10/10
dzsanna3 2009 jan. 26. - 11:28:36 10/10
(4129/30469)
KÉPEK A DB 109. RÉSZÉBÕL
10/10
dzsanna3 2009 jan. 26. - 11:28:18 10/10
(4128/30469)
KÉPEK A DB 109. RÉSZÉBÕL
10/10
dzsanna3 2009 jan. 26. - 11:28:01 10/10
(4127/30469)
KÉPEK A DB 109. RÉSZÉBÕL
10/10
dzsanna3 2009 jan. 26. - 11:27:43 10/10
(4126/30469)
KÉPEK A DB 109. RÉSZÉBÕL
10/10
dzsanna3 2009 jan. 26. - 11:27:27 10/10
(4125/30469)
KÉPEK A DB 109. RÉSZÉBÕL
10/10
dzsanna3 2009 jan. 26. - 11:27:06 10/10
(4124/30469)
KÉPEK A DB 109. RÉSZÉBÕL
10/10
dzsanna3 2009 jan. 26. - 11:26:45 10/10
(4123/30469)
KÉPEK A DB 109. RÉSZÉBÕL
10/10
dzsanna3 2009 jan. 26. - 11:26:26 10/10
(4122/30469)
KÉPEK A DB 109. RÉSZÉBÕL
10/10
dzsanna3 2009 jan. 26. - 11:25:47 10/10
(4121/30469)
KÉPEK A DB 109. RÉSZÉBÕL
10/10
dzsanna3 2009 jan. 26. - 09:25:32 10/10 Előzmény dzsanna3
(4120/30469)
DB – 109
2009 01 24 (02:00)

Santos és Marisela még mindig Lorenzo sírjánál – A barátod szeretnék lenni, mint azelõtt, azt szeretném,, hogy maradj. Én, én, én, de Marisela nem engedi, és azt mondja:

M – Azt akarod, hogy maradjak. És én?
S – Mirõl beszélsz?
M – Hagyd abba a tettetést Santos. Te tudod, hogy ha én itt maradok, nem fogom tudni elviselni a vágyat, hogy szeressek, és nem gyermeki szeretetrõl beszélek, hanem egy nõ szerelmérõl. Te Barbarát szereted, ez tény, és én nem fogok közétek állni. Számodra nagyon kényelmes, hogy ott van neked õ és itt vagyok én is, de ez egoizmus a részedrõl. Ez legalább annyira megalázó neki, mint nekem. A dolog nagyon is világos: Vagy õ vagy én. És minthogy te nem hagyod el õt, én elmegyek!
S – Nézd Marisela, ne menj el Gonzalo-val, kérlek! Tudom, hogy te nem szereted õt és az, amit irántam érzel, el fog múlni. Tudod mit? Azon a napon, amikor igazán szerelmes leszel, azon a napon, ha erre emlékszel majd, nevetni fogsz saját magadon.
M – Én nem vagyok tévedésben, Santos. Pontosan tudom, mit akarok. Itt az egyetlen, aki össze van zavarodva, az te vagy, sõt ezen felül félsz is. Félsz attól, amit érzel, mert én tudom, hogy ugyanazt érzed, amit én érzek irántad, csakhogy nincs bátorságod elfogadni.
Santos – Talán egy hülye vagyok, egy egoista, de kérlek, ne menj el!
M – Holnap elmegyek Gonzalo-val, és ne is próbálj visszatartani, mert már eldöntöttem.
S – Akkor veled megyek!
M – Nem, Santos. Ne próbálj követni! Eltemettem az apámat, akit a legjobban szerettem ezen a világon, most hagyjál, mert eltemetem az irántad érzett szerelmemet is.

ALTAMIRA
Gonzalo beszélget Cecilia-val – a szalonban, ahol Gonzalo megkéri Cecilia-t, vegye rá Marisela-t, hogy menjen vele.

Marisela elmegy a Sóhajok tava-hoz, hogy eltemesse Santos iránt érzett szerelmét. Azt mondja – itt láttalak elõször, hercegem, itt találkoztam veled, és ugyanitt veszítettelek el, amikor elõször szerelmeskedtél vele. Ezért el kell, hogy temessem az emlékedet ugyanott, ahol megismertelek.

CHUSMITA
Marisela beszél Juan Primito-val - azt kéri tõle, hogy vigyázzon az õ Santos-ára, mert õ elmegy.

EL MIEDO
Juan Primito sírva érkezik, és elmondja, hogy Marisela elmegy. A boszorkány Barbara nagyon boldog a hír hallatán.

ALTAMIRA
Marisel azt mondja Gonzalo-nak, hogy másnap elmegy vele. Gonzalo kér egy puszit, mert az jár jegyesek között, de Marisela elutasítja: most ne, Gonzalo!
Santos kétségbeesve hallgatja a beszélgetést, és kihívja Gonzalo-t az udvarra
G – Ne mondd, hogy megint verekedni fogunk Marisela-ért
S – Nem, nem fogunk verekedni. Nézd, én nagyon szeretem Marisela-t
G – Igen, tudom, hogy túlságosan is szereted.
S – Gonzalo, Marisela rengeteget dolgozott az életében, sokat szenvedett és én biztos akarok lenni abban, hogy nem fog többet szenvedni. Nem akarom, hogy újra magányosnak vagy szomorúnak érezze magát.
G – Ezt majd én elintézem.

Santos egy pénzes borítékot vesz elõ a zsebébõl, hogy átadja Gonzalo-nak.
G – Micsoda mánia ez, hogy mindenki pénzt akar adni nekik.
S – Ki más kínált pénzt még rajtam kívül? De Gonzalo eltereli a szót, nem mondja el, hogy Barbara volt az.
S – Te tudod, hogy õ (Marisela) nem szeret téged.
G – Én tudom, de amikor elhagyja ezt a helyet és elfelejt mindent, amit itt megélt, majd megszeret engem, és én gondoskodom róla, hogy boldoggá tegyem Én vagyok a hozzáillõ férfi, nem te, mert én szabadon szerethetem, úgyhogy légy szíves állj félre végre az útból!
S – Nem teszem meg! Biztosnak kell lennem abban, hogy Marisela boldog lesz, mert õ az, akit a világon a legjobban szeretek! Marisela-nak nagyon sok szeretetre van szüksége.
G – Igen, de te nem tudod megadni neki, mert te az anyjával fekszel ágyba! Ez õrültség, nincs rendben, értsd meg! Neked megvan a te saját utad, éld azt, és hagyd, hogy Marisela boldog lehessen velem, és ne gondold, hogy te vagy az egyetlen, aki azt az életet biztosíthatja számára, amit megérdemel. Ne tartsd vissza, ne zavar össze, hagyd, hogy Marisela és én boldogok lehessünk. Ha szereted õt, ha szeretnéd boldognak látni, hagyd elmenni!

S – Rendben van, menj el vele és szeresd nagyon, Gonzalo. Mindenekelõtt barátok vagyunk és nem riválisok. Vigyázz rá nagyon, kérlek vigyázz rá értem!

Antonio összes unokahúga menni akar velük, sõt María Nieves is.
Antonio és Cecilia között egy szép beszélgetés zajlik.

Már késõ van, és Santos még mindig Altamira-n van, a hallban állnak Ceciclia-val és Marisela-val – Santos megkéri Marisela-t, hogy jöjjön vacsorázni, de õ fáradtságra hivatkozva felmegy a szobájába. Cecilia szintén visszautasítja a vacsorát, és elmegy Antonio-ékhoz. Santos magára marad. Már kezdi érezni a magányt és a csendet Altamira-n. Barbara pedig türelmetlenül várja El Miedoban.

Santos a teraszra megy, leül és emlékezni kezd Lorenzo szavaira, amit Marisela születésnapján mondott neki: Barbara sohasem fog megváltozni, képtelen rá… de te különb vagy nálam, Santos, te megerõsödve lépsz ki majd abból a kapcsolatból, és új életet kezdhetsz.

Cecilia Marisela-val beszélget a szobájában arról, mennyire hiányzik nekik Lorenzo. Cecilia azt szeretné, hogy Marisela legyen a születendõ gyermekének a keresztanyja. Marisela megigéri, hogy gyakran és hosszú leveleket fog írni, de megesketi Cecilia-t, hogy Santos sohasem tudhat többé róla, de õ sem akar hírt hallani felõle! Biztos akar lenni ebben, hogy megtanulja nem szeretni õt.

Santos, mint egy gazdátlan kutya gondolkodik, és gondolkodik, elrohan, keresi Marisela-t a szobájában, de nem találja, és magától kérdezi: Hova lettél, Napsugaram? Benyit Cecilia szobájába, és ott fekszik Marisela Cecilia mellett. Santos lelki gyötrelemmel a szemében, összetört szívvel azt mondja Cecilia-nak
- Olyan törékenynek látszik, és olyan édes, amikor alszik
Cecilia – Pedig erõs, sokkal erõsebb, mint gondolnád. Ne aggódj annyira, õ jól meglesz nélkülünk is.
S – De mi hogyan leszünk meg nélküle? (jajjjjj)
C – Menj aludni Santos, fáradtnak látszol
Santos hosszan nézi Marisela-t, azután kimegy a szobából.
C – az alvó Marisela-hoz beszél – Isten útjai kifürkészhetetlenek, kislányom. A hiányod (távolléted) végleg felnyitja a szemét (Santos-nak)

Santos leér a hallba, és micsoda meglepetés: megérkezik Barbara, keresi az emberét, és reklamál, hogy vele kell aludnia, mert az övé. Santos azt mondja., hogy nem! Barbara megkérdi, mikor óhajt hazamenni hozzá, mire Santos azt válaszolja, holnap, holnapután... nem tudja.
DB – Mindennek vége lesz, ha holnap elmegy ez a bakfis (ostoba liba)
S – Ez az ostoba liba, a te lányod, ne felejtsd!
DB – Én nem felejtem el. Aki elfelejtkezik róla, az te vagy!

Már világosodik Altamira-n és mindenki felszáll a piros teherautóra, amit Santos vezet el a bárkához. Megkezdõdik a végsõ búcsúzkodás, Santos elnézést kér Antonio-tól azért , hogy milyen hülyén viselkedett anno a Cecilia-val való kapcsolata miatt, és kéri, hogy vigyázzon Marisela-ra, amíg mellette van. Melléjük ér Gonzalo, és azt mondja
- Te csak ne aggódj, majd én vigyázok a te Napsugaradra ugyanúgy, mintha te lennék. Ennyi elég neked?
S – Ennyi elegendõ.

És eljön a döntõ és szörnyû pillanat, Marisela és Santos búcsúja
S – Gondolom, nincs sok mondanivaló, igaz?
M – Én csak köszönetet tudok mondani neked azért, mert kevés vagyok ugyan, de amit tanultam, az a te mûved. Én vagyok a te mûved, Santos
S – Te az a Marisela Barquero vagy, akirõl mindig is álmodtam, fénylõ Napsugaram. De ahogy látom, most a Nap lemegy… Mit fogok tenni a te vidámságod nélkül Marisela? Nap nélkül minden áldott reggel, enélkül a melegség nélkül? Boldog leszel messze innen?
M – Én megpróbálok, teljes szívembõl megpróbálok az lenni. És te boldog leszel?
S – Nem tudom, de én is megpróbálok az lenni. Még csak át sem ölelsz?
M – Jelzem, hogy DB néz minket az embereivel… (barbara távsõvel figyeli õket, rém boldog)
S – Õ tudja, hogy nagyon szeretlek téged, úgyhogy nincs mit tikolni
M – Én sem tartok tõle, de meg tudsz úgy ölelni, hogy nem adsz egy búcsúcsókot?
Az t a csókot, amirõl mindig is álmodtam, az elsõ szerelmes csókot?
S – Azt hiszem, ha most átölellek, nem fogom tudni visszatartani magam…
M – Akkor Isten veled, Santos, Isten veled, én Santito-m!

DB boldog – Marisela elment, a veszély elmúlt, fiúk. Nyertem, most már Santos teljesen az enyém! Altamira az enyém, el Miedo az enyém, az egész világ az enyém!

Marisela beszáll, a bárka elindul velük… Santos maga elé néz zavarodottan, rádöbben hogy milyen hülye volt, hogy most aztán örökre elveszítette õt, már semminek nincs értelme nélküle…
Santos - ez nem lehet! - rohanni kezd a parton, a térdére rogy, és eszeveszetten kiabálja:
MARISELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MARISELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - MARISELAAAAAAAAAAAAAAAA!
Barbara végignézi… de õt már nem érdekli. Marisela hallja,, sírással küszködik.
10/10
dzsanna3 2009 jan. 26. - 03:22:26 10/10
(4119/30469)
DB – 108
2009 01 23 – HAJNALI 2 :00

Altamira
Cecilia sírdogál Lorenzo mellett - Nem hagyhatsz magunkra, Marisela-nak nagyon nagy szüksége van rád! Most hogy mondom ezt el neki?

EL MIEDO
Barbara – Neeeeeeeeeeeeeeee!- sikítja Santos (eddig nem látszott, hogy ott lenne az ágyban) felugrik – Barbara, valami bajod van? Barbara – Estaquia-nak - Lorenzo-val álmodtam, borzalmas volt.

ALTAMIRA - Marisela még alszik, belép Cecilia sírva. Marisela felébred, s látva Cecilia-t azt kérdi – Apa? Felugrik, átrohan Cecilia szobájába, ráborul az apjára – Nem, nem! Apa, válaszolj! Apa ne hagyj egyedül ezen a világon! Apaaaaaaaaaaaaa! - zokogja, miközben az arcát simogatja.
Cecilia megkéri Gracilda-t a konyhában, hogy azonnal menjen Antonio-ért, aki értesítse Santost – Lorenzo meghalt!

ANTONIO-éknál teljes a létszám, mindenki a ház elõtt áll, amikor megérkezik az egyik munkás és közli a gyászhírt velük.

El MIEDO – Santos a fiúkkal készen áll a szökésre a hallban – ránéz Barbarára, és megkérdi – Mi van veled, Barbara? – de az már nem tud válaszolni, megérkezik Antonio a rossz hírrel – Santos! Meghalt Lorenzo… Santos elsõ gondolata – Istenem! Marisela! - elrohan.

Ezalatt Barbara megint látja Lorenzo-t – Azért jöttél, hogy megfélemlíts, te gazember! Lorenzo válaszol – Nem. Búcsúzni jöttem hozzád.

ALTAMIRA – Marisela az apjához – Mondd, hogy nem mentél el! Bejön Altamira összes fehérnépe gyászba öltözve a szobába. Cecilia kérleli – Gyere velem, kérlek!

Marisela – Nem, nem megyek el innen, mondja zokogva , össze-vissza puszilgatva az apját. – Hagyjatok békén! Vele akarok lenni!

EL MIEDO – Barbara – Ez az aljas gazember nem fog bírni velem! Estaquia – Szegény Marisela egyedül maradt! Barbara – Egyetlen választása maradt! És én elintézem, hogy azt meg is tegye!

Megérkezik Santos, Cecilia zokogva mondja neki – Meghalt! Mellettem! Santost csak egyetlen dolog foglalkoztatja – Hol van Marisela? Azonnal menjünk hozzá!

EL MIEDO – PINCE - Gonzalo kifakad – szegény Marisela szenved, én meg itt ücsörgök. Belép DB, és egy rakat pénzt nyújt át neki. Gonzalo megkérdi, miért? – Barbara pofátlanul közli, hogy vigye el innen jó messzire a kislányát, és kezdjenek egy jobb életet, ez a pénz elegendõ lesz rá.

ALTAMIRA – Marisel zokog va mondja Lorenzo-nak – kivártad a születésnapomat, hogy nagykorú legyek. De még szükségem van rád, hiába vagyok felnõtt, apa! Most mi lesz velem? Belép Santos.

Marisela – Santos!
Santos – Kislányom, Napsugaram!
Marisela – Teljesen egyedül vagyok.
Santos – Ne mondd ezt! Sohasem leszel egyedül!
Marisela – Nem igaz! Te vele vagy, és én nem számítok!
Santos – Ne mondj ilyet! Te mindig a szívemben leszel, te vagy számomra a legfontosabb! Õ (mármint Lorenzo) nagyon szeretett téged, és én is szeretlek, nagyon szeretlek.

EL MIEDO – Gonzalo-hoz – a lány elmegy magával.
Gonzalo – Miért olyan biztos ebben?
Barbara – Mert én elintézem.

ALTAMIRA – Santos Ceciliához – Maradj légy szíves Marisela-val, nekem intézkednem kell a temetésrõl. Cecilia Marisela-nak – Vegyél be egy gíógyszert, hogy ne légy annyira ideges. Marisela azt mondja, nem vagyok ideges. Nagyon szomorú vagyok.

Santos a fiúkkal kint szervezõdik. Megkéri Antonio-t, hogy azon nyomban hívassa a papot, a legjobb temetést szeretné ott Altamira-ban, ahol az egész családja pihen. Antonio megkérdezi õt – És te hogy vagy Santos? Santos – Pont úgy , mint amikor a szüleim haltak meg.

Marisela a szobájában fekszik, belép Barbara – Nagyon sajnálom, mondja.
Marisela – Ne legyen cinikus, maga folyton a halálát kívánta! Miért jött? Gúnyolódni?
Barbara – Nem. Ajánlatom van a számodra, amit el fogsz fogadni!
Marisela - Azt akarom, hogy hagyjon békén! Tartsa tiszteletben a fájdalmamat!
Barbara – Menj el Gonzalo-val! Az lesz neked a legjobb!
Marisela – Maga nem akar nekem jót! Csak magára gondol! El akar takarítani az útból! Mi van magában, szív! Vagy egy kõdarab?

DB kifelé menet benyit Lorenzo-hoz és hallja a halott hangját - MEGBOCSÁTOK NEKED! Megrémül.

Marisela az apja fényképéhez beszél még mindig az ágyában fekve, amikor bejön hozzá Santos – Meg kell beszélnem veled valamit – mondja. Marisela azt válaszolja – Gondoltam.
Santos – Õ az égbõl vigyázza minden lépésedet továbbra is. – Átölelik egymást.

Mindenki gyászban áll Lorenzo mellett és emlékszik az utolsó, búcsúszavaira.
Cecilia –nak azt mondta – Szeretlek.
Santos a tükör elõtt állva emlékszik – „Te erõsebb vagy nálam, Santos, te megerõsödve távozol ebbõl a kapcsolatból, hogy új, boldog életet kezdhess azzal, akit mindenkinél jobban szeretsz”
Marisela visszaidéz minden szót, amivel elbúcsúzott tõle az apukája.
Santos szól Marisela-nak – Gyere!

Viszik a koporsót – Santos eszméletlenül jól néz ki öltönyben, napszemüvegben, mint ahogy már láttuk egy-két képen elõre
 Elkezdõdik a temetés, a pap már befejezte, Marisela beszél az apja koporsójához, amikor berobog Barbara teherautóval a helyszínre. Mindenki ledöbben ekkora pofátlanság láttán.

Odalép Marisela-hoz – Sajnálom, lányom!
Marisela – Santos! Tûnjön el innen ez a nõ! Most rögtön!
Barbara – Jogom van itt lenni!
Santos odalép hozzá – Megvédelek, ha van rá ok, de most nincs, úgyhogy menj, légy szíves!
Barbara szót fogad.
Marisela – te voltál a legjobb, a legszeretõbb édesapa a világon! Santos odalép hozzá, és átöleli.
Megjön Pernalete – már csak ez hiányzott!

EL MIEDO
Barbara a dadának – El kell ûznöm Lorenzo szellemét! Gyertyákat gyújt. Estaqui – A halottak veszélyesebbek, mint az élõk, Barbara! Barbara idegesen válaszol – Életében nem bírt velem, most sem fog!

ALTAMIRA
Cecilia a konyhában sírógörcsöt kap, és magában beszél Lorenzo-hoz – Lorenzo bocsáss meg! Nagyon szerettelek! Ekkor a háta mögött megjelenik Antonio, döbbenten hallgatja, és azt mondja – szóval õt szeretted! Cecilia azt válaszolja – sokkal elõtted ismertem meg õt. Te ezt nem értheted, mert irántad szerelmet érzek, iránta pedig a legtisztább szeretetet. Õ volt a világon a legjobb és a legszomorúbb ember egész életében – Antonio megenyhül, Cecilia a vállára borul.

Marisela az apjához beszél a sírnál – Tudom, hogy el kellett volna fogadnom a birtokot, de DB azért jött, hogy behajtson egy adósságot.
MOST JÁTSSZÁK BE A BESZÉLGETÉST, AMI KÖZTE ÉS BARBARA KÖZÖTT ZAJLOTT A SZÜLETÉSNAPJA ELÕTT.

„Barbara – A születésnapodon neked ajándékozom a birtokot, de te Santos és mindenki elõtt visszautasítod!
Marisela – Miért tenném, hiszen az enyém!
Barbara – Mert különben a börtönbe juttatlak!
Marisela elképed - Miért? Hiszen magát védtem, önvédelem volt! El fogom mondani.
Barbara – 20 év börtön!
Marisela – Nem érdekel, mert ez az igazság!
Barbara – Akkor apádat megölöd vele! „

Marisela – Lorenzo-hoz - Apa, miattad nem fogadtam el, hogy ne szenvedj! A saját anyám börtönnel fenyegetett. Bocsáss meg apa, hogy nem mondtam el neked, nem engedhettem meg, hogy fájdalmat okozzon neked ez a nõ! Ez a nõ képes volt gúnyolódni, szórakozni velem.

FOLYTATÓDIK AZ ELTITKOLT PÁRBESZÉD

„Barbara – Gondolj az apucikádra!

Marisela – Sohasem volt semmim magától, de most sem kell semmi, amit megérintett!

Barbara – De jó! Akkor semmi gond…

Marisela – Gúnyolódni jött ide? Most halt meg az apám! Tiszteletet kérek!

Marisela – Apa, ez az aljas azt hittem, hogy szeret, hogy feláldozza magát értem, de nem! Apa, segíts, hogy ne gyûlöljem, hogy tudjak megbocsátani.

Gonzalo beront a házba, hangoskodik, Marisela-t keresi. A többiek helyreutasítják, halkan beszéljen, tisztelje Marisela fájdalmát!

EL MIEDO
Barbara – Estaquia, zárj be minden ablakot, nehogy bejöjjön Lorenzo – miközben meggyújtja a gyertyákat. De hiába, megérkezik Lorenzo a Szalon minden oldalán megjelenik és beszél hozzá –

Minden áldott nap meg fogsz hallgatni, Barbara!

Barbara – Tûnj innen!

Lorenzo – Nem tudok, hiszen ez az én házam! Magányosan fogsz meghalni, Barbara.

ALTAMIRA
Marisela tovább beszél az apjához, nem veszi észre, hogy a háta mögött megjelenik Santos, és hallgatja minden szavát!
- Apa, Santos vele van! Belehalok! Nem tudom nézni, ezért el kell mennem! Nem akarom az esküvõn látni õket, sem azt, hogyan teszi az a nõ tönkre Santos-t. Apa, egyedül maradtam!

Santos – Egyedül? Én nem számítok? Nem azt mondtad, hogy szeretsz és, hogy szereted ezt a földet? És most miattam akarsz elmenni innen? …. Finito, de csak mára…
10/10
dzsanna3 2009 jan. 26. - 03:05:13 10/10
(4118/30469)
CHRISTIAN MEIER CD-k

Grupo Arena Hash (Disco: Arena Hash)
Autor, compositor y productor: Christian Meier / CBS, Perú / 1988)

Grupo Arena Hash (Disco: AH, AH, AH)
Autor, compositor y productor: Christian Meier / Sonosur, Perú / 1991.

Christian Meier (Disco: No me Acuerdo quién Fui)
Autor, compositor y productor: Christian Meier / Roma Records, Perú / 1996.

Christian Meier (Disco: Primero en Mojarme)
Autor, compositor y productor: Christian Meier / Roma Records, Perú / 1999.

Christian Meier (Disco: Once Noches)
Autor, compositor y productor: Christian Meier / Roma Records, Perú / 2002.
10/10
dzsanna3 2009 jan. 25. - 22:42:16 10/10
(4117/30469)
CHRISTIAN MEIER - 3. CD - ONCE NOCHES

Autor, compositor y productor: CHRISTIAN MEIER
/ Roma Records, Perú / 2002.

-------------------
CHRISTIAN MEIER - GAME OVER

1. Nadie como tú - A hozzád hasonlók nem
2. Alguien - Valaki
3. Regreso al infierno - Visszatérek a pokolba
4. Novia de nadie - Senki menyasszonya
5. No llores más - Ne sírj már!
6. Memphis mafia
7. Indecente - Szégyentelen
8. Esa sí, es una mujer - Az igen, az egy nõ!
9. Lo que no viví - Amit nem éltem meg
10. Adiós mundo cruel - Viszlát kegyetlen világ

11. GAME OVER - Vége a játéknak

-------------------

http://www.youtube.com/watch?v=z1UHCGTk5e4
- képekkel
10/10
dzsanna3 2009 jan. 25. - 22:39:56 10/10
(4116/30469)

-------------------

2. Alguien - Valaki
6. Memphis mafia

-------------------

I saw you yesterday
walking closely of me
imagine what happy I felt me
although I confused you

Once again I only walk alone
when you are not with me
and I cross all the city
stroll with my solitude

I would change all the words
I would request the opportunity
of make you to return
I have behaved badly always
I have waited days in vain
with the nerves in the hand
I would change all the words

I saw you yesterday
walking closely of me
imagine what happy I felt
although I confused you

Once again I only walk alone
when you are not with me
and I cross all the city
stroll with my solitude

Although it is said you look for me
around my house
I know it is not true
The night cannot does not cheat me

And if I request only a desire:
Run to me as a dog
I know that you do not come to my house

I would change to all the words
those that never I could say to you,
but I declared them
by not knowing taking care of you
you would be happy for seeing me
with pain not to have me
would change all the words...

I saw you yesterday…
10/10
dzsanna3 2009 jan. 25. - 22:10:46 10/10
(4115/30469)

-------------------

2. Alguien - Valaki
6. Memphis mafia

-------------------

Ayer te ví
caminando muy cerca de mí
imagina lo feliz que fui
a pesar de que te confundí

Una vez más
ando solo cuando tú no estás
y recorro toda la ciudad
paseo con mi soledad

Cambiaría todas las palabras
pediría la oportunidad de hacerte regresar
siempre me he portado mal
y he esperado días en vano
con los nervios en la mano
cambiaría todas las palabras

Ayer te ví
caminando muy cerca de mí
imagina lo feliz que fui
a pesar de que te confundí

Una vez más
ando solo cuando tú no estás
y recorro toda la ciudad
paseo con mi soledad

Y aunque digan que rondas mi casa
que me buscas en la oscuridad
yo sé que no es verdad,
la noche no me engañará

Y si pido sólo un deseo:
paséame como un perro
sólo sé que no rondas mi casa

Cambiaría todas la palabras
las que nunca te pude decir,
pero las escupí por no saber cuidar de ti

Estarías feliz de verme
con pena por no tenerme
cambiaría todas las palabras.

Te ví…
10/10
dzsanna3 2009 jan. 25. - 22:04:41 10/10
(4114/30469)

-------------------
CHRISTIAN MEIER - ADIÓS MUNDO CRUEL

2. Alguien - Valaki
6. Memphis mafia

10. ADIÓS MUNDO CRUEL - Viszlát kegyetlen világ

11. Game over - Vége a játéknak

-------------------

Goodbye cruel World

I am going to take a taxi
I want to take the traffic
I want to perhaps lose the control and

I am going to moor myself to a tree
and I will wait for a hurricane
That chokes to me the sun
Without protection

And it is that perhaps it finishes with my life
But is better than see you until the my day end

I do not want to wait for an eternity
Nobody can to support to see you for always 2x

Goodbye cruel world
I leave a letter to Sir judge
can come to look for to me
But later

And I believe that I have found the exit
Today I jump from the sky without parachute

I do not want to wait for an eternity
Nobody can to support to see you for always 3x
10/10
dzsanna3 2009 jan. 25. - 21:54:40 10/10
(4113/30469)

-------------------

2. Alguien - Valaki
6. Memphis mafia

10. ADIÓS MUNDO CRUEL - Viszlát kegyetlen világ

-------------------

Voy a tomar un taxi
Quiero coger el tráfico
Quiero perder el control
Y a lo mejor

Voy a amarrarme a un árbol
Y esperaré un huracán
Que me sofoque el sol
Sin protección

Y es que puede que termine con mi vida
Pero es mejor que verte
hasta el fin de mis días

No quiero esperar una eternidad
Nadie puede soportar verte para siempre

Adiós mundo cruel
Dejo una carta al señor Juez
Pueden venirme a buscar
Pero después

Y es que creo que he encontrado la salida
Hoy me lanzo desde el cielo sin paracaídas

No quiero esperar una eternidad
Nadie puede soportar verte para siempre
10/10
dzsanna3 2009 jan. 25. - 21:50:00 10/10
(4112/30469)

-------------------
CHRISTIAN MEIER - MEMPHIS MAFIA

2. Alguien - Valaki
6. Memphis mafia

9. LO QUE NO VIVÍ - Amit nem éltem meg

-------------------
CHRISTIAN MEIER - LO QUE NO VIVÍ

http://www.youtube.com/watch?v=ByLkpoDd_1E
10/10
dzsanna3 2009 jan. 25. - 21:44:30 10/10 Előzmény dzsanna3
(4111/30469)

-------------------

2. Alguien - Valaki
6. Memphis mafia

-------------------

Én láttalak
Egyedül Madrid utcáin
Az emberekkel szemben rohanni

Elveszítettelek (szem elõl)
Befordulva a sarkon már nem voltál,
Amikor azt hittem, hogy utolérlek.
Hagyd, hogy megérintselek

Hogy van ez? (Hol vagy?)
Ha megkérdeznek hová mész (Nem tudom)
Tedd meg nekem, hogy sosem nézel hátra
Nos, amit látni fogsz, még egy nap lesz,
Mindaz, amit nem éltem át.

És visszatérsz (Megint)
Csak én láthatlak (adj még)
Melletted, veled együtt maradnék
És egy könyvben megírnék mindent, amit tudok
Mindazt, amit nem éltem át.

Én tudom
Te összetévesztettél a párnáddal
Összegabalyodtunk az ágyamban
(Adj még, még akarom, ne menj el!)

Nem tudom
Te mindig szerettél játszani velem
Szembe akartunk szállni a végzettel
Hagyd, hogy megérintselek.

Hogy van ez? (Hol vagy?)
Ha megkérdeznek hová mész (Nem tudom)
Tedd meg nekem, hogy sosem nézel hátra
Nos, amit látni fogsz, még egy nap lesz,
Mindaz, amit nem éltem át.
10/10
dzsanna3 2009 jan. 25. - 11:52:06 10/10
(4110/30469)

-------------------

2. Alguien - Valaki
6. Memphis mafia

-------------------

Everything what I did not live

I saw you single by the streets of Madrid
running against people

I lost to you and when doubling
the corner no longer you were
When I thought that she reached to you
Let me to reach your skin

How it is? (where are you?)
If they ask where you go (not I know it)
Do it for me, you never watch backwards
Then what you will see will be another day more

And you will return (again)
Only I can see you (give me more)
To your side, next to you I will remain
And in a book I will write everything what I know

Know I it
You confused to me with your pillow
Eddies done in my bed
(dame more, I want more, you do not go away)

I do not know it
You always liked to play with me
We went against the destiny
Let me to reach your skin

How it is? (where are you?)
If anyone ask where you go (I do not know it)
Do it for me, you never watch backwards
Then what you will see will be another day more
Everything what I did not live. 3x