10/10
bélby 2008 jún. 01. - 14:24:02 10/10
(192/532)
Lényeg a lényeg, erõs döntõ volt. Palcsó jól énekelt, a szám is jó volt, de azért a gyõzelmével meglepett. Azt viszont még mindig nem fogom fel, hogy Miller Zoli még az elsõ 6-ban sem volt. Nem értem. Pedig mikor a zakó lekerült... ;-)
Jó volt még: Kovax, Rácz Gergõ, na és persze Bereczki Zoli. Na õt sem lehet elégszer megnézni. Köszönet minden elõadónak, hogy hétrõl hétre bebizonyították, hogy milyen tehetségesek, sokoldalúak. Persze nem mindenki. Na jó, kezdjük el várni a Csaf 4-et, ahol remélem újra megmutatja magát MILLER ZOLI, és már megint csodálhatom. Bocs, csodálhatjuk.
encsimencsi 2008 máj. 31. - 20:23:17
(191/532)
Hát az az érzésem, ez egy meddõ vita :D tehát zárjuk le, és mind2en azt hallgatunk, amit akarunk :D és most már én is befogom azt a nagy számat, és csupa szép dolgokat fogok írni :D
nevtelen1 2008 máj. 31. - 20:17:27
(190/532)
az 56 csepp ver nagyon jo. imadom, kivulrol tudom. de teny, Tomi az egyik foszereplo, es o nem szinesz, csak egy kezdo enekes.
mellette Kaszas Attila is foszereplo, szoval legalabb miatta nezd meg. es a zeneje miatt.
egyebkent en meg pont Millert nem tudom megkedvelni (enekesileg), de nem irok rola semmi rosszat. neki megvan a sajat kozonsege nelkulem is.
encsimencsi 2008 máj. 31. - 20:11:24
(189/532)
Hát ez elképzelhetõ :D Nálam ez egyébként ilyen elfekvõ téma, nem szoktam vele foglalkozni, tényleg, csak ha a képem elé nyomják, akkor is ha nem akarom, kapcsoljam ki mindig a tv-t? Hidd el, ha tehtem, elkerülöm. :D és igazad van, mert boldog vagyok így :D Egyedül az 56 csepp vérrel nem tom mit csináljak, hiszen még nem láttam, de kíváncsi vagyok rá, csak hát Palcsó a fõszereplõ, de ott van ugye Miller is... hmm, ez nehéz döntés lesz... :D
nevtelen1 2008 máj. 31. - 20:02:07
(188/532)
nem vagy Te egy kisse rosszindulatu?

figyelj, torodj inkabb azokkal az enekesekkel, akiket kedvelsz, es a tobbieket meg inkabb hagyd figyelmen kivul. sokkal boldogabb leszel.
encsimencsi 2008 máj. 31. - 19:57:47
(187/532)
Tomikának nem kellene színpadon lennie. Kevés ennyire nem színpdra való embert láttam még. Még mindig úgy áll ott, mint aki karót nyelt, borzasztó. Bár azt le kell szögeznem, hogy még így is fényévekkel jár Pély Barna elõtt. Ami elég gáz, ha azt nézzük, hogy Pély Megasztár zsûri volt. De talán mind1 is, a megasztár óta utálom mind2õt. És még így is hajlandó vagyok elismerni, hogy fejlõdött a hangja csórikámnak (mármint Palcsónak)... Ment volna inkább repülõmérnöknek vagy minek készült, az egész világnak több hasznot hajtott volna vele... szerintem...
Nahát, akkor én itt be is fejezem. Minden ellenreakció fölösleges, mert a véleményemen senki sem tud változtatni :D Csak szükségét éreztem, hogy megosszam ezt valakivel...
nevtelen1 2008 máj. 31. - 19:19:03
(186/532)
hat en nagyon orulok, hogy Palcsó Tamás nyert. a szám is jo, es nagyon jol adta elo. a Megasztar ota szeretem ennek a fiunak a hangjat, mert egy unikum.
es termeszetesen a tobbiek is jok voltak. Bereczki es Miller mar megnyertek egy-egy CSAF dontot, nem kell mindig nyerniuk. es ez semmit nem von le a produkcioik ertekebol. Tominak meg jol jon egy kis onbizalomerosites :))))
encsimencsi 2008 máj. 31. - 10:23:32
(185/532)
Hát én hatalmasat csalódtam, hogy Palcsó meg az a szám nyert. Sztem ezerrel jobb dalok voltak, ezerrel jobban elõadva. Persze tudni kell hozzá, hogy Palcsó Tamást nem sokra tartom, illetve inkább semmire se. Természetesen ez magánvélemény!! Nálam Bereczki és Miller a favorit, de Rácz Gergõ is jó volt, Tóth Vera mint mindig, most is zseniális volt és végülis felsorolhatnék (majdnem) mindenkit.
Egyébként ez a Rácz Gergõ kicsoda? Honnan kellene ismernem?
Coccus 2008 máj. 31. - 09:48:09
(184/532)
Sziasztok!
Csak annyit fûznék hozzá, h. Miller most mit táncoljon vadul a gigoloban?Bõven jó volt amit csinált!Nem kellett oda tánc, elég volt a hang, a játék, a mimika, a gesztusok. Fantasztikus volt és 3szor énekelte el a mûsor folyamán, és mindhárom más volt, de mind jó!Hihetetlenül sok arca van!
Elismerem, h. Bezo tud táncolni, de azért a hangja hagy magaután kívánni valót, szerintem.
Palcsó meg.... a szám megérdemelte, de nem tudom miért vannak oda annyira érte, se a hangja, se a fellépése nem egy nagy szám!
chiara 2008 máj. 31. - 08:54:49
(183/532)
Nem szeretnék ezen vitatkozni, márcsak azért sem mert utólag nincs sok értelme.
De ha megemlítettétek, hogy B.Z. musical színész, akkor hozzátenném, hogy M.Z. is.
Tény, hogy nem elvárás a mozgás, de mindenképp emelte a produkció fényét, s a ki szavazott szerintem a komplex produkcióra, az elõadásra szavazott, nem csak a dalra.
Ezt bizonyítja a Billye Jean 2. helye, mert valóban nem a legjobb szám volt.
We are the world szerintem is fantasztikus volt, nagyon klasszul eltalálták az eredeti elõadók magyar megfelelõjét,hangilag is.

Azért ha mindent összevetünk, a legnagyobb nyertese az egész produkciónak B. Z., hiszen egy 1. és egy 2. hely, amit neki sikerült kiharcolnia.
Az én véleményem , a dalokat illetõen, egyedül Kovax dala nem tartozott bele az elsõ hatba, a Yesterday nálam bent lett volna, s Miller Zoli is.

Rácz Gergõ, anno VIP-tag,az Euroviziós dalfesztiválon is kint volt velük, aztán egy másik fiúcsapattal próbálkozott, de ha jól tudom, akkor szóló karrier felé is kacsintgat.
botta-melinda 2008 máj. 30. - 23:16:41
(182/532)
botta-melinda 2008 máj. 30. - 22:44:19
(181/532)
Csak azt nem értem, miért akart ma mindenki maffiózó lenni...
botta-melinda 2008 máj. 30. - 22:39:15
(180/532)
Kellemes meglepetés volt Rácz Gergõ, õt nem ismertem, nekem bejött. Mit lehet õróla tudni még?
Szolnoki Péter is egész jól beleolvadt a Rising Sun-ba. Pély Barnáért kár, szerintem nem ez az õ hangfekvése, inkább nyávogás volt. Tóth Vera megújult, végre jól nézett ki... Egyetértek, a Térden állva elõtted nagyon jó szám, alkalmas volt arra, hogy nyerjen.
Nagyon tetszett a We Are The World, irtó szépen énekeltek együtt, akik épp egymást váltották.
Hát a lemezlovas tényleg a "nem tudtam, mi hiányzik" kategória, de a Tibi tangó nálam elvitte a mai pálmát, gurultam a nevetéstõl, hiába, nagyon bírom Levit.
Roggies 2008 máj. 30. - 22:17:57
(179/532)
Bereczki egyszerûen zseniális, fantasztikus, bármit el tud énekelni!!! És habár nem lett volna fair, hogyha a billie jean nyer ekkora slágerekkel szemben, mindent kihozott a dalból. Sztem alapból Kovax, Péter Szabó Szilvia és Palcsó számai voltak esélyesek, a Yesterday-en meglepõdtem... De vajon mi volt Dévényi papírkájára írva? ;)
chiara 2008 máj. 30. - 22:15:12
(178/532)
Egyetértek azzal a Berecki Zolit favorizálja, itt nemcsak a hangra gondolok, hanem a komplex elõadásra.
Miller Zolit is nagyon szeretem, de Berecki Zoli zseniális, nagyon kell fülelni, hogy ne azt érezd az eredeti elõadót hallod...
És a fenomenális tánctudása nagyot emelt a produkciókon, sajnos Miller Zolinál ezt nem mondhatjuk el.
Lásd Pély Barna a Stayin'Alive-nál szinte észre sem vette maga mögött a tánckart, míg Berecki Zoli aktívan velük táncolt, s nem is akármilyen produkciót létrehozva.
A Billye Jean koreografia pedig szinte jobb, mint az eredeti, monden porcikája mozgott.....
Én nagyon szeretem Palcsó Tomit is.....
De talán nem ez volt legjobb dal.....
marteeka 2008 máj. 30. - 21:36:53
(177/532)
Nna, ez a lemezlovas de hiányzott.....
botta-melinda 2008 máj. 30. - 18:00:39
(176/532)
Tök igazad van, ha a Miller-t lecseréled Bereczki-re...
Szerintem elvárható egy énekestõl, hogy képes legyen különbözõ számokat elénekelni, és Miller valóban képes rá (többek pedig nem),
de akin én elképedek, hogy micsoda életet lehel különbözõ hangfekvésû számokba egyforma zsenialitással, az nálam egyedül Bereczki...

Biztosan elfogult vagyok. Ígérem, ma odafigyelek mindkettõjükre.

Melyik számát tartja meg Bereczki szerintetek? És Miller?

(Bereczki: Billie Jean, Stayin'Alive, Faith
Miller: House Of The Rising Sun, Just a Gigolo, She)

Önmagában egyiket sem tartom a legeslegjobb külföldi számnak...
De ha választani kell, nekem Billie Jean és Just a Gigolo.
botta-melinda 2008 máj. 29. - 20:44:06
(175/532)
Nektek adom...
Én Bereczkit kérem!
10/10
bélby 2008 máj. 28. - 13:47:17 10/10 Előzmény acappella
(174/532)
Ez aztán a felsorolás!!!
Szerintem majdnem mindegyiket hallottam, de a legjobb, legszebb az Miller Zoli - Volt egy tánc c. elõadása. Nem lehet elégszer megnézni. Gyönyörû a zene, az elõadás, és persze a Hang. Azt is meg merném kockáztatni, hogy az egész 3 szériából volt a legjobb. Kimagaslóan.
botta-melinda 2008 máj. 27. - 22:37:57 Előzmény acappella
(173/532)
Ez kedves volt Tõled, köszönöm (köszönjük)!
A kedves Többieknek is köszönöm!