10/10
baba24 2017 márc. 22. - 23:39:52 10/10
(515/1535)
Jó volt a mai rész :) Fatmagül végre kiált magáért és egy kicsit a Kerimért is :) Nekem tetszett amiket mondott :) Erdogan kicsit be van tojva de meg is érdemli az egészet!Mukades alakítása megint jó mint általában!És Fatmagül már nem igazán fél és ez tök jó már mint hogy kiáll magáért végre :)
9/10
kaboca12 2017 márc. 22. - 22:28:40 9/10 Előzmény baba24
(514/1535)
Baba24 írtam neked privátban! :)
10/10
baba24 2017 márc. 22. - 20:52:14 10/10
(513/1535)
Nem az a baj végig néztem itt már nem egy olyan írásodat amit embereknek céloztál volt olyan hogy még aludtál is rá egyet erre is emlékszem!És megint nem értetted amit írtam de ez se gond!Nem szeretem a Musztafát többször írtam le még akkor is mikor te védted õt hogy nem annyira jó ember!De ez is lényegtelen!Mert ezt is le írtam már sokszor!Max az érzelmeirõl írtam nem azt hogy szeretem de ezt is be nézted ez se baj!Nem látom Grál lovagnak se de ez se gond ha szeretnéd majd annak látom!Csak az zavar de az nagyon ahogy és amilyen hangnemben írtad azt hogy kardoskodom valaki mellet mert rám is céloztál vele!De viszont én nem céloztam itt semmire se veled kapcsolatban eddig és ezután se fogom mert hogy az nem lenne túl szép gesztus tõlem mert nem ismerlek!És megint le írom hogy nem szeretem Musztafát!És csak azt látom hogy igen is szerette és talán egy kicsit szereti is a Fatmagült!De köszike a kedves hangvételû válaszod!
5/10
napraforgó 2017 márc. 22. - 19:58:30 5/10
(512/1535)
Szíved joga, ne érts egyet velem semmiben sem, ettõl nekem még nem lesz rossz éjszakám.
Mindenkinek az a véleménye, ami, és azt bátran képviselje. Ha akarod, szeresd a Musztafát, engem nem érdekel.
Kerimet is szabad szeplõtelen Grál lovagnak látni, ki hogy akarja.
Mindenki azt lát bele a történetbe, amit akar. Te is, én is. Meg a harmadikok is. Ettõl még senki nem lesz kisebb, vagy kevesebb. Még szerencse, hogy nem kötelezõ azonos véleményen lenni, legalább ennyi szabadsága van mindenmkinek.
5/10
napraforgó 2017 márc. 22. - 19:50:08 5/10
(511/1535)
Milyen érdekes, Musztafa megint azzal jött Fatmagülnek, hogy a nõ nem tudhatja, õ miken ment keresztül. Fatmagül meg leugatja, és te tudod, hogy én miken mentem keresztül? Hogy még csak meg sem hallgatta, elhitte a "másik mesét", amiket mondtak neki. Pedig Musztafa tudta az igazat, ahogy mondta, "a tenger közepén voltam, amikor hallottam, mi történt veled... " Vagyis TUDTA!. Csak hát könnyebb volt elhinni a másik mesét és hibáztatni a lányt, mint megkeresni a bûnösöket.
Fatmagül pont ugyanazokat mondta a férfinak, amiket én is mondtam eddig, meg amiket én gondoltam róla. És még köpött is, mielõtt elzavarta, takarodj, takarodj! Hitvány ember ez a Musztafa, nem kár érte.
kisbalaton 2017 márc. 22. - 19:31:08
(510/1535)
Nagyon tetszett a mai rész. És benne a részletek! Hogy ez a Rahmit alakító színész milyen szenzációs! Amikor a rendõr mondja neki,hogy õt is beviszik a rendõrségre,és õ eldobja az a botot,amit a kezében tartott,hát valami isteni! Szóval szerintem Rahmi és Mukaddes a sorozat "pikáns fûszere".
9/10
kaboca12 2017 márc. 22. - 17:39:11 9/10
(509/1535)
Fatmagül jól beolvasott Musztafának, rá fért. Még most is önmagával jött, hogy neki milyen nehéz. Kíváncsi leszek, hogy mikor esik le az egójáról az IQ-jára.
A Rahmit játszó színész hatalmas. Nagyon jól játszik. :) Ahogy eldobta azt a fát, nagyon tetszik.
Mukaddes pedig megvan rémülve. De szerintem bárhova költöznek nem lesz olyan hely, ahol ne akadnának rájuk.
9/10
kaboca12 2017 márc. 22. - 17:26:10 9/10
(508/1535)
Remélem mindenki hallotta magától Fatmagültõl, hogy Kerim már megbûnhõdött azért, amit tett!! :) Végre!!
9/10
kaboca12 2017 márc. 22. - 17:22:45 9/10 Előzmény napraforgó
(507/1535)
Na álljunk meg egy pillanatra! Azt írtad régebben, hogy te szeretsz beszélgetni, véleményt cserélni. De valahogy mégis azt érzem, hogy tök hülyének nézel, amiért leírom, hogy én mit látok. Gúnyt vélek felfedezni abból a hozzászólásból, amit Mankosnak írtál azokról, akik megint nem teljesen úgy ítélik meg Musztafát, ahogy te. Ebbe beletartozok én is. Mintha jókat derülnél rajtunk a véleményünkkel együtt. De természetesen megint nem akartál rosszat, nem akartál megbántani (ami nem is sikerült hozzáteszem), biztos megint félreértelmezem. Én hülye, már megint! :) Szóval nem igazán értem, hogy miért is vagyok akkora barom, hogy próbálok veled beszélgetni? Semmi értelme. Ezt már írtam korábban is, de aztán a nagy kiírásodnak, ami elvileg egy bocsánatkérés volt felénk (nem csak felém), úgy gondoltam, hogy fátylat rá. De most már tényleg unom, úgyhogy nem hiszem, hogy sûrûn fogok veled véleményt cserélni.
9/10
kaboca12 2017 márc. 22. - 17:15:20 9/10
(506/1535)
Ezeket én például nem is firtattam, már írtam korábban, hogy Musztafa egy barom.
10/10
baba24 2017 márc. 22. - 16:11:23 10/10 Előzmény napraforgó
(505/1535)
Az a vicc hogy nem kardoskodom max nem értek veled egyett ami annyira nem meglepõ mert neked már lassan mindenkirõl meg volt a negatív véleményed!És már ha valamiben nem egyezik meg a véleményed másikkal akkor az mint most is látszik az kardoskodás mert nem értjük amit írsz hát képzeld el értem amit írni szoktál csak én nem azt láttom amit te!Igen te próbálod megértetni azt amit nem láttok a történetben!Sokszor le írtam már nem egy szent a Mustafa de azért ha jól emlékszem még az elején te inkább mellette voltál mint ellenne akkor például azt akartad velünk megértetni mennyire rossz a Kerim és mennyire bûnös is csak mi azt se értetük mert soha se írtuk hogy nem lenne bünös!Szóval értem persze de had kardoskodjam már amellett amit látok!
5/10
napraforgó 2017 márc. 22. - 14:27:53 5/10
(504/1535)
Köszi, én ennyire nem fogalmaztam volna sarkosan, csak hát itt többen annyira kardoskodnak amellett, hogy jajj, de hát õ is mennyit szenvedett, meg mennyire sokat gondol Fatmagülre, meg jajj, jajj...
Én meg próbáltam megértentni, hogy jajj, de azért nem..., annyira mégsem...
Köszi
10/10
baba24 2017 márc. 22. - 12:49:04 10/10
(503/1535)
Nekem is át jött a vívódás és a szebvedés!De én még mindig azt mondom az elején vagyunk az egésznek és majd kiderül hogy a Mustafa mennyire szereti vagy nem szereti a Fatmagült!De ennyire az elején még felesleges ki jelenteni hogy nem szerette illetve csak birtokolta õt!Amúgy meg annyira sokat nem is láttunk a Fatmagül meg a Mustafa kapcsolatából legalább is én hogy tudjam milyen is volt valójában!
9/10
kaboca12 2017 márc. 22. - 11:49:25 9/10
(502/1535)
Már megint az unalomig ismétled önmagad! Senki nem firtatta és vonta kétségbe, hogy Musztafa mekkora egy barom! Arra próbáltam reagálni, hogy szerinted Musztafa alig gondol Fatmagülre. Nem azt mondtam, hogy igaza volt az erõszak után. Azt mondtam, hogy kitölti a mindennapjait, nem is tudná elfelejteni. Most meg majd a mocskos pénz fogja emlékeztetni rá folyton. Igen, szenvedjen mert megérdemli. Én csak annyit mondtam, hogy ez a szenvedés (ami így vagy úgy de Fatmagül miatt vagy a vele történtek miatt van) nekem átjön.
5/10
napraforgó 2017 márc. 22. - 11:17:47 5/10
(501/1535)
Én örültem, hogy pont azokat a képeket vágták be, amikor Musztafa bement a kórházba, Rahmi ment eléje és szokott modorában sajnálkozva mondta, hogy szegény Fatmagült meggyalázták, mindannyiunkat meggyaláztak (mert az az egyszerû kis emberke jobban átérezte a történteket, sokkal inkább együttérzett a húgocskájával, mint a võlegénye). És láthattuk, hogy Musztafa ezt hallva azt kérdezte, hogy ki volt az, ki tette ezt (vagyis felfogta, hogy a lány erõszak áldozata lett!!!), és utána törni, zúzni kezdett, a szoba berendezéseit össze-vissza hajigálta, csapkodta. És EZ VOLT AZ, amire Kerim is utalt, hogy TUDTAD, mi történt vele! TUDTA!!! és mégis hajlandó volt elhinni, Jasaranék hazugságait, a megcsalásról, az éjszakai kiszökdösésekrõl, Kerimrõl, mint szeretõrõl, stb. És még csak hangyányit sem ment utána, hogy úgy volt-e! De tényleg, senkivel sem beszélt! Sem az orvosokkal, sem a nõvérekkel, sem a hazug Mukaddessel, sem Rhamival, aki talán nem hazudott vona. NEM IS ÉRDEKELTE, mi is történt valójában!!!

Na ezek azok a tények, ami miatt én azt mondom, hogy Musztafa egy szar alak, egy oltári nagy barom, kicsit sem érdekel, hogy mennyire szenved.
kutyásdetti 2017 márc. 22. - 10:56:08
(500/1535)
Nálam azt ütötte ki a biztosítékot, hogy Fatmagül tragédiáját követõen Musztafa anyucikája, az oda csõdített szomszédsággal sápítozik -\"jaj szegény Musztafa\" - az még véletlenül sem jut eszébe senkinek, hogy Fatmagül egyáltalán él vagy hal
sorozatkedvelõ 2017 márc. 22. - 09:59:55
(499/1535)
Resat,Münir és az összes Yasaran ,beleértve az anyákat is,már olyan szintre emelte a hazugságok áradatát,hogy már õk ,maguk is elhiszik ,amiket mondanak. Musztafa és mások is csak eszközként kellenek nekik. Perihan kezdetben nekem is sajnálatra méltó volt,de õt is bedarálja a hazugság gépezet.Végül is hazugságban él,Resat csalja ezt õ is tudja,mégis vele marad.
9/10
kaboca12 2017 márc. 22. - 09:58:32 9/10
(498/1535)
Nem vettem magamra, ha erre gondolsz! :)
9/10
kaboca12 2017 márc. 22. - 09:37:07 9/10
(497/1535)
Egyébként nem is értem magam, hogy mit magyarázkodom, mikor már ma leírtam egy hozzászólásomban, hogy szerintem is nagyobb volt az egója, büszkesége, mint a Fatmagül iránti szerelme. :)
9/10
kaboca12 2017 márc. 22. - 09:34:10 9/10
(496/1535)
Na igen, akkor ezt nem írtam oda és ezért voltam félreérthetõ, de akkor úgy mondom, hogy a maga módján. De ettõl még az nem igaz, hogy nem gondol rá.