5/10
napraforgó 2017 márc. 15. - 17:10:35 5/10
(335/1535)
Nem értem, miért sértõdsz meg minduntalan. Én téged soha nem támadtalak. Az esetleges véleményeltérések nem személyek ellen irányulnak. Egyszerûen, van aki így látja a dolgokat, és van, aki meg úgy.
Musztafa meg sokszor volt kedves Ászuval. a múltkor is, virágot vitt neki éjszaka. Hozzá menekült, amikor összeverték. Eddig még nem hallottam, hogy kiabált volna a nõvel. Hogy eztán mi lesz, azt nem tudom, illetõleg a Wikipédia szócikkébõl annyit, hogy feleségül is veszi majd ezt a prostit. Tettem is rá egy megjegyzést, hogy szerencsétlen meggyalázott Fatmagült elutasította, meg se hallgatta, helyette meg jól bevásárolt egy qrvával. Az ilyen korlátolt barom meg is érdemli a sorsát. Remélem a szülei meg lesznek elégedve a kis menyükkel... Mert azok pocskondiázták leginkább Fatmagült.
khajni87 2017 márc. 15. - 16:58:00
(334/1535)
De miért kell rögtön így reagálni?????Nem támadtalak én sem a hsz-ben........Csak leírtam a véleményemet........Egyébként Mustafa már a Yasaran eljegyzésen is milyen volt Fatmagüllel ???? Utána a kocsiban is hogy beszélt vele.......Szerintem ha tehette volna simán lepofozza.......Õ sem az a kedves fiú akinek tûnik.......Asuval is hol kiabál hol nem , meg az anyjával és másokkal sem kedvesebb.......
5/10
napraforgó 2017 márc. 15. - 16:15:01 5/10
(333/1535)
Kerimrõl egy percig sem gondoltam, hogy ostoba, vagy hülye lenne. A 4 cimbora közül 3 állandó barát, Kerim csak azokon a ritka alkalmakkor csatlakozik hozzájuk, amikor egy-két napra a faluba jönnek. Valamikor rég, gyerekkorukban tán együtt töltötték a nyári szünidõket, innen az ismeretség. Mostanában már csak évi egy-két alkalommal és csak egy-két napra találkoznak. A Jasaranok most hazajöttek a faluba a fiuk eljegyzését ünnepelni, ez volt az apropója a találkozásnak, na és a mulatozásnak.
A három fickó közül Erdogán a legmeredekebb, õ a Jasaran vagyonra is pályázik. Gátlástalan, az iváson kívül a drog sem áll távol tõle. A nõket semmire se becsüli, õk csak a férfiak kedvteléseinek kiszolgálására vannak. Szelim egy link fickó, menyasszony,asszony, neki mindegy, õ ugyanúgy hajtja a nõket, mint szabad ember korában, ugyanúgy, ahogy az apja is hatvan évesen. Vural meg egy gyengeember, némi kis lelkiismerettel, de azért szembenézni õ sem akar magával, meg a bûnével. elbújik a viszkisüveg mögé.
Kerim csak véletlenül került közéjük, tényleg olyan "korpa közé keveredett" tipus. De neki talán van, vagy lesz annyi ereje, hogy kikecmeregjen ebbõl a csapdából.
De akárhogy is, sajnos még most is azt látjuk, hogy tartja a kapcsolatot a másik hárommal, ahelyett, hogy megszakítaná velük a kapcsolatot.
Musztafa az, aki ostoba, korlátolt marha. Isztambulba jött és ki volt, akivel elsõnek összebarátkozott? Egy prostituált. Másodiknak meg a fölszarvazóival, a meggyalázóival. Nos, nem vall nagy észre.
10/10
baba24 2017 márc. 15. - 15:53:24 10/10
(332/1535)
Igazából ahogy majd te is látni fogod a történtek ellenére is inkább a Musztafa lesz a hülye és nem pedig a Kerim!De ezt majd te is látni fogod!Ennél többet nem írok le de ahogy majd a jõvöhéten látni fogod a Magyarban egyre lejebb és lejebb megy majd!igazából innen indulnak majd be a dolgok igazán és lesz egyre érdekesebb és nálam itt változott meg valami ami eddig is bennem volt hogy nem feltétlen a Kerim a legrosszabb a történetben igen nem tett semmit se de nem is volt magánál a pia meg a dróg miatt!És azótta meg védelmezni próbálja a Fatmagült!Musztafa mindenkinek a szavára többet add mint a Fatmagülére!Musztafa meg vezethetõ õ magától nem is rakja össze a dolgokat pedig minden elõtte van már!És igen a törököknél nagyon fontos a szülõ bele egyezése még a házasságba is!
5/10
napraforgó 2017 márc. 15. - 15:30:10 5/10
(331/1535)
Ennél lejjebb? Valahogy azt hittem, ahogy ott a fényképet nézegette, hogy gyûjti az információt, aztán majd egyszer kitör. Robban a bomba, vagy ilyesmi. De ha ennyire ostoba... Az nem baj, ha valaki hisz a szüleinek, de azért ne legyen ennyire fanatikus, mint ez a fütyi. Ez még egyszer nem hallgatta meg a menyasszonyát, csak a falusi pletykákra támaszkodott. Mit lehet mondani erre? Hogy jobb is, hogy az a lány megszabadult tõle. Egy ilyen fanatikus ostoba emberrel úgyse lehetett volna boldog.
10/10
baba24 2017 márc. 15. - 12:56:59 10/10
(330/1535)
De ennyire hülye és még hülyébb is lesz nem tudja mit tesz és mit nem és van az õ karakterében még ennél lejebb is hidd el!Sokszor írtam már én is hogy itt ebben a történetben a gyerekek a szüleik szavára adnak a legtöbbett és ez Musztafa esetében is így volt a szülök el hitek mindent Fatmagülrõl és ezt el mondták Musztafának is és õ a szüleinek hitt nem pedig a szerelmének!
5/10
napraforgó 2017 márc. 15. - 12:26:19 5/10
(329/1535)
Musztafa egy fxsz. Mit lehet mondani egy olyan pasira, aki beront a menyasszonya kórház ágyához és ott ordítozik? Mégcsak meg sem kérdezte, hogy van a lány. Hallani sem akarta, mi történt valójában. Ment és tombolt. Felgyújtotta a házukat. Elhitt minden baromságot. Egyszer szó volt róla, hogy együtt nõttek föl Fatmagüllel. Ezt nehezen hittem el, mert Fatmagül szemre úgy 20 éves volt (jó, tudom, hogy a színésznõ több volt...), Musztafa meg inkább 30-nak látszott/látszik, vagy még többnek. Ezért nem igazán hiszem el az együtt nõttünk fel sztorit. Egy felnõtt férfi és nem jár utána, mi történt? Pont az érintetteket nem kérdezi meg? Elhisz minden ostoba pletykát?
Aztán meglátja a fényképet a 4 cimborával és még csak kicsit sem kezd el gyanakodni? Odaviszi a szüleit az ellensége házába? Ilyet biztos nem tenne, ha sejtené, hogy Erdogán nem tiszta. Azért annyira nem hülye, hogy a beteg anyukáját odavinné....
5/10
napraforgó 2017 márc. 15. - 11:48:45 5/10
(328/1535)
Ki a fenét érdekel, hogy bánt Musztafa Ászuval? Szó se volt róla. Na nem mintha egy kurvával lehetne rosszul bánni, de hát mégsem õk a fõszereplõk... amúgy szép kis nõ az Ászudét játszó színésznõ, nekem jobban tetszik a pofija, mint Beren Saaté....
5/10
napraforgó 2017 márc. 15. - 11:44:12 5/10
(327/1535)
Nem, nem viseltetek én ellenszenvvel. Sõt én is szeretem a romantikus, szerelmes történeteket. Csak valahogy megdöbbentem a mentegetõzéstõl, hogy több, mint féléve nem volt nõvel...Azért ez talán nem lehet mentség...
Nem hiszem, hogy atomjaimra fogok széthullani a végére, sõt igen remélem, hogy Kerim is ott fog állni a másik három mellett, amikor majd megvádolják õket. Talán a büntetése nem lesz olyan szigorú, mint a többieké, de hogy nem fogják neki azt mondani, hogy jól van fiam, neked nincs semmi vétked, azért az biztos. Vagy ha mégis, akkor tényleg atomjaimra hullok a döbbenettõl.
10/10
baba24 2017 márc. 15. - 11:32:26 10/10
(326/1535)
Én eddig se néztem ki sok jót Musztafából de ezek után meg még ennyit se fogok!szerintem hadd beszéljünk már a 30 részrõl szerintem senki se árult el semmilyen titkot se ami másokat zavarna!senki se írt le részeket belõle csak egy két karaktere tettek meg jegyzést de az most is megálja a Magyarnál is a helyét!Szerintem meg a Kerim nézése inkább volt szerelmes mint olyan mint amit itt le írtak!Szerintem már csak szimplán zavarja a Kerim jelenléte de mint sokan le írták már sok változás lesz a sorozat végéig.Az erõszakot nem fogjuk el felejteni a végéig a sorozatban se de ahogy olvasom itt se!
khajni87 2017 márc. 15. - 11:21:35
(325/1535)
Hajaj de még hogy benne vagyok, egyszerre megy a Fatmagül szinkronosan és feliratosan , mellette a Bátor és gyönyörü, az Áradat és a Felsõ tízezer is......
A Fatmagül ugye hétfõ-péntek, a Bátor és gyönyörû vasárnapi, a felsõ tízezer ált 7-10 nap között jön ki , az áradat 2 hetente.......és még itt van a háztartás meg egy 20 hónapos is.......Este szoktam nézni õket ha már alszik mert elõtte nem hallanék semmit úgy síkit egész nap.......Szóval nem unatkozok de az nem is lenne túl jó :) Nyárra meg végzek minddel mire eljön a játszóterezések ideje :D
khajni87 2017 márc. 15. - 11:15:58
(324/1535)
Nem spoilereztem de egyébként akár a szinkronos akár a feliratos szerint Mustafa mikor bánt szépen Asuval ????? Hol kedves vele hol meg leteremti......Mindegy honnan nézzük akár a ti szinkronosaitokat akár nálunk a feliratosat Mustafa egy undok alak aki ocsmányul bánik mindenkivel, még a saját anyjával is.......
5/10
napraforgó 2017 márc. 15. - 10:46:17 5/10
(323/1535)
Címzett nélkül írom, nehogy bárki is magára vegye. DE, ha valakit közületek megerõszakolna valaki (vagy a lányodat, unokádat, stb.), pláne egy banda, mondjuk, amikor este mentek haza esti mûszakból, vagy csak moziból, színházból, egyedül, barátnõvel, vagy akár férfikísérõvel, és rádvetné magát egy ilyen "éhes" banda, 3-4 személy, te mit csinálnál? 2 lefogna téged, 2 a pasidat... Mit gondolnál? Érdekelne téged az, hogy a pasik egyike-másika amúgy jó ember? Meg sajna, már rég volt nõvel? Vagy az, hogy utána igyekezett rendesen élni?
Mert engem nem érdekelne. És ha sikerül elkapni õket a bûncselekmény megítélésénél ezek a dolgok nem jönnének szóba. Csak a büntetési tétel kiszabásánál vennék esetleg figyelembe a kifogástalan elõéletet, a késõbbi megbánást, stb. De attól még a bûntett még bûntett maradna. Úgyhogy én több empátiát javasulnék Fatmagülnek és kevesebbet a szegény megtévedt férfiaknak, Kerimet is beleértve.
5/10
napraforgó 2017 márc. 15. - 10:36:46 5/10
(322/1535)
Sajna engem is beszippantanak a sorozatok. A 3 török (a Szulejmánról, meg a szultánáról már lemondtam, valahogy baromira érdektelenek lettek), de most ott van az új szlovák, ami jónak ígérkezik. Aztán ott van a magyar, A mi kis falunk, ami egy érdekes kis ökörség és csak 8 részes...
Érsekvári 2017 márc. 15. - 10:25:53
(321/1535)
Azt már nem is mertem írni , hogy a hét szinte minden napjára jut egy sorozat .....és még mindig jön újabb ! Akkor Te is benne vagy jó értelemben nyakig a sorozatokban .
További jó nézést , izgulást hozzájuk ! :)

Elnézést ha eltértem a témától kedves napraforgó ! :)
5/10
napraforgó 2017 márc. 15. - 10:03:35 5/10
(320/1535)
Kívánja? Na és? Kívánta már akkor is, amikor elõször látta. A tengerben, a birkával. Aztán a Jasaran eljegyzési partin. Na és? Én is kívánnék sok mindent. Na és?
És már többször leírtam, hogy baromira nem érdekel, hogy õ nem erõszakolta meg a lányt.
De : 1. Ott volt. 2. Segített elkapni a menekülõ lányt. Nagyon is aktívan segített! Lefogta a karjait. 3. Végignézte, hogy a lányról letépik a ruhát, lelocsolják vízzel, aztán 3 részeg fazon egymás után megerõszakolja. 4. Mondta egyszer is, hogy fiúk ne csináljátok? Nem mondta. VÉGIGNÉZTE. Leszedte valamelyiket is a lányról? NEM.
Mi a francért mentené õt az, hogy személy szerint õ nem erõszakolta meg? És az, hogy tetszik neki a lány? Erdogánnak is tetszik! És? Õ nem lenne ilyen kedves, háttérbe húzódó., egyszerûen leteperné most is.
És most megint itt vagyunk a kiindulópontnál. Tudod mennyire nem érdekel, hogy Kerimnek már nõhiánya lehet? azért néz úgy a nõre, mint egy tál pecsenyére? Mi a fenétõl mentesítené ez õt bármiféle felelõsség alól?
Ugye nem mentegetjük Erdogánt és Vurált valami hasonlóval? Mert Szelimnek ott volt a nõje, Meltem mellette aludt, bármikor hozzányúlhatott volna.
Uramisten, ha már egy nõ is mentséget keres egy férfinak, hát akkor tényleg itt a világvége!

És most ne kezdjük megint a jellemfejõdéssel, meg a szép szerelmi szál kialakulásával, na ne...
Maradjunk csak szépen a kiindulópontnál, ott és akkor, amikor Fatmagült elfogták és leteperték. Ott, és akkor.
9/10
kaboca12 2017 márc. 15. - 09:29:39 9/10
(319/1535)
Egyébként ha nézzük az idõt, akkor már kb. fél éve házasok, elõtte sem tudjuk, hogy mikor volt utoljára nõvel. Szóval már egy ideje lehet hiánya. Attól, mert az emberek elítélik azért, amit nem is tett meg, még lehetnek szexuális vágyai azzal a nõvel szemben, akit szeret. És megint ott van, hogy rá is vethetné magát. De már most biztosította róla, hogy nem fogja bántani (ahogy egészen idáig sem tette). Az, hogy az érzelmei, vágyai látszódnak rajta, szerintem egyáltalán nem róható fel neki.
9/10
kaboca12 2017 márc. 15. - 09:16:01 9/10
(318/1535)
Hogy nézett rá? Szerelmesen. A többi csak mögé van képzelve. És ha kívánja? Minden ember kívánja azt, akit szeret. Már csak szabad, nem? Vagy már azt sem?
5/10
napraforgó 2017 márc. 15. - 08:35:09 5/10
(317/1535)
Már megbocsáss, de melyik részben??? A 18.-ban, ahol mi tartunk? Vagy a 30.-ban, ahol a feliratos? Netán a 80.-ban? Kérlek nem spoilerezzetek, sokan vagyunk, akik MOST nézzük, látjuk a magyar TV adását és baromira nem érdekel, hogy 20-30, vagy akárhány résszel késõbb, jujj, de izgi lesz. Tessék féken tartani magatokat!. Amúgy is, ti Facebookon, meg a csuda tudja hol követitek, hát értekezzetek ott. Itt meg csak annyit, ahol jelenleg tart a TV2!
Nem is értem, hogy ennyit miért nem lehet elvárni??? Én se mondom el egy kriminél, hogy ne izgulj, mert a komornyik a gyilkos...
khajni87 2017 márc. 15. - 07:43:43
(316/1535)
igen, a 80,-ik részig sok van még, innentõl már aztán izgis igazán ami történik.........Mondjuk szegény Asu hogy megjárja Musztafával ebben a részben......A vége tetszett a legjobban.......ha nem lennék tag a Facen már a 20 körmöm tövig rágtam volna, örülök hogy elõrébb tartok és így jobb látni ezeket szinkronosan mert nem izgulom szét :)
Mondjuk ugyanezt a 20 körmöm tövig rágnám érzés van a másik három sorozatommal is, mert most egyszerre négyet nézek , még jó hogy nem naponta jönnek......