offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 12:11:06
(5129/30469)
mi van??????????? 190-195 rész???? neeeeee ez igaz lenne?
egyébként nem hiszem, hogy adnunk kéne a Prof szavára, elég gúnyosan válaszolgat, látszik, hogy csak ámítja a népet. Nem válaszol semmire sem konkrétan! mindig visszakérdez, te mit hiszel, hogy szeretnéd, hogy legyen?
Az a félõ, hogy ha tényleg a foristák akarata szerint írják a sztorit, ha olvassák azt a sok ostobaságot/ocsmányságot, akkor bármi elõfordulhat. :(((
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 12:04:40
(5128/30469)
Tartalom – Dona Barbara – 122.rész
-------------------------------------------------------
Santos és Marisela lassacskán feltápászkodnak a földrõl, Santos édesen kérdezi, hogy jól van-e. DB mocskolódik, szinte levegõt nem vége árasztja ki magából a „szép” szavakat. Azt mondja Santosnak, hogy azért hozta vissza Mariselát, azért kereste meg a városban, hogy így elvegyék tõle a birtokát, hogy Santos így 2 birtok tulaja lesz, DB: most már tudom ki vagy valójában Santos Luzardo. (undoríííítóóóó). Santos próbálja elkerülni a további botrányt, mondja Dbnek hogy kontrollálja magát, mégiscsak valaki buliján van, de persze hiába, elõször Santos elkezdi magyarázni, hogy Marisela csak leesett a fáról, de aztán rájönnek, hogy nem kell magyarázkodni. DB folytatja, azt mondja, tudja hogy Santos áll Marisela ügyvédje mögött, Santos nem tagadja, hogy igen, övé volt az ötlet, és Mariselának igenis joga van visszaszerezni a birtokot.
Közben megérkezik a hír, hogy döglött állatokat találtak, mindenki szinte egyszerre gyanúsan néz Barbarára (nagyon jóó :)) Elindulnak a fiúk, Santos indulna, de még odamondja Mariselának, hogy te jössz velem. Marisela tiltakozik, neki ne mondja meg Santos mit tegyen. Santos kicsit halkabban odasúgja: De nem akarlak egyedül itt hagyni vele. De nem ér el semmit, Marisela csökönyös, ott marad Barbarával kettesben (de valószínû Melqui is ott van valahol, hol lenne máshol, nemde?)

DB Mariselának: Te valóban azt hiszed, hogy Santos szerelmes beléd?

Közben a lányok hazaérnek Melezio házába, dühösek hogy DB miatt félbeszakadt a buli, feltûnik nekik, hogy Genoveva nincs ott.

Genoveva még mindig Pajaroteval van, csókolóznak, majd Pajarote csupa szépeket mond, és bevallja, hogy szereti a lányt. Pajarote odanéz, de Geno már rég alszik, sõt horkol is kicsit hahaha Pajo dühbe gurul és otthagyja.

A Mondragonok Juan Primitot fenyegetik, hogy õ nem látott semmit és ki ne nyissa a száját. JP szegényke reszket a félelemtõl.

El Sapo értesül a Marisela-DB közt lévõ harcról a birtokért. Sapo azt mondja: szeretné megismerni Mariselát (ajjaj)

Lucia visszaviszi a gyereket Ceciliának. Eleinte nyugodtak elbeszélgetnek a gyerkõcrõl, Lucia elmeséli miért ért véget a parti, majd Lucia beszélni akar Cecivel.

Marisela-DB folyt.
DB: Komolyan azt hiszed, hogy Santos szeret?
M: Nem tudom, nem is érdekel
DB: Én elmondhatom neked mit fog tenni veled. Egy napon egyedül leszel majd vele, elhív táncolni (LOL), megölel majd, úgy, mint még senkit, azt érzed majd, hogy tiéd a világ. Úgy néz majd rád, mintha te lennél a legszebb nõ a világon, ad majd pár édes csókot – aztán azt mondja, hogy teljesen megbolondítod. És lassacskán átalakít majd téged egy más nõvé…
M: mivé?
DB: Ne tudom, amire õ gondol, egy tökéletes nõvé, ahogy ezt velem és Luisanával sem tudta megtenni. De te fiatal vagy, egy báb leszel a kezeiben. Majd meglátod, egy évet éltem vele, a jó ember álarca mögött, de már látom, hogy õ egy törtetõ ember, mindkét birtokot akarja, hatalmat akar minden felett. Elõször Luisana, most jössz te, te vagy a következõ áldozat (hahaha nevetnem kell, vajon mikor találta ki ezt a mesét, sokat agyalhatott rajta)
M: Áldozat, én? Én miért lennék?
DB: Ez egyértelmû, mert megházasodik veled, így övé lesz a 2 birtok
M: És miért tenné ezt velem, ha ugyanezt már megtehette volna veled? (nagyon okos, Bravooo) Elvehetett volna téged is, már 2 birtoka lenne, de nem tette. Bocsáss meg, de összetéveszted Santost magaddal. Ez a Santos, akit lefestettél nekem, ez nem az én Santosom.
DB: Akkor hát, te ugyanaz a buti kislány vagy, aki azt hiszi, hogy Santos a te Santitosod
M: Nem, többé nem vagyok az a buta lány, akit manipulálhattál könnyekkel és bûnbánó szavakkal. Santos már nem az én Santitosom, már úgy látom az embereket, ahogy vannak, akik. Santosnak vannak hibái, de jó ember, nagylelkû, õszinte és bármennyire akarod, nem tudsz változtatni ezen a képen. Sajnálom, de jól ismerem õt, és nagyon messze áll ettõl az ambíciózus szörnyetegtõl, akit le akarsz festeni nekem.
DB :Á, igen? Akkor ki ültette a fejedbe, hogy térj vissza és harcolj El Miedoért, ha nem Santos?
M: Fogd és olvasd! (Odaadja Lorenzo levelét)
DB: olvassa, ezek csak üres szavak, egy nyomorul, részeg szavai, aki arra kényszerít, hogy szállj szembe veled… de nem fogod elérni, velem nem, soha nem adom neked El Miedot!
M: Mindig is tudtam, hogy nem teszed meg magadtól, de mindenképp meg kell tenned. Meglátjuk, mit mond a törvény! Viszlát (és otthagyja :))

Don Encarnacion, Antonio, Santos, Mojiquita nézik az elpusztult állatokat (La Tormenta jelenet kicsiben). Mindenki sejti, hogy DB áll e mögött, de vizsgálatot kérnek Mujitól. Santos felajánlja Encarnacionnak, hogy a megmaradt állatok igyanak Altamira vizébõl.

Altagracia megtalálja Genovevát, hazacipeli, közben Geno még mindig kómásan azt mondogatja: hogy milyen szépet álmodott :)

Marisela este otthon, az ágyban olvas, de nem tud koncentrálni, mert csak Santosra gondol (az esés utánra, meg az elsõ csókra) Azt mondja: ha adna másik csókot, meg fogok inogni, ha így folytatom! De közben dühös magára, hogy erre gondol.
Altamirán ugyanez történik Santosunkkal, azt mondja: Rosszul vagyok és ez azért van, mert megcsókoltalak, kislány. Szükségem van rád, Marisela, nem tudok élni nélküled (aaaaah)

El Miedon DB mondja ugyanezt, hogy nem tud élni santos nélkül. Taquinak kesereg. Taqui próbálja ismét jobb belátásra téríteni a nõt, azt mondja, menjünk innen, add vissza a birtokot. T: tudod, hogy Mariselának igaza van, elõször az életedben tegyél jót a lányoddal.
De DB elõször hal meg, mint hogy ezt tegye, tovább mocskolódik… de Taqui teljesen kifakad, ez már neki is sok, gonosznak nevezi DBt, azt mondja neki, hogy Santos olyasvalakibe szeretett bele, aki nem is létezik. DB ordibál vele, Taqui kifakad: gyerünk, ölj meg engem is! DB: ne provokálj engem! Majd Taqui kimegy, DB utána szól, menj csak te áruló!

Lucia és Antonio otthon vitáznak, Lucia elmondja mennyire szégyenkezett, mikor Antonio Cecit bámulta. Lucia felteszi a kérdést, hogy még szereted õt? Antonio válaszol, hogy régen nagyon szerettem, õ volt az elsõ szerelmem, de már vége, most itt vagyok veled blablabla. Lucia siránkozik, hogy fél, hogy elveszti (ó de szánalmas jelenet)

Ceci és Marisela a reggelinél, Ceci mondja, hogy megy az iskolába, kéri Mariselát, hogy kísérje el, de Marisela nemet mond, mert el kell mennie a Szûzhöz kérni valamit.

A doki megállapítja hogy méreg volt a tóban.
Santos megérkezik Cecihez, egy tál mangót hoz, megcirógatja a gyereket, majd a lányok után kérdez. Casilda elmondja neki, hogy Marisela elment a Szûzhöz. Santos furcsálja, kérdi hogy ez biztos, de Casilda biztosítja róla, hogy így van.

Marisela a szûz oltárjánál, beszél a szûzhöz, bevallja hogy még mindig szereti Santost és emlékszik arra az esõs estére mikor ott járt és megtalálta õt Santos. Majd ebben a pillanatban ismét ott terem Santos. Mariselát teljesen meglepi a dolog.
S: Ugyanezen a helyen találtalak meg egyszer, mikor kérted a Szûzt, hogy szeresselek, de nem volt erre szükség, mert én szerettelek.
M: Most ennek az ellenkezõjét kértem, azt kértem, hogy hagyj békén, hogy távoldj el tõleg örökre

Antonio Mujinál dühösen követeli az ügy felderítését, de beállít DB, hogy õ is feljelentést akar tenni, mert az õ állatai is elpusztultak. (ravasz dög)

Santos-Marisela folyt.
S: Nem kérheted ezt a Szûztõl, ne bánj így velem, kérlek. Marisela, nem veszed észre, hogy te amo!!!
M: És erre mikor jöttél rá, mikor?
S: Nem tudom, azt hiszem, mindig is tudtam, de féltem beismerni a saját érzéseimet.
M: És hogy van ez? Szerettél engem, de lefeküdtél az anyámmal. Most letagadod nekem, hogy bolondultál érte.
S: Nézd, sosem tudnám letagadni. Õrülten szerettem az anyádat, de az a szerelem befejezõdött, ugyanolyan indulatosan, mint ahogy kezdõdött. Akartam, hogy megváltozzon, akartam adni neki egy lehetõséget, lehetõséget az érzelmeinknek. De Barbara nem tud szeretni senkit, és sok idõt töltöttem már úgy, hogy fizettem a hibáim következményeit, és hiányoltalak téged, mint egy bolond
M: Akkor igaz, hogy hasonlítok rá, mert ebben a pillanatban én sem tudok szeretni senkit.

Ja közben kiderítik hogy Juan Primito vette a mérget.
Van egy Pajarote- Genoveva jelenet, Geno ugyanúgy bánik Pajoval, mint azelõtt, tagadja, hogy emlékezne a csókra, bármire is, elküldi Pajot :(
Mondragonok és Balbino ünnepelnek…
Juan Primitot becipelik az örsre, aki tiltakozik, hogy õ nem csinált semmit, közben sír szegényke. DB még ott van, nézi a jelenetet, de egyelõre nem tesz semmit.

No de vissza kedvenc párosunkhoz…
Santos közeledik Mariselához, megfogja az arcát, Mariselán látszik, hogy kezd elveszni hihi
S: ez hazugság, tudom, hogy te is szeretsz engem. Marisela kérlek, ne tagadd meg a szerelmet, ne görgessünk több akadályt az elé, amit érzünk. Marisela, bocsáss meg nekem, adj egy lehetõséget, hogy megmutassam, mennyire szeretlek, hogy nincs nálad fontosabb. Marisela te vagy az én Napsugaram és ha te elhagysz… a sötétben hagysz örökre, te vagy a fény, az egyetlen szép dolog az életemben. Marisela, szeretlek, te amo más que a mi vida (aaaaaaahhhh)
Átölelik egymást, de Marisela nemsokára elkezd újra vitatkozni

M: ez egy tévedés én nem ezért jöttem vissza
S: Gyerünk Marisela, ne tagadd le amit érzel, ne tedd ugyanazt, amit én tettem egész eddig.
M: Dühöt érzek irántad, Santos Luzardo, összetörted a szívemet, nem egyszer, hanem ezerszer, mikor elmondtad, hogy nem szeretsz, hogy csak a húgod vagyok…. És most hirtelen szeretsz, most szerelmes vagy belém
S: Annyira szép vagy mikor dühöngsz (nevet) Emlékszel, mikor azt mondtad „celebro”, hiányoznak azok az idõk, amikor butaságokat mondtál, én pedig kijavítottalak.
M: (elérzékenyülve) Igen, azt akartad, hogy kisasszony legyek… (de ismét jön a düh) Ne manipulálj engem, Santos, mintha idióta lennék. Válaszolj, melyik áldott pillanatban jöttél rá, hogy szeretsz?
S: Amikor láttam, hogy elmész a bongón, akkor világosan láttam, eltávozott veled együtt az életem. Nézd, néhányunknak nincs oly tiszta lelke mint neked, vannak emberek, mint én, akiknek hibázniuk kell, sokszor, nagyon sokszor, hogy megtudják hol van a szerelem. Én nem vagyok olyan tökéletes, mint aki szereznék lenni, egy ember vagyok teli szenvedéllyel és dühvel, vak voltam mi Sol, vak. Miután elmentél már semmi sem volt ugyanolyan, az életem összeomlott, egy zombira hasonlítottam (hahaha) Kérdezd meg Ceciliát hányszor kérdeztem felõled, minden nap beszéltem rólad és gondoltam rád. Talán én nem hiányoztam neked?
M: Hiányozni? Persze hogy nem hiányoztál, persze hogy nem!
S: Icipicikét sem? Mond meg, szeretsz még engem?
M: Már késõ feltenni ezt a kérdést, nem érdekes szeretlek-e. Ez a nõ mindig közöttünk áll majd.
S: Barbara és én befejeztük, a történetünk a múlté. Végeztünk.
M: Nem, ez nem a múlt, ez a fájdalmas és keserû jelen, miatta vagyok itt. Azért jöttem, hogy visszaszerezzem, ami az enyém, a Barquerok büszkeségét, igazságot jöttem tenni.
S: És én?
M: Te rég döntöttél az életedrõl
S: Marisela, én nem határoztam semmit, mert az életem a te kezedben van. Marisela, csak egy szavad és visszanyerem az örömöm és minden szépet, amit adsz nekem. Most már tudom, (ráteszi a kezét a vállaira) az életem te melletted van.
M: (dühösen mondja) aljas, csaló, manipulador (erre nem találtam szép magyar szót)
S: Igen, aljas vagyok, csaló és nagyon szerelmes
És közelít Mariselához, csak közelít és közelít és CSÓK! De jó szenvedélyes!

Elõzetes:

Csókok, csókok, de Santos kimondja azt a kényes mondatot: Megõrülök érted, tudod? És Mariselának eszébe jutnak DB szavai:
M: Ugyanezt mondtad neki is, ugye? Ez undorító, ez betegség.
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 11:48:25
(5127/30469)
Tücsök, a híres próféta... a fene egye meg, ha igaza van, akkor nekem is elmegy a kedvem az egésztõl :(

Az vigasztal csupán, hogy nem hosszabbíthatják meg a novellát, mert Edith-nek ebben a hónapban távoznia kell. De ha tényleg azzal próbálkozik be Párraga, hogy Barbara terhes, és Gonzalo visszatér... stb. borzalmak, akkor mentõt küldök érte, és õrültek házába vitetem azt a nõt! :(

A CHM FÓRUMON MEGJELENT HOZZÁSZÓLÁS - A PRÓFÉTA ELÕREJELZÉSEIRÕL

:O Estoy en Shock con algo que acabo de leer...
by Yiraxx

ok el famoso "PROFETA" del foro de telemundo ha dicho todo esto y de verdad que ya se me estan quitando las ganas de ver la novela despues que todo va encajando perfectamente para un final PERFECTO, vienen y salen con esto, lo cual puede ser cierto como no puede ser cierto pero parece mas cierto que cualquier otra cosa....

aqui esta: "HOLA CIELO ESCONDIDO..HE ESTADO MUY OCUPADO, PERO YA COLOCARE PISTAS..... EN CUANTO A LA PREGUNTA DE BARBARA, LES ADELANTO ALGO... QUE HARIA A BARBARA MUY FELIZ A PARTE DE TENER A SANTOS A SU LADO.... LES PAUESTO QUE LAS MAYORIA DE OPINIONES LE DARAN UNA RESPUESTA DE LO QUE LE ESPERA A BARBARA... BUENAS NOTICIAS PARA LAS BARBARITAS!!! ESPERENLAS....."

Forista: "PROFETA ANDAN LOS RUMORES DE QUE VAN ALARGAR LA NOVELA HASTA MAYO, LO DIJO GARY FORERO LO DIJO EN SU FACEBOOK Y MUCHAS PERSONAS ESTAN CREYENDO..QUEREMOS SABER SI ES VERDAD QUE ESTA NOVELA VA PA TAN LARGOOO..."

Profeta: "LA NOVELA NO SE SI TERMINA EN MAYO, LO QUE SI SE ES QUE TENDRA ENTRE 190 Y 195 CAPITULOS... SAQUEN LA CUENTA.... ADEMAS ME ENTERE DE MUCHAS COSAS QUE VAN A SUCEDER QUE HONESTAMENTE LES DIGO QUE ME ENCANTAN!!!!
ESTA NOVELA SE VA A PONER MAS BUENA DE LO QUE ES ... MI OPINION PERSONAL... PARA MI ESTA ES LA MEJOR NOVELA DEL MUNDO.... Y ENTRE MAS LA ALARGUEN...MAS LA DISFRUTO....!!!!!"

Forista: "Sin comentarios... la guionista se va a sacar de la manga un milagro y va a hacer que DB tenga un hijo de Santos??????????? No me quiero imaginar el resto porque atrapar hoy en día a un hombre con un hijo es demasiado patético. Es que no puedo pensar otra cosa que la hiciera tan feliz como tener a Santos al lado. Bueno, quedarse con todas las tierras del Arauca, pero no creo..."

Profeta: "ALIENA, QUIZAS NO QUIERA EL HIJO PARA AMARRARLO.....QUIZAS LO QUIERA SOLO PARA SER FELIZ DEFINITIVAMENTE....."

Forista: "UN BEBE !! "

Profeta: "ARA..TE GUSTARIA QUE LA DOÑA TENGA UN BEBE?
PIDELE AL GENIO DE LA LAMPARA ESE DESEO... JAJAJAJAJA
ESTAN CUMPLIENDO DESEOS!!!!! "

Forista: "Profe, por favor, por favor, danos alguna pista positiva a las mariselitas!!!
POR FAVOR, TE LO RUEGO, TE LO SUPLICO..."

Profeta: "LO QUE PASAS AILIN ES QUE ME DA MIEDO DARTE ALGUNA PISTA.... YA VI QUE DISTE POR HECHO EL BEBE DE DB Y LO PUBLICASTE... ESO CREA CONFUSION Y NO DEMORAN EN SALIR LAS DETRACTORAS....
YO NO DIGO QUE NO PUEDAS ABRIR UN POST... PERO EN VEZ DE ASEVERAR ES MEJOR INSINUAR.....
DEJAME VER QUE AVERIGUO PARA LAS MARISLEITAS, PERO HAY UN DICHO QUE DICE QUE UN CLAVO SACA OTRO CLAVO... Y ESO PUEDE SIGNIFICAR MUCHO EN ESTE CASO PARA MARISELA..... SERA QUE REGRESA ALGUIEN? JAJAJAJA "

Forista: "PERDONAME PROFE POR HABER ABIERTO EL POST.....REGRESARA GONZALO???!!! PERO ESO NO TIENE NADA QUE VER CON LO POSITIVO... "

Profeta: "AILIN Y QUE PASARIA SI REGRESARA GONZALO Y MARISELA SE ENAMORA ESTA VEZ DE EL?
SI ELLA ES FELIZ CON GONZALO, ESO ES POSITIVO PARA ELLA? NO CREES...
QUE TE PARECE MI PROFECIA...TE GUSTA? O QUIERES OTRA?"

Forista: "YO QUIERO VER A MARISELA Y SANTICOS BIEN JUNTITOS.... "

Profeta: "BUENO....DEJAME VER COMO TE DIGO QUE SI.. SI YO MISMO NI LO SE.... JAJAJAJAJA
FALTAN 70 CAPITULOS Y CUALQUIER COSA PUEDE PASAR... ADEMAS ESCUCHE QUE SI LA NOVELA SIGUE SUBIENDO POCO A POCO , QUIEREN ESTABLECER UN NUEVO RECORDS DE CAPITULO Y TRATAR DE LLEGAR A LOS 480 CAPITULOS, MAS O MENOS TRES AÑOS DE TRANSMISION...."

Forista: "Profeta a mi no me respondiste!
Tu sugeriez que es Gonzalo que regrese pero Marisela no ama a Gonzalo ella ama a Santos y por el momento Santos ama a Marisela
Entiendo que el final fue decididio: DB con Santos Y el hijo, Maricela con Gonzalo y todas los crimenes AL DIABLO, verdad?"

Profeta: "HOLA SUNFLOWER..CLARO QUE ME ACUERDO DE TI... QUE BUENO QUE REGRESASTE!!!!!
NO CREO QUE EL FINAL QUE SUGIERES SEA EL DEFINITIVO..."

Dios diganme que opinan ustedes, pq la verdad yo estoy muy decepcionada con todo esto sad.gif YA SE ME ESTAN QUITANDO LAS GANAS DE VER LA NOVELA sad.gif sad.gif

¡¡¡¡ESTO ES DESESPERANTE!!!!
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 10:17:45
(5126/30469)
Szia, Tücsök! (tudtad, hogy Grillo/Grilla spanyolul?)

Szép napsütéses tavaszi idõ van! Reméljük, még Marisela-nak is jót tesz, ez a szerelem idõszaka! :)

Várom a beszámolót (gondolom mindenki velem együtt)türelmesen :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 10:04:57
(5125/30469)
Jó, ez mind igaz, de nem várhatjuk el Mariselától, hogy így nézze a dolgokat. Valószínû fél, errõl álmodott mindig, hogy Santost azt mondja szereti, de most hogy megtörténik... fél, hogy csalódni fog, hogy újra szenved majd miatta. Szerintem érthetõ. Persze én is szeretném, ha végre összejönnének, de szerintem Santosnak még erõlködnie kell kicsit és ez így van jól :)

Írom a tartalmat...

ja és jó reggelt! :)
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 09:54:16
(5124/30469)
LOS NÚMEROS CARDINALES - A tõszámnevek

1-10 UNO-UNA-UN - DOS - TRES - CUATRO - CINCO - SEIS - SIETE - OCHO - NUEVE - DIEZ

11-15 szabálytalanok
ONCE - DOCE - TRECE - CATORCE - QUINCE

16-19 (itt a számok összevonhatóak)
DIECISÉIS (diez y seis) - DIECISIETE (diez y siete) - DIECIOCHO (diez y ocho) - DIECINUEVE (diez y nueve)

20-29 (a számok összevonhatóak)
VEINTE - VEINTIUNO (veinte y nueve) - VEINTIDÓS (veinte y dos) - VEINTITRÉS (veinte y tres)- VEINTICUATRO veinte y cuatro)- VEINTICINCO (veinte y cinco)- VEINTISÉIS (veinte y seis) - VEINTIOCHO veinte y ocho)- VEINTINUEVE (veinte y nueve)

30- (innen szabályosak)
31 TREINTA - TREINTA y UNO, stb.

40-100
40 CUARENTA - 50 CINCUENTA - 60 SESENTA - 70 SETENTA - 80 OCHENTA - 90 NOVENTA - 100 CIENTO/CIEN
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 03:32:44
(5123/30469)
Jó, alig pár napja, de hónapok óta csak a munkába és az italba menekült elõtte... kerülte az együttlétet vele... az, hogy csak pár napja ment el Db és nem akkor, amikor kidobta, pl. egy más tészta... az, hogy azt hitte, szerette... megint igaz... és azt igazolja, hogy nem hazudós, nem szépít.... Ha most azt mondja, hogy Marisela-ba szerelmes, akkor úgy van-..
Marisela pedig akkor is tudta, hogy az anyjával él, amikor elment, amikor az elsõ csókot megrendelte tõle pl... akkor nem voltak skrupulusai? Feledékenyek az emberek...
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 03:27:08
(5122/30469)
jó éjt nektek is, szép álmokat!
alig várom az estét, hogy újranézzem, érdekes és fontos dolgokat mondott itt a végén Santosunk, de alig tudtam figyelni az izgatottságtól :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 03:25:22
(5121/30469)
jó, de akkor is... sztem nem lehet az ilyet olyan könnyen elfelejteni, ha azt vesszük alig pár napja dobta ki csak Barbarát :S
és még most is azt mondta Santos Mariselának, hogy igen, nagyon szerette Barbarát pff
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 03:22:28
(5120/30469)
Tücsök, neked is köszike a közvetítést, szép álmokat kívánok - és gyere holnap is!

Újraindul a gépen 2 percen belül, mert a windows frissített... mennem kell...

besitos
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 03:20:22
(5119/30469)
Buenas noches y para manana feliz día :)
Yo también me voy a dormir un poco... _ besitos
offtopic
Otter 2009 febr. 12. - 03:19:34
(5118/30469)
Akkor tényleg - Buenas noches chicas!
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 03:19:11
(5117/30469)
:):):) elfogultan! - ez tetszett! :):):) Persze, mert mindannyian Santos-nak akarunk jót... :)
offtopic
Otter 2009 febr. 12. - 03:17:41
(5116/30469)
hmm...ezt nem tudom,de jóformán még alig láttunk besot.
Azt is elfogultan,mert már több mint 100 rész óta erre vár mindeneki :)
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 03:17:08
(5115/30469)
itt van a képen, nézd meg! de az elsõnél is ugyanilyen suta volt :)
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 03:16:40
(5114/30469)
Neked is szép álmokat, köszike a közvetítést... - holnapra olyan szép derûs napot, mint az elõzõ volt... .)
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 03:15:48
(5113/30469)
azért álljon meg a menet! Santos sohasem hazudott neki! Mindig azt mondta, hogy Barbara-t szereti és õt kislánynak tartja, de nagyon szereti, és védelmezi... Marisela is tudja, hogy nem hazudós. Ha most azt mondja - és mindenkinek - hogy szereti õt, akkor miért nem hiszi el?
offtopic
Otter 2009 febr. 12. - 03:15:14
(5112/30469)
Köszönjük a képeket Dzsanna!
Tücsöknek a közvetítést. Neked nagyobb tapasztalatod van benne,meg a spanyolt is jobban érted. Remélem nem fordítottam teljesen félre semmit!

Most viszont muszáj aludnom,bár ilyenkor elég nehéz. Az álom kiment a szemembõl,de reggel meg kelnem kell.
Jó éjt nektek!
Szép napot mára és Ti is mosolyogjatok sokat!
Pusza
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 03:14:26
(5111/30469)
hm nem tudom, majd jobban megfigyelem... a végén úgy szaggatott nekem a kép, kb 4-5 kockát láttam a csókból :(
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 03:12:57
(5110/30469)
Santos annyira édes volt, fõleg mikor azt mondta, mennyire szereti mikor Marisela dühöng, még szebbé teszi :)))

Igazából én megértem Mariselát, persze OK, túl sokáig azért ne csinálja ezt :) de azért gondoljuk végig mit átélt, szerencsétlent hányszor elutasította Santos, és most, hogy azt mondja szereti, nem tud hinni neki... van benne valami