lizbell 2017 jún. 04. - 21:03:51
(1155/1535)
nem bírom abbahagyni :)))
még egy utolsó, aztán leállok, itt is van egy-két csemege, Bugra és Seda pl. :)))

https://www.youtube.com/watch?v=mMvZd0OxhM8
lizbell 2017 jún. 04. - 20:28:54
(1154/1535)
Én is :)
amúgy ilyen kis videó van egy csomó, amit a rajongók suttyomban csináltak a forgatásokon, némelyik egész aranyos de a zöme élvezhetetlen.
itt épp elkapták a kislányok (de irigylem õket) mikor a forgatásra megérkezett :))
https://www.youtube.com/watch?v=x5VH0u5g2hc
10/10
bezsuzska 2017 jún. 04. - 20:20:13 10/10
(1153/1535)
Köszönöm! Én csak a hajósat találtam meg. Érdekes belelátni, hogy mennyi felkészülés, egyeztetés és munka van egy-egy jelenetben, ami mondjuk a filmben csak egy-másfél perc. Egyébként Tek-nek is szerettem Engint.
5/10
napraforgó 2017 jún. 04. - 18:47:09 5/10
(1151/1535)
Én is nagyon szeretem. Imádom útálni. Nagyon jól játsza a kotnyeles, minden lében kanál asszonyságot. Persze sajnálom Rahmit, hogy neki egy ilyen nõ jutott, de az is igaz, hogy egy tesze-tosza nõcske nem lenne neki jó.
lilei 2017 jún. 04. - 18:39:49
(1150/1535)
Azt azért meg kell hagyni, hogy Mukkades nagyon jól játszik....annyira dühös tud rá lenni az ember....és ez a célja a színészetnek, hogy élethûen hozzák a szerepet.
10/10
bezsuzska 2017 jún. 04. - 13:56:56 10/10
(1149/1535)
Amúgy olvastam, hogy Beren Saat és Esra Dermancioglu nagyon jó barátnõk. Szerintem lubickolhattak a szerepeikben a forgatás alatt, amikor egymásnak estek. Kerestem a neten forgatási videót de nem találtam.
5/10
napraforgó 2017 jún. 04. - 11:46:54 5/10
(1148/1535)
Ó, igen, ha másért nem, csak azért se, hogy ne tûnjön el...
10/10
bezsuzska 2017 jún. 04. - 08:59:26 10/10
(1147/1535)
Esküszöm szívembõl szóltál. Bár alapból gyûlölöm az erõszakot, mégis pont tegnap gondoltam rá, hogy hívja már fel valaki Saliht, hátha az helyretenné Mukaddest. Bár az utolsó alkalommal, mikor elkapta, hogy Münirrel beszél telefonon, azért annak is beolvasott. Ezt a viperát magán kívül semmi és senki sem érdekli.
5/10
napraforgó 2017 jún. 04. - 05:06:09 5/10
(1146/1535)
Szerintem Rahmi csak azért viselkedett így, mert Mukaddes már a mentõben megvádolta Nine mamát, hogy õ lökte le, miatta kerül kórházba, elveszítheti a babát, és Nine mama csak bénultan állt és nem is védekezett, hogy de hát nem is úgy történt a dolog. Ezt a hülye Mukaddest a családban is úgy kímélik, és õt is épp Rahmira tekintettel, az a banya meg állandóan visszaél ezzel. Azok a gonosz félmosolyok a szája szögletében..... Útáltam akkor is, amikor Kadírt bújtogatta: biztos volt köztük valami annak idején, vagy, ha nem akkor, akkor meg most.... Nine mama kétszer találkozott Fahrettinnel, amióta Törökországba jött 20 év után, és Mukaddes már két ebéd- vagy vacsorameghívás mögött valami szerelmi ügyet sejt... És már ülteti is be a bogarat az ügyvéd fülébe.
--------
Én megértem, hogy Fatmagül nem akar teljesen elszakadni a bátyjától, nyilván tdja, ha felügyelet nélkül hagyja, akkor teljesen Mukaddes bábja, bohóca lenne. De ez sem megoldás, hogy emiatt meg hagyja, hogy Mukaddes elhatalmasodjon mindannyiuk életén és a praktikáival megmérgezze az életüket. Én azt hittem, vagy reméltem, hogy majd Kerim, aki azért nagyon is hagyományos értelemben vett férfi, majd leugatja, helyreteszi, egy kicsit megrendszabályozza. De Kerim is otthon bárányka, csak idegenben acsarkodik, mint a farkas. Ha Kerim nem, akkor Fatmagülnek kéne a sarkára állni, mert még Nine mama - az idõsebb jogán - sem teszi helyre Mukaddest, nagyon is szõrmentén szól csak hozzá. Pedig ez a Mukaddes nem ért a szép szóból, csak az erõszakból, mikor Salih megverte, akkor bezzeg nem hangoskodott.
Na persze ettõl még nem gondolom, hogy az asszony verve jó, de azért néha nem ártana felvállalni vele kis vitákat, nem mindent ráhagyni a békesség kedvéért.
lilei 2017 jún. 03. - 19:41:04 Előzmény napraforgó
(1145/1535)
Sztem attól is akarják Rahmit menteni, hogy ne élje végig azt ahogy Fatmagül vagy Nine mama néha kiosztaná Mukkadest. Azt is nehezen viselte amikor Fatmagül mondta, hogy õ nem fog együtt élni ezután Mukadessel....de aztán a béke kedvéért csak összeköltöztek az ügyvéd házába.
Érdekes volt...és ez mutatja Rahmi kis gondolatvilágát ahogy a kórházban ellökte magától Nine mamát....mert hát a kisbabája életét veszélyeztette. Eszébe sem jutott hogy mennyi alkalommal segített már neki.
5/10
napraforgó 2017 jún. 03. - 04:17:30 5/10
(1144/1535)
Igen, ezt megértem, Rahmit mindketten szeretik és tekintettel vannak rá, de szerintem eztnagyon is túlzásba is viszik. Mert miért ne lehetne növelni az önbizalmát azzal, hogy képes egy önálló háztartásnak az ura lenni? Hisz most egy telken élnek, két külön házban, lehet mondani, hogy két külön családként Bármikor a segítségére lehetnének, de azért nem kell mindent kivenni a kezébõl... Na és pláne Mukaddesébõl.
Hol van az megírva, hogy egy terhes nõ (Mukaddes most 4 hónapos terhes) nem csinálhat semmit? Nekem ki segített anno? Senki. Dolgozni is jártam, a háztartást is elláttam. A második gyerekkel meg pláne. Egy kicsi, egy pici, a munka, meg a háztartás is. Ez a lusta tyúk meg csak üldögél, nem csinál semmit. Neki Rahmi segítene cipekedni, beidomíthatná takarítani is, épp csak fõznie kéne. A mosást megcsinálja a mosógép, teregetni meg a férfi is tud.
Na, szóval Rahmi szerintem túlságosan is meg van kímélve a két nõ által. Mukaddes meg saját magát kíméli meg mindentõl, ami nem hallgatózás, meg kutakodás.
lilei 2017 jún. 02. - 19:13:08
(1143/1535)
Sztem Rami miatt, nem akarják, megbántani azzal, hogy semmibe veszik. Nine mamának meg most teljesen elveszi a gondolatait az a dolog, hogy Kerim-mel hogyan tudjon beszélni, elmondani, hogy ,miért nem adta át annak idején a levelet. Két tûz között ég: Kerim és az apja is megbántódik majd....ha odaadja, vagy ha nem.
5/10
napraforgó 2017 jún. 02. - 18:24:50 5/10
(1142/1535)
Mukaddes újra a régi, szimatol, hallgatózik, kutakodik szégyentelenül. Aztán rajtaveszt, mert Nine mama rajtakapja a szobájában. A menekülõ Mukaddes leesik a lépcsõn. És van bõr a pofáján Meryemet megvádolni, hogy õ lökte le. Csak azon csodálkozom, hogy õ miért nem hárítja el a vádakat, hisz hozzá sem ért Mukaddeshez. És a végén még a kórházi számlát is vele fizetteti ki az a pofátlan némber.
Azt sem értem, hogy az elõzmények után egyáltalán miért ülnek le vele közös asztalhoz enni. Nyugodtan vezethetne maguknak külön háztartást, nem kéne közösködniük.
5/10
offtopic
napraforgó 2017 jún. 01. - 06:14:45 5/10
(1141/1535)
OFF
Hová tûnt a Végtelen szerelem fóruma????
itt hirtelen eltûnnek fórumok, aztán meg néha visszajönnek, néha meg újrakezdõdnek, nem értem én azt a metódust.
5/10
napraforgó 2017 jún. 01. - 05:21:29 5/10
(1140/1535)
Azt még megérteném, ha szemmel akarnák tartani Rahmit, hogy ne csináljon butaságot egy idegen helyen. Nyilván nem lenne jó, ha lehülyéznék, kigúnyolnák, mert összekever dolgokat, vagy nem érti meg rögtön, mit akarnak. De a tegnapi részben, amikor Rahmi azt mondta, hogy nem tudok az étteremben sem (!) dolgozni, mert a múltkor is összekevertem a rendeléseket, a két nõ picit sem szabadkozott, nem mondták egy szóval sem, hogy ugyan már, nem történt nagy baj, kijavítottuk és minden rendben volt. Semmi ilyet nem hallottam, vagyis õk is úgy gondolták, hogy nem jó arra a munkára sem. Vagyis inkább ne is csináljon semmit, mert kijavítani több energiával jár, ha elhibáz valamit. Erre mondtam én azt, hogy annyira nem buta, csak talán kicsit lassúbb, mint a többi ember.
Egy olyan pici családi étteremben biztos tudnának neki feladatot adni. pl. fogadhatná a vendégeket, leütethetné õket egy üres aszalhoz, kivihetné az étlapot, stb. Még ha nem is õ veszi föl a rendelést és nem õ viszi ki (habár itt olyan nagy forgalom talán nincs is), akkor legalább leszedhetné az asztalokat. És mosogathatna is, azért az nem haladja meg a képességeit. Vagy itt úgy gondolkodnak, hogy a mosogatás nem férfinak való munka, egy mégoly egyszerû, butácska férfinak sem??? Na szóval úgy bánnak vele, mint egy beteggel, akit kímélni kell, vagy, mint egy kicsi gyerekkel, akit nem engednek veszélyes tárgyak közelébe. Szerintem fölöslegesen kímélik ennyire. És nyugodtan megmondhatnák neki azt is, hogy beszéljen a feleségével, hogy nekik is be kell szállni a költségekbe. Most lenne itt az ideje, mert aztán Mukaddes megint annyira elszáll magától, hogy ilyesmit meg sem lehet pendíteni elõtte.
andrealovasz 2017 máj. 31. - 21:37:08
(1139/1535)
Nem arról van szó, hogy nem engedik dolgozni, csupán arról hogy ne menjen máshová dolgozni mikor ott a családi étterem és a huga. Rahmi a faluban is dolgozott a tejgazdaságban, és az elején Kerimmel akart összeállni hogy közösen dolgozzanak. Nine mamának is segített árulni a piacon. Szerintem ezt félreértetted, Fatmagül és Nine mama nem álltak soha az útjában annak, hogy Rahmi dolgozzon.
5/10
napraforgó 2017 máj. 31. - 19:19:01 5/10
(1138/1535)
Azt nem igazán értem, hogy Meryem és Fatmagül miért nem engedik Rahmit dolgozni. Azért annyira nem együgyû. Azt még megértem, hogy nem akarják, hogy az óvodába menjen gondnoknak, hisz ott sok kisgyerek van és adódhatnak olyan szituációk, amiket nem tudna megoldani, de az éttermükben miért ne tudna tenni-venni? Az, hogy összekeveri két vendég kajáját, még nem olyan nagy tragédia, azt ki lehet javítani. Mukaddest sem látni ott tevékenykedni egy percig sem, de gondolom, hogy a költségekhez nem járul hozzá, szó nélkül hagyja, hogy eltartsák. Még a végén ki is szolgáltatja magát, mert õ "rosszul van". Szörnyû némber.
5/10
napraforgó 2017 máj. 31. - 18:23:28 5/10
(1137/1535)
A mai részben láttunk egy részletet Kerim apjának a visszaemlékezésébõl. Kicsit zavaros volt, de én úgy értelmeztem, hogy az anya, Enise azért ment férjhez Fahrettinhez, mert az apja ellenezte a - meg nem nevezett - másik férfit, aki aztán megõrült és öngyilkos lett. Ez az emlék nyomasztotta Eniset és nem tudott jó kapcsolatot kialakítani a férjével. Fahrettin a teljes családot ki akarta vinni Ausztráliába, de a nõ nem akart menni. A gyerekét elengedte volna, de azt már nem mutatták, hogy az apa miért nem vitte magával. Na, majd talán holnap kiderül.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 31. - 15:51:12 10/10
(1136/1535)
Nem fogok spoilerezni, mert én már tudom. A saját történetünkkel kapcsolatban csak annyi, hogy én soha nem tiltottam, sõt sokszor én vetettem fel a témát. Nem volt szép a történetünk, nagy erõfeszítésembe került kilépni belõle. De a mai napig megvan az összes közös képünk, mert nem akartam a fiamtól elvenni annak az esélyét, hogy megismerje a múltunkat, vagy az apját. Az, hogy õ nem akar tudni róla az a gyerekem saját döntése. Éppen ezért nem tudom megérteni azokat a szülõket, akik egymás ellen használják a gyerekeiket, vagy egymásra licitálnak, ne adj isten a gyerek "érdekeit" nézve tiltják a másiktól. Egy tönkrement házasság nem a gyerek hibája, és két felnõtt embertõl joggal lenne elvárható, hogy a saját sérelmeit nem a gyerek kárára bosszulja meg. Bocs, kicsit elkanyarodtam Kerimtõl, de ez most kikívánkozott belõlem.