5/10
napraforgó 2017 márc. 25. - 13:22:22 5/10
(655/1535)
Amúgy meg moderáld magad.
Ha nekem nem szabad olyan kifejezéseket használni, hogy megdugni, akkor te meg ne szidd az anyámat!

Több kúltúrát, kérlek.
5/10
offtopic
napraforgó 2017 márc. 25. - 13:17:32 5/10
(654/1535)
Napraforgó"ün Sucu ne!
Igen, napraforgónak nagy bûne van, õ a fekete bárányka, nem megy együtt a nyájjal és nem béget velük egyszerre. Kövezzük meg, közösítsük ki. Hogy merészel önálló véleményt formálni? Ez aztán tényleg fõbenjáró!
5/10
napraforgó 2017 márc. 25. - 13:13:47 5/10
(653/1535)
A tiedet, kedves.
9/10
kaboca12 2017 márc. 25. - 13:12:58 9/10
(652/1535)
"Nem foglak kivenni a nyájból", "szemben megyek a nyájjal"

Any.....dat!
5/10
napraforgó 2017 márc. 25. - 13:08:11 5/10
(651/1535)
Köszi, ez tényleg hatalmas! Szembemegyek a nyájjal, hopp, akkor már bûnös is vagyok. Azért ezt tõled nem vártam, eddig meglehetõsen objektív voltál.
5/10
napraforgó 2017 márc. 25. - 13:06:20 5/10
(650/1535)
No látod. Egyidõben, de gyakorlatilag ugyanazt írtuk le. Én sem állítottam soha, hogy Kerim ugyanazt a büntetési tételt fogja kapni. Vannak enyhítõ körülmények. A török jogot nem ismerem, kicsit sem, de a magyar jogrendszerben NEM egyhítõ körülmény a részeg, vagy drogos állapotban való elkövetés, ha az illetõ nem kényszer hatására jutott ilyen állapotba, hanem önként itta le magát, alkalmazott drogkészítményt. Sõt, ezeket akát súlyosbító körülményként is értékelhetik. Kerim bûneit nyilván enyhébben fogják megítélni, de azt az õ életvitele, a családjáról való odaadó gondoskodás fogja indokolni, és nem az, hogy õ nem tett semmit anno, csak bambán bámulta a többiek erõszaktételét. És igen, ahogy az elõbb írtam, a kényszerítés (elkapta a lányt, odavitte a többiekhez, nem engedte elmenni), és a segítségnyújtás elmulasztása biztos megáll (Nem szedte le egyik pasit sem a lányról, aztán a végén meg - õ is - otthagyta ájultan, mondhatni vérbefagyva a tengerparton. Ugye ez sem túl szép cselekedet? Ok nélkül érzi magát Kerim vétkesnek? Szerintem nem. Senki nem mondta, hogy csak az erõszak miatt kéne felelõsségre vonni, amit ugye nem követett el. De nem csak annyi volt...
5/10
napraforgó 2017 márc. 25. - 12:48:09 5/10
(649/1535)
Nem foglak kivenni a nyájból és külön nevesíteni. Nekem mindegy, melyikõtök kedvenc szavajárása a cuki.
Amúgy meg nem az új hozzászóló hsz-ára írtam a nyájjal együtt bégetést, hanem pont annak a régi fórumozónak a megjegyzésére, aki épp tegnap dícsért meg... Ma reggel fölkelt, nyilván ballábbal, mert már megint persona non grata vagyok nála.

Most már elhatároztam, hogy juszt is megnézem a sorozat 80. részét, hogy a saját szememmel lássam, kik is fognak majd a bíróság elõtt állni. Mert lehet, hogy Kerim sok mindent jóvá fog tenni az elkövetkezõ idõkben, na de nehogy azt mondják már rá, hogy bûntelen, mert azt azért nem hiszem. A büntetését enyhíthetik, akár korlátlanul is, ezt nem vitatom, de mindenesetre igen-igen furcsállom, hogy senkinek az erkölcsi érzéke nem tiltakozik az õ általa elkövetett cselekmények miatt. A kényszerítés, és a segítségnyújtás elmulasztása a minimum...

Egyébként meg alighanem azért utasítjátok el a véleményem, mert én mondom. Ha valaki más mondaná ezt, talán már rég felcsatlakoztatok volna hozzá.
Na ennyit a pártatlan hozzáállásról, meg az igazságosságról.... De azt ugye figyelmen kívül lehet hagyni....
9/10
kaboca12 2017 márc. 25. - 12:27:54 9/10
(648/1535)
Kértelek már, hogy a hamis sajnálkozásodat inkább tartsd meg magadnak! És fejezd be, hogy olyanokat állítasz rólam, amiket soha nem írtam le. Vagy ha igen, akkor bizonyítsd be! Tõlem olyan nem láttál, hogy leírtam volna, hogy Kerim cuki, olyat meg aztán pláne, hogy nem dugta meg Fatgamült. Ezzel a szóhasználattal biztos nem. Mi az, hogy utasítasz itt bárkit, hogy a facebookon folytassa a rajongást?? Bocsi, nem láttam sehol, hogy te lennél ennek a fórumnak a létrehozója, nem látom a neved a port.hu készítõi között...!? Igen, hirtelen nem lettél emberi. Nehogy már ne lehessen magunkra venni azt, hogy együtt bégetni a nyájjal. És megint te kezdted az új hozzászóló véleménye után. És baszki nem lehet már megint a filmrõl beszélgetni, mert már megint te vagy a központi téma. Napraforgó"ün Sucu ne!
10/10
baba24 2017 márc. 25. - 12:23:32 10/10
(647/1535)
Mondjuk én tagnap egyszer írtam le a cuki szót azóta most olvasom sokadszorra vissza, legtöbbször csak egy személytõl!Ha ez nem irónia és nem gúny akkor nem tudom mi lehetne az!Persze lehet csak én értem félre,sõt biztos vagyok benne!
lizbell 2017 márc. 25. - 12:23:00
(646/1535)
Nem tudom lehet e itt újat nyitni, mert egyelõre csak azt látom hogy egy adott filmcím illetve személy alatt lehet beszélgetést indítani, de majd kitaláljuk remélem, mert már nagyon felpörögtek az események!
5/10
napraforgó 2017 márc. 25. - 12:18:22 5/10
(645/1535)
Rendben. Talán tényleg vulgárisan fogalmaztam, de sokan itt képtelenek megérteni, hogy attól még nem ártatlan valaki, ha mindössze CSAK végignézi, hogy három másik férfi megerõszakol egy lekötözött nõt. Szerinted ezt hogy kell megfogalmazni, úgy hogy mindenki megértse, azok is, akik eddig nem voltak hajlandóak megérteni? Mert még ha talán értik is, el nem fogadják, azt látom.
És hogy Kerim mennyire nem érzi saját magát ártatlannak, pont abból a már nem tudom ki által feltett spoilerbõl vettem ki, amely szerint - Spoier - pont Kerim fogja följelenteni magukat. Akkor most én mitõl is vagyok hülye? Azt nem tudom, hogy õt elítélik-e, és hogy milyen bûntetést kap, ha igen, de azt látom, hogy mindannyiuknak szembe kell nézniük azzal, amit elkövettek.
És ez így lesz akkor is, ha Kerim lelke akármennyire szép is lesz közben.
kisbalaton 2017 márc. 25. - 12:03:02
(644/1535)
Napraforgónak írtam Kerimrõl a spoilert,mert mérges voltam rá,és már nem tudtam figyelmen kívül hagyni,amikor következetesen,és vadul bûnösnek nyilvánította Kerimet.Valami olyasmit írt Napraforgó,hogy reméli,hogy Fatmagül vagy Nine mama feljelentésére a bûnösök majd bíróság elõtt állnak......erre írtam egy mondatot egy jövõbeni történésrõl,amit én már tudok,de akik a TV2-õt nézik,azok még nem tudhatják. Azóta elszállt a mérgem,és elnézést is kértem a fórumozóktól,akiknek igazuk van,amikor azt kérik,hogy ne mondjuk meg elõre,hogy mi fog történni !
5/10
offtopic
napraforgó 2017 márc. 25. - 12:00:55 5/10
(643/1535)
NEM ÉN kifogásoltam a spoilert! De persze már ezért is én vagyok a felelõs. Én is csak azt tudom mondani, hogy uncsi, uncsi, uncsi....
Biztos van a Facebookon lehetõség, hogy ott folytassátok a rajongást.... Ott biztos nem fogom zavarni a köreiteket....
5/10
offtopic
napraforgó 2017 márc. 25. - 11:55:47 5/10
(642/1535)
Mi nem tetszik már megint? Hirtelen megint "nem emberi" a hozzászólásom? Tegnap még az volt. Ajajj, hú, de borzasztóan sajnálom. Hidd el, ti legalább annyira unalmasak vagytok. Semmi érdemi észrevételt nem tudtok tenni a hozzászólásaimhoz, csak azt, hogy Kerim milyen cuki, és hogy õ persze nem bûnös, mert õ nem dugta meg Fatmagült, és különben is olyan szép a lelke, meg olyan finom rezdülései vannak. Hahh, majd még el is hiszem...
9/10
kaboca12 2017 márc. 25. - 11:52:19 9/10
(641/1535)
Szerintem lehetne nyitni egyet megfelelõ címmel. Vagy az elsõ hozzászólásban kifejteni, hogy ott nem tilos a spoiler és mindenki annak megfelelõen kezelje.

Tudom, hogy át kéne rajta pörögni, de én ilyen hülye vagyok. Meg egyébként sem lehet teljesen, mert ha õt ki is hagyom, akkor a többi fórumozónál is belebotlok, mert már mindenkibe beleköt és mindenki magyarázkodik neki. Már komolyan elegem van!
lizbell 2017 márc. 25. - 11:45:27
(640/1535)
Ilyeneket irkál? Lépd át te is, hidd el nem éri meg felhúzni magad!
Mondjuk én már fel sem húznám, ha olvasnám egyszerûen csak nem érdekel!

Kicsit hiányérzetem van, mert tegnap megnéztem a 33. bölümöt és csak akörül forog már az agyam, nem tudok visszakapcsolni a szinkronos eseményekhez! Amit meg sem néztem rendesen, csak belebele tekertem, hogy lássak egy két pillantást, szemvillanást :) így nem tudom kiadni magamból az érzéseimet, gondolataimat.
Vajon nincs olyan fórum ahol már ezeket lehetne megbeszélni!? Tudom, Malvin is és sokan nézzük felirattal!
khajni87 2017 márc. 25. - 11:43:14
(639/1535)
Most mégis mihez szóljak hozzá érdemileg, írtam hogy a tegnapi részt nem láttam......Hasra ütéssel írjak hozzá.......?????? Nem tudom ti magyarban hol tartottatok tegnap,így aztán hozzá lehet szólni........Nem voltam undok megint csak egy tényt írtam le......Semmit nem írhatok le úgy hogy azt ne vedd már sértésnek meg támadásnak.....
khajni87 2017 márc. 25. - 11:40:21
(638/1535)
Mikor spoilereztél??????
9/10
kaboca12 2017 márc. 25. - 11:09:42 9/10
(637/1535)
És megint elérkeztünk a kiindulóponthoz! :/ Uncsi, uncsi, uncsi....... és uncsi.... és uncsi!

"a nyájjal együtt bégetni"
Na most küldtelek el magamban melegebb éghajlatra!! Lelkifurdalás nélkül! Ki a fene vagy te, hogy megengeded magadnak, hogy bárkivel is így beszélj?
kisbalaton 2017 márc. 25. - 09:45:55
(636/1535)
Én vagyok a bûnös,mert én spoilereztem. Mindenkitõl elnézést kérek!