tücsök85 2009 febr. 13. - 11:21:35
(5369/30469)
Tartalom - Dona Bárbara - 123.rész
a részletes párbeszédekért köszönet Lilynek :)
---------------------------------------------------------------
Marisela-Santos csók folytatódik, egyszr csak Marisela arca elkomolyodik, néz Santosra... már-már azt hinnénk megint elutasítja, de NEM! Santos azt mondja neki,ne gondolkozz, csak érezz! és további CSÓKOK! ajjjj de édesek :)

Juan Primito lecsukják, de Antonio továbbra sem hiszi, hogy õ a bûnös, DB-t vádolja Mujinál

Látjuk Melquit, amint mérget tesz DB marháinak kajájába

DB Faustot és a fõnökét vádolja a mérgezéssel, Antonio továbbra is Mujival veszekszik, mert a pasas semmit sem tesz (*olyan, mint régen volt Pernalete pfff + fél DBtól, tudja õ is, hogy Barbara a tettes, de nem tudja mit csináljon)

Folytatódnak a csókocskák, most közben beszélnek, Marisela azt mondja, hogy nem gondolta annak idején, hogy így fogja Santos csókolni. Santos visszakérdez: hogy? Marisela: hát ilyen finoman és CSÓKOK, CSÓKOK

Pajarote Genoveva nyomában, ismét rákérdez a lánynál, hogy valóban nem emlékszik semmire? Geno csökönyös, faképnél hagyja ismét a srácot (*ajj már ezek is, miért nem tudnak összejönni?)

Juan Primitot kivezetik a cellából, kint faggatják, hogy mesélje el mit tud. De ott áll mellette DB, látszik, hgy fél szerencsétlen, nem húznak ki belõle semmit. Majd JP DB háta mögé bújik.

Ismét vissza Santosékhoz, akik még mindig csókolóznak :) egyre szenvedélyesebben
Marisela megjegyzi milyen melege van (*nagyon ari :D), Santostól kérdezi miért. Santos válaszol, hát azért, mert ilyen a szerelem és minél jobban szeretsz, annál melegebb lesz. Csók, de Marisela egyszer csak leáll, megfordul, hogy ez nem helyes, itt a Szûz oltára elõtt. Santos ránéz az oltárra: ó bocsánat, milyen kár, engedelmet! nevetnek, majd arrébb mennek (*ez is nagyon aranyos volt :D)

DB Mondragonokat fenyíti, hogy lehettek ilyen barmok, hogy Juan Primitora terelték a gyanút. A fiúk védekeznek, hogy hát nem tudtak mást tenni.

Ismét vissza kedvenc párosunkhoz... akik még mindig folytatják az elõzõeket :)
M: Santos, annyira kívántalak, minden éjjel veled álmodtam,de nem, nem kellene, nem hiszem, hogy ez jól van így
S: tudom, ez az egész annyira zavaros volt, számomra is, de TE AMO, TE AMO és további csókok :)
Majd Santos azt kérdezi: akarod hogy szeresselek?
M: Igen, nem, nem tudom, most nem tudok gondolkodni, ne tedd ezt velem, kérlek
S: Egyedül te döntheted el, azt akarom, hogy tudatában legyünk annak, amit teszünk. Te annyira ártatlan vagy és tiszta, semmit nem tudsz az életrõl és én sem élhetek vissza a tapasztaltságommal
M: Tudod, hogy kibírhatatlanul arrogáns vagy? Még ebben is leckéket adsz nekem? Azt is megmondod nekem, hogy csókolnak az illedelmes kisasszonyok?
S: Jól van, de be kelllátnod, hogy kicsit több ismeretem van, mint neked. Logikus, hogy én legyek az irányítód, mint mindig!
M: Mintha annyira nehéz lenne megtanulni, hogy kell ezt csinálni. Csak hogy tudd, nagyon gyorsan tanulok ebben és minden másban.
S: Á, igen?
M: Adhatok én neked leckéket arról, hogy szeretném, hogy te csókolj engem! mert ezt sem csinálod annyira jól (*ez nem bizti)
S: Á, neeeem, nem tetszik, ahogy csókolok? hát pedig jól tetteted, mert egyre forróbb lettél (nevet) Lássuk, hogy gondolod, hogy csókoljalak?
M: Így és Marisela megcsókolja, de úúúúúúgy, olyan szenvedélyesen, amit eddig még nem láttunk :)
Csók, csók és csók, majd egyszer csak Santos azt mondja: megõrjítesz Marisela, tudod?
És itt jött el a pillanat, hogy vége a csókoknak, Marisela ellöki magától, dühbe gurul
Santos kérdi: mi történt?
M: ezt mondtad neki is, ugye? hogy megbolondít, mit fogsz velem tenni, engem is elviszel a tóhoz és szeretkezel velem, mint vele?
S: Jól van, megesküszöm, hogy soha nem viszlek a tóhoz
M: Nem a tóról van szó, te állat! hanem terólad, ugyanazok a szavak,ugyanazok a csókok, mivel a lánya vagyok, te nagyon könnyen belém szerethetsz, csak mert fiatalabb vagyok és butább
S: Hallgass meg mi Sol
M: Ne szólíts így, te képmutató! õt hogy hívtad? Holdam, csillagom?
S: Nem szólítottam sehogy, és ne hasonlítsd magam össze vele az Istenért, te nagyon különbözõl tõle és amit irántad érzek az is nagyon különbözõ
M: De ugyanazt mondtad nekem, amit õ mondott, hogy mondani fogsz majd
S: Mit mondott?
M: Elég,felejtsd el, nem éri meg beszélni sem róla. Nem érted, a kettõnk közt nem lehet semmi, te az anyám embere voltál, ez betegség, undort kelt. Hagyjuk ezt, nem akarok többet tudni rólad és elmegy, otthagyja szegény Santost, aki még mindig nem érti mi történt és aki még válaszolni sem tud mindezekre :(

Mondragonok DB ellen? Valami olyasmit mondanak, ha elkapják õket, akkor muszáj lesz elmondaniuk az igazat, DB csak néz rájuk

Marisela hazaér, megtudja hogy JP az örsön van, egybõl odasiet. Közben Santos is beér a faluba

Muji és DB a halott marhákat szemlélik, Db követeli Mujitól, hogy eresszék el JP-t.

Marisela az örsön, az ott lévõ katonának mondja, hogy azonnal eresszék el a fiút, hisz ártatlan. Beállít Santos is... Marisela továbbra is dühös, Santos meg szerelmesen néz rá (*aaaah)

Elkezdenek veszekedni, hogy melyikõjük hozza ki JP-t, Marisela erõsködik, hogy õ is el tudja intézni magától. Majd megérkezik Muji, rátámadnak mindketten. Marisela bemegy a fiúhoz, megpróbálja kiszedni belõle ki bízta meg, de a fiú fél, sír, nem mond semmit.

Santos addig kint Mujival, beállít DB, elmeséli ismét, hogy az õ marhái is döglöttek. JP végül kiengedik, mert már mindenki Mujira támad, hogy nem gondolhatja hogy a fiú a tettes. JP boldog, DB indul el, JP fut utána és köszöni DBnek hogy kiengedték (*pff)

Santos, Marisela az utcán, Santos beszélni akar a lánnyal, de M nem akar, hazamegy. Antonio csak mosolyog Santoson, majd meghívja egy sörre.

folyt.köv mindjárt
tücsök85 2009 febr. 13. - 10:29:50
(5368/30469)
sziasztok, szép jó reggelt, szép napot! :))
hát anyám, alig aludtam az éjjel, annyira jó volt a DB még most sem fogom fel, hogy lehet, hogy ilyen jó részt láttunk :)) biztos Valentin napi ajándék VPtól! Ezúton is köszönjük! na ezt sem hittem, hogy valaha kimondom, köszi VP!!!!!!!! :D

szóval akkor a tartalom... belefogok :)
ChM 2009 febr. 13. - 03:51:13
(5367/30469)
DB - 123
2009 február 13 PÉNTEK!!!!! (02:00)

SZERENÁÁÁÁÁÁD - La tormenta feeling :)
un hombre bien borracho con rosas :)
ChM 2009 febr. 13. - 03:48:28
(5366/30469)
DB - 123

ChM 2009 febr. 13. - 03:46:35
(5365/30469)
DB - 123

ChM 2009 febr. 13. - 03:40:03
(5364/30469)
DB - 123

ChM 2009 febr. 13. - 03:34:02
(5363/30469)
DB - 123
ChM 2009 febr. 13. - 03:31:57
(5362/30469)
DB - 123
ChM 2009 febr. 13. - 03:30:02
(5361/30469)
DB - 123
ChM 2009 febr. 13. - 03:28:18
(5360/30469)
DB - 123
offtopic
ChM 2009 febr. 13. - 03:15:40
(5359/30469)
Aludj jól és holnap vidáman várd velünk Szaszát :)
offtopic
ChM 2009 febr. 13. - 03:13:40
(5358/30469)
Szerintem Marisela nekimegy az anyjának...
offtopic
tücsök85 2009 febr. 13. - 03:12:52
(5357/30469)
igen, szerintem is, kijön és szembeszáll B-val :)

megyek, jóccakát, szép álmokat :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 13. - 03:12:06
(5356/30469)
igen, mivel az utcán van mindez, utcafronti ablakból les Marisela.
2-3 jókora pofont kever le neki, közben ordibál, teljesen loca :( Santos elesik... de persze félrészeg, eddig is dülöngélt, szóval egy kis lökéstõl is hanyatt esne :)
de ott vannak a srácok, kijön Marisela, biztos elkergetik DBt...
offtopic
ChM 2009 febr. 13. - 03:11:18
(5355/30469)
Szerintem akkor most fog harcolni Marisela Santosért... amiért megütötte az a dög...

Örök hála a közvetítésért... holnap letöltöm a fiamnál gyorsan, mert ezt látnom kell :)

Szép álmokat neked - megpróbálom feltenni a képeket, amiket Anita készített közben .:)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 13. - 03:08:52
(5354/30469)
de jó :)
nincs mit
ez a rész oltári jó volt, sok-sok Santos ismét, és Marisela be fogja adni a derekát hamarosan :) és azok a csókok, ajj remélem holnap is látunk párat a szerenádért cserébe :)
Kár hogy közbelép DB, de õ jár rosszul vele hehe
offtopic
ChM 2009 febr. 13. - 03:08:13
(5353/30469)
a szerenádhoz ment Barbara és ott ütötte meg Santost?
offtopic
tücsök85 2009 febr. 13. - 03:05:28
(5352/30469)
úristen váááááááááááá Santos szerenádot ad Mariselának!!! (félrészegen, ismét LT fíling :)))) háttérben a fiúk, zenészek, Santos kezében egy csokor vörös rózsa és énekel... jó hosszan, sokat, Ceci és Marisela ablakból nézik, Marisela vigyorog mint a tejbetök :)
DB megtudja, Melqui látja ahogy Santos a ház felé tart
elõzetes: DB botrányt csinál, üvöltözik Santosszal és lekever neki pár pofont, úgy hogy Santos el is esik. Marisela kimegy, csak a haragos arcát látjuk
offtopic
ChM 2009 febr. 13. - 02:58:44
(5351/30469)
jaj, de kár , hogy nem látom.,.. viszont Anita készített pár képet, te írod a tartalmat, legalább vmi fogalmam van róla, mi történik... nagyon ari vagy, köszi :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 13. - 02:54:15
(5350/30469)
na jól van, bravo Antonio, meggyõzte Santost hogy harcolnia kell Mariseláért, mert ez a lány más mint a többi, de megegyeznek hogy érte megéri harcolni. Jönnek az Altamirai srácok, söröket hoznak és ünnepelni kezdik Santost és Mariselát, Antonio kezdeményezésére. Santos nem akarja h Antonio elmondja nekik, de a fiúk mondják hogy õk már rég tudják szereti Mariselát.Szóval isznak Santosra és Mariselára :))
JP-t megdícséri DB, hogy nem árulta el, cserébe JP kérhet bármit. A fiú azt kéri hogy elmehessen a városba, hogy õ is olyan okosan és szépen térhessen haza mint Marisela :D DB csak néz :))
Marisela szobájában emlékezik, de közben dühöng, és azt mondja: ha valóban szeret, akkor harcoljon értem! :)