9/10
kaboca12 2017 márc. 22. - 09:18:52 9/10
(495/1535)
Oké, Musztafa nem szerette annyira Fatmagült, de azért azt ne állítsuk már, hogy nem gondol rá! Hát az egész mostani élete így vagy úgy, de Fatmagülrõl szól. Eleve már az, hogy Isztambulba került, a Yasaranok jelenléte, most a piszkos pénz. Szerinted eltudja felejteni? Musztafa teljesen kivan fordulva önmagából. Jó, nem a szerelmi bánattól, de annyira sajnálja magát a történtek miatt meg azért, amit szerinte vele tettek, hogy a színész tök jól visszaadja (legalábbis nekem), hogy az a dolog tölti ki a gondolatait. Én az általad hiányolt vagy kevésnek tartott visszaemlékezések nélkül is azt látom rajta, hogy folyton azon töpreng. És nem sajnálom, mielõtt azt gondolnád sõt, abban egy értünk, hogy egy barom. Szerintem ezek tények.
5/10
napraforgó 2017 márc. 22. - 09:03:40 5/10
(494/1535)
No, hát, ha Musztafának még annyira eszében van a volt menyasszonya, ha annyira sokat gondol rá, mint amennyit te gondolsz, akkor hogyan fogadhatta el azt az alkut????
Nem gondolt az a pasi semmi másra, csak magára, hidd el. Na, majd ma meglátom, hogy hogy is áll hozzá a mostani Fatmagülhöz.
Én semmi jót nem várok...
5/10
napraforgó 2017 márc. 22. - 08:56:42 5/10
(493/1535)
Nem, kb. jól gondolod a dolgokat, csak hát én szerintem Musztafa azért olyan nagyon nem szerette Fatmagült. Na, nyiván nem volt közömbös iránta, de azért annyira nem törte magát össze miatta...Nekem azért az jelzés értékû, hogy akkor, és ott nem próbált a dolgok végére járni....
Látta a szerencsétlen menyasszonyát a kórházi ágyon, hallotta Rahmi jajjgatáasait, hogy meggyalázták õt, meggyaláztak mindannyiónkat, stb. És akkor mit csinált Musztafa ??? Meg se hallotta. Szétverte a berendezést és ordítozott, hogy ki tette ezt? Na meg hogy mit tett a menyasszonya. Megijesztette a szerencsétlent még jobban.
Jajj, nehogy már megsajnáljam. Tojok én a fejére. Õ egy nagy barom, megérdemel mindent, amit kap.
9/10
kaboca12 2017 márc. 22. - 08:42:30 9/10
(492/1535)
Az a jelenet, mikor este Resat úgy finoman kiosztotta vagy inkább helyretette Meltemet, gyomorforgató volt. Egy cseppet sem sajnáltam, hogy õ majdnem elvesztette az imádott kisfiát. Azt megértem, hogy mindenkinek a gyereke a legfontosabb. De az, hogy elvárja Meltemtõl és mindenkitõl, hogy fülét-farkát behúzva süketként és vakként asszisztáljon az aljas módszereihez, ráadásul úgy, hogy mindenki szemét és rossz és csak õk a tiszteletreméltó és becsületes család, hát ez undorító. Pár napja még Perihánt is sajnáltam, de tegnap azok után, hogy mindent hallott a párbeszédbõl és utána hallotta zokogni Meltemet, õ meg emelt fõvel távozott, hát most már értem, hogy miért nem fordult meg soha a fejében a válás. Ugyanolyan, mint Resat! Zsák meg a foltja.
sorozatkedvelõ 2017 márc. 22. - 08:29:41
(491/1535)
Yasaranék célja egyértelmûen az,hogy Musztafa és Kerim nyírja ki egymást. /egyik halott lesz,a másik megy a börtönbe/,ezzel megoldódna a két "díszpinty" Yasaran és a lelkileg instabil Vural dolga.Fatmagül csak Rahminak,Meryemnek és Kerimnek fontos.Meltem is sajnálatra méltó ,mindenki hazudik neki,sõt Resat szerint õ tehet Selim "öngyilkossági kísérletérõl"
9/10
kaboca12 2017 márc. 22. - 08:11:25 9/10
(490/1535)
Fene a kötekedõ fejemet, de megint nem értem, hogy azt honnan szûrted le, hogy Musztafa alig gondol Fatmagülre? Még jó, hogy nem mutatnak 2 órából kettõt arról, hogy Musztafának képek ugranak be a múltból. Azonkívül a történtek ellenére még neki is élnie kell (azt most ne vitassuk, hogy mibõl) és végezni a feladatait, nem ülhet folyton sírva és Fatmagül után siránkozva. Én azt gondolom, hogy igenis sokat gondol rá vagy a történtekre, lényegében mindegy. Azért szomorú, azért nem találja a helyét, azért sajnálja magát folyton. Továbbá ha akarná sem tudná elfelejteni, mert valaki (akár a szülei, akár a Yasaran család, egy véletlen találkozás) mindig az eszébe juttatja.
És azt sem értem, hogy azt honnan vetted, hogy nem ment egybõl Fatmagülékhez. Benne volt a tegnapi részben, hogy 9 órával ezelõtt. Mutatták, hogy ahogy Asutól elment egybõl hozzájuk indult. Körbejárta a házat és -gondolom én- megvárta a reggelt, lesben állva. Nem hiszem, bár lehet, hogy hazament (biztos nem ment az anyjáékhoz és Asuhoz sem vissza) és aztán visszajött, ahogy pirkadt.
Abban egyetértünk, hogy az egója és a büszkesége nagyobb, mint a szeretete. Ez abból is látszik, hogy amiben egész addig kételkedett, amíg Kerim a fejére nem olvasta az igazságot, azt most mind biztosra tudja. Ha még mindig van benne egy kis kétely, már akkor is kellene, hogy körvonalazódjon benne a történet. Ennek ellenére eladta nem csak a saját, de Fatmagül becsületét is. Ami önmagában már azét is vicces számomra, mert azt a marha nagy egóját is megvették. Akkor maradt volna "férfi" a szememben, akkor hittem volna el, hogy megvan sértve a büszkesége, ha nem fogadja el a pénzt. És ez most független Fatmagültõl. Mert pont azt akarja a világgal elhitetni, hogy õt mennyire leszégyenítették. Ha üres kézzel jött volna ki az irodából, akkor azt mondtam volna, hogy na igen, emelt fõvel jöhet ki és tényleg õszintén meg van sértve, még ha elhitte is a sok hazugságot, de legalább a saját érzéseit fent tartja, kiáll a hamis álláspontja mellett. Ettõl függetlenül szerintem szerette Fatmagült -és megmerem kockáztatni, hogy még most is szereti-. Az már más kérdés, hogy egy féltékeny barom volt már az erõszak elõtt is. És attól mert valaki féltékeny még szeretheti a másikat.
5/10
napraforgó 2017 márc. 22. - 02:58:09 5/10
(489/1535)
Sokan mondjátok, hogy Musztafának vannak még érzései Fatmagül felé. Én ezt nem vitatom, de ha megnézzük, bizony csak pár másodpercnyi bevillanó képek vannak a múltból. Vagyis nem tölti ki minden gondolatát, nem lehet elmondani, hogy nem tudta feledni a lányt, mert bizony a nap 24 órájából, jó ha 2 percre eszébe jut, és akkor is hessegeti el az emlékeket. Nem volt az a lány annyira fontos neki soha.
Ászu odaadta neki Fatmagül címét és mit tett Musztafa? Egy egész éjjel gondolkodott, mire odament. Na szóval nem rohant repesve hozzá, most, hogy megtudta, a lány nem csalta meg, csak áldozat volt Jasaranék játékaiban. Nem tudom, mivel fogja kezdeni a mondókáját, de valószínûleg nem azzal, hogy bocsáss meg kedvesem, ne haragudj, amiért elfordultam tõled, nem védtelek meg. Ja, meg annyira sajnálom, és bár visszafordíthatnám az idõt, akkor melléd állnék, megbosszulnám, amit veled tettek azok a barbárok.
Tuti nem ezeket fogja mondani. De várom már a mai részt, hogy megtudjam.
10/10
baba24 2017 márc. 21. - 23:21:27 10/10
(488/1535)
Komolyan a Yasaran családnak minden össze jön!Tetszett a kocsi lenyúlása :) Musztafát én se sajnálom mert ezt magának kereste de azt gondolom hogy vannak még érzései Fatmagül iránt és ez majd még ki forrja magát!És egyébként kíváncsian várom hogy ki kin fog majd bosszút állni már ha lesz egyáltalán bosszú!Asut sajnálom mert Mustafa max pótléknak használja õt és most jól tette hogy kidobta!Fatmagül bocsánat kérése az jó volt kis apró lépésekkel de mennek közelebb egymáshoz!Szelim milyen kedvesen megint Mertemet okolja pedig a lány jó fele járt már az igazságban!Szelim is örökölte a színészi vénát amit a család már olyan jól játszik és neki is jól megy már!És végre elõször volt olyan hogy amikor Kerim ment a fürdõbe és Fatmagül jött ki akkor nem tért ki elõle és nem rezzent össze a Fatmagül!
9/10
kaboca12 2017 márc. 21. - 19:30:34 9/10
(487/1535)
Nem is tudom mit vár? Hogy oda megy közel 1 év után bûnbánó képpel és azt várja, hogy Fatmagül a karjaiba omlik? Ha nincs Kerim az a hajó már akkor is elúszott, szerintem. Én meg sem hallgatnám!
5/10
napraforgó 2017 márc. 21. - 19:22:27 5/10
(486/1535)
Pont erre gondoltam én is. Resat nem tudná úgy bajba keverni Musztafát, hogy õ, meg a családja be ne sározódjanak. És akkor oda a jóhíre, ami üzleti szempontból végzetes lenne.
Kíváncsi vagyok, mit fognak beszélni egymással Fatmagül és a hirtelen feltûnt Musztafa. remélem Fatmagül is kidobja, úgy, mint Ászu tette.
9/10
kaboca12 2017 márc. 21. - 18:59:38 9/10
(485/1535)
Ja és Asu...nagyon sajnálom a csajt és már éppen ráfért Musztafára, hogy kidobta. Én nem ítélem el azért, ahogy él, nyilván van oka, hogy azt választotta, amit. Ettõl még egy tök jó ember benyomását kelti. És simán lehet belõle jó feleség, jó anya azért, mert prosti. A kettõnek semmi köze egymáshoz. Viszont azért, mert prosti senki nem használhatja lelki szemetesládának.
9/10
kaboca12 2017 márc. 21. - 18:54:29 9/10
(484/1535)
Én azért még éreztem a valódi vívódást Musztafán. Tagadhatatlan, hogy önmagát sajnálja a legjobban, de azért érzett valamit Fatmagül iránt is, az is kétségtelen és nem csak birtoklási vágyat. A mai részben megint apró lépésekkel, de javul Fatmagül és Kerim kapcsolata. Fatmagül ismét emberként viselkedett, ahogy bántotta az, amit mondott Kerim anyjáról és annak ellenére, hogy dühös rá, képes volt bocsánatot kérni.
Resat egy undorító ember. Szánalmas, ahogy manipulálta Musztafát és közben a saját seggét (illetve Szelimét) próbálta menteni. Egyébként Napraforgó írtad, hogy nem tudná elintézni, hogy örökre börtönben legyen vagy ilyesmi (nem pontosan idéztem), pedig eltudná, ha akarná, hiszen bizonyították már elégszer, hogy pénzzel mindent el lehet intézni. A lényeg itt az, hogy azért nem teheti meg, mert akkor az egész hazug kártyavár összeomolna. Akárhogy próbálnák a szõnyeg alá söpörni a koszt, azért valahogy belekeverednének õk is.
Valamelyik nap elfelejtettem kitérni a "tiszteletre méltó" Turaner úrra, aki eddig hû, de nagyon védte a lányát, erre most, hogy képbe került az õ jövõje, simán feláldozná Meltemet. Senki nem foglalkozik a lány érzéseivel. Talán az anyja, akinek tényleg számít valamit a lánya, de ugye ebben a kultúrában az asszonynak kuss a neve, ha fontos dolog történik.
5/10
napraforgó 2017 márc. 21. - 18:23:05 5/10
(483/1535)
Szerintem nem taktikázik Musztafa, nincs neki annyi esze. Amilyen sokáig szemezett a bõrönd pénzzel... Ha taktikázna, akkor rögtön elfogadja a pénzt és utána már azon töri a fejét, hogyan álljon bosszút. De õ csak saját magát sajnálta megint, most épp azért, hogy eladta a becsületét, hogy néz majd tükörbe...
reay 2017 márc. 21. - 18:04:32
(482/1535)
Selim nyálas képét utálom a legjobban. Én meg remélem nem adta el Musta, csak megjátsza magát. Bár ahhoz a sorozat nem mutat túl sok taktikát eddig, hogy ilyenek legyenek benne, de hátha. A kocsi lenyúlás nekem tetszett. :D
reay 2017 márc. 21. - 18:00:36
(481/1535)
Én azt hittem ez a Yasaran család nagy maffiózókból áll. Pénzt adni annak, aki meg akarja õket ölni? :D Arra tippeltem, hogy a reggelt már nem éri meg egy darabban a zöldszemû. Jól tette, hogy elfogadta, ebbõl elkezdheti építeni a bosszúját, bár nem hiszem, hogy sikerül neki. Ahhoz túl meggondolatlan és buta, számító hidegvérrel menne csak valamire.
5/10
napraforgó 2017 márc. 21. - 17:34:35 5/10
(480/1535)
No lám, Musztafa valóban eladta a becsületét és Fatmagülét is egy táska pénzért. Pedig most már tudja az igazságot és hitt is Kerimnek. Szar alak. Szégyenli is magát, de azért nem annyira, hogy becsületes maradjon. És még Erdogán kocsiját is lenyúlta, vagyis pofátlan is.
De Szelim még pofátlanabb, tenyérbemászó, ahogy hazudik Meltemnek és megint megpróbál lelkifurdalást kelteni benne, hogy "ártatlanul" megvádolta. Még Vural is megcsodálja: szinte még én is elhittem a hazugságaidat. Ahogy röhögnek a viccen... Vural úgy tûnik sikeresen túljutott a lelkifurdaláson és a depresszión.
5/10
napraforgó 2017 márc. 21. - 16:49:43 5/10
(479/1535)
Hogy mennyire bunkó és önzõ Musztafa, abból a jelenetbõl is látni, amikor rátör Jasaranékra. Amikor elõrántja a pisztolyt és ráfogja Erdogánra, azt mondja, hogy tönkretettétek az életemet! Az övét, nem a meggyalázott Fatmagülét. Mondom, hogy ez a fütyi csak saját magát sajnálja. Fatmagült egy kicsit se, hisz még ekkor is inkább meg akarta ölni, mintsem hogy végighallgassa.
kutyásdetti 2017 márc. 21. - 13:50:39
(478/1535)
Musztafának az egoja sokkal nagyobb, mint a szerelme.
5/10
napraforgó 2017 márc. 21. - 13:15:26 5/10
(477/1535)
Igaz, most már én is emlékszem, hogy is vette el Musztafa a pisztolyt a Jasaranék emberétõl.
De akárhogy is van, én egy percig sem szimpatizálok Musztafával. Az a pasi egy nagy barom. Szerintem csak saját magát sajnálja, meg a fene nagy férfiúi önérzetét. Megérdemli, amit kap. Neki amúgy is túl jó lett volna Fatmagül. Annyira nem volt képes mostanáig, hogy meghallgassa Fatmagül változatát a történtekrõl. Na majd most talán. A tartalomismertetõ szerint elmegy Fatmagülhöz, de nem fogadják tárt karokkal. Remélem a lány elküldi a pokolba.
10/10
baba24 2017 márc. 21. - 12:59:17 10/10
(476/1535)
Az hogy bizalom jó persze kell szerintem mint Szerelmesek biztak is egymásban!Szerintem azért nem minden ok nélkül volt Mustafa féltékeny a Kerimre!Az hogy szereti a Mustafa a Fatmagült nem kétséges csak az ezközök meg választása a nem mindegy!Ott a társadalom a közép kori gondolkodású nem csak a Mustafa egyedül ott nagy átlagba minden férfi az!Mustafa túl el vakult volt hogy bármit is észre vegyen és legyünk összinték jó volt a mese is amit a Yasaránéj ki találtak!Szóval nem szeretem annyira a Mustafát de igazából ha azt nézük Meltemnek se sikerült össze rakni a történetett pedig õ még talán többet is tudot mindenrõl!Igen itt hibázott a Mustafa de ahogy most látni össze is tört !Szerintem azt eddig is tudtuk hogy Yasaranék jó mese mondok és hogy elég hihetõen tálalják a dolgokat még akkor is ha nem feltétlen igaz is amit mondanak!Az hogy mennyire tudnák le csukatni Mustafát azt nem tudom de ha nagyon akkarják tuti megoldják!Vuralban nem lennék annyira biztos hogy összintén el mondana mindent hogy õ is megerõszakolta a Fatmagült!A pisztoly onnan van mikor meg verte Münir Musztafát és úgy állította be mint ha Kerim emberei verték volna meg akkor szerezte a pisztolyt hogy honnan van és milyen büncselekményhez köthetõ még azt nem tudja max Münir meg az embere!Az meg hogy mibõl másznak ki Yasaranék az még a jövõ titka de szerintem bõven lesz még meglepetés!Szerintem ha meg vizsgálják Szelimet akkor kiderülne hogy le lõték és nem hasba lötte magát akkor viszont még Mustafa is lehet a bünös!