9/10
kaboca12 2017 jún. 29. - 20:19:34 9/10
(1235/1535)
Én pont ezért kérdezgettem tõled és vártam a válaszokat. De ehelyett csak bunkóztad Kerimet és érdemi válasz nem érkezett. Pedig veled lehet "vitázni". És pont amiatt, mert próbálom mérlegelni a te szemszögedbõl is a karaktert, de így, hogy csak pocskondiázol egyet, így nehéz! :)
9/10
kaboca12 2017 jún. 29. - 20:17:26 9/10
(1234/1535)
Deniz, mikor beszólt MÁS házában, hogy mit képzelsz magadról, meg hálátlan .... , aztán meg mint egy 8 éves: inkább menjünk haza..., mint aki megunta a legújabb játékát...tenyérbe mászó egy karakter! :)

Egyébként oda-vissza, ebben én is teljesen egyetértek veled! :)
9/10
kaboca12 2017 jún. 29. - 20:13:42 9/10
(1233/1535)
"Én sajnálom Fahrettint, mert bár sokat hibázott, elvett egy olyan nõt, aki köztudottan mást szeretett, aztán meg elhagyta a családját, ezzel elvesztette a fiát, de minenért meg is bûnhõdött, most meg próbálja jóvátenni a hibáit, de Kerim nem ad neki második esélyt."

Én sajnálom Kerimet, mert sokat hibázott, elvett egy olyan nõt, aki köztudottan mást szeretett, aztán meg nyakába kapta a lány bugyuta családját, egy levél által elvesztette az anyja tiszta emlékét, de mindenért meg is bûnhõdött, most megpróbálja jóvátenni a hibáit, de Napraforgó (Fatmagüllel ellentétben) nem ad neki második esélyt.
Szóval rendben, szerinted Kerim nem bûnhõdött meg. Elfogadom az álláspontod!! Fahrettin mivel bûnhõdött meg??
Kumpirka 2017 jún. 29. - 20:12:12
(1232/1535)
Ez nem egyéni ingerküszöbrõl szól, hanem arról, hogy ez az egyébként szánni való elmebeteg tönkre akarja tenni azt a fórumot, amit hosszú évek alatt alakítottunk ki. De sokáig nem tudja már csinálni, beszéltem a Porttal, a napja meg vannak számlálva.
9/10
kaboca12 2017 jún. 29. - 20:08:31 9/10
(1231/1535)
Köszönöm, már megkaptam a választ, most már tudom, hogy ki az illetõ!
9/10
kaboca12 2017 jún. 29. - 20:07:20 9/10
(1230/1535)
Ahogy te bûnösnek látod Kerimet az erõszak miatt, én ugyanúgy bûnösnek találom Fahrettint azért, hogy elhagyta a családját. :) Szerinted Kerim nem tudja jóvá tenni, szerintem Fahrettin sem. Képtelenség! Én tudom, és nem vagyok vele egyedül. Örülj, hogy ezek szerint te szeretõ szülõkkel nõttél fel, és nem csonka családban. Hidd el nekem, hogy igenis kihat a felnõttkorra egy szülõ hiánya.
Aztán meg ha Fahrettin annyira nem bûnös, akkor miért süti le a tekintetét Kerimmel szemben valahányszor találkoznak? Mert szégyelli magát és okkal!!
Tulajdonképpen milyen értékes információkat szerzett Fahrettin? Nagyjából mindenki tudja, hogy Musztafa és Meltem kettyintett egyet. Fatmagülék azt is tudják, hogy õk ketten jóban vannak. Az, hogy beültek beszélgetni, számomra értéktelen. Az, hogy elmondta, hogy Musztafa a céghez ment Kerim számára megint csak nem volt túlzottan meglepõ, hiszen amit te nem látsz pedig páran egy ideje hangoztatjuk, hogy õ az elejétõl tudja, hogy Musztafa egy sunyi dög, egy alattomos szemét, aki pénzért az anyját is eladná pár krokodil könnycseppet hullatva. :) A Hacer-levél kapcsolatra sem õ jött rá, hanem pont Kerim vette észre a felvételrõl, hogy Hacertõl származik a levél. Nekem inkább zavaró, hogy testõrként figyelteti Kerimet. Ettõl még mindig ûr marad az a kb. 20 év. :) Nem tudom mit vársz? Hogy azért, mert elmondta, hogy követte Musztafát Kerim a nyakába ugrik és azt mondja, köszi APA! Felejtsük el, hogy szartál rám negyed évszázadon át, de most kémkedtél egyet, hurrá, megváltoztattad az életem! :) Vicc!!!

Aztán eljutottunk oda, hogy megint bebizonyítottad, hogy nem vagy õszinte a fórumon, már megbocsáss!! Isten tudja hány hozzászólásokkal ezelõtt váltig állítottad, hogy te nem utálod Kerimet meg bla-bla. Aztán ahogy az ember egy-egy kérdéssel kvázi sarokba szorít, akkor azért kiugrik a nyúl a bokorból. :)
Feltettem több egyszerû kérdést, de érdemi választ egyikre sem kaptam. :) Pedig tök normálisan kérdeztem, kíváncsi lettem volna ezekre a te szemszögedbõl, de szerintem magad sem tudod megfogalmazni a választ. Én viszont így ezzel megkaptam és köszönöm! :)
5/10
offtopic
napraforgó 2017 jún. 29. - 19:43:31 5/10
(1229/1535)
Igaz, de én nem akartam intézkedni troll ügyben, ráhagyom a moderátorokra. Már belefutottam párszor, mert engem is kikezdett, de mit mondjak, nagyobb az ingerküszöböm...
offtopic
Kumpirka 2017 jún. 29. - 19:33:48
(1228/1535)
Én mondjuk írtam neked privátot troll ügyben, amit el is olvastál, csak éppen nem válaszoltál rá. Pedig azóta fejlemények is vannak...
5/10
napraforgó 2017 jún. 29. - 17:54:35 5/10
(1227/1535)
Kedves Wonder, alias Andó Gertrúd, ezt neked írtam, de szólj, ha nem kell....
5/10
napraforgó 2017 jún. 29. - 17:52:35 5/10
(1226/1535)
Nos, elkezdõdött Fatmagülék pere, amikor kiderül, hogy Lemanék autója balesetet szenvedett. Semsi meghalt, Perihan és Leman sérüléseket szenvedett. (jajj, nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy nem Musztafa keze van a dologban....) Musztafa hiába gyõzködi Meltemet, a nõ azt mondja, vallani fog. A tárgyalás elég érdekes, Mukaddes vall mindenrõl, de õt Münir megvádolja azzal, hogy pénzért bármit vallott volna. Meltem is vallott, de õ ellen meg azt hozták föl, hogy viszonya volt Mustafával, és ezért már nem is szavahihetõ. A Yasaranok beszégetésébõl eléggé nyilvánvalóvá válik, hogy Musztafa csinált valamit Lemánék autójával. Legalábbis õk így hiszik. Resat a kórházba siet, valóban aggódik a feleségéért. A tárgyaláson megvádolják Fatmagült, hogy önként közösült Kerimmel, és itt vége is lett. Kadir még elõjött a telefonokkal, hogy hol is adtak le jeleket.
Ezek után a bíróság elnapolta a tárgyalást a bíróváltrásrta tekintetel, és a következõ év június 13-ra napolta az ügyet.
Kerim elmegy az anyja sírjához, de közli, nem tud megbocsátani neki. Fatmagül és Fahrettin a háttérbõl figyeli, az apa közli, hogy hazautazik.
Mukaddes a lapok információit olvassa, miszerint Fatmagül nagyon is boldog és csak pénzt akar a Yasaranoktól. A lány t Kerim tanítgatta vezetgetni, eközben fotózták le õket...
elefes1 2017 jún. 29. - 09:42:20
(1225/1535)
Nem tudom, láttátok-e már: Beren Saat új sorozatra szerzõdött:
http://port.hu/cikk/tv/a-fatmagul-fohosnoje-uj-sorozatra-keszul/article-46631
5/10
napraforgó 2017 jún. 29. - 09:01:33 5/10
(1224/1535)
No igen, most is itt van, de minket eddig elkerült. Remélem valahogy eltávolítják, mielõtt mindent tönkretesz.
5/10
napraforgó 2017 jún. 29. - 08:19:03 5/10
(1223/1535)
"Ha erõszakkal tartanak vissza valakit, vagy esetleg börtönben van, tehát ha fizikailag képtelen valaki a fia közelében lenni, az más. De itt tudtommal nincs ilyenrõl szó. A gyerekedet nem hagyod, nincs olyan tényezõ, amivel megmagyarázod, hogy nem te nevelted fel és egyáltalán nem látogatod. Legalábbis szerintem. Ha a leveledre nem válaszol, akkor elindulsz utána. Nem szeretem az ilyen szerecsenmosdatást."
Jó, ez talán igaz. De csak a nõkre. Te, meg én nem tudnánk elhagyni a gyrekeinket (én sem tettem, hasonló szituációban), de egy férfi más. Õk el tudnak menni, azzal a szöveggel, hogy majd egzisztenciát teremtenek maguknak és aztán majd visszajönnek, meg így lesz, meg úgy lesz. Meg mindent bepótolnak. Majd. Aztán sorry, ha mégsem...
Na, egyszóval ez nem egyedi eset! És persze, hogy megviseli a gyereket, na de ez a gyerek egyszer felnõ és már bocsánat, de lesznek saját elképzelései, saját döntései, és kicsit hülyén néz ki, ha meglett felnõtt emberek állandóan a gyerekkori traumáikra hivatkoznak.
Valahogy nem is igazán tudom, hogy Kerim miért is jár el Fatmagüllel mindig a terápiára (neki külön foglalkozás kellene!), mert a Fatmagül elleni erõszak feldolgozásában nem sokat tud segíteni. Neki a saját dührohamait kéne kezelni, és persze nem utolsósorban az apjával való kapcsolatát.
Na de nem ezért járkál a pszichiáternõhöz... Na de akkor miért is?
No, ezt magyarázzátok meg nekem.
5/10
offtopic
napraforgó 2017 jún. 29. - 07:23:56 5/10
(1222/1535)
off
Nézem én is, de nem hiszek a szememnek. Néha úgy érzem ketten, vagy többen is vannak és úgy tûnik, egymással is vitakoznak, de leginkább mégis úgy gondolom, hogy az illetõ skrizofén, meghasonlott önmagával és már saját magával vitatkozik. Nagyon úgy néz ki, hogy az illetõ komoly kezelésre szorul, amit valami okból most még kerülni próbál. Tényleg sajnálom szegényt, nem tudni, mi vezetett ide. Na ebben még a moderátorok sem segíthetnek, mert a törlésen, meg a kitiltáson kívül nincsenek más eszközeik....
Ha pedig mégis többen lennének, hát akkor jajj, ... hogy ide jutottunk. Az emberek megbolondulnak.... miféle világban élünk?
5/10
napraforgó 2017 jún. 29. - 05:47:43 5/10
(1221/1535)
Szia Wonder!
Nem próbáltad meg visszaszereznni a régi nickedet?
Köszi a véleményed, hiányol, annyira ritkán látlak.
Persze, tudnék írni összefoglalókat itt is, ha van rá igény, látod reaynek írtam is. De már annyira túltengek a fórumon, rosszul érzem magam, hogy mindenkit elnyomok a véleményemmel, ami sok mindenben nem is egyezik a többséggel, leginkább Kerimet illetõen, és így nem biztos, hogy jónéven vennék.
Tudod ezeket az összefoglalókat akkor kezdtem, amikor az Igazgyöngyöt állandóan áthelyezgették. Délutánról délelõtt 10-re, aztán reggel 7-re, és végül hajnali 5-re. A legtöbben délelõtt 10-kor dolgoznak, 7-kor munkába indulnak, 5-kor meg még alszanak. Na szóval sokan csak így tudták követni a történetet és jelezték is valamilyen formában, hogy jó néven vennék az összefoglalót.
Most is csinálom a Megtört szíveknél, mert többen szóltak már, hogy szombaton nem tudják nézni egyéb hétvégi programok miatt.
De itt nagyobb az ellenállás és én itt nem vagyok annyira feltétlen híve a történetnek, ahogy itt már korábban is írtam.... Bár leköt és egész érdekes, de úgy vagyok vele, mint a mexikóiakkal, vagyis nem kell elhinni, mert úgysem igaz, legfeljebb egy kicsiny töredéke.

Azért ha te kéred, szívesen megírom, én mit láttam, és hogy láttam.... Aztán persze lehet rajta vitatkozni, mint ahogy most Kerim lelkivilágán is....
Üdv
Hogy vannak a kutyusok?
5/10
napraforgó 2017 jún. 29. - 05:15:23 5/10
(1220/1535)
Nekem az furcsa, hogy Erdogán annyira elszakad a valóságtól, szinte már maga is elhiszi, hogy ártatlan, csak egy összeesküvés áldozata, ezt bizonygatja Nilnek és bárkinek, miközben vidáman szövetkezett Turaner ellen, és a halála sem rázta meg, nem is gondolt bele, hogy ennek az embernek a halálát is õk okozták, azzal, hogy erkölcsileg tönkretették. Ráadásul az anyja is az ártatlanságát hangoztatja!
Most Erdogán megint Fatmagül ellen forral valamit, nem véletlenül leselkedett a házuknál, egyedül akarta találni a nõt. Ki tudja, mit tett volna vele, ha egyedül találja (és pláne részeg volt már megint).

Denízt én 16-max. 17 évesre tippelem, még akkor is, ha a színésznõ akár 20-nak is látszik. Fahrettin kb. 20 éve ment el Törökországból és valószínûleg nem az elsõ dolga volt megnõsülni, és még akkor is eltelhetett némi idõ, amíg gyereke született. Ezért én õt kamaszlánynak tippeklem, gyereknek, aki talán lázadó korban van, fejlett igazságérzettel, aki nem is érti, hogy az õ szeretõ apuciját miért is utasítja el a bátyja.

És igazából Kerim sem egyedül nõtt fel, nem hányódott árvaházakban, nevelõ családokban, õt egy szeretõ anya-lánya páros nevelte föl. Meryemben jobb anyát kapott, mint a sajátja, az öreg Nine mamában biztos szeretõ nagymamát, akik meg akarták õt kímélni minden bajtól. Meryemnek nem is lett saját családja, élete, õmiatta nem ment férjhez, nem lettek saját gyerekei. De gondol erre vajon Kerim? Hogy miatta feláldozta az egész életét? Betehette volna egy nevelõotthonba, vagy írhatott volna az apjának, hogy vegye magához. De nem tette, csak neki élt, csak vele foglalkozott. Rendes emberré is nevelte, akit csak megrontottak a gyazdag barátok.

Ehhez képest most Kerim Meryemre is haragszik egy oda nem adott levél miatt, mikor õ maga vagy 100 másikat tépett szét olvasatlanul az apjától. Most megtudta, hogy az anyja nem volt szent, õt sem akarta, mert nem a kedvesétõl született, és az apja, aki akarta volna, meg nem kell.
Nem tudom, kinek mi lett volna a véleménye, ha akkor, annak idején Fahrettin elveszi az anyjától a gyereket és magával viszi. Az anya ugyanúgy öngyilkos lett volna. de akkor tuti azzal vádolták volna meg az apát, hogy a felesége azért lett öngyilkos, mert elvette tõle a gyereket. Ez Kerim életét és az apjához fûzõdõ kapcsolatát az új világban is megmérgezte volna. Na szóval sehogy se lett volna jó.
5/10
napraforgó 2017 jún. 29. - 04:49:54 5/10
(1219/1535)
Oké, szabad nem egyetérteni, ez a jó ezekben a fórumokban, hogy akár véleményeket is lehet ütköztetni.
A rajongói nyálas fórumokot nem szeretem, ahol egy színészért vannak oda a lányok és bármit játszhat, bármilyen rosszul, õk akkor is odavannak érte.
reay 2017 jún. 29. - 01:35:08
(1218/1535)
OFF

Láttam a trollt, itt van éppen a fórumon. :D Csak véletlen néztem fel, és hopp, pont itt leltem. Nagycsomó fórumhoz írt. :O
reay 2017 jún. 29. - 00:38:30
(1217/1535)
Apuci-Kerim témakörben, ahogy itt kifejtetted, teljesen egyetértek. Minden szavaddal.
reay 2017 jún. 29. - 00:37:17
(1216/1535)
Érdekes volt, amit Rahmiról írtál. Megérdemelten nyert. Erdogan meg csak csúszik lefelé, elvesztette nálam a hitelét a karakter. Ma már sírt is, durva. :O