl!" :)
"Hagyd abba és menj inkább sminkelni!"
10/10
kremy 2009 okt. 06. - 18:15:25 10/10
(240/657)
Bonnie volt az eddigi legszimpatikusabb vesztes,így kell tisztességesen,mosolyogva veszíteni.Tanulhatna tõle sokmindenki. Amúgy neki látszott,hogy nem ez az életcélja.
Krittyina 2009 okt. 06. - 16:40:03
(239/657)
Sziasztok!
Nagyon szeretem Gordon mûsorát nekem eddig mindegyik tetszett.Sokszor szoktam itt olvasgatni a hozzászólásokat sok érdekes dolgot is írtok régi szereplõkrõl,következõ évadról stb..Most csak azért írok hogy szerintem nincs azzal baj ha valaki látta már a többi évadot és kifejti itt a véleményét csak annyit kell tenni hogy oda kell írni elé hogy SPOILER..és így nem olvassa el az akit zavar,az viszont igen akit érdekel.Tartsuk tiszteletben ha valaki nem akar elõre tudni dolgokat.Csak ennyit akartam,szép napot mindenkinek:)
zenka 2009 okt. 06. - 14:21:53
(238/657)
Én Bonnie-nak szurkoltam, de Rock jobb volt a végén, szóval nem vagyok csalódott.
Azt olvastam valahol, hogy Rock egy év után otthagyta az Las vegasi álomkonyhát, és valamelyik másik étteremben konyhafõnök. Ez mondjuk egész fura, ha belegondolunk, mennyira nagyon akarta ezt a melót :S.
Bonnie meg egyszer úgy nyilatkozott, hogy arra tanította meg ez a mûsor, hogy nem akar konyhában dolgozni. Azt nem sikerült kiderítenem, hogy mi is van vele.
De mindegy, itt a kövi évad. :D