10/10
Gabo-ito 2009 márc. 27. - 07:19:38 10/10
(15149/30469)
Legyen szép napotok!
Este remélem itt lehetek veletek! :))
10/10
Gabo-ito 2009 márc. 27. - 07:18:56 10/10
(15148/30469)
Ez a beszámoló fergeteges! :DDD Köszönöm a kacagást ma reggelre! :D

Emlékeztet a Zorro kommentjeidre! :))

Nem a szívem csücske ez a sori, de ha te írnád a forgatókönyvet...! :))) Vagy lennél narrátor...! :)))
10/10
Gabo-ito 2009 márc. 27. - 07:16:05 10/10 Előzmény dzsanna3
(15147/30469)
Sziasztok! :)

De jó hogy leírtad! :)) Bár részemrõl az is nagy bátorság, hogy egyáltalán leírtam egy spanyolnak látszó szót! :))
ChM 2009 márc. 27. - 04:16:56
(15146/30469)
CHRISTIAN MEIER en la telenovela LA TORMENTA - CAP 152

Jöjjön, amire emlékszem :)

Tehát Marisela elkéredzkedik Gonzalo-tól munkaidõben azzal, hogy Antonio nejét látogatják meg Genoveva-val a kórházban.

A két lány labor elõtt sorakozik türelmetlenül, merthogy szeretnék megtudni, melyikük állapotos - esetleg mindketten? Még szép, hogy meglepi õket valaki: ezúttal Antonio. Azt lódítják neki, hogy szeretnék megtudni a vércsoportjukat... :) Megjön az eredmény hamarosan... remegve: UN DOS TRES - felnyitják... mi felnyitják? Feltépik a borítékokat, amikbõl kiderül, hogy Genovéva miatt dalol a babákat jelzõ madár...(nálunk a gólya csinál ilyeneket... ja, nem! Õ már a készterméket szállítja :)

Mire visszaérnek a dolgozóba, Gonzalo közli, hogy sürgõsen indulniuk kell egy találkozóra, és Marisela-nak el kell kísérnie õt... Megérkeznek egy étterembe - persze, hogy abba, ahol a tárgyalás alatt Santossal voltak - és leülnek Sapo asztalához, aki felháborodik a lány láttán, kikéri magának Gonzalo-tól, hogy miért hozta ide õt... Ledob Marisela elég egy köteg pénzt, és utasítja, hogy tünjön el, és vásárolgasson magának, mert õ csak Gonzalo-val akar beszélni. A lányzó feláll, hangosan kikéri magának ezt a közönséges bánásmódot, visszavágja a pénzt a fickó arcába, és helyreteszi Gonzalot. Elindul kifelé, de meglátja Andrés-t és a tárgyalásról ismert újságírót és fényképészt, aki akkor Santos-sal tárgyalt... SAPO bácsi felelõsségre vonja Gonzalo-t, hogy merte ideszállítani ezt a neveletlen nõszemélyt, mire GONZALO hõs szerelmesként kiáll a lány mellett, mondván, nemsokára a felesége lesz, nagyobb tiszteletet.

A két újságíró szeretne többet megtudni arról, mi dolga lehet a jó isten tudja honnan szerzett pénzben dúskáló Sapo-nak és Gonzalo-nak egymással. Marisela otthagyja õket.

Santos-t ugyebár Bárbara keblén felejtettük az elõzõ részben - jaj, miket beszélek! Fordítva volt:) Az aljas áspiskígyó nem akar tudomást venni arról, hogy a kutyás sem érdekli (dehogynem, a hûséges Brujeador címû kutyáját egyedül - hogy mi van vele, Santos is csak a gyerek miatt aggódik. és átadja a könyvet, amit az édesanyja neki és leendõ gyermekének dedikált...
Bárbara csak kántálja a szokásosat, hogy nem sül ki a szeme a szégyentõl: te igenis szeretsz engem, dehogy érdekel téged a lányom... visszajössz, és együtt... és örökre... és... és... hülye ez a nõ! Na!

Santos kiábrándítja, hála a magasságosnak, és menne már, de az a kis ördögfióka - már Brujeador-ra gondolok - megállítja... Santos bátran (ki tudja honnan veszi az energiát) - szembeszáll vele, kérdõre vonja: Na, most mi a fenét akarsz? A hõsszerelmes kis fekete jól megaszondja Santos-nak, hogy te csak néhány hónapig átutazóban voltál a Dona-val, de én,... én, amíg csak él, illetve én élek, vele leszek... Santos gúnyosan kérdi: csak nem vagy szerelmes belé? Elõször életében a Brujeador-nak elakad a szava... Rájön, hogy rájöttek... ohh... mármint a titkára. Nem, senkinek sem a titkára, hanem az õ titkára jöttek rá! Értitek már! Akkor jó, akkor folytatom....

Szóval, Santos el. Kórházban a gaz Antonio-csábító nõszemély élete veszélybe került, a kapott egy szálveséje felmondta a szolgálatot, így mindkettejük élete hatalmas veszélyben forog. Antonio elkeseredik, ki más vígasztalná, mint az éppen jókor megjelent nagy Õ, illetve név szerint: CECÍLIA-szerelem... vagyis csak a gyermekének az anyja... Mit tudom én, hogy melyik részben éppen hol tartanak egymással. Egy a biztos, olyan hülyék, mint Marisela és Santos.... Csakhogy hol az egyik hülye, hol a másik... és mindig a másikat áldozzák fel a szerelem oltárán, sohasem magukat... Jól megaszondtam... mehetünk tovább...

Ki volt még? Gondolkodom (tehát vagyok, de már biztosan nem jól,. mert annyi hülyeséget összehordtam :) Viszont, régen volt ilyen jókedvem, és hagyom, hogy elragadjon a hév... Ti meg elszenveditek, de nekem ettõl is jókedvem lesz...

Visszatérve a történetre, amiért is itt össze szoktunk gyûlni:

Ja igen! persze! Pajarote! - a szexmániás Párraga kis/asszony beküldte a takarója alá jó mélyre Federica-t a kupi legszebb szobájában, de a krapek csak feküdt, mint egy szál deszka, mert az álnok Genoveva állandóan megjelent elõtte, és elmondta neki, hogy mit kell éreznie: azaz, szereti õt (mármint Pajarote Genoveva-t), aki elhitte neki, közölte vele, jó hangosan, hogy nem érdekelsz, mire kijött a takaró alól a közönséges polgármester még közönségesebb egyszem lánya, és ezért a megjegyzésért magára hagyta az imént impotensnek kikiáltott MACHO-t! hahahahaha

Santos meglátogatja a nagybeteg Estaquiat, aki kiküldi egy bögre teáért DB-t a konyhába, hogy megkérdezhesse négyszemközt, visszatér-e a gyerek miatt az õ imádott Bárbara-jához az õ kedvéért... Santos határozottan kijelenti, szeretlek öreglány, de a te kedvedért sem, SOHA!

Utált állapotosunk megtudja Juan Primito-tól, hogy az újságban megjelent egy pikcsõr, amin a leendõ veje, a magát mindenhatónak képzelõ GONZALO csücsül az étterem egyik asztalánál nem mással, mint a DB által nagyítóval keresett SAPO-val... DB azonnal dönt: irány MEXIKÓ! Jaj, dehogy! Ezt csak a reklámban halljuk így. Az úticél: SAN FERNANDO, a cél pedig: ELTENNI LÁB ALÓL az utolsó mohikánt... S ha nem is mohikán, de gazember az is, mint a leendõ gyilkosa, csak mi, magyarok hozzátennénk a nevéhez, hogy -NÉ (gazemberné :) Hogy hangzik? nekem tetszik! :

Pajarote imbolyog az úton, el van varázsolva, állandóan visszatér elméjébe a gaz csábító GENOVEVA, aki szerinte már hetekkel ezelõtt eltûnt a birtokról, de kiigazítják õt: mindössze tegnap távozott... Azt mondja, neki többnek tûnt :)

Na ezalatt mit tesz Genovéva? Ugyanazt, csak õ az ágyikójában... Mindegyik visszaemlékszik a szexre (sztem nem õk, csak Párraga akarta újra élvezni a jeleneteket)

Santos-nak leszállítja Andrés a véresre vert újságíró barátját. Ja, nem mondtam volna, hogy SAPO elnáspángoltatta, amiért megjelentette róla az újságban a kompromittáló fotót? Akkor most mondom, mert fontos. Merthogy miután mindenhonnan vér csorgott a szegény párából, és megígértette vele a maffiafõnök, hogy miután legközelebb esze ágában sincs megbeszélni vele a hibáit, ha még egyszer elõfordul, hogy ÁRTATLAN, BECSÜLETES emberek magánéletében turkál, és közhírré teszi, amit megtud, egyszerûen MEGHAL.... Punktum! A hapsi azon nyomban bólogatni kezdett...

Hogy szavam ne felejtsem, ebben az volt a fontos, hogy GONZALO ÁLNOK, ÁRULÓ, DÖG volt barátunk felhomályosította a leendõ halottunkat (merthogy DB erre megesküdött, hogy addig nem szül, amíg ez él....) hogy SANTOS LUZARDO érdeklõdött utána, mielõtt még össze nem vesztek volna... SAPO ezt nagyon veszélyesnek tartja... és nagyon gondolkozik a megoldáson... Ha a közelébe mer menni Santos-nak, UTAZOM COLOMBIÁBA! :):):) VENGANZA!!!!

Ja, még az is volt, hogy a MELESIO-unokák megesküsznek rá: GENOVEVA miatt nem kárálhat semmiféle gyermekáldást jelzõ madárfaj, mert annál tisztességesebb, becsületesebb és tisztább lányzót a Föld még eddig nem hordott a hátán, de lehet, hogy ezután sem fog! Hahahahaha

A legfontosabb! Juan Primito elárulja Santos-nak, hogy Dona Bárbara-ja, gyermekének anyja egy szempillantás alatt eltûnt a Félelem címû birtokáról, és San Fernando-ba utazott... Santos agya kattog, én hallottam, azt is amikor megállt, mint a lemezen a tû vagy mostanában a leolvasó, és rájött, hogy veszélyben van a csaj... aki miatt nem aggódna, tudjuk, hogy nincs egyedül, valamit magával cipelt, ami Santosé is....

Santos cipõsarkai füstölögnek, ahogy elhagyja a birtokát... Mindenre gondolunk, csak arra nem, ahová megy... a krokodil torkába egyenesen: SAPO házába...

Elõzetes
DB elmegy Marisela-hoz, megmutatja az újságban a SAPO-ról megjelent képet, és közli ki az az ember.
Marisela nem tudja hova tenni, miért mondja el ezt neki, mire az õ édes anyucikája válaszol: mert a lányom vagy, és féltelek... az eszem megáll! Engem nem csap be többé!

Miután már itt is késõ van, többre nem emlékszem, és ha eszembe is jutna, nem árulom el... mert így azt gondolhatjátok, kerek egész... Ha közlöm, hogy kimaradt valami, annak egyesek nagyon örülnének... Hát nem!

FIN itt és most :)

Szép álmokat nekem, nektek meg ugyanolyan szép ébredést... mert nálatok már pirkad lassan :)
offtopic
ChM 2009 márc. 27. - 02:48:10
(15145/30469)
Tudjátok: az OROSZLÁN én vagyok :):):)
ChM 2009 márc. 27. - 02:20:31
(15144/30469)
CHRIS - HELYZETJELENTÉS

Estuve en chile hace unos meses haciendo un comercial. La novela no habia comenzado, pero me trataron muy bien. Quería agradecerles por eso.about 1 hour ago - Néhány hónapja voltam Chilében egy pár reklámot készíteni. A telenovella (DB) még nem kezdõdött el, de nagyon kedvesek voltak velem. Megszeretném köszönni nekik.

Aun me quedan 5 escenas y se me acabaron las baterías de mis parlantes!!!! Nooooo!!!!about 1 hour ago - 5 jelenet maradt és lemerül a beszélõkém aksija :) NEEEEEEEEEEEEEE!

Igual a alguien que conozco about 2 hours ago - Ugyanolyan (esetleg ugyanúgy), mint annak, akit ismerek

Película recomendada para todos: "The princess bride" bella, inocente, hermosa y graciosa.about 2 hours ago - Mindenki számára ajánlott film: "The princess bride" csinos, ártatlan, szép és bájos (esetleg komikus)

Prospekt's March... Even better than Viva la Vida!!!!!about 2 hours ago - Nincs jobb, mint élni az életet!

Chriscode: trata a los demás como quieres que te traten.about 3 hours ago - Chris-kód: Úgy bánj másokkal, ahogy te szeretnéd, hogy bánjanak veled.

Ya las firmé. Esta noche les muestro fotos de como quedaron...:)about 3 hours ago - Aláírtam õket. Ma éjjel megmutatom, milyenek lettek a képek.

Me acaban de dar 25 camisetas para autografiar. Creo que podrían tener un toque original, diferente a las demás.about 3 hours ago - Épp most adtak 25 pólót aláírni.
10/10
offtopic
Ana8 2009 márc. 26. - 22:06:15 10/10
(15143/30469)
Szép napot neked!:-))
10/10
offtopic
Ana8 2009 márc. 26. - 22:01:13 10/10
(15142/30469)
Találtam egy pár képet, amit még azt hiszem nem láttam, de akkor majd holnap felteszem õket. Úgyis már nekem is késõ van most. Én is megyek lassacskán.
Jó éjt mindenkinek!
10/10
offtopic
Ana8 2009 márc. 26. - 21:58:28 10/10
(15141/30469)
Szia. Jó éjszakát! Szép álmokat.

Igen ritka az ilyen jó társaság!:-))

A vizsgámkor én is így leszek, de szerintem ez érthetõ:-)
10/10
dzsanna3 2009 márc. 26. - 21:39:54 10/10
(15140/30469)
Most nekem is mennem kell a bankba... jövök a DB-re... Remélem, nem leszek egyedül :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 márc. 26. - 21:39:22 10/10
(15139/30469)
Szép álmokat neked:) Szurkolok, hogy feljöhess azért a hétvégén .) Pussz.
offtopic
Belle 2009 márc. 26. - 21:36:17
(15138/30469)
Én is.:-))) Nagyon szeretek itt lenni veletek.:-)) Persze majd a vizsgaidõszak közeledtével ritkábban tudok majd jönni, de amikor tudok, én is mindig itt vagyok.:-)))

Ritka az ilyen jó társaság.:-)))

Sajnos most már mennem is kell, holnap nagyon korán kelek.:-((

További szép estét neked!:-) S persze a többieknek is!:-)

Amint tudok, jövök.:-)
10/10
offtopic
Ana8 2009 márc. 26. - 21:28:25 10/10
(15137/30469)
Én is így vagyok vele:)

Jössz amikor tudsz:-)) Én sosem tudom, hogy mikor tudok jönni:-), de amikor tudok akkor mindig itt vagyok:-)))
offtopic
Belle 2009 márc. 26. - 21:23:40
(15136/30469)
:-))) Igen, s hát lássuk be, az ember sokkal jobb kedvvel megy bárhova, ha jó az idõ.:-)))

Jaj, míg el nem felejtem írni. Valószínûleg a hétvégén nem igen leszek, vagy egyáltalán nem, mert nem én leszek ebben a szobában.:-(( De remélem, azért be tudok majd kukkantani néha. De ha nem, elõre is jó hétvégét mindenkinek!:-))
10/10
offtopic
Ana8 2009 márc. 26. - 21:17:32 10/10
(15135/30469)
Igen:-)) Vagy valamerre sétálgatni és azt érezni, hogy nem fagysz meg.:-)
offtopic
Belle 2009 márc. 26. - 21:16:44
(15134/30469)
Igen, nekem is leginkább a port adja be az unalmast.
offtopic
Belle 2009 márc. 26. - 21:12:45
(15133/30469)
Nekem is.:-) Kint akarok lenni a udvaron, elterülni egy kényelmes nyugágyon egy könyvet olvasva a szabadban!:-)))
10/10
offtopic
Ana8 2009 márc. 26. - 21:09:57 10/10
(15132/30469)
Nem is annyira a nettel van gond, sõt az nálam csak néha szórakozik, ha nem a port:-/, ez csinálja állandóan a fesztivált:-/ :-)
10/10
offtopic
Ana8 2009 márc. 26. - 21:07:53 10/10
(15131/30469)
Akkor nálad az a gyógyszer:-))) Bár engem az kinyiffantana azt hiszem , bár nem is szeretem.:)

Akkor fõleg pihenni:-)
Mi várunk téged szeretettel:-)))
offtopic
Belle 2009 márc. 26. - 21:07:43
(15130/30469)
Aranyos vagy!:-)

Gyógyulgass akkor mindenképpen!:-) Sok forró tea, ne feledd.:-)) Rajtam is mindig az segít!:-)

Jó pihenést neked és várunk holnap szeretettel!:-)))