10/10
dzsanna3 2009 márc. 25. - 13:57:27 10/10
(14769/30469)
Eszembe jutott valami: a 150. részben MARISELA rajongó lehetett az operatõr, mert olyan szögbõl vette DB-t mindig, ahol látszott a 150 kg festék és a rengeteg bõrhiba, ránc, stb... rajta... szörnyû volt :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 márc. 25. - 13:41:51 10/10
(14766/30469)
utolsó...
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 márc. 25. - 13:40:52 10/10
(14765/30469)
jó sötét volt már, de minden nyitva... :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 márc. 25. - 13:39:29 10/10
(14764/30469)
...
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 márc. 25. - 13:38:43 10/10
(14763/30469)
hirtelen nagy füstöt láttam...
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 márc. 25. - 13:37:47 10/10
(14762/30469)
Este készítettem képeket GREEN ACRE-ben, ami egy hatalmas bevásárló központ, telis-tele különféle áruházakkal egy halomban... egy-egy részlet belõlük :)
10/10
dzsanna3 2009 márc. 25. - 13:20:55 10/10
(14761/30469)
megint nem figyeltem: extraño = hiányolom...

tehát a mondat: Nekem is hiányzik Marisela... (hm?)
10/10
dzsanna3 2009 márc. 25. - 13:19:42 10/10
(14760/30469)
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

EL DIARIO DE GENÉZIS RODRIGUEZ

R@ aerynstorm okay... yo tmbn extrano a marishhhela ... psst( S no se vuelve pelele. va ser mas soportable que M )

Rendben... én is sajnálom MARISELA-t... pszt! Nem fog többé veszekedni... Sokkal elviselhetõbb lesz :)

xxxxxxxxxxxxxxxx
Ez már valami reményre ad okot, nem lányok?
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 márc. 25. - 13:17:20 10/10
(14759/30469)
EL DIARIO de GENÉZIS RODRIGUEZ

EL PUMA TIENE TWITTER!!!! NINAS MAMAS ABUELAS PAPAS TODOS ATENCION! MI APA TIENE TWITTER! APOYEN A TU AMIGO EL PUMA

Bejelentkezett az édesapja is a twitter-be... :)

Azt írja Géni, A PUMA-nak twittere van!
Lányok, anyák, nagymamák, apák! Mindenki figyeljen! Apunak Twittere van! Támogassátok a barátotokat, Puma-t! :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 márc. 25. - 13:14:03 10/10
(14758/30469)
Szia, Katinka! :)
Amióta diák lettél, alig látunk! :):):)

De te nem keleten laksz, ugye? :) Nálad süt a Nap, mint itt?
10/10
dzsanna3 2009 márc. 25. - 13:13:15 10/10
(14757/30469)
CHRISTIAN MEIER DIARIO - LOS ÚLTIMAS NOTICIAS

Si uno pierde el sueño por la inmoralidad, la mentira y la indecencia, al final puede terminar convirtiéndose en parte de ellas.
Ha valaki feladja az álmait az erkölcstelenségért, a hazugság és az rosszaság a végén a részévé válhat. (mármint az álmainak)

Vi que Beto Cuevas es nuevo usuario de twitter, sugiero que lo sigan.. Siempre tiene algo sabio que decir. Látom, hogy Beto Curvas új twitter felhasználó. Ajánlom, hogy kövessétek... mindig van mondanivalója.

@martirius32 bienvenido!!!! Hace tiempo que te esperaba!!!! Seguiré con atención los avatares que te depara la vida....
Isten hozott! Már jó ideje várlak!!!! Figyelmesen követem a (AVATAR nem szerepel egyetlen szótárban sem :), ami az élet nyújt neked...

Shhh.. Me escapé un rato. Esta gente me andan buscando como locos. Elszöktem egy kicsit. Ezek az emberek keresnek, mint az õrültek.

Acabé finalmente. Voy a la piscina un rato. Una cerveza y a cenar. Végre végeztem. Megyek az uszodába egy kicsit. Egy sör és irány a vacsora.

buena cena. pero tremendo pedazo de carne me dará pesadias. Finom vacsora, de valami hatalmas darab hús, amitõl rémálmaim lesznek :)

Q: ¿Cómo me llamaba en UN MARCIANO LLAMADO DESEO?
KÉRDÉS: Mi volt a nevem az UN MARCIANO LLAMADO DESEO-ban?
(Válaszoltam neki, még szép! - JORGE!)

@Cechu muy bien!! te has ganado una refrigeradora virtual. Nagyon jó! Nyertél egy virtuális mélyhûtõt!

q: cómo me llamaba en "me muero por ti"?
KÉRDÉS: Mi volt a nevem a ME MUERO POR TI"-ban?
(Válaszom (neki is): ALFONSO HIDALGO)

@Seleni .. MUY BIEN, TE GANASTE UNA MÁQUINA PARA HACER PANQUEKES
Nagyon jó, te nyertél egy Pancakes-gyártó kézikészüléket:)

q: como me llamaba en malicia?
KÉRDÉS: Mi volt a nevem a MALICIA-ban?
(Válaszom (neki is): FRANCISCO)

@wavystyle , perfecto!!!! te llevas a casa.. una cucharita de té.
Tökéletes!!!! Te hazavihetsz... egy kiskanál teát!:):):) hahahahahaha - jó nyeremény!

estoy viendo en youtube un gato que toca el piano. creo que toca hasta mejor que yo.
A youtube-on nézek egy macskát, aki zongorázik. Azt hiszem, jobban csinálja, mint én!

buenas noches mundo! (6 órával ezelõtt: éjjel 2-kor) JÓ ÉJSZAKÁT MINENKI! :):)
10/10
offtopic
Katinka50 2009 márc. 25. - 12:57:11 10/10
(14756/30469)
Keleten reggel 10 cm-es hó esett erõs északi széllel kísérve!
Mostanra már csak foltokban van!
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 márc. 25. - 12:53:06 10/10
(14755/30469)
Szia, Gabo! :) Szép napot!
Milyen hóról beszélünk? Havazott valahol?

Ez tetszett: belealudtam a billentyûzetbe!!! Feljegyzem magamnak! :):) Mi is azt tesszük, csak nem tudtuk :):):)
10/10
Gabo-ito 2009 márc. 25. - 07:30:51 10/10
(14754/30469)
Sziasztok! Jó reggelt! :))

Bocsánat, hogy tegnap csak úgy eltûntem, de hát tudjátok, az újdonság varázsa! Össze-vissza kóboroltam a hálón, mindent megnéztem, amit már régóta terveztem! :) És a végén jól belealudtam a billentyûzetbe! :D

Kellemes szép napot nektek (én szerencsére azon a tájon vagyok, ahol nem esett a hó)! :))
ChM 2009 márc. 25. - 02:00:43
(14753/30469)
Összeverekedett Gonzalo és Santos... Gonzalo megfenyegette Santost, hogy bosszút áll, minden hatalmát beveti... de DB meg õt fenyegette meg, hogy meg ne próbáljon egy fûszálat is keresztbe tenni Santosnak, mert vele gyûlik meg a baja...

Santos beszélt Marisela-val, és kérte, hogy õszintén mondja meg, hogy õ is ugyanúgy szereti, mint Santõs õt... Marisela azt mondja, hogy igen, nagyon szereti, de nem akar bosszúállások között élni, elvenni Santost a születendõ testvérétõl... nem akarja, hogy megismétlõdjön az õ sorsa, ezért szépen feláldozza Santost... a hülye... de elõtte még megsimogatja az arcát, és egy pusit ad Santos arcára...

Gonzalo féltékenységi jelenetet rendez Marisela-val... Megkérdi, hány verekedést akar még provokálni közte és Santos között, és hogy ez annyira tetszik neki? Marisela biztosítja, hogy örökre szakított Santos-sal, de az nem hisz neki... Nem akarja, hogy kövesse, hogy gyanakodjon, megkéri, hogy várja meg... Elmegy Cecilia-hoz, aki számonkéri, hogy miért csókolta meg mindenki elõtt Gonzalo-t, mit akart elérni ezzel... Marisela elmondja, hogy azért tette, hogy felejtse õt el örökre Santos. Cecilia azt mondja, Santos imád téged, és te is szerencsétlenné teszed az életed...
Megyek, Gonzalo vár rám... Cecilia megkérdi, tényleg ezt akarod? Sosem voltam biztosabb semmiben - válaszolja Marisela...

Belép Santos... Marisela kikéri magának, hogy kövesse... és elmegy. Cecilia visszafogja az utána indulni készülõ Santost... és közli, hogy muszáj az embereknek tévednie ahhoz, hogy rájöjjenek, hol hibáztak.... Santos megkérdi, mi van, ha örökre elveszítem? Cecília azt válaszolja: akkor nem neked való...

Cecilia átad egy könyvet Santos-nak, amit az édesanyja dedikált neki az egyik gyermekkori születésnapjára... és Santos gyermekeinek ajánlva, hogy legyen annyira büszke rájuk, mintõ volt Santosra... Santos mosolyog, azt mondja már elfeledkezett róla, és hogy egy gyermeke már útban van...

Marisela és Gonzalo a bongónál, éppen indulnának. Konstatálják, hogy Antonio és kedves neje nem mehet velük... Gonzalo már a nyálát csorgatja,m hoyg kettesben lesznek akkor, de futva érkezik Genoveva és közli, velük megy... Marisela örül, Gonzalo nem...

Gonzalo és Marisela az étterem teraszán... Gonzalo meg akarja csókolni, Marisela nem engedi... és kegyetlenül visszakérdez Gonzalo: Már megint nem? Te játszol velem?
Megcsókoltál mindenki elõtt, most miért nem? Az teljesen más volt - válaszolja Marisela.... Ja, mert féltékennyé akartad tenni Santos-t, azt akartad, hogy halálra verekedjünk érted... Marisela azt feleli: Nem tetszik, hogy így beszélsz velem. Gonzalo - Miért? Miért vagy más velem, amikor Santos-tól semmit sem tagadtál meg? Marisela pofon vágja, és elmegy.

Santos é Antonio beszélgetnek a gyerekekrõl.. Santos azt mondja, miért pont akkor kellett megfogannia annak a gyereknek, amikor rájött DB minden gaztettére...? De hozzáteszi, hogy az õ gyerekének sokkal jobbnak kell lennie nála. És hogy sokat kell vele foglalkoznia, mert nem tudni, Barbaránál meddig tart a jó anyaság érzése... Antonio elmondja, milyen jó apának lenni...

Marisela beszélget Genovéval, elmeséli, mi történt Gonzalo és közte... Gonzalo kopog... bejön. Marisela azt mondja, gyorsan mondja! Bocsánatot kér Gonzalo... de azt mondja, hogy mindennek van határa, nem érdemli meg, ahogy Marisela bánik vel. Ha úgy érzi, hogy sosem tudja szeretni õt, akkor mondja meg azonnal, ne ringassa õt reményekben.

DB a Virgen képéhez imádkozik Santosért, hogy ha megtette azt a csodát, hogy teherbe esett, akkor adja már hozzá az apát is... aki meg is jelenik, DB a mellére zuhan: vártalak szerelmem, ahogy minden éjjel...
offtopic
ChM 2009 márc. 25. - 01:22:58
(14752/30469)
Jó éjt neked is Anna! :)
ChM 2009 márc. 25. - 01:07:07
(14751/30469)
Köszi, Szasza! :)
Most értem vissza... elraboltak... :(
Valaki nézi a DB-t?
10/10
offtopic
Ana8 2009 márc. 25. - 01:04:25 10/10
(14750/30469)
Szia! Köszi szépen:-)

Jó éjt mindenkinek! ill. Szép napot! Én is megyek.