offtopic
tücsök85 2009 febr. 13. - 16:35:47
(5389/30469)
én szerintem még csak az ötödiknél tartok :D
az se rossz, én is hasonlót teszek, yous vidiket nézek korábbi részekbõl :))
offtopic
ChM 2009 febr. 13. - 16:30:18
(5388/30469)
már én is számolom a perceket, hogy feltegyék végre..
Leszedtem a három elmaradt rész,t azt néztem idáig... de a csúcs a youtube-os video - már 10x megnéztem, fantasztikus :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 13. - 16:29:24
(5387/30469)
de jóóó csúcs :)))
tücsök85 2009 febr. 13. - 16:28:41
(5386/30469)
:)))
kár, hogy a szerenádot nem tették fel, így még várhatunk pár órát :( de mindegy, csak kibírom valahogy :D
offtopic
ChM 2009 febr. 13. - 16:28:34
(5385/30469)
sikerül, mert kipróbáltam :)
és természetesen nagyon szívesen :)

Így a tartalommal már jöhetnek is a képek :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 13. - 16:27:16
(5384/30469)
ó az szuper lenne, köszi elõre is! reméljük sikerül a felvétel :))*koppkopp*
offtopic
ChM 2009 febr. 13. - 15:46:40
(5383/30469)
Viszont azt megígérem, hogy azon nyomban felteszem a megára és elküldöm nektek e-mailben, merthogy hétvége jön, és a TM ilyenkor úgy húzza az idõt, mint a rétestésztát...
offtopic
ChM 2009 febr. 13. - 15:40:43
(5382/30469)
Uramisten, Tücsök!!!!!!
Mirõl maradtam le az éjjel!!! Angyal vagy, köszike :)
tücsök85 2009 febr. 13. - 15:14:01
(5381/30469)
offtopic
ChM 2009 febr. 13. - 15:10:09
(5380/30469)
nem, sajnos :) olyat még nem találtam... :(
offtopic
tücsök85 2009 febr. 13. - 15:07:17
(5379/30469)
Á értem, azt hittem valami ingyenes, netes cucc :)
offtopic
ChM 2009 febr. 13. - 15:00:54
(5378/30469)
Nem lehet továbbadni a progit, mert fizetõs és fix Ip-címre adták - ha továbbadom, azonnal letiltanak....
offtopic
tücsök85 2009 febr. 13. - 14:39:49
(5377/30469)
ha találtok valaholvidit a tegnapi részbõl, akkor szóljatok plíííz youn egyelõre nem találok semmit :(
offtopic
tücsök85 2009 febr. 13. - 14:37:00
(5376/30469)
hú komolyan? :O megkaphatom a progi nevét? (:
tücsök85 2009 febr. 13. - 14:36:18
(5375/30469)
szia!

igen, már az ezelõtti rész végén is nyelves csók volt :))
offtopic
ChM 2009 febr. 13. - 13:17:12
(5374/30469)
Buenos días, chicas!

Tücsök, nagy vagy! Köszi mindenért! :) Alig várom, hogy feltegye a TM a 123. részt... (Kaptam egy programot, egyenesben letölthetem vele a justin-ról a DB-t! Itt ujjongok örömömben, ma éjjel indul a próba :)

María - ki ne hagyd a DB-t, ezt látni kell :)
tücsök85 2009 febr. 13. - 12:14:56
(5373/30469)
ez fel sem tûnt tegnap, hogy már a fél falu az utcán van :))))))
tücsök85 2009 febr. 13. - 12:14:27
(5372/30469)
na újra
tücsök85 2009 febr. 13. - 12:13:36
(5371/30469)
:))
offtopic
tücsök85 2009 febr. 13. - 12:10:34
(5370/30469)
Tartalom - Dona Barbara - 123.rész
folytatás...
------------------------------------------------------------
Santos Antonioval a bárban, Santos elmeséli mi történt, hogy csókolózott Mariselával, minden jól ment, de egyszer csak elszaladt a lány. Nem tudja mit mondjon Mariselának, hogy ne mondja ugyanazt, mint Barbarának, hisz nem tud külön nyelven beszélni Mariselához. Azt mondja, igaza van Mariselának, nincs rendjén, amit Mariselától kérek, hisz az anyjával voltam és ez erkölcstelen. Antonio, nem ismerek magamra, én, a törvények doktora. Mi történik velem, én nem voltam ilyen, erkölcsös voltam, de most egy beteg vagyok, egy elmebeteg, igen ez az ami vagyok. Beleszerettem az anyába, most pedig a lányába, nem vagyok normális. Jobb ha így is hagyom a dolgokat, és nem közelítek Mariselához, elfelejtem õt és békén hagyon, elvesztettem õt örökre (*naaaaaaaaaaa grrrr)

Antonio eddig nem szólt, most meg csak néz Santosra.
S: Miért nézel így rám? mi történt?
A: mi történt? mi történt veletek, a jó emberekkel, mindenki idióta és alávaló. Mi köze az etikának és az erkölcsnek a szerelemhez??? hallgatlak és úgy érzem Ceciliát hallom, ugyanazok a félelmek, ugyanaz az elõítélet, ugyanazok a bolondságok. És a szerelem? hol marad a szerelem? milyen erkölcsrõl beszélsz, beszélj a szerelemrõl, te idióta (*:DDDD) ismerd be, hogy hibáztál! Mindannyian mondtuk neked, hogy ne kezdj a Donával, de te viszonyt kezdtél vele félelmek nélkül és én csodáltalak, mert szembe szálltál mindenkivel egy nõért, akit szerettél. Idõvel rájöttél, hogy ezt a nõt lehetetlen megszelidíteni és akkor megtörtént, aminek meg kellett történnie. Nézd, hibát mindenki elkövethet, de most elõtted a tökéletes nõ és elhagynád õt kényelembõl???
S: Miket mondasz, te hülye? (*:DDD nagyon édesek)
A: Te egy kényelmes Santos Luzardo vagy, persze, mert hozzászoktál, hogy a nõk imádnak, de nem tudod mit tegyél, mikor egy nõ nemet mond neked. Mariselával nehezebb lesz, mert õ azt akarja hogy olyat tégy érte, amit eddig sosem tettél, harcolnod kell a szerelméért, értesz engem???

Jp és DB hazaérnek El Miedora, DB nyájas a fiúval, édesen beszél hozzá, megdicséri amit érte tett, majd azt mondja, kérjen bármit, teljesíti neki. JP azt kéri, hogy elmehessen a városba, hogy okosan és szépen térjen vissza, mint Marisela.

Marisela szobájában,a szekrényben megtalálja az elsõ ruháját. Visszaemlékezik, mikor Santos aChusmitánál olyan koszosan látta és kinevette. Majd a csókokra gondol és azt mondja:ha igazán szeret, akkor harcoljon értem, úgy, mint ahogy én harcoltam érte

Antonio közben folytatja a tanácsadást, mint egy jó barát

S: befejezted, Antonio Sandoval, nem kell engem idiótának hívnod!
A: Milyen jó hogy nem neked dolgozom, így úgy beszélhetek veled, mint a testvéred
S: Nézd, te azt gondolod, hogy Marisela egy nap kiengesztelõdik?
A: Nem lesz könnyû, mert csökönyös, ez a csata komplikált lesz, de erõt kell venned a rohamra, kemény taktikák és stratégia, testvér! ne nézz így rám, mikor a börtönben voltam, volt lehetõségem olvasni és megtanulni néhány dolgot. Néz, ez a csata nagyon nehéz lesz, de Marisela megéri a küzdelmet, nem???
S: Igen, a Napsugaram megérdemel egy egész háborút!
Koccintanak a csatára :))))

DB beállít a kupiba (ahol Muji épp végzett Federicával pff) ismét megkéri õket, hogy nagyon figyeljenek és szerezzenek infót Faustoról és a fõnökérõl.

Megérkeznek az altamirai srácok a bárba, antonio invitálja õket koccintásra, mert ünnepelünk. A fiúk lérdezik, hogy mégis mit ünnepelnek, Santos csitítja Antoniot, hogy ne mondja el, de Antonio persz ehogy elmondja, hogy hát a gyõzelmet ünneplik, hogy Santosnak visszatért az ereje! A srácok egybõl tudják, hogy Mariseláról van szó, évek óta tudják, hogy Santos odavan a lányért :)

Iszogatnak, elõkerül egy rekesz sör, majd azt látjuk hogy a fiúk lökdösik ki Santost, de Santos nem akarja, nem mer ilyen nevetséges dolgot tenni, de a fiúk erõsködnek, hogy márpedig meg kell tennie, a nõk szeretik az ilyen dolgokat.

Ceci Mariselával,M elmeséli neki mi történt, milyen szépeket mondott neki Santos,és hogy csókolóztak, de Marisela biztosítja Ceciliát hogy ennyi volt, nincs több csók... Cecilia csak mosolyog :)

Jönnek a srácok az utcán, Santos elõl egy csokor vörös rózsával, mögötte zenészekkel. Kissé illuminált állapotban vannak, dehát kell a sör bátorításnak.

Melqui látja õket, egybõl szalad DBhoz a bárba, hogy elmesélje, DB ledöbben

Megérkeznek Marisela ablakához, Santos jó hangosan: Szeretlek Marisela, az életemnek nélküled nincs értelme, ezért jöttem és hoztam neked ezt a virágot, hogy megkérjelek légy a menyasszonyom! (hatalmas mosollyal az arcán) majd elkezd énekelni aaaaaaaaaaahhhhh
Marisela ekkor még alszik, Ceci kelti fel, majd odamennek az ablakhoz. Santos arcán még nagyobb mosoly, mikor meglátja hogy néz ki az ablakon. És csak énekel és énekel... Marisela meg vigyorog :))

Elõzetes: folytatódik a szerenád, de DB megjelenik és lekever 2-3 hatalmas pofont Santosnak,hogy vele ilyet senki nem tehet, teljesen õrült, üvöltözik Santosszal, aki ekkor már a földön, a pofon erejétõl (no meg a sörtõl) elesett. Látjuk Marisela dühös arcát.