olahmiki1959 2013 febr. 08. - 05:14:00 Előzmény stanmore
(208/228)
"És a hozzászólásom többi tartalmi része az smafu?Vagy csak a szokásos terelés és válasz megkerülés történt ,mint ahogy azt már annyian megírták neked korábban."

Nem, a hozzászólásod többi tartalmi része egyáltalán nem smafu.
Inkább kamunak nevezném, ha már mindenképpen minõsítenem kellene a minõsíthetetlent.:)))

Nekem "annyian" még nem írták meg a terelést, meg a válasz megkerülést, csak te, Dr.Proktor, Adam, Szonja, a Karamazov testvérek, A két lotti, A hét mesterlövész, és A tizedes, meg a többiek.:))D
Ja, meg még A csipet csapat.:))
Ez szerintem nem olyan rossz arány.:))

Egyébként nem vagy egyoldalú ember.
Nagyon sokoldalúan tudod mocskolni a jobboldalt, és imádni a baloldalt.
A legközelebbi regisztrálásnál javaslom a "Diszkógömb" nicknevet. :))D
olahmiki1959 2013 febr. 08. - 01:38:41 Előzmény stanmore
(207/228)
"még a szajkózás is jobb, mint ami rátok jellemzõ hogy Krisztus sebeit megtapintva is tagadjátok az igazat:)"

Hát, itt õszintén szólva, kudarcot vallottunk.
Csengõvel meg akartuk tapintani Krisztus sebeit, de akkora tömeg volt, hogy egy idõ után meguntuk a sorbaállást, így a rekkenõ hõségben inkább odamentünk a pecsenyesütõhöz, ahol az árnyékos teraszon bevágtunk egy-egy rántottszeletet, ami nagyon drága volt ugyan, de szerencsére pont olyan volt, ahogyan szeretjük. Kívül ropogós, aranybarnára sütött panír, belül porhanyós, zamatos hús, még most is összefut a nyál a számban, amikor ezt írom.

Csengõvel megállapodtunk, hogy fifti-fifti alapon fizetjük a számlát, így õ fizette a két rántottszeletet, én meg a két üveg ásványvizet, hiszen õ is tudta, hogyha valaki az én szórakoztató társaságomban akar lenni, ott ki kell nyitni a pénztárcát (hihihi!)..:)))
Ráadásul, hogy aktuális legyek, Krisztus koporsóját sem õrizték ingyen...:))DD
olahmiki1959 2013 febr. 08. - 01:25:14 Előzmény -csengõzoli--
(206/228)
"Szerette volna,ha a cigányság õsi kultúrájával egész Európában megismerkednek"

Az ismerkedés folyamatban van, Kanada, Franciaország, Olaszország ismerkedik, tanul, okul, mindennapi tapasztalatokat szerez, tanulságokat von le, és meglehetõsen elõítéletes módon, egyre több helyen vízumkényszer bevezetésén, kitoloncoláson gondolkodik, és "inkább pénzt adunk nekik, csak utazzanak haza"-féle megnyilatkozásokat tesz.
És nem átallják nevükön nevezni azokat az embercsoportokat, akikkel - szerintük - problémák vannak.
Felháborító, és mélyen elítélendõ ez az általánosítás, az pedig különösen, hogy az ombudsmani intézmény mintha nem mûködne ezekben az országokban, mert a kisebbségek védelmében nem szólalnak meg.

Példát vehetnének a magyar gyakorlatról, amelyben - nagyon helyes és példamutató módon, - a kisebbségek jogai vannak elõtérben, és a közélet iránt érdeklõdõ értelmiségünk nem engedi a többség elnyomó törvényeit és mentalitását ráerõszakolni a társadalomra.:))DD
A kitoloncolás és a megbélyegzés gyakorlata pedig zavartalanul folytatódik ezekben az országokban, ami csak arra jó, hogy szegény, elesett embereket ok nélkül megbélyegezzék, és növeljék a velük szemben amúgy is meglévõ, - egyébként teljesen alaptalan - elõítéletet...:))DD
1/10
stanmore 2013 febr. 07. - 22:02:08 1/10
(205/228)
Fiala:"Siófok az egy város?" Jó tudom, megjátsza a meszirõl jött idiótát,de kit érdekel ,mit tesz ezzel hozzá az egészhez? Fárasztó az ipse ,mert nincs igazi ötlete abszolút de semmi.Mintahogy pl ez a Kozma gyilkosság is már a könyökén jön ki mindenkinek.Erre õ überolja akertvket és még egy bõrt le akar róla húzni ,amiben annyi az új szempont minthogy "Siófok az város?"
1/10
stanmore 2013 febr. 07. - 21:55:41 1/10
(204/228)
Te pedig ügyelhetnél arra, hogy ne a saját nickneveid sírját ásogasd,mert ez a verzió már elég hülyén hat:)
bajeva 2013 febr. 07. - 21:52:28
(203/228)
én is így gondoltam, ez a két ember egy és ugyan az!
1/10
stanmore 2013 febr. 07. - 21:51:09 1/10
(202/228)
Fiala sem megy szomszédba arroganciáért,ekkora lufiembert nem is tudom mikor láttam elõzõleg.Szegény annyira hülye volt hogy még az állítólagos balosbérenc Gyárfás is azonnal levette a képernyõrõl ,mert az Össztûzben nyiltan propagandát fejtett ki az MSZP mellett ,holott ott õ kérdezõnek lett alkalmazva.Szerintem az ECHo tvben kéne neki munkálkodnia ha tudna egy akkora pálfordulást csinálni mint pl Orbán tette,szép jövõje lehetne a jobboldal zászlóvivõjeként.-
1/10
stanmore 2013 febr. 07. - 21:43:59 1/10
(201/228)
Nem értek egyet ,mert Bayer egy értelmes ember ,aki szándékosan uszít és táplálja gyûlöletet,ráadásul hazudozik is ,ami belefér,míg Fiala csak szimplán hülye ,amit arroganciával leplez.
bajeva 2013 febr. 07. - 21:40:47
(200/228)
Fiala = Bayer zsolt
1/10
stanmore 2013 febr. 07. - 21:39:20 1/10
(199/228)
"Ahhoz a friss hírhez mit szólsz, hogy embercsempészet miatt letartóztatták "A polgárjogi mozgalom a köztársaságért" vezetõjének, Horváth Aladárnak a fiát?"

No akkor idézem amit nekem írtál: honnan tudod ott voltál? Két verzió lehetséges: az egyik az az hogy szajkózod a jobboldali média által elhintett ,egyébként meglehetõsen gusztustalan hírecskét .Hiszen csak ti szoktatok a családi dolgokkal elõállni ,ha valakit saját maga miatt nem lehet lejáratni.ld Körmös Bauer,Schiffer stb stb.Már ezért sem lehet jobbos ,aki normális izlésû.
A másik pedig az hogy Horváth Aladár fia be akarja váltani a híres Matolcsy látomását,hogy hasznos dolog ha valaki kimegy majd utána visszajön,mert visszajön az tuti már csak a Túró Rudi miatt is:)
Mindkét verzió hatalmas intellektusra utal:))
adamnagysweetmovie 2013 febr. 07. - 21:31:26
(198/228)
bumburnyák, na ez találó:)
Az a baj, a teljes holdudvar leragad ennél a Kálomistára is jellemzõ piaci közhelygyûjteménynél, kocsmai bölcselkedésnél.
Persze ezt is csak arrogánsan, ellentmondást nem tûrõen:J

Hát így egy kócerájt sem lehet elvezetni, fõleg nem ebben a kakában, amit XXI. századnak és világválságnak hívnak.... MO pedig ezen belül is egy minõsített eset, mára már különösen...
1/10
stanmore 2013 febr. 07. - 21:29:09 1/10
(197/228)
És a hozzászólásom többi tartalmi része az smafu?Vagy csak a szokásos terelés és válasz megkerülés történt ,mint ahogy azt már annyian megírták neked korábban.
1/10
stanmore 2013 febr. 07. - 21:11:19 1/10
(196/228)
Visszatérve a mûsorra,ha ez a Fiala normális ,akkor én vagyok a pápa.Eszméletlen ,és az emberek egy része beszopja.Ezt én mondom úgy hogy Fiala állítólag egy balos bérenc és én pedig állítólag mikike szerint teljesen egyoldalú ember vagyok ,aki nem mond soha rosszat balra és nem dícsérgeti a simlis jobboldalt:)
Most látom elõször Kálomista Gábort,hát mit mondjak elég bumburnyáknak tûnik.
1/10
stanmore 2013 febr. 07. - 20:41:03 1/10
(195/228)
Pléh sajna,egyik sem,mert egy tudósítás volt a Tvben ,ahol az újságíró megszólított a békamenetben résztvevõket és jópár csak vigyorgott ,mutatta hogy nem ért magyarul és románul karattyolt valamit.
Egyébként pedig még a szajkózás is jobb, mint ami rátok jellemzõ hogy Krisztus sebeit megtapintva is tagadjátok az igazat:)
Egyébként pedig szajkózni csak hazugságot lehet ,ami igaz az nem szajkózás muhahaha mikike.
offtopic
-csengõzoli-- 2013 febr. 07. - 19:31:14
(194/228)
Így van, nem kell mindjárt rosszra gondolni.
Szerette volna,ha a cigányság õsi kultúrájával egész Európában megismerkednek.
olahmiki1959 2013 febr. 07. - 18:38:04
(193/228)
Milyen érdekes, hogy a románok rögtön azt mondták, hogy ne avatkozzunk bele a belügyeikbe.
Ami rendben is lenne, ha a mi belügyeinkbe nem avatkozna bele nagyjából öt percenként bárki, aki éppen erre jár...

Ahhoz a friss hírhez mit szólsz, hogy embercsempészet miatt letartóztatták "A polgárjogi mozgalom a köztársaságért" vezetõjének, Horváth Aladárnak a fiát?
A schengeni határokon túlról csempészett embereket Ausztriába, gondolom, ezzel is szerette volna segíteni az Egyesült Európa nemes eszméjét.:))
offtopic
-csengõzoli-- 2013 febr. 07. - 08:47:20
(192/228)
Tudod a románok híresek arról, hogy szeretnek bennünket és szívükön viselik az ország sorsát :)
olahmiki1959 2013 febr. 07. - 01:50:58
(191/228)
"a békamenetesek között valóban volt jónéhány csak románul tudó ember,"

Ezt te honnan tudod?
Ott voltál köztük?
Lehet, hogy titokban a jobboldallal szimpatizálsz, és csak megjátszod, hogy utálod a jelenlegi kormányt?
Nana! Rosszaság! Csibész! - mondta Latabár Kálmán egy régi klasszikus vígjátékban.:))

Vagy esetleg...de erre már gondolni sem merek...lehet, hogy a baloldali médiából szerzed az értesüléseidet, és amit ott hallasz, azt szajkózod, és mondod vissza mantraszerûen?...:)))DDD
Önálló gondolatok helyett?
Juj!

Egyik meredekebb lehetõség, mint a másik.:))DD
vondermonarchi 2013 febr. 07. - 00:07:57
(190/228)
Fiala mikor hívja meg Szanyit? Olyan jó lenne ha 2 bohóc töltené ki az adásidõt :))

Köszönjük Szanyi, igazán kedves tõled ahogy ásod az mszp sírját :)))))))
http://www.youtube.com/watch?v=zAUrOeh4R-8&feature=player_embedded
offtopic
Kaktuszné 2013 febr. 06. - 23:43:05 Előzmény Fõnix_császárnõ
(189/228)
Mivel haznánk fiai gyakran szakadnak hálivúdi messzeségbe pl. forgatókönyvíróként.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=oIqGBEoZWwI&feature=endscreen