offtopic
Belle 2009 márc. 11. - 16:07:39
(11649/30469)
Ezen a fórumon mindenki szokott, mikor elõször ír be a nap során. Más fórummal én ritkán foglalkozom.:-)
10/10
esmeraldayzorro 2009 márc. 11. - 16:03:26 10/10 Előzmény Belle
(11648/30469)
nem csak én nem szoktam köszönni
offtopic
Belle 2009 márc. 11. - 16:00:17
(11647/30469)
Avance capítulo 141 de Doña Barbara:

http://www.youtube.com/watch?v=ZmDBZaiyGsg&feature=related

A 142. elõzetesét nem adták le az este.
offtopic
Belle 2009 márc. 11. - 15:58:04 Előzmény tücsök85
(11646/30469)
Ja, a tartalmat is szívesen!:-) Viszont meg tudod nekem írni, hogy mi volt az a legutolsó szó, amit nem tudtam?:-) Köszönöm elõre is!:-))
offtopic
Belle 2009 márc. 11. - 15:54:46 Előzmény tücsök85
(11645/30469)
Szép napot kívánok mindenkinek!:-)
Szia Tücsök!:-)

Szívesen, örülök, hogy tetszik!:-))

A beszámolóért pedig igazán nincs mit, tényleg olyan kis gyorsfuttában írt sorok voltak, csak gondoltam, ha nem láttátok, körülbelül lehessen tudni, milyen lényeges dolgok zajlottak.:-) A kiegészítésért köszönet, örömmel vettem.:-))) Máskor is bátran, mert bármit félreérthetek, vagy kihagyhatok.:-)

Én is sajnálom, hogy ennyire elrontották Gonzalo karakterét, de valahol nem is baj, ha van egy kis fordulat a történetben. Úgysem vagyok oda azért a színészért annyira.:D Nem kizárt, hogy Marisela is az lesz, bár én inkább arra hajlok, hogy egyelõre nem.:-) Gondoltam rá, hogy újra megnézem majd ezt a részt, de valahogy semmi kedvem hozzá.:D Unalmasnak mondjuk nem volt unalmas, de valahogy a szenvedéseket nem bírom nézni.. Bárbara diadalittas képét fõleg nem!:-// De szerintem egyetértesz velem.:-))
offtopic
Belle 2009 márc. 11. - 15:45:21
(11644/30469)
Szia!

Meg szeretnélek kérni arra, hogy legalább tisztelj meg minket egy köszönéssel is, mielõtt a kérdéseiddel hirtelen megjelensz. Nem bántásként írom, de így teljesen úgy jön le a megjelenésed, mintha nem is érdekelne más, csak, hogy a kérdéseidre válaszoljanak. Ettõl függetlenül azért megírom neked azokat.

Kérdéseidre a válaszok:

- A La tormenta sorozat 180 részes. Igen, szerintem elég jól meg lehet érteni, a szereplõk nagyon szép kiejtéssel beszélnek. Nagyon jó az alaptörténet, és ehhez egy kiváló csapat párosult.

- Ahogy kivettem, a youtube-ról nézed. De néha úgy jön le nekem, hogy nem sorban nézed a részeket. Én viszont azt javaslom neked, hogy sorban haladj, ha még tanulod a nyelvet, mert jobban követhetõ, mi miért van.

- Nem hitetik el, hogy Santos meghalt, egyszerûen mindenki úgy hiszi. Egy La Cybila-ként ismert jó boszorkány segít Santos-nak, hogy életben maradjon. Ez a hölgy egyébként María Teresa édesanyja, akirõl a lány azt hiszi, hogy meghalt. A lényeg, hogy miután Santos felépül, a fõvárosba megy, a nagybátyját, Argemiro Guanipa-t kihozza a börtönbõl, aki késõbb mindenre megtanítja, ami Santos javára válhat, amikor visszamegy majd Porto Bravo-ba, hogy visszaszerezze a két birtokot (a La tormenta-t és a La Guanipera-t), amelyek jogosan õt illetik.

- Igen, María Teresa sokáig azt hiszi, hogy Santos ölte meg az apját, de az idõs férfi még a halála elõtt, elmondja neki, hogy a szerelme ártatlan. Santos valóban bosszút akar állni majd rajta, mert az hiszi, hogy María Teresa adott utasítást arra, hogy õt megöljék, s részben azért is, mert az hiszi, hogy Valentina meghalt, és ezért is õt hibázatja.

- Santos-t valóban börtönbe zárják, de a mi a lényeg, Simón Guerrero és gonosz társai csapdájának megfelelõen megszökik. E szökés alkalmával találkozik össze Valentina-val, aki azért sietett hozzá, hogy elmondja, az, hogy az a férfi, aki segített neki megszökni, azért tette, mert csapdába akarják csalni. Ami végül Santos lelövéséhez vezetett az egészen pontosan az, hogy Valentina gyermeke veszélybe került, vérzett is szegény, s a férfi elrobogott, hogy segítséget hívjon. Ekkor látja meg az a pár aljas férfi, akik hozzásegítik a halál közeli élményhez..

- Valentina nem hal meg. Két orvos segítségével a fõvárosba kerül, sajnos a gyermekét elveszti, a sok szörnyû eseménytõl, ami történt vele, sokkban van, képtelen kommunikálni a körülötte lévõkkel, csak a nem létezõ gyermeke foglalkoztatja. Nem akarok már sok spoiler-t írni, de az a lényeg, hogy mivel az egyik orvos beleszeret, õ segít majd rajta, ugyanis Isabela jóvoltából a lány még elmegyógyintézetbe is kerül..

- Hogy mikortól tegezik egymást?:D Ez jó kérdés…De szerintem ez csak egy apróság a történet szempontjából.:-) De ahogy én emlékszem, nem sokáig magázódnak. Igen, a spanyolban is van magázódás.

- Most ezt a képzelõdést nem igazán értem…Mit értesz ez alatt? Mert olyan történik a sorozatban, hogy egy férfit Santos-nak fog hinni. De ez azért van, mert szintén Simón Guerrero felbérel egy férfit arra – aki nagyon hasonlít Santos-ra -, hogy játssza el azt, hogy a férfi még él. Ezzel azt akarják elérni, hogy María Teresa-t õrültté nyilváníttathassák, ezáltal megszerezhessék majd a birtokot.

Remélem, segítettem egy kicsit rávilágítani az eseményekre.
10/10
esmeraldayzorro 2009 márc. 11. - 14:12:09 10/10
(11643/30469)
majd maria teresa képzelõdni fog a pasiról csak én azt nem tom h mi a képzelõdés és mi nem!meg most utánna néztem a youtubeon részeknek a 80tól-90ig de az egyikbe szent a béke a másikba meg nem
10/10
esmeraldayzorro 2009 márc. 11. - 14:02:31 10/10
(11642/30469)
mikortól tegezik egymást(santos és maria teresa?)?vagy a spanyolok se magáûzódnak?
offtopic
tücsök85 2009 márc. 11. - 09:44:16
(11641/30469)
azt mondja Santosnak, hogy tõle akarja az igazat, mondja, hogy ez a gyerek nem az övé.
offtopic
tücsök85 2009 márc. 11. - 09:28:14
(11640/30469)
szia, köszi a beszámolót!!! meg az elõzõ tartalmat is, a kék háttérképet is, ahh imádom! :))) nagyon tetszik, ügyi vagy! :)

azért hihetetlen számomra, hogy nem létezik az orvosi titoktartás??? mindenki az orvostól tudja meg a hírt, ez számomra annyira abszurd :/
amúgy szerintem következõ fordulat az lesz, hogy Marisela is terhes hehe csak azt remélem addigra DB elvetél...
Gonzalotól meg totál kikészültem :/ ismét egy pozitív személyiség romba döntése...
offtopic
Belle 2009 márc. 11. - 02:14:16
(11639/30469)
Doña Bárbara 141. rész
2009. március 10. 20:00 – 21:00
2009. március 11. 1:00 – 2:00

Marisela itt még egyedül a sírnál.

Most nagyon kis gyors közvetítés volt, de remélem, követhetõ.:-)
Belle 2009 márc. 11. - 02:08:30
(11638/30469)
Santos reagálása...
offtopic
Belle 2009 márc. 11. - 02:05:48
(11637/30469)
Gonzalo elmegy Bárbara-hoz, gratulál a gyermekhez, a nõt meglepi, hogy van valaki, aki örül neki, mondván mindenki rossz hírként kezeli ezt.

Santos Marisela-hoz megy, aki nagyon sír, de rögtön magához öleli, csókolgatja. S ha jól figyeltem, akkor megkérdezte tõle, hogy valóban el akarja-e venni feleségül.
offtopic
Belle 2009 márc. 11. - 02:00:55
(11636/30469)
Élvezve a helyzet Bárbara szépen kínozza a szavaival a lányt, hogy a gyermek Santos és az õ szerelmének gyümölcse, blablabla.. Nem vagyok ebben biztos, de mintha magyarázná az éjszakákat, milyen sokszor volt vele.. Marisela pedig kiabálja, hogy hazugság..

Marisela az édesapja sírjához megy, sír..Juan Primito meglátja ott õt, majd elmegy Santos-hoz és beszámol errõl.
offtopic
Belle 2009 márc. 11. - 01:51:39
(11635/30469)
Tehát, amikor Marisela az apjához beszélt, kocsiban ült - ez nem írtam.:-) Elment Bárbara-hoz, hogy megkérdezze, igaz-e a hír, hogy terhes. Bárbara, ahogy tõle szoktuk, nagy magabiztossággal és persze diadalittasan közli, hogy igen és még hozzá Santos-tól.

A képen Marisela, amikor megkérdezi Taqui-tól, hogy hol van Bárbara.
Belle 2009 márc. 11. - 01:47:47
(11634/30469)
A pillanat, mikor Santos Bárbara-val beszél.
offtopic
Belle 2009 márc. 11. - 01:46:21
(11633/30469)
Gonzalo már elõre örül...a szobájában is errõl morfondírozik..

Antonio odaér Santoshoz, elmondja, hogy Marisela õt keresi, és hogy nagyon maga alatt van.. Az Altamira-ra mennek..

De eközben Marisela-t láthattuk, aki kéri az apjától segítsen rajta...nagyon el van keseredve.
Belle 2009 márc. 11. - 01:42:04
(11632/30469)
A pillanat, mikor Santos Bárbara-val beszél.
offtopic
Belle 2009 márc. 11. - 01:39:16
(11631/30469)
Pernalete elmeséli az eseményeket, Bárbara meglepetten, talán mondhatni megdöbbenten hallgatja, majd elmondja mi a helyzet Gonzalo-val. Bárbara, amikor meghallja Gonzalo nevét elneveti magát.

Ahogy várható volt az orvos elmondja Gonzalo-nak, hogy Bárbara gyermeket vár...
offtopic
Belle 2009 márc. 11. - 01:35:26
(11630/30469)
Miközben Bárbara végül elküldte Santos-t, Marisela a szép emlékekre gondol, sír, Antonio aztán mondja neki, hogy megkeresi Santos-t..

Santos eközben kint ül a szabadban, és azt hajtogatja, hogy lehetetlen, hogy Bárbara terhes legyen tõle...régi dolgokra emlékszik vissza Bárbara-val kapcsolatban..

A srácok befejezik az ünneplést, még mindig nem tudnak semmirõl...Gonzalo együtt marad az orvossal.