kisbalaton 2017 ápr. 07. - 18:08:57
(775/1535)
Nem Meltem Münir szeretõje,hanem Vural anyja.(Most nem jut eszembe a neve.) Micsoda egy gerinctelen féreg ez a Münir!
khajni87 2017 ápr. 07. - 17:56:36
(774/1535)
Bár ide már nem szoktam írni....Meltem is Münir szeretõje?????? Jól nyomja ez a Münir nem mondom......ez még a legyet is röptében kapja el??????Lesz nõ akit nem fektet meg?????
5/10
napraforgó 2017 ápr. 07. - 17:52:21 5/10
(773/1535)
Na, Kerim megint a "legjobb" pillanatot választotta a vallomáshoz. Ott a családi dráma, Fatmagül agyon aggódja magát a bátyja miatt és akkor még Kerim is ráömleszti a szerelmi vallomását. Naná, hogy kiakadt.
Sajnos Szalih is pont akkor érkezett a hotelhoz a virágcsokorral, gondolom bocsánatot akart volna kérni. De Mukaddes is meglátta, még a végén újra bepróbálkozik nála.
Rahmi hogy megörült a kisfiúnak és az is neki. Eddig is mindig Rahmi foglalkozott vele többet.
A Yasaran családban is zajlik az élet, Meltem és Münír lebukott, pont akkor, amikor már vége is lett a viszonyuknak.
andrealovasz 2017 ápr. 07. - 17:34:46
(772/1535)
Na igy tönkre tenni egy jelenetet, még pont be kellett rakni egy reklámot mielõtt Kerim szerelmet vallanna! Nemrég volt reklám, 10 perce? Erre már megint reklám van, bosszantó.
5/10
napraforgó 2017 ápr. 07. - 08:12:51 5/10
(771/1535)
Szerintem is ez az oka, és ennyi is pont jól érzékeltette, hogy Szálih nemcsak elutasította, de meg is alázta és jól meg is verte a nõt.
Tényleg nem értem Mukaddest, aki egy ésszerû, határozott, talpraesett nõ, hogy mi a francnak erölteti annyira, hogy Szálihval legyen, hogy a férfi vállalja föl õket. Megkapta már a második találkozásnál a választ, utána telefonban, személyesen is az elutasítást, mit forszírozza még mindig. Az a férfi soha nem szeretné õt, idõnként - jó török férfiként - el is abriktolná, eközben Rahmi imádja, mindenben a kedvére tesz. Szálih soha nem szerette, már akkor sem, amikor terhesen elhagyta, akkor most mitõl tenné? És az sem számít, hogy a kis Murát meg haza akar menni, ha már Rahmi érzéseivel nem is törõdik.
susan55 2017 ápr. 07. - 07:04:15
(770/1535)
Szerintem azért vágták ki azt a jelenetet, amikor Salih vonszolja Mukkadest a járdán, mert túlzottan erõszakos, durva jelenet.
Délutáni idõpontban nem lett volna szerencsés végig leadni az egészet. Nálunk akár büntetést is kaphatna érte a csatorna.
Egyébként eredetileg se kellett volna ilyen hosszan beletenni a filmbe.
andrealovasz 2017 ápr. 07. - 01:29:07
(769/1535)
Igen de nem tudom mennyire volt tudatos döntés a részérõl. Lehet csak megzavarodott a bátyja miatt és nem is figyelte kié a tányér mikor az asztalra tette, most nem foglalkozik Kerimmel. Szerintem neki most mindegy hogy Kerim ott van-e vagy sem velük, õ nem bánja, a bátyjára koncentrál.
10/10
baba24 2017 ápr. 06. - 23:04:07 10/10
(768/1535)
Igen ezért akadtam ki én is a Musztafa anyján,ne hogy már az õ kicsike kis fia legyen egyszer is a hibás!Az meg hogy Asu milyen életet él az is legyen már az õ dolgok,mert hogy õk élnek együtt!Ha csak a felét tudná az anyuka annak amit a Musztafa tett eddig akkor már nem biztos hogy a kis fia annyira hibátlan lenne!Igen végre egy asztalnál ültek,beszélgetnek is már,és egyre kevesebb a vita is köztük ami nagyon jó!És annyira jó volt hogy az asztalra tette a tányért,mert szerintem Kerim is azt várta hogy a tálcára teszi majd :)
9/10
kaboca12 2017 ápr. 06. - 22:23:50 9/10
(767/1535)
Na azon kiakadtam mikor a vèn banya azt mondta Fatmagülre, hogy minden miatta van. Asu meg rossz èletû. Senki sem jó nekik. Pedig Asuval semmi baj nincs. Mustafa mèg õt sem èrdemli meg, nemhogy Fatmagült. Viszont a vacsi....Fatmagül a szemeivel Kerimet kereste amit Meryem èszre is vett. Úgy kutyafuttában el is árults, hogy Ketim a fürdõben van. Aztán megtört a jèg ès Kerim vègre egy asztalhoz ûlhetett velük Fatmagül jelenlètèben ès ami a legfontosabb, hogy az õ döntèse volt.
10/10
baba24 2017 ápr. 06. - 21:33:17 10/10
(766/1535)
Rendesen ki lett vágva,de viszont így egy kicsit értelmetlen is lett,ha már ezt a megoldást választották hogy kivágják akkor kicsit lehetett volna jobb is!
Viszont Rahmit még mindig nagyon sajnálom,nem ezt érdemli,õ tényleg szereti Mukadeszt és az se érdekli hogy a fiú nem az övé!
Engem amúgy kezdenek idegesíteni a Mustafa szülei nekik semmi se jó,miért nem hagyják már a fiúkat azzal akit választ,jó igen prosti és az õ fõnökei (vagy nem tudom kicsodái) szúrták meg,de ebben nyakig benne van Erdogan is!
5/10
napraforgó 2017 ápr. 06. - 20:48:31 5/10
(765/1535)
Kíváncsi vagyok, Mukaddes megérti-e már végre, hogy nem számíthat Szálihra.
andrealovasz 2017 ápr. 06. - 18:19:29
(764/1535)
Igen én is figyeltem direkt mert kivancsi voltam leadják e az egész jelenetet de szerintem is túl hamar vége volt, kivágtak belöle.
9/10
kaboca12 2017 ápr. 06. - 18:15:55 9/10
(763/1535)
A mai rèszbõl rendesen ki lett vágva az a rèsz, mikor Salih több mèteren keresztül vonszolja a járdán Mukaddest.
susan55 2017 ápr. 06. - 09:24:46
(762/1535)
Fatmagül testvére nem gyenge férfi utánzat, hanem enyhén értelmi fogyatékos.
Többször utal is rá saját maga, hogy csak a feje ne lenne ilyen.
Persze, hogy nem valók egymáshoz, de amikor Fatmagül 12 éves volt meghaltak a szüleik, volt egy tejüzemük, amit Rahmi nem tudott volna mûködtetni a fogyatékossága miatt.
A kórháznál ott sírdogált, akkor ült mellé Mukkades, akit terhesen elhagytak, de a gyereket nem vetette el.
Kapóra jött neki Rahmi, amikor elmondta, hogy egyedül maradt a 12 éves húgával és van egy üzemük, amivel Õ nem tud mit kezdeni.
Mukkades rögtön meglátta Rahmiban a lehetõséget, apja lehet a megfogant gyerekének, nevet adhat neki, az üzemet pedig majd Õ vezeti, mert pénz is kell a megélhetéshez.
5/10
napraforgó 2017 ápr. 05. - 19:33:12 5/10
(761/1535)
Persze, "éreztem" én is ott az idézõjeleket.
reay 2017 ápr. 05. - 18:23:10
(760/1535)
Persze hogy nem bûn, csak ironizáltam. Érzékeltetni akartam, hogy ... már nem is tudom mit, azt hiszem azt, hogy Mukkades úgy büntet, hogy ártatlanokkal b.szik ki, Fatmagül meg úgy, hogy nem tud felejteni és bezárkózott.
reay 2017 ápr. 05. - 18:19:16
(759/1535)
Egyébként eléggé kiábrándító volt most a sorozat. Mukkadesnél érthetõ, ha nem akart meghalni annak idején, én sem igen akartam volna. No de azóta eltelt pár év, mióta Rahmival összekerült, nem tudom pontosan, de kb 6 éves lehet a gyereke. Ezalatt biztos mindig közbejött valami, és szegény nem tudta elmondani az igazat. :) Persze már rögtön a házasság után el kellett volna, majd Rahmi kezébe adni a döntést, hogy válni akar-e, mert õt ismerve, lehet hogy így is kellett volna neki Mukkades és a fiú is. Válni meg biztos nem bûn a törököknél, mert Fatmagülék is el akartak nem sokkal a házasság után. Szerintem ha egy hazugsággal sokat várnak, az annál súlyosabb lesz az évek alatt, nem? Én legalábbis rühellem azt a fajta hazudozást, amivel mások kárára lehetünk.

Ja és Mukkades nagyon szánalmas volt, hogy még ezek után is szinte könyörög annak a pasasnak. Hová lett a büszkesége meg a makrancossága? Teljesen kiábrándító volt látni. Meryemet sem értem, hogy még ezek után ott törölgette Mukkades arcát. :S Azt hittem még palacsintát is süt neki.
5/10
napraforgó 2017 ápr. 05. - 18:17:13 5/10
(758/1535)
Fatmagül legnagyobb bûne az, hogy ritkán mosolyog, zárkózott és feszült sokszor - mondod. Szerintem ez nem bûn, hisz nem sok oka van mosolyogni. Mindenesetre most Rahmi összeomlása és pátyolgatása szemmel láthatóan közelebb hozza Fatmagült Kerimhez, aki szívbõl igyekszik segíteni nekik.
5/10
napraforgó 2017 ápr. 05. - 18:12:26 5/10
(757/1535)
Szegény Rahmi hogy kétségbeesett. Olyan rendes a többiektõl, hogy mind körülötte vannak, próbálnak segíteni, lelki támaszt nyújtani.
Mukaddes csak erölteti a dolgot Szálihval, holott a férfi már értésére adta, hogy nem borítja a családját miatta. Bár ettõl a nõtõl kitelik, hogy odamegy balhézni a feleséghez. Birnám, ha onnan is kodobnák.
Musztafa Fatmagült hivogatja, Ászu is rájött, hogy õ külsõleg is hasonlít valamelyest Fatmagülre, Musztafa nyilván ezért szimpatizált vele már a kezdetektõl.
reay 2017 ápr. 05. - 18:09:00
(756/1535)
" "Fatmagülnek meg szerintem "joga" van olyannak lenni a világgal és Kerimmel mint amilyen. Ezt a traumát fel kell dolgoznia. És lassan gyógyul."

E logika szerint Mukkadesnek is joga van ahhoz, amit tesz...nem?"

Nem egy a két ügy. Én még Fatmagült nem láttam, hogy bárkit is kihasználna, bárkinek ártana és ekkorákat hazudna, mint Mukk. Tehát nincs joga hozzá szerintem. Ahogy Fatmagülnek sem lenne, ha õ gázolna bele másokba, olyanokba, akik nem vétettek ellene. Ha majd valami ilyet csinál, akkor megszóljuk érte gondolom. De jelenleg a legnagyobb bûne az, hogy ritkán mosolyog, zárkózott és feszült sokszor. Ez az állapot meg szerintem nem egy súlycsoport Mukkades tevékenységeivel.