ChM 2009 febr. 12. - 14:14:43
(5149/30469)
CHRISTIAN MEIER en la telenovela EL ZORRO, LA ESPADA Y LA ROSA
ESP cap 103 - TV2 113 HUN
2009 február 11 - SZERDA

Királynõ - Az itteni problémák nincsenek kapcsolatban az én jelenlétemmel, úgyhogy ne aggódj miattam!
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 14:09:18
(5148/30469)
Képzeld, szegény látogatókat, akik elrejtik az off-ot, és semmit nem látnak a DB-ból :) Ugyanúgy, mint María a Zorro-felét elveszíti, ha kikapcsolja... :)

Gema videoja volt a QUE ME FALTAS :)
küldött e-mailben egy rakat video-t nekem - és köztük volt :)

Megjegyzem, nem kell szerelmesnek lenni Barbara-ba, elég, ha valóban kitalálnak egy terhességet, mert amilyen idióták a latinok, hanyatt homlok követik a némbert, és azonnal házasodnak egy nem kívánt gyerek miatt... otthagyva minden ígéretes boldogságot a felelõsségért... Mi lenne, ha ezek a fiúk Európába látogatnának? - akár csak egy hétre is :)
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 14:06:48
(5147/30469)
Képzeld, szegény látogatókat, akik elrejtik az off-ot, és semmit nem látnak a DB-ból :) Ugyanúgy, mint María a Zorro-felét elveszíti, ha kikapcsolja... :)

Gema videoja volt a QUE ME FALTAS :)
küldött e-mailben egy rakat video-t nekem - és köztük volt :)

Megjegyzem, nem kell szerelmesnek lenni Barbara-ba, elég, ha valóban kitalálnak egy terhességet, mert amilyen idióták a latinok, hanyatt homlok követik a némbert, és azonnal házasodnak egy nem kívánt gyerek miatt... otthagyva minden ígéretes boldogságot a felelõsségért... Mi lenne, ha ezek a fiúk Európába látogatnának? - akár csak egy hétre is :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 14:01:11
(5146/30469)
hát ez az, most szokhatok vissza áááá nehezen fog menni :D
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 13:58:07
(5145/30469)
Itt, ha Christianról van szó, sosem kell off-ban írni :)
Márpedig itt minden róla szól :)
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 13:56:56
(5144/30469)
Nagyon jó! Halottabb, mint Tutankamon! :):):)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 13:51:04
(5143/30469)
szerintem lesz ez még jobb is, majd belejön :)

húha tényleg, én már mindent offban írok :O pedig az elején nagyon nehezn álltam rá
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 13:47:07
(5142/30469)
No me fío ni un pelo de este tipo
by Gema

No doy crédito a todo esto que se ha dicho, no pueden alargar tanto la novela porque la audiencia se terminaría aburriendo y
lo de Santos con la Doña está más muerto que Tutankamón.

(hallanátok milyen hangosan nevetek, ez nagyon jó hasonlat LOL :DDDDDDDDDDDDDD )
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 13:38:12
(5141/30469)
Ja, most jut eszembe, hogy be sem fejeztem a tegnapi Zorro-t még hátra van Mariángel és Montero leleplezése együtt - Diego szeme láttára... :)

akkor most folyt.köv...
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 13:27:28
(5140/30469)
A csók-jelenet nem a ChM-en múlik, hanem a partnerén - õ mindent belead, de én is észrevettem, hogy Marisela eléggé tartózkodó ebben :)
(DB = Doña Bárbara)

Természetesen, a Zorro tegnapi képeit átviheted, mert az oda való...
Amiért én nem teszem meg, annak az az oka, hogy a napi képfeltöltési limit fórumozónként 60 db - és már "elköltöttem" az enyémet :)

Csak óvatosan bánj a következtetéssel, miszerint az offtopic elrejtésével megkapod a Zorro-t! Volt, aki semmit sem tett offtopicba sokáig... én meg, aki a Zorro-t vittem képestül, tartalmastul - a sok offtopicom miatt rászoktam, hogy arra klikkelek, és a Zorro nagy részét is off-ban küldtem el :)
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 13:11:33
(5139/30469)
A Zorro-tartalom és a képek elválasztásával megszûntek a kommentek - inkább arra törekedtünk, hogy ne szakadjon meg a folyamat, mindenki nyomon követhesse a sorozatot és hozzá a képeket. Arról nem is beszélve, hogy együtt a kettõ rengeteg idõt vesz el, amire minden nap nincs idõ..

Amikor jó hangulatban voltam, akkor rászántam sok-sok órát, és kommentekkel kimásoltam szinte az egész részt a video-ból... Bevallom, sokszor utólag magam is jókat nevettem rajta... :)

Még egy napot rááldozok, mondjuk a hétfõi részt - megírom vasárnap - és feldoblak vele titeket búcsúzóul :)
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 13:07:26
(5138/30469)
Szia, María!

Örülök, hogy ellátogattál ide is hozzánk.
Sajna nem vettem ki a soraidból, hogy melyik sorozatról van szó, csak következetek arra, hogy a DB-ról...

Azt szeretném, ha a Zorro-n kívül már semmi sem kerülne a Zorro-fórumra, mivel pár napon belül annak a sorozatnak vége is lesz... és Christan Meier további sorozatait itt, a saját fórumán vinnénk tovább... a Zorro pedig automatikusan lezárul, hiszen, ha vége a sorozatnak, már nem fogják keresni...

Kértük a lehetõséget a Port.hu moderátoraitól egy DB-fórum megnyitására, s amint az elkészül, áttesszük a DB-székhelyét oda, s ott mindenki megtalál mindent egy helyen addig is, amíg a sorozatot elkezdik nálunk is vetíteni.

A Zorro fórum látogatóit értesítettem arról, hol találnak meg bennünket, s akit érdekel - akár a DB folytatása is, itt megtalálja a tartalmat, a képeket, a részek megvitatását és az esetleges linkeket az elérhetõ videókról, cikkekrõl, stb...

Nagyon szívesen látunk itt is bármikor, de kérlek, ne vidd át a DB-t innen a Zorro-ra :)
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 12:46:08
(5137/30469)
Jól van! :) Néha nézni is kell, nem lehet írni és figyelni minden szót egyszerre.... valami kimaradna... :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 12:41:38
(5136/30469)
a Santos-Marisela párbeszédet :) ennél a jelenetnél leblokkoltam, képtelenség ilyenkor jegyzetelni :)))
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 12:36:49
(5135/30469)
Fordítottad Lily-t? :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 12:24:11
(5134/30469)
nincs mit!
köszönet Lilynek is :)))
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 12:23:32
(5133/30469)
na ezzel 100%osan egyetértek, azt hiszem nem is kell ehhez hozzáfûzni semmit :)
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 12:18:55
(5132/30469)
Köszi a kimerítõ DB-beszámolót :)

Azért kételkedem fõképpen a sorozat meghosszabbításában, mert Edith-nek el kell mennie a sorozatból ebben a hónapban, hogy egy másikat kezdjen egy másik országban... Ami a történet csûrés-csavarását illeti, sok mindent feltételezek a forgatókönyv-íróról, de csak annyit, amennyi ebbe fennmaradó 38 részbe belefér... és megérdemlünk egy hosszabb, békés Marisela-Santos idõszakot ennyi várakozás után...

Igaz, hogy semmi köze a TM-nak Luz María-hoz, de ott sem volt pl. 4 résznél több boldogság a 178-ból... hmmm - s ha belegondolok, szinte mindegyik sorozatnál van középen egy békés, szerelmes idõszak - és utána már csak az utolsó részben... az Isabela-ban pedig az utolsó 2 percben jöttek össze...

Szóval, minden megtörténhet... s ha nem tetszik nekünk, írhatunk egy számunkra kedves forgatókönyvet - legközelebb... :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 12. - 12:15:53
(5131/30469)
az biztos, hogy valami közbejön, nem lehetnek még boldogok, de hogy egy gyereket behozzanak a képbe? az irtó dühítõ lenne, fõleg tudva, hogy DB meddõ... akkor már találjanak ki valami mást, könyörgöm, de ne ezt!!!
Az még bejöhet a képbe, fõleg ha valóban ennyit hosszabbítanak, hogy DBt "megjavítják" és akkor Santost kétségek közé sodorják...
Szörnyû, hogy így játszadoznak a nézõkkel, ez undorítóóóó :(((
offtopic
ChM 2009 febr. 12. - 12:11:22
(5130/30469)
MEGNYUGTATÓ VÁLASZ - ugyanonnan - Riadót visszavonom... :)

Bueno...yo creo que se esta exagerando mucho con este asunto de la telenovela!
by Vessy

Yo ya tengo la experencia con este tal Profeta y su pandilla de barbaridades...y la verdad que las cosas las que el dice no siempre resultan como el les esta adelantando. En las telenovelas siempre existen obstaculos cuando empieza un verdadero romance entre las protagonistas. Ellos nunca pueden estar felices al 100% pq ahi siempre esta la villana (en este caso una villana psicotica y asesina) y siempre pondra en prueba de fuego su amor.

Un embarazo es el truco mas viejo que existe en las telenovelas para que la villana trata de retener el galan (que lastima que hay tan poca originalidad de parte de la escritora y su equipo!). Pero ya, hay que tener fe en este amor que ahora Santos y Marisela empiezan a demonstrarnos poco a poco que sea verdadero. No se amarguen la vida siguendo estos adelantos sueltos de nada, sin saber detailles. Yo estoy segura que este embarazo va a comprobar que Santos, por mas que la bruja trata de chatajearlo y tratar de retenerlo, el va a demonstrar que su amor por Marisela es el que cuenta.

Y si es verdad que la telenovela se alarga, pero todavia no esta seguro si sera hasta abril o hasta el mayo. Supongo que saldra una informacion oficial de parte de Telemundo cuano llega el tiempo?!

Mi consejo es: ahora tenemos una historia por lo menos mas decente, con unas actuaciones buenisimas de parte de Christian y Genesis como Santos y Marisela, y es el momento de disfrutarlas...pq asi, pensando que viene algo mal nadie va a gozar el momento tan bonito que tanto esperabamos: el amor entre Santos y Marisela.