ChM 2009 febr. 11. - 16:57:04
(4849/30469)
CHRISTIAN MEIER en la telenovela EL ZORRO, LA ESPADA Y LA ROSA
ESP cap 103 - TV2 113 HUN
2009 február 11 - SZERDA

- azt mondtad, úgy hiszed, hogy Esmeralda él - valahol a hegyekben, sõt el is mentél egyszer, hogy megkeresd õt.

(Szia, Anna! - Igen, olvastam, hogy Mo-ra is jön a DB. Megvette vmelyik csatorna, de nem tudjuk még, hogy melyik...)
ChM 2009 febr. 11. - 16:53:59
(4848/30469)
2009 február 11 - SZERDA

DIEGO - Mit akarsz mondani Esmeralda-ról?
ChM 2009 febr. 11. - 16:51:56
(4847/30469)
2009 február 11 - SZERDA

Gyönyörû ez a lány itt :)
ChM 2009 febr. 11. - 16:50:18
(4846/30469)
2009 február 11 - SZERDA

Almudena szóhoz sem jut a meglepetéstõl, hiszen halottnak hitte õt...
10/10
Ana8 2009 febr. 11. - 16:50:06 10/10
(4845/30469)
Sziasztok! Szép napot mindenkinek.
Tényleg leadják a DB-t?
ChM 2009 febr. 11. - 16:45:54
(4844/30469)
2009 február 11 - SZERDA

Jelenet - Almudena meglepi Alejandrito szobájában Esmeralda-t - Zorra-nak öltözve... rákiált: Azt kérdeztem, kicsoda maga? Azonnal tegye le a gyereket! - Kicsoda maga?! El akarja rabolni a gyereket?

Ekkor Esmeralda megfordul, Almudena szemébe nézve mondja - Én vagyok, néném! - és leveszi az álarcot.
offtopic
ChM 2009 febr. 11. - 16:02:21
(4843/30469)
Ma helyettesítem Bella-t a Zorro-képekkel - csak elõbb megnézem! :)
- nemsokára itt leszek, várjatok türelemmel :)
ChM 2009 febr. 11. - 15:53:47
(4842/30469)
DB cap 121
2009 február 11 szerda (02:00)

A párbaj … a Barquereña-ért folyik?

EL MIEDO
Kezdetben DB és Marisela hideg szavakat váltanak egymással. Marisela nyugodt hangon, nagyon fegyelmezetten beszél, és nem hagyja magát kizökkenteni Barbara által.

Marisela – Azért jöttem, hogy visszaszerezzem a birtokot

DB – És hogy akarod megszerezni, merthogy ez a birtok az enyém.

Marisela – Nekem ajándékoztad a születésnapomon.

DB – És te visszautasítottad - Marisela – De most akarom, és minthogy nálam van a papír, amit te aláírtál, most beváltom

DB – Te megõrültél? Elfelejtetted, ki vagyok én? Én Doña Barbara vagyok! Ugyanaz, aki mindig is voltam!

Marisela – Tudom, de egy évvel ezelõtt eljátszottad, hogy szeretsz, és aláírtál egy papírt, amiben visszaadod nekem a birtokot, és én akkor félelembõl visszautasítottam, de már… már nem félek és igenis akarom a birtokomat… AKAROM A BARQUEREÑA-t…Mami! 

LA CASA DE CECÍLIA
Santos-nak tátva marad a szája, amikor megtudja Cecília-tól, hogy Marisela a Miedo-ba ment. Azt mondja, hogy rossz elõérzete van, és nem engedheti meg, hogy egyedül szálljon szembe Barbara-val.

Megmérgezik Chaparral vizét, hogy megöljék vele az állatait.

EL MIEDO
… és folytatódik a párbaj
DB – Biztos vagyok benne, hogy elvesztetted a fejed, Marisela. Elfelejtetted volna mindazt, ami történt? … hogy megölted Melendez-t?

Marisela – Javítás: ÉN NEM ÖLTEM MEG, meglöktem, hogy ne öljön meg téged, és nem tudtam, hogy meghalt-e abban akkor, mert te rávettél, hogy menjek el…

DB – Mire akarsz kilyukadni? Én mindent megtettem, hogy elkerüld a börtönt, de most úgy érzem, itt az ideje, hogy elmondjam az igazat!

Marisela – És én is… Az apám meghalt, úgyhogy nem érdekel, ha börtönbe kell vonulnom, úgyhogy menjünk a rendõrségre és tegyünk vallomást arról, ami velünk történt, hogy mindenki megtudja! De biztosítalak róla, hogy rosszul jársz, mert nagyon sok mindent meg kell magyaráznod. És végül visszaszerzem tõled a BARQUEREÑA-t.

DB – Készen állsz az elbeszélgetésre, nem?

Marisela – Igen, egy egész év magány és könnyek, bõven elég idõ volt a gondolkozásra.

AZ ÖRÖMTANYA
Federica megállapítja, hogy Bartolo nem férfi 

LA CASA DE LOS SANDOVAL
A Sandoval-lányok Genovéva születésnapjáról beszélgetnek. Tudják, hogy õ nem szereti party-kat és amikor megkérdezik errõl, határozottan elutasítja a gondolatát is. De Marisela megszervez egy szülinapi pikniket a Sóhajok tavánál.

EL MIEDO
Santos aggódik Marisela-ért, és megjelenik a Mideo-ban, de nem megy be a házba, kint várakozik, arra az esetre, ha Marisela-nak segítségre lenne szüksége. Melqui életveszélyesen megfenyegeti. Santos hûséges kutyának nevezi (ez az, ami nagyon nem tetszik a Brujeador-nak) és azt mondja Santosnak – Azon a napon, amikor DB parancsot ad rá, nagyon nagy örömmel végzi ki õt…

A hölgyek odabent tovább, elhangzanak fenyegetések is .
DB – Ami az enyém, az az enyém, és senki sem veheti el tõlem! Végül azt mondja – Vegyük le az álarcot, és valld be, érte vagy itt. Találkoztál vele a fõvárosban és most õ utána jöttél, mert olyan vagy, mint egy irigy kutya. Mondd ki végre, hogy azért jöttél, mert szerelmes vagy az én emberembe…

Marisela - Én nem Santos-ért jöttem. Egy éve próbálom megölni magamban az illúziót, és nagyon jól tettem. Én kizárólag igazságot akarok tenni az apám emlékére. Add vissza a birtokot szép szóra, vagy a bíróság elõtt kell megverekednünk érte.

DB – Hazudsz! Még mindig szereted õt, és engem akarsz megalázni, hogy elvedd mindazt, ami az enyém, mindazt, ami hozzám tartozik! Hát, tudd meg: nem kapod meg sem a birtokot, sem pedig az én emberemet!

M – Doña, nem fárasztó ilyennek lenni? Nagyon boldogtalan lehet, és nagyon magányos. Ez a ház sötét, szomorú , mintha rá akarna szakadni…

DB – Meg ne próbálj sajnálni engem!

Marisela – Nem tudom visszatartani, még mindig érzem, hogy az anyám vagy minden gaztetted ellenére, de most megismétlem: SANTOS SENKIÉ, de ne félj, õ nem érdekel engem, miattam újra elcsábíthatod! Én nem veszek részt ebben a játékban, csak az igazságért jöttem. Ez a birtok engem illet, és te ezt tudod! Harcoljunk a bíróságon, Doña!

Santos nem lépett be a házba, csak vigyázott Marisela-ra, és amikor Marisela távozott, követte õt. Melquí látta ezt, és azt mondta neki
- Vigyázzon rá Doktor, de magára is!

Melqui késõbb elmesélte Barbara-nak, hogy mit látott: Santos Marisela –t úgy követte, mint egy árnyék, anélkül hogy a lány ezt észrevette volna. Melqui – A doktor itt kint várakozott, mint ha magától akarta volna megvédeni a lányt.

Pajarote és María Nieves a nõkrõl beszélgetnek, és, Altagracia-ra és Genoveva-ra terelõdik a szó:

Pajarote – Genoveva furcsa, nagyon furcsa, antipatikus és neveletlen, és amikor egy kisbabára néz, vagy Melesio-ra mosolyog, akkor olyan szeretetre méltó, olyan mint a templomokban a szûz…

MN – Mondd. Jól néz ki. Mint egy ananász (!!!) Nézd, a nõk olyanok, mint a gyümölcs. Például ezek olyanok, mint az én Altagracia-m: provokálnak, hogy oda nézz, ahová õk akarják. Stb…

Pajarote – És miért mondod, hogy Genoveva olyan, mint egy ananász?

MN – Mert kívülrõl szép, de szúrós, és amikor megismered belülrõl, akkor jössz rá, hogy édes…

P – Mint egy ananász?

MN – Pontosan! Mint egy ananász!

Marisela elkezdi szervezni Genoveva szülinapi buliját a tóparton.

EL MIEDO
DB – beszél Taquis-sal Santos-ról és Marisela-ról – és aggodalommal a hangjában azt mondja, hogy Marisela el akarja csábítani tõle Santos-t, mert látta a szemében, hogy még mindig szereti õt. Abban viszont biztos, hogy Santos-t nagyon is érdekli Marisela.

LA CASA DE CECÍLIA
Santos és Andrés megérkeznek tia Cecília-hoz, és amikor Santos úgy mutatja be Andrés-t Marisela-nak, mint a védõügyvédjét, elkezdenek veszekedni.

Marisela kijelenti, hogy nincs szüksége Santos segítségére, saját maga hozza meg a döntéseit. Santos – Permiso, Srta Barquero! És amíg Andrés felolvassa Marisela-nak a beadványt, õ halkan még mindig azt mondja: Santos akar parancsolni, ebbõl elegem van. De a végén azt mondja mégis: Rendben van, szerzõdtetve vagy… és azt teszi,a mit Santos akar. 

A BÁRBAN
A három muskétás és késõbb Santos (D’Artagnan?) éppen felállnak és egy-egy sört keresnek, amikor belép Marisela és meghívja õket a Sóhajok tavához Genovéva szülinapi bulijára.

Santos gyorsan megkérdezi, és én meg is meg vagyok hívva? (Olyan mosollyal, amivel bárkit levenne a lábáról) –

Marisela – IGEN! - mondja távozóban, de visszaszól nekik – Senkinek ne áruljátok el még, mert meglepetés lesz! A muskétások nézik Santos- t – Jaj, Don Santos, még egy háromnapos csecsemõt sem csaphatsz be! 

A HIVATALBAN
Mojiquita Fausto-val tárgyal, és megérkezik Andrés a Barquereña visszaperlésének ügyével.

SZÜLINAPI PIKNIK A TÓPARTON
Marisela bekötött szemmel cipeli oda Genoveva-t. Marisela Cecília-val beszélget ,amikor Santos megérkezik, és nézi õt olyan pillantással és olyan mosollyal, tele reménnyel, és nem is beszél ez a pillantás és a mosoly együtt, hanem KIÁLT! 

Pajarote nézi, mit néz Genoveva és María Nieves: Altagracia-t figyelik, amint a Pajarote által Bartolo-nak készített italt felhajtja!

Marisela elgondolkodva ücsörög a tóparton, amikor odamegy hozzá Santos, leül mellé, és megkéri, hogy ne menjen el, mire a lány

Marisela – Nem érzel semmit így nézve rám, tudva, hogy sokszor voltál itt ebben a tóban az anyámmal…

Santos – De ez már a múlt

Marisela – Nekem ez nagyon is jelen. Mert láttalak titeket. Ugyanaz vagy Santos, ugyanazt tetted Lusiana-val is, amikor megjelent az életedben Barbara. Õ is múlt volt.

Santos – Marisela, miért támadsz annyira?
Én nem támadlak, csak az megmondom neked az igazat. Nem tudom.. Most elmegyek, mert most valóban gyûlöletet érzek.

Santos – magában – Jól van, legalább gyûlöl, már ez is valami. És a gyûlöletet és a szerelmet csupán egy lépés választja el egymástól. Lehet, hogy így volt?

EL MIEDO
Megjön Mojiquito, keresi DB-t az a corporacion-ról kapott infó de Marisela beadványa miatt is amiben a Barquereña-t követeli vissza.

SZÜLINAPI PARTY
Megérkezik Antonio és Lucia. Cecília nagyon jól néz ki, de azonnal távozni készül, de Antonio megkéri, hogy hagyja ott a fiát velük.

Értesítik Don Eccarnacion-t arról, hogy az állatai haldokolnak, és már 20 el is pusztult közülük.

El Sapo értesül DB és Marisela közötti viszályról.

Marisela fogad a lányokkal, hogy õ tud a legmagasabbra mászni a fán. Santos figyelmezteti, hogy ne tegye, hiszen leeshet, de ezzel éppen az ellenkezõjét éri el.

Marisela még gyorsabban mászik a fán… és azt mondja – Ne mondd meg nekem többé, mit tegyek vagy mit ne tegyek. Ne vezényeld az életem soha többé! – és mászik, mászik fel a fán…

Santos könyörög, hogy jöjjön le, ez nagyon veszélyes… de Marisela csak mászik, és tovább veszekszik vele…

Santos – Marisela Barquero, gyere le onnan, mielõtt leesel! Marisela, Gyere ide!

És ebben a pillanatban Marisela megcsúszik, és leesik. – Elég magasan van, de Santos ott állt alatta, hogy ne essen a földre… így Marisela éppen õrá esik …

Marisela fekszik Santoson, csak nézik egymást… és így összeölelkezve maradnak – egyikük sem akar kibontakozni… Így talál rájuk D. Bárbara, akit megint senki sem hívott, de megint ott van, ahol nemkívánatos - Melqui társaságában, természetesen….
offtopic
ChM 2009 febr. 11. - 11:33:27
(4841/30469)
szép napot neked :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 11. - 11:31:02
(4840/30469)
jéééé ki gondolná, hogy egy ilyen kicsi adó ilyen sorikat ad:O bár a cool az rtl klub alcége vagy mi :)
tényleg figyelni kell :)

na mentem, jók legyetek! :)
offtopic
ChM 2009 febr. 11. - 11:24:51
(4839/30469)
http://forum.port.hu/viewtopic.php?post_id=1164964#1164964

viszont ezt most találtam: a Cool tv szeptember óta adja a Sin cenos no hay paraíso - ez biztos, hogy Telemundo-s... jól körül kell nézni, hol lesz a DB... :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 11. - 11:23:52
(4838/30469)
hát nagyon remélem, hogy nem a Romantica... szerintem azok nem költenek ilyen új, drága sorira. Igaz nem tudom mik mennek azon az adón :D de korábban, mikor még nézegettem, kevésbé "nagy" sorik mentek
offtopic
ChM 2009 febr. 11. - 11:19:18
(4837/30469)
... ezzel megfogtál! nem tudom, hogy a Telemundo készítette-e...
Viszont érdekes lehet, hogy kifizet valaki egy rakat pénzt egy sorozatért, és nem rögtön adja le... Én arra gondolok, hogy talán a Romantica vagy társai vetítik talán... :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 11. - 11:15:45
(4836/30469)
a La Traición is telemundos, ugye? a tv2 akkor úgy tûnik már csak TM-s sorikat vesz, így simán jöhet a DB... de még korai lenne, talán ezután a Traición után
offtopic
ChM 2009 febr. 11. - 11:15:43
(4835/30469)
Szia, Tücsök!

Akkor nekilátok fordítani:)
Igen olvastam a listát, hogy mely országok vették meg a DB-t, és közte vagyunk... Megnézem a gépemen, hogy lementettem-e, s ha igen, akkor beteszem ide is, hogy lássátok... :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 11. - 11:13:15
(4834/30469)
sziasztok, szép napot nektek!
sajna nincs idõm tartalmat írni, el kell mennem :( de jöhet Lily írása, olvastam, minden benne van (mint mindig :))

tényleg megvette MO a DB-t??? :O olvastad?
ChM 2009 febr. 11. - 11:12:40
(4833/30469)
CHRISTIAN MEIER en la telenovela DOÑA BÁRBARA
offtopic
ChM 2009 febr. 11. - 11:09:19
(4832/30469)
:) Kb. április közepéig tart a DB - de szerintem a régi sorozataival és filmjeivel el lehet vegetálni, amíg beindul a következõ sorozata a Telemundo-nál... :)

DB-nál az volt az érdekes, hogy szinte egyidõben adta a tévé a felvételekkel, ilyet azelõtt még sosem tapasztaltam. Viszont: ha ez bevált nekik, lehet hogy a következõ is szinte azonnal indul, párhuzamosan a felvételekkel, és akkor nem kell sokat várnunk rá...

Figyelni kell a többi adók mûsortárát is, mert ha már megvette valaki a DB-t minél elõbb le kell, hogy adja, akkor jön csak be a befektetett pénze :)
ChM 2009 febr. 11. - 11:04:36
(4831/30469)
CHRISTIAN MEIER en la telenovela DOÑA BÁRBARA

... ez a kép díjnyertes nálam! :)
10/10
csilla0223 2009 febr. 11. - 11:03:36 10/10
(4830/30469)
Az bizony nagyon jó lett volna ha utána a DB-t adták volna.De így is csodálkoztam hogy belekezdenek egy teljesen új sorozatba ami még csak nem is ismétlés.Nem tudom hány részes lesz az új sorozat de szerintem nyárra nem lesz vége és nyárra nem szokott a TV2 új sorit betenni mert úgyis tudják hogy akkor mindenki nyaral meg hasonlók.Õsszel szoktak új sorit kezdeni vagy augusztus végén mint a Zorrot.Hát nem tudom,meglátjuk,lehet hogy belekukkantok majd de nézni én sem fogom,most Chris lázban vagyok és nem rontom el mással,még jó hogy a DB azért megy ha már Zorro nem lesz...:-)(