Klaudia_18 2007 febr. 26. - 17:22:53 Előzmény oncogito
(12/532)
Nem értek veled egyet. Próbál színt vinni a mûsorba Levi, amúgy nyugodtan elmondhatja a véleményét a régi dalokról. Nem csak akkor szól, ha hazai elõadókról van szó. Jobb, mintha a Sebeõk lenne ott. Akkor biztos nem nézném.
Nekem tetszik a mûsor.
Mindenki azt mond, amit akar, de ne hordjátok le Levit! Sok munkája van a mûsorban!
1/10
oncogito 2007 febr. 24. - 20:44:57 1/10
(11/532)
De akinek a fiatalságát idézik ezek a dalok, azok bizony nem nézik jó szemmel. És akiknek a mai zene nem tetszik, azok számára nem szált fel ezek felett a nóták felett az idõ.
Kiváncsi vagyok, a mai dalok mit érnek majd husz-harminc év mulva.
Azt hiszem, neked sem tetszene, ha egy mai zenemûsorban az egyik mûsorvezetõ állandóan a mai zenék dallamtalanságát, agresszivitását és szöveg silányságát kritizálnál. Gondolom, elküldenétek melegebb éghajlatra.

Én csak annyit mondok, Levente itt nincs a helyén és hangulatrontó.
1/10
oncogito 2007 febr. 24. - 11:36:51 1/10
(10/532)
Hát, Klaudia, ha te személyesen ismered Harsányi Leventét, akkor biztos elfogult vagy vele. Azt én is kihangsulyoztam, hogy egyébként semmi bajom vele, azt is elhiszem neked, hogy nagyszerû személyiség.
De változatlanul az a véleményem, hogy nagyon ront a hangulaton és nincs a helyén ebben a mûsorban.
Ez egy nosztalgia mûsor, régi dalokkal. Levente meg mai szemmel nézi és láthatóan megmosolyogja, komolytalannak tartja és csak akkor nyílik ki igazán, ha mai zenészek kerülnek szóba.
Én is folyamatosan nézem és már ott tartok, ha õ beszél, átkapcsolok más csatornára.
Klaudia_18 2007 febr. 23. - 13:23:34 Előzmény VonalZoo
(9/532)
Én meg nem értek egyet az elõttem hozzászólókkal, ugyanis Levi megpróbálja a tõle telhetõt. Ha ti jobban tudjátok, csináljátok ti! Nem tudom, menne-e nektek!!!??? Szerintem nagyon is jól csinálja, amit csinál, a poénok meg nem cikizés képpen hangzanak el. Aki nem ismeri Leventét, sajnálhatja! Én tudom milyen személyiség!
Nézem folyamatosan a mûsort, semmi kivetnivaló nincs benne! Úgy jó, ahogy van!
Levi és Korda Gyuri jól csinálják.
VonalZoo 2007 febr. 20. - 04:07:35
(8/532)
Egyetértek az elõttem hozzászólókkal: remek a mûsor, csak Levente nem tetszik, ahogy erõltetett poénjaival cikizi a számokat, mintha büntetésbõl lenne ott.. Ehhez képest Gyuri bácsi visszaemlékezései egy-egy dallal kapcsolatban sokkal üdítõbben hatnak (pedig Tõle tartottam elõzetesen inkább)
Nincs meg valakinek véletlenül az elsõ rész? Arról sajna lemaradtam :(
Címem: vonalzoo kukac gmail pont com
1/10
oncogito 2007 febr. 17. - 21:27:19 1/10
(7/532)
Nekem sincs vele konkrétan semmi bajom, de itt valahogy nincs a helyén.
balazsele 2007 febr. 16. - 21:12:49
(6/532)
Ezt én is észrevettem, de gondoltam, csak én képzelõdök. Amúgy nekem nincs vele semmi bajom, sztem tök jó fej, meg minden, de itt, ezt látni.
1/10
oncogito 2007 febr. 16. - 20:42:59 1/10
(5/532)
Remek a mûsor, jó hallani a régi kedves nótákat.
Csak Harsányi Levente nem illik az egészbe.
Látszik rajta, hogy nem szívleli sem Kordát, sem a mûsor dalait.
Sokat ront a hangulaton.
mbalika1 2007 febr. 09. - 20:48:37 Előzmény balazsele
(4/532)
Nekem megvan majdnem az összes része! Viszont én tunerkártyával vettem fel, igy nem a legjobb a kép,meg van ahol a hang is egy kicsit elcsuszott.De azért élvezhetõ.Én már egy párszor visszanéztem.
Jó lenne ez a fesztiválos is ,csak azt nem értem hogy a Kórda hogy került bele.A Harsányi mellett õ nagyon kevés.Valószinû hogy az énekes multja miatt,de hát találhattak volna olyan embert is aki tud azért beszélni is!
balazsele 2007 jan. 27. - 14:57:56
(3/532)
:) reméljük. :) Bár a Szenes turné is nagyon jó volt. Véletlenül nem vette fel valaki?
bandi710@t-online.hu 2007 jan. 25. - 18:06:41 Előzmény balazsele
(2/532)
Reméljük még a "Szenes turnét"is felülmúlja.
Bandi
balazsele 2007 jan. 24. - 17:18:43
(1/532)
Én nagy várakozással tekintek a mûsor elé, szerintem nagyon jó lesz. :)