Belle 2009 febr. 17. - 22:21:32
(6849/30469)
Christian Meier a Zorro, la espada y la rosa c. telenovella 107. részében (Partnere: Marlene Favela)
Belle 2009 febr. 17. - 22:20:39
(6848/30469)
Christian Meier a Zorro, la espada y la rosa c. telenovella 107. részében (Partnere: Marlene Favela)
Belle 2009 febr. 17. - 22:19:26
(6847/30469)
Christian Meier a Zorro, la espada y la rosa c. telenovella 107. részében
Belle 2009 febr. 17. - 22:18:44
(6846/30469)
Belle 2009 febr. 17. - 22:17:49
(6845/30469)
Belle 2009 febr. 17. - 22:16:42
(6844/30469)

Ebbe a topic-ba pedig beteszem a Chris-es képeket.:-)
offtopic
Belle 2009 febr. 17. - 21:40:39
(6843/30469)
:-)
offtopic
Belle 2009 febr. 17. - 21:38:31
(6842/30469)
Azért kíváncsi leszek, mit hoznak ki ebbõl a tárgyalásból... Valahogy nekem az az érzésem, hogy végül Santos lesz Marisela ügyvédje... A leírtak alapján nekem Andres nem meggyõzõ DB kemény ügyvédjével szemben... Bár...fenyegetõ veszély lehet az is, ha közben Santos-t megvádolják a mérgezéssel...vagy azzal, hogy bújtatta a srácokat...bár talán az utóbbival DB-t is vádolhatnák bûnrészességért.:-)

Azon jót mosolyogtam, hogy Juan Primito-t ilyen lükének nézték.:D Szegény fiú.:-)

Na...még a végén még egy szerenádot látunk?:-)))
offtopic
Belle 2009 febr. 17. - 21:14:43
(6841/30469)
Szép estét mindenkinek!:-)

Szasza, nagyon szépen köszönöm a szép képeket!:-))) Gyönyörûek!

Tücsök, ezer hála a DB tartalomért!:-)))

Katinka, Ana: Szívesen.:-)

Rögtön visszatérek, csak felteszem a Zorro képeket.:-)
10/10
offtopic
Katinka50 2009 febr. 17. - 21:12:19 10/10
(6840/30469)
Mi ez a néma csend?
10/10
offtopic
Ana8 2009 febr. 17. - 20:40:31 10/10
(6839/30469)
Köszi Tücsök a tartalmat!!!:-)) Igazán részletes leírás:-)))
10/10
offtopic
Ana8 2009 febr. 17. - 20:07:35 10/10
(6838/30469)
Szia Szasza! Köszi a képeket:)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 17. - 20:02:34 Előzmény szasza38
(6837/30469)
szia, köszönjük õket!!! (bár én ezeket már láttam, nem hiába nyilvánosak hihi :)

semmi baj, ilyenkor az a legfontosabb, hogy pihenj sokat! :)
tücsök85 2009 febr. 17. - 19:58:13
(6836/30469)
Tartalom - Dona Barbara - 125.rész
------------------------------------------------------------
Folytatjuk DBval, aki még mindig - a rucijához hozzáillõ színû - traktoron, készen állva, hogy ledöntse a kerítést. És meg is teszi a dög, sorban dõlnek ki az oszlopok. A háttérben látjuk embereit fegyverrel a kezükben. Santos üvölti, hogy õrült vagy, majd felugrik a traktorra, lekapcsolja a motort a kulccsal, majd azt mondja, hogy nincs jogod ezt tenni. DB elõkapja a pisztolyát, kibiztosítja, te vagy az enyém vagy, vagy senkié… de Santos egy ügyes mozdulattal kiveszi a kezébõl. S: õrült vagy, a gyûlöleted és nagyravágyásod elvették az eszed!

Iskolában vagyunk, Cecilia válaszol a kislánynak, hogy nem, Santos és Marisela nem jegyesek, hogy ez a szerenád, csak, mint barátnak szólt (hahaha) majd otthagyja Mariselát a gyerekekkel. Marisela felírja a táblára a nevét, kérdezi a betûket, majd a kislány megszólal, hogy az az l, L, mint Luzardo (hahahaha) Marisela erre inkább nem mond semmit.

Santos lecibálja DBt a traktorról, Maria Nieves lép közelebb, hogy segít, közelítenek Mondragonok, de Santos bírja egyedül is. Balbino megszólal, hogy eressze el Barbarát (Santos még mindig erõsen fogja hehe) Santos kettesben akar beszélni Barbarával, hogy ne alázza tovább magát mindenki elõtt. DB válaszol, hogy õt már megalázta az egész falu elõtt, mikor szerenádot adott Mariselának, nevetségessé tette õt. Ezt soha nem bocsátja meg neki. Santos eddig hallgatta, most pedig arrébb rángatja a nõt. (hehe csak nekem tetszik, hogy végre így bánik vele? hihi)

Melezio a lányoknak mesél az õ szerenádos élményeirõl, annak idején õ is adott szerenádot feleségének, a lány szülei leöntötték egy lavor vízzel, de a lánynak tetszett. A lányok teljesen odavannak, elérzékenyülnek. Beállít Bartolo, kihallgatja amint Altargacia meséli, milyen jó lenne, ha egyszer érte is tennének ilyen romantikus dolgot. Majd elszalad.

Santos – DB vita folyt.
S: Én szabad férfi vagyok, köztük véget ért minden.
B: Nem, ezt soha, elõbb öllek meg téged, majd õt is. Nem szégyelled, hogy alig hûlt ki az ágyam tested melegétõl, te máris henteregnél a lányommal.
S: Á, szóval kiderül, hogy õ a lányod, egész életedben megfeledkeztél errõl, megvetetted õt
B: Mit tudsz te a dolgokról, amit én tettem Mariseláért?
S: Persze hogy tudom, mit tettél érte, elvetted tõle, ami törvényesen megilleti, megfosztottad a szeretettõl
B: ez az, ami egyedül érdekel, nem? Ez az átkozott elcsábított téged az álszent képével, ugye?
S: Tévedsz, ÉN vagyok, aki KERESI ÕT, ÉN vagyok az, akinek SZÜKSÉGE VAN RÁ. Õ az, aki tisztelve téged, próbál eltávolodni tõlem, mindazok ellenére, amit vele tettél

Vége a tanításnak, gyerekek elszaladnak, egyedül az a lány marad, aki a szerenádról kérdezett. Marisela visszaidézi a szerenádot, majd felnevet. A lány rákérdez, mint nevet? M: Én is ezt ugyanezt kérdezem. (majd elkomolyodik)

Balbinoék provokálják altamirai (srácokat, borzalmasak fújj) Carmelito indulna verekedni, de visszafogják.

DB folytatja gyûlölködését, Mariseláról mond csupa szépet. Majd újra a régi párbeszéd, le sem írom, nem igaz hogy még mindig ez van terítéken. DB te sosem szerettél, pedig lehetett volna gyerekünk, Santos: de igen, szerettelek, imádtalak bla bla bla de ugyanolyan gyorsan eltûnt, mint ahogy jött… és tudod mikor történt? Mikor Marisela visszautasította a birtokot, mert rájöttem, hogy te állsz emögött. DB persze állítja hogy õ nem tett semmit,DB azt hiszi a lány elmondta Santosnak miért tette, de Santos mondja hogy Marisela seosem árulta el mi is történt.
S: Hogy hittem benned, életem legnagyobb hibája volt.

Ercarnacion és Antonio a mérgezésrõl beszélnek, Antonio biztos benne, hogy DB volt, van egy terve hogy bizonyítsa be.

DB vádolja Santost, hogy átverte, de Santos kikéri magának, hisz õ mindig az igazat mondta neki. DB tovább vádaskodik, hogy Santost ezt elõre kitervezte lépésrõl-lépésre, kikényszerítette tõle, hogy aláírja az ajándékozási szerzõdést (Santos nem akar hinni a fülének), hogy utána szaladhasson Mariselához. Majd megfenyegeti, hogy élvezzék csak a helyzetet, míg lehet, de megfizetnek mindenért õ és Marisela is. Visszaveszi Santostól a pisztolyt. Santos: te fenyegetsz engem? DB: vedd, ahogy akarod! (majd elmegy)

San Fernando bírója Sapoval beszélget, Sapo meghívta a házába hétvégére (medence mellett ücsörögnek háttérben bikinis csajok hehe) Sapo beszél neki a Barquerena tárgyalásról, hogy segítségre lenne szüksége benne.

Mondragonok elkapják Faustot. Megjelenik elõtte DB, aki az igazat akarja, semmi mást.

Santos beszélni akar Mariselával (úgy tûnik a DB ügy után elsõ dolga volt hogy Mariselához siessen), Cecilia és Casilda magukra hagyják õket. Santos elmeséli, hogy DB megjelent a kerítésépítésnél, megfenyegette õt és hogy egyre õrültebb, agresszívabb. Azt mondja, hogy tulajdonképpen bevallotta neki, hogy annak idején megfenyegette a lányt, hogy ne fogadja el a birtokot. Próbálja kiszedni Mariselából, hogy mivel zsarolta meg, de persze a lány most sem mondja el mi történt. Ismét elõjön azzal, hogy Barbara akárhogy is nézi az anyja, sajnálja õt, hogy hol fog lakni ezután... de Santos gyõzködi, hogy ez ne érdekelje, felejtse el, hisz mennyi minden rosszat tett vele és másokkal és hogy igenis harcoljon azért, ami az övé, a törvény mellette áll.

DB a Mondragonokkal Faustot fenyegetik a faluban, Melqui kést szegez az arcához. Db azt mondja, velem senki sem viccelõdhet, Fausto esküszik, hogy nem tett semmit. Majd arra jön egy ember, így gyorsan elengedik. Melqui szaladna utána, de DB azt mondja, hagyja, úgysem mond semmit. Meg kell majd ölnünk, de nem most.

Antonio elcsípi Juan Primitot, hogy kiszedje belõle a méreg dolgát. A fiú eleinte fél tõle, el akar menekülni, de Antonio megnyugtatja és ráveszi, hogy játszanak hideg-meleget. Így akarja rávenni, hogy vallja be, ki küldte el mérget venni. De a fiú nem ennyire buta azért, pont ellentétesen válaszol Antonionak. Leonra azt mondja hideg, Santos/Mariselára hogy meleg. Antonio látja, hogy semmire sem megy vele, leostobázza a fiút és otthagyja.

Santos leül beszélni Mariselával, tovább gyõzködi, hogy emlékezzen arra a sok rosszra, amit vele tett DB, Marisela belátja, hogy nem szabad gyengének mutatkoznia DB elõtt, de néha nem tud nem gondolni arra, hogy õ az anyja. De továbbra sem érti, hogy lehet hogy ennyire érzéketlen, szerinte B nem tud szeretni senkit. Santos azt mondja, hogy korábban azt gondolta, hogy igen, vannak érzései DBnak, de most már nem tudja. De abban biztos, amit õ (Santos) érez. Tudja, hogy Marisela nem akar errõl hallani, de õ arról akar beszélni, hogy mit érez a lány iránt. Marisela támadóállást vesz fel ismét, azt mondja: inkább arról beszélj, mit éreztél tegnapelõtt Luisana, tegnap pedig DB iránt. Gyerünk, mondd el, mit éreztél irántuk, mondjad! (Santos csak a fejét rázza, szerintem õ sem hiszi el amit az imént hallott, pofon Mariselának, most már nem egy, hanem sok grrrr)

DB a kupiban, Josefa megmutatja neki a fotót, amit Fausto hagyott ott a fõnökérõl. DB persze sosem látta az illetõt, Federicának persze tetszik a pasas, szeretné megismerni LOL

Marisela folytatja Santos támadását, hogy õ mindig más nõt akar maga mellett, hogy õ akar lenni Don Juan. Szegény Santos, kéri, hogy ne mondja ezt, mert szereti õt, szerelmes belé.
De Marisela ismét elutasítja, hogy ne közelítsen hozzá többé, felejtse el. Santos visszakérdez, hogy valóban ezt akarod? Rendben, de akkor mondd, hogy nem szeretsz. Marisela ismét válasz nélkül, csak annyit mond, hogy hagyja a hülyeségeit. Santos feláll, távozni készül, de még elmondja: rendben van, de minden áldott nap hallani fogsz rólam, majd meglátod.

Antonio elmeséli Santosnak, hogy nem ért el semmit Juan Primitonak. Santos azt mondja, miért mit vártál ettõl a nevetséges hideg meleg játéktól. Majd mondja gúnyosan: hideg hideg hideg, meleg meleg meleg (jaj de ari :D ) Más mód kell, hogy kiderítség mi történt. Ekkor szalad hozzájuk Carmelito, hogy siessenek az Altamira ház mögé, találtak valamit. Hátra sietnek, és nini mik vannak ott, a méreg üres hordói. Kérdés: mit keresnek ott?
Santos rákérdez Antoniora, hogy ugye nem hiszi hogy õ áll a mérgezés mögött? Antonio természetesen tudja hogy nem, eszébe sem jutott ezt feltételezni. Antonio biztos benne, hogy Bárbara volt. De Santos ebben nem olyan biztos, hisz Bárbara is tudja, hogy Antonioval barátok és Antonio sosem vádolná ezzel Santost. De akkor ki lehetett? Valaki más is ártani akar nekünk.

Fausto Balbinoval beszélget, õk állnak az üres hordók mögött. Santosra akarják terelni a gyanút.

DB pakolja ruháit, készül San Fernando-ba ügyvédet szerezni. Taqui ismét mondogatja, hogy jobb ha megyünk innen, de persze DB csak tovább bosszankodik, hogy megfizetnek, nem veszik el tõle, azt ami az övé!

Genoveva és Gervacia Mariselával beszélgetnek Ceci házában a szerenádról, hogy már az egész falu tudja. Kérdezik, hogy Santos tényleg olyan szépeket mondott… Marisela elmosolyodik, hogy jaj hagyják már a kérdéseket. Ekkor érkezik egy küldönc telegrammal.

Ugyanebben az idõben DB is telegramot kap… az áll benne, hogy 1 hét múlva megkezdõdik a tárgyalás.

Telik az egy hét, képeket mutatnak
DB San Fernandoban beszél egy ügyvéddel, Maria Nieves próbál csókol lopni Altagraciatól, Santos Andésszal készül a tárgyalásra, Antonio Tonitoval, Ceci nézi õket, DB fizet az ügyvédnek, Ceci háza elõtt Marisela lova, rajta egy üzenet (hoy te amo)és virág, Bartolo énekel Altagraciának, beállítanak srácok, akik szintén erre készültek, de Bartolo megelõzte õket, Marisela ablakában rózsa üzenettel, látjuk ahogy Santos az utcáról les :D

San Fernando, hotel, étteremben Cecilia és Marisela… tárgyalás napja. Megérkezik Santos, leül melléjük, majd beállít DB teljes magabiztossággal, orrát fenn hordva és leül egy másik asztalhoz. Nézik õt.

Lucia otthon Tonitoval, jön Antonio is. Pár napja ott lesz a gyerkõc.
Bíróságon, Santos az újságíróval beszél DB ügyvédjérõl, aki elmondja milyen durva egy ember, nagyon ravaszés reméli hogy a lánynak jó ügyvédje van, mert ha nem akkor nem lesz könnyû dolguk. Jön DB, majd bejön a bíró (Sapo haverja) kezdõdhet. Marisela arcán idegesség, DB arcán magabiztosság.

Andrés erõt gyûjt, olvassa a szöveget, amit mondani kell majd, vizet iszik, úgy tûnik sosem akarja elkezdeni a nyitó beszédet, majd feláll, hátranéz Santosra, fogja a könyvét a kezében, mint egy biztosítékot… és kiáll megtartani a beszédét.

Genoveva és Pajarote El Miedo konyhájában, Genoveva pakolászik, Pajarota kinyit egy üveg bort, belekóstol, majd nyújtja Genonak is. Õ nem akar inni, de Pajo húzza, hogy csak nem félsz, erre Geno persze megragadja az üveget és meghúzza.

DB ügyvédje beszél, szörnyû hangnemben vádolja Mariselát.

Muji Pernaletehoz siet, aki sétálni próbál (úgy tûnik, gyógyulgat) de Muji azt mondja neki, hogy maradjon úgy, ahogy van, mert az új kormányzótól kapott telegramot, aki feljelentette Pernaletet a korrupt ügyei miatt és bizony börtönbe kerülhet.

Lucia, Antonio, Don Encarnacion a birtokukon reggelinél. Lucia elszólja magát, hogy milyen jó lesz, ha majd saját gyerekük lesz, az apja közbeszól: talán elfelejtetted, hogy neked nem lehet gyereked? (Hoppá, lebukás, ugyanis a kislány még nem szólt újdonsült férjének errõl az apróságról)

Ismét bíróság, szólítják az elsõ tanút: Santos Luzardot. Mindenki meglepõdik, Santos is, majd magabiztos léptekkel kimegy a pulpitusra. Nézés Barbarára, majd Mariselára… és vége.
szasza38 2009 febr. 17. - 19:57:39
(6835/30469)
CM-képek
Most pihi... Este jövök :) :) Sziasztok GYÖNYÖRÛ TÜNDÉREK :)
szasza38 2009 febr. 17. - 19:56:15
(6834/30469)
CM-képek
szasza38 2009 febr. 17. - 19:55:12
(6833/30469)
CM-képek
10/10
Katinka50 2009 febr. 17. - 19:54:29 10/10
(6832/30469)
Hali Szasza! Szép jó estét!
szasza38 2009 febr. 17. - 19:54:12
(6831/30469)