balazsele 2007 ápr. 15. - 20:55:02
(33/533)
Igen! Én pl. a Nemcsak a húszéveseké a világ c. dalt hiányoltam - hiányolom! (Vagy már volt, csak én nem láttam?)
VonalZoo 2007 ápr. 15. - 18:58:17
(32/533)
Az szerintem nem a szerkesztõk hibája, hogy annak idején ilyen kritikán aluli klip készült...
rapanui: azért összességében lefedi a magyar könnyûzenei életet a mûsor, csak Kordából kezd egy kicsit sok lenni...
Tényleg, feldobhatnánk egy pár nevet, akinek jelen kellene lennie a mûsorban, és még nem volt...
rapanui 2007 ápr. 15. - 08:55:21
(31/533)
Helló:-)

A müsor még érdekes is lehetne.
Sajnos a két müsorvezetô kritikán aluli.
Nem tudom ki írta meg számukra az összekötô szöveget, de valahol a Marianna árok környékén el kellene veszíteni az illetôt, nehogy a magyar tv-hez köze legyen még1x.
A dalok felénél meg sokkal jobb dalokat is lehetett volna válogatni az említett elôadóktól.....
Lehet csak ezek a klippek maradtak fenn?
All-in Gyuri meg maradjon inkább a pókernál, ahhoz legalább nem ért:)

peace

rapanui
10/10
klaraszabo 2007 ápr. 14. - 23:31:27 10/10
(30/533)
Most pénteken néztem a mûsort. Nagyon felháborító volt számomra a 11. dalnak a közvetítése. Majláth Júlia szép számát Harangozó Teri énekelte csodálatosan, de a múltidézés felháborító volt, Terikét nem mutatták, csak egy dobozt melyen a fényképe volt, nem tudom miért kellett így lejátszani ezt a számot. Szerinte sértõ volt... erre oda kellene figyelni....ebben a mûsorban ez a bejátszás nem volt oda illõ. Lejáratták a szerzõket és Harangozó Terit is. Arról nem beszélve, hogy Korda György csak önmagát és Klárikáját reklámozza állandóan. Korda Györgynek nem szabad lenne saját számáról állandóan áradozni, õ nagyon nagy elõnyre tesz szert....maximum 1 számot kellett volna neki énekelni...
VonalZoo 2007 ápr. 06. - 06:08:04
(29/533)
Nem tudjátok, hogy most pénteken miért nem lesz adás? Kezdõdnek a középdöntõk?
Más:
A "Postakocsi" címû dal szerintem Komár Laci nem szólistaként, hanem a Sprint zenekar tagjaként énekelte, a klipben is így látszott, nem tudom, miért õ volt kiírva elõadóként....
Carlos 2007 márc. 31. - 12:36:43
(28/533)
Ugyanannyi meccs-labdát adtatok egymásnak, legyen döntetlen.
Klaudia sem vitázik tovább, de ez nem is nevezhetõ vitának. Sokszor leírtátok a véleményeteket, ezzel hergeltétek egymást.
Nem fogunk ömlengeni, inkább foglalkozzunk a számokkal a mûsorban!
Végszóként nem változott egyikõtök álláspontja sem, mert nem az volt a cél, hogy megváltoztassuk a másik véleményét! Fontos, hogy tiszteletben kell tartani a többieket! Ne kezd, hogy Klaudia támadott, mert már leállt, és nem volt szándékos!!!
1/10
oncogito 2007 márc. 30. - 21:54:39 1/10
(27/533)
Carlos, ha megnézted az elõzményeket, akkor nem értem, hogy mit kérdezel tõlem?
Egyébként Klaudia legalább annyiszor védte a saját véleményét, mint én, õ sem egyszer írta le.
Miért pont az enyém zavar?

De tudjátok mit?
Átadom a terepet- ömlegjetek tetszés szerint.
Ugyan kinek is jutna ma eszébe egy kritikából profitálni?
Nem is értem, miért reménykedtem.
Minden nagyon szép és minden nagyon jó.
Klaudia_18 2007 márc. 30. - 10:22:44
(26/533)
Nincs is szükség leülni megbeszélni oncogito-val, mert ellentétes véleményt nem lehet a másikra ráerõltetni.
Tudomásul vettem, hogy oncogito-nak és még sokan másoknak nem szimpatikus Levente a mûsorban.
Carlos jól írta, hogy elfogadtam a negatív véleményeket, nem várható el, hogy mindenki ugyanúgy gondolkodjon.
Én senkit nem akartam "támadni", de azért van a fórum, hogy mindenki elmondhassa, mit gondol errõl a témáról!
Az a jó mûsorvezetõ, aki sokaknak tetszik, jól írod, Leviék is sokaknak tetszenek! Ennyi!
Vita lezárva részemrõl!
Carlos 2007 márc. 30. - 08:27:52 Előzmény oncogito
(25/533)
Képzeld, vettem a fáradságot, és mielõtt még írtam volna, utánanéztem az elõzményeknek. Elhiszem, hogy nem rossz szándékkal írtad le a véleményedet, de nem gondolod, hogy elég egyszer is leírni?
Klaudia is elmondta a véleményét, reagálva a tiedre.
Üljetek le és beszéljétek meg, abban semmi rossz nincs, v beszéljetek msn-en. Mégegyszer mondom, felesleges hajbakapni a másikkal csak azért, mert neked nem tetszik Levi a mûsorban.
Klaudia megértette a negatív véleményeket, így a továbbiakban szerintem nem fog vitázni, mert felesleges, õ is tisztában van evvel. Szerintem beszélhetek az õ nevében is, hiszen tudja, hogy nem tetszhet mindenkinek Levi, de ezt nem kell nagy dobra verni! Talán bántja a dolog, hogy ennyien támadják Harsányit, de elfogadta és ez a lényeg!
VonalZoo 2007 márc. 28. - 20:27:53 Előzmény Carlos
(24/533)
Nekem Korda szimpatikus volt, de talán túlzás ennyi dalát indtani a versenyen (és nem is túl sportszerû)
A Lady M-nek természetesen helye van a 'magyar pop-történelemben', de pl. a Szeress úgyis, ha rossz vagyok címû dalt túlzásnak tartom (tõlük).
Persze, gondolom nem Korda György válogatta össze az induló dalokat, de azért így keserû az ember szájíze....
1/10
oncogito 2007 márc. 28. - 19:28:35 1/10 Előzmény Carlos
(23/533)
Kedves Carlos, már az elején leírtam, hogy mit tartok rossznak, vedd a fáradtságot és nézz utána, ha tényleg érdekel.
Nem rossz szándékkal írtam, hanem a véleményemet mondtam.
Klaudia támadt nekem, mint egy anyatigris, mert hátha haja szála görbül Harsányinak. :-)

Klaudia, hiába pattogsz. Az ért a mûsorvezetéshez, aki sokaknak tetszik. Harsányi ebben a mûsorban sokaknak nem tetszik.
Ez van.
Carlos 2007 márc. 23. - 10:16:29 Előzmény Klaudia_18
(22/533)
Egyetértek Klaudiával, ha nem nézitek jó szemmel Leventééket a mûsorban, akkor próbáljatok elvonatkoztatni Tõlük, és a dalokra koncentráljatok vagy ne is nézzétek! Szerintem tök felesleges egymást idegesíteni, mert a vitatkozó felek úgyis ellentétes véleménnyel vannak a témában, és sohasem lesz azonos.

A Korda-Levi-ellenesek mondják meg mitõl lenne jobb a mûsor, vagy írjátok meg a mûsornak az észrevételeiteket!
Azt élvezitek, hogy piszkáljátok õket, de ha tõletek kérdeznek valamit, nem válaszoltok!

Nektek személy szerint ki a kedvenc mûsorvezetõtök és miért?
Klaudia_18 2007 márc. 23. - 06:53:31
(21/533)
Kedves oncogito!
Sajnos nem derült ki, hogy neked ki a jó mûsorvezetõ, mármint személy szerint. Azt nem tudom még mindig felfogni, hogy ha nem tetszik a mûsorvezetõk stílusa, akkor miért nézed? Jó, bizonyára a dalok miatt, de akkor ne hangoztasd állandóan a negatív véleményedet! Tedd némára a tv-t vagy egyáltalán NE IS NÉZD! Ha nekem valami nem tetszik, akkor biztos nem nézem!
Csak mert megmondom nektek az igazat, evvel nem rontom a nézettséget és Leviéknek sem teszek rosszat ezzel!
És nem vagyok agresszív, de számomra már röhej, ahogy szapuljátok azokat, akik értenek a mûsorvezetéshez!
Bizonyára húzzuk egymást, de ez van!
1/10
oncogito 2007 márc. 23. - 06:19:27 1/10 Előzmény Klaudia_18
(20/533)
Kedves Klaudia, te minél jobban véded Harsányit, annál rosszabbat teszel neki, mert kezdesz közönségesen agresszív lenni. És tudod, zsák, meg a foltja...

Igen, számomra van jó mûsor és van jó mûsorvezetõ.
Adott esetben a mûsor jó lenne a dalok miatt, de sokat ront rajta Harsányi eröltetett humorizálhatnékja és kevés szó esik vaóban a dalokról és az arra emlékeztetõ idõkrõl. Harsányi meg nem hagyja Kordát kibontakozni, állandóan jön a maga idétlen szövegével, ami sem nem humoros, sem nem a hangulathoz illõ.
Akárcsak a megjelenése.
Azon kívül egy ilyen fesztivál tény, hogy egy meghatározott rétegnek szól -- épp ezért nem illik bele Harsányi.
Ez van.
Klaudia_18 2007 márc. 21. - 14:15:51 Előzmény subysc
(19/533)
Ha nem értitek mit akar mondani Levi, nézzetek mesét v Balázs - és Mónika show-t avagy egy színt a színskálán, azt talán befogadja az agyatok.

Szerintetek mi ma Magyarországon a jó mûsor és ki számít jó mûsorvezetõnek? Egyáltalán van olyan, aki nálatok jó mûsorvezetõ? Mit tud felmutatni? Mi a végzettsége? Kíváncsi vagyok rá!

Ez egy könnyen fogyasztható mûsor helyi szórakoztató elemekkel, nem is akar és nem is tud mindenkinek tetszeni, mint ahogy a Fábry show és a Barátok közt sem, sokan utálják és szeretik is.
Klaudia_18 2007 márc. 15. - 17:15:54 Előzmény subysc
(18/533)
Szia!
Nézd meg az mtv.hu-n, keresd meg a menüsorból a Csináljuk a fesztivált! és nyomon követheted a dalokat!
Sokatok szerint nem illenek a mûsorba Leviék, de most már Korda se, eddig csak Levi volt. Én inkább nem írok semmit erre, mert más a véleményem róluk és a mûsorról!!! Kinek mi tetszik, és kinek ki szimpatikus!!! Még jó, hogy nem vagyunk egyformák ezen a téren!
1/10
oncogito 2007 márc. 15. - 07:30:55 1/10
(17/533)
Igen, kétségtelen, hogy hangulatrontó, hogy a köztes idõben nem a dalokról, nem az elõadóikról, nem az akkori idõk eseményeirõl esik szó, hanem rögtön visszarántanak a jelenbe, a jelenkori élményekre, illetve arra, hogy a dal ma milyen asszociációt ébreszt bennük.
Nem nosztalgikus, sokszor érzem ugy, hogy sokkal inkább két ember szereplési vágyának kielégítése.
Kár.
subysc 2007 márc. 11. - 17:21:56
(16/533)
Szerintem gyik mûsorvezetõ sem illik ide. A Korda tényleg nem tud beszélni a Harsányi pedig idióta. Nem gondolom, hogy ennyire le kellene szólni az általa idejétmúltnak ítélt dalokat. Ezek nagy részének igenis meg van a mondanivalója és még most is ül.
Az lenne a jó, ha lenne egy honlap, amin lehetne követni, hogy melyik dalok jutottak tovább eddig. Én is itt-ott kihagyok egy-egy részt és ez az oldal segítene ebben is.
Ki tudja, hogy hogyan válogatták ide a dalokat?
1/10
oncogito 2007 márc. 03. - 17:28:28 1/10
(15/533)
Harsányi Leventérõl én inkább nem ejtek több szót, nem érdemes.
Viszont igen nagyon kiakadtam azon, hogy a "Ha én rózsa lennék" nótának miért hagyták ki az utolsó versszakát?
Nem fért a mûsoridõbe?
Hogy is van a kimaradó rész -- legalább itt legyen meg:

Ha én zászló volnék, sohasem lobognék
mindenféle szélnek haragosa volnék.
Akkor lennék boldog, ha kifeszítenének,
s nem lennék játéka mindenféle szélnek.
Klaudia_18 2007 márc. 03. - 16:15:06
(14/533)
Elmondod a vélemény, evvel minden rendben van. Nem lehet mindenki pozitív véleménnyel Leventérõl. Mindenki azt mond, amit gondol és amit akar.
Az ellentétes véleményünk ellenére õ van a mûsorban, és ez nem lesz másképp. Mondjuk azt nem értem, ha nem tetszik benne Levi, akkor miért nézed? Vagy csak a régi dalok miatt nézed, és próbálsz eltekinteni attól a ténytõl, hogy Levi néz szembe veled a tv-bõl?
Én még most is Levivel vagyok! De ezt nem nézik sokan jó szemmel, mármint hogy védem!