Téma: Brüno

norton15 2009 júl. 13. - 16:19:07
(52/212)
Pusszancsvirág!

Oktalan dühödet ilyen szép idõben nem kell arra fordítani, hogy mennyi hozzászólásom van, mert semmi köze sincs a filmhez.

1: Leírtam azt, amit akartam. Tudtommal azt a kommentet konkrétan nem nekem írtad. Azt meg hagyjuk inkább, hogy valaki egy rendes hozzászólásban mit ír, illetve hogy mi az, és NEM, nem fizetnek ezért nekem (illik megnézni, mikor regisztráltam).

2: Moore nagyon a Bush-kormány ellen volt, így az összes filmjével azt propagandálta, hogy de rossz így meg úgy, meg hogy így meg úgy kizsákmányolják ezt meg azt. Szórakoztatóak a filmjei, de közel sem mondják el a teljes igazságot, remélem ez elég teljes válasz neked.

Cohen meg nem dokumentumfilmet, így aki egy picit is komolyan veszi a csókát, az már rosszul áll hozzá. Az Ali G egy közepes vicce volt, pár jó poénnal, a Borat abszolút telitalálat, a film botrányosan jó lett, és az sem dokumentumfilm. Ezt a filmet nem láttam, de ha kicsit is olyan lett, min a Borat, nagy gáz nem lehet vele.

3: Moore azért nem csinál rendes dokufilmet, mert nem képes rá, Cohen meg azért, mert az nem az õ mûfaja, õ az egyszerû embert nevettette ki az egyszerû emberekkel, ennyi.

Nem tudom, miért nem csinálnak rendes dokumentumfilmeket a melegekrõl. Talán mert a sok homofób ember, akik tiltakoznának.

Azt nem tudom, hogy a zsidókról van-e rendes dokumentumfilm. Erre keress rá magad, a google és némi ész csodákra képes.

Nem védem, mert zsidó. Honnan veszed?
Csodakapitány 2009 júl. 13. - 12:53:22
(51/212)
Lassan 12500 hozzászólásod lesz!
És így se válaszoltál a kérdésemre!

Téged fizetnek ezért???
Én rendes válaszokat és hozzászólásokat írok, nem egy-két mondatos visszafele fordításokat!

Ráadásul nem igaz, hogy az a célja
(Moore-nak), hogy Amerikát mutassa, csak egy hatalmi, pénzügyi vérszívást! Miért szélsõséges? És miért baj, ha az? Mit értesz ez alatt??

Miért nem csinált egyikük sem rendes dokumentum filmet? ! Különös tekintettel Cohenre? !!!Egy rendes dokumentumfilm a buzikról!!! Vagy a zsidókról.!!! Nem kell azért védeni, mert zsidó!
Inkább a kérdésre kellene figyelni!

puszi
6/10
jamamura szadakó 2009 júl. 13. - 12:37:07 6/10
(50/212)
nem kell ehhez diploma: részét képezi az általános iskola alsó tagozatos tananyagának. :)
offtopic
norton15 2009 júl. 13. - 12:15:19
(49/212)
Michael Moore sosem csinált normális dokumentumfilmet, és a lehetõ legszélsõségesebb eseteket válogatja ki a filmjeihez, hogy megmutassa, hogy de egy szemét ország az, ami ugyanúgy ferdítés ebben az esetben, mint a Brüno, és jottányival sem jobb.
Csodakapitány 2009 júl. 13. - 12:06:06
(48/212)
Nagyjából leírtam azt, amit ehhez a filmhez szántam, szerintem elég kerek lett.

Igazából inkább a filmhez-film hatására és hozzászólásokéra- írtam le egy igazságot.
Mert elég erõteljesen mutatja azt!

Talán kiemelném azt, hogy itt nem egy ferde tükörröl meg ilyesmirõl van szó!
Nem kell ez a reklám, hogy amit látsz nem az, hanem az amit láttatni akar, meg ilyenek!... (ráadásul te, aki az ilyen ferde dolgokból is lát, nem érti meg az egyenes fogalmazást) Hát persze jól adod elõ, valahogyan el kell adni, könnyebben megveszik, ha nem kell vállalnia valakinek, hogy egy buzi filmet néz...
Errõl van szó! És arról, hogy buzi film lett legyártva. Nem akarom a buzikkal legyártani a közös ellenségképet, nem rájuk akarok hárítani!
Ilyesmihez akkor is kell egy ferde irányultság!!! Ezzel nem sértegetni szeretnék, hanem egy tiszta tükröt állítani az emberek elé!!!!

El lehet adni a leghülyébb és leggyengébb filmet is, ha jól van reklámozva, talán még nem is kell!

A normális zsidók nem szeretik a buzikat, így nézve nem sok közük van.

Nyílván nem a buzik pénzébõl készült ez a film, nem õk rendelték meg...

Ellenben valakik még is világra hozták...
Kik voltak ezek a nyomorékok??? Hogyan nevezhetném õket találóan? Ezeket a filmeseket! Illetve a filmgyártási irányzatokat!

Cohen miért nem inkább egy csillagászati ismeretterjesztõvel gazdagította, vagy büntette a nézõket?

Michael Moore Sicko, Fahrenheit 9/11 jóval érdekesebb dolgokat feszeget! Tart tükröt!

Mindenki belsõ késztetéseinek és tudásának megfelelõen él és alkot! Nem ferde tükre, egyenes lenyomata magának, környezetének!

Nagyon kedves, hogy írtál, és kérdeztél!
És el is olvastad amiket írtam!
Köszönöm!
7/10
Dwight19 2009 júl. 13. - 11:47:41 7/10
(47/212)
Köszönöm szépen. nyelvész professzor uram :DXD
6/10
jamamura szadakó 2009 júl. 13. - 11:43:50 6/10
(46/212)
"megy a mozikba"? azt hittem, már odaáért. a keresett szöveg a "megy a mozikban", egyébként válaszom is van: feliratosan vetítik.
7/10
Dwight19 2009 júl. 13. - 11:38:08 7/10
(45/212)
Hellosztok. Ez a film magyar szinkronosan vagy feliratosan megy a mozikba? pls választ. :D köszi
norton15 2009 júl. 12. - 22:12:23
(44/212)
Max abban, hogy hülyébb, mint a többi színész, viszont zseniális is egyben.:)
10/10
Wikh 2009 júl. 12. - 21:56:18 10/10
(43/212)
Akkor is... miben másabb mint bármely más színész? Annyit keres õ is :D
norton15 2009 júl. 12. - 21:46:59
(42/212)
Cohen tényleg zsidó.;)
10/10
Wikh 2009 júl. 12. - 18:06:15 10/10
(41/212)
A készítõk következõ filmje...
10/10
Wikh 2009 júl. 12. - 18:05:45 10/10
(40/212)
Elolvastam a többi kommented, és elég érdekes emberkének nézel ki.
Eleve Galaxis Útilakauzt leszarozni (pont mint sok mást) de ilyeneket írni egy filmhez. Most komolyan, mondd már meg mi köze van a buziknak meg zsidóknak ehhez? A készítõkre egyik jellemzõ sem illik. Talán tudtad egyáltalán hogy mit nézel?
Úgy látom nem vagy tisztában vele. A film, mint a fõszereplõ többi filmje, egy ferde tükröt állít az emberek elé.
Nyíltan bemerik vállalni a dolgokat, ráadásul a legtöbb jelenet még csak nem is megrendezett.
Gyorsan másik témára kanyarodva, röviden: a film kritizálta a hülye embereket. Vegyük például a homofóbokat, a sztárokat, akik a népszerûség miatt jótékonykodnak, idétlen szülõket, hozzád hasnoló embereket, és tömören az egész világot.
Peace...
Csodakapitány 2009 júl. 12. - 16:11:14
(39/212)
Nem tudom mi lehet annak az elméjében, érzelmeiben aki ilyenre vágyik, vagy ez leköti! Úgy hiszem az ilyen filmek és értük szóló rajongások, jól mutatják milyen nagy baj van az emberiségben.
Attól kezdve aki kitalálja, eljátsza, fizet érte... Ez nem pukkasztás, nyílt ízléstelenség és ferdehajlam!!!
Alapvetõ igénytelenség jellemzi a filmgyártást! !semmi értelmes mondanivaló!
Ahhoz a gyártónak is ész kell, meg aki látja! Valljátok be, nektek az mint a tenger a sivatagban, nyoma nincs!
Ha ez nem, akkor semmi nem lehet elég igénytelen ahhoz, hogy ne adják le! Ne vegye meg valaki! De hát ez is csak a hülyék adója! Kár, hogy a buzik- azon belül is a zsidók- kapják meg, de akkor már inkább náluk legyen!

Én nyíltan is adóztatnám a hülyéket az árak emelése mellett!!!
Bambie 2009 júl. 12. - 15:01:10
(38/212)
Akárki akármit mond, én nem csalódtam, szerintem zseniális. :)
9/10
neno8602 2009 júl. 12. - 13:40:49 9/10
(37/212)
Tegnap néztem meg moziban és nagyon jó volt és eléggé provokatív de hát ezt vártam tõle :) csak a hosszával volt bajom nagyon rövid épphogy több mint 1 óra
QT.buff.Lilcsy 2009 júl. 12. - 12:48:00
(36/212)
Még nem láttam a filmet, de biztos khíírály lesz!
Dboy, ez a szám neked szól:
Most komolyan, hogy lehetsz ennyire begyepesedett?
Ha mi emberek nem lépnénk át a határokatn, nap mint nap, szürke-kocka-made in china-bábuk lennénk XD És ha a cipõm talpára ragad egy krétadarab, amivel bepiszkítom, a gyönyörû csövestanya járdát, engem is feljelentesz?
Két emberke jól szórakozott, ó, jajj, neeeeeee!!!!!!
XDXDXDXDXD
Ha ekkora nagy felelõsséget érzel, a járda iránt, szerintem a csöviket jelentsd fel...
Jah és még vmi! Ha ennyire zavartak, miért nem mentél oda hozzájuk, köszönve, aztán bemutatkozva, kicsi Bambi, pont úgy ahogy anyukád mutatta és udvariasan magyaráztad volna el nekik, a problémáidat. A leírtaid alapján, te egy alantas, ünneprontó, megrögzött alak lehetsz...
Sajnálom kicsi Bambi, de jóttenne neked, ha egy kicsit nyitottabb lennél...
tom991 2009 júl. 11. - 13:18:38
(35/212)
Láttátok a film magyar honlapját? Mint valami gagyi mlap.hu-s vagy G-portálos weboldal.
http://www.forumhungary.hu/bruno/
doomsnight 2009 júl. 10. - 21:10:17
(34/212)
Hogy legyen végre egy on-topik hozzászólás is:

Ma néztem meg a filmet, elég kemény volt. A vetítõteremben 7 emberbõl csak 3-an maradtunk. Voltak benne igazi Ali G-stílusú poénok, amiket nagyon szeretek, de összességében inkább egyszer nézõs film.
Gratula a fordításért Farkas Veronikának.
offtopic
norton15 2009 júl. 10. - 17:49:41
(33/212)
Nem tilos a kutyavizeltetés a beton közepére, ahol emberek sétálnak, viszont krétával rárajzolni igen? Érted, hol a probléma. Viszont azt kifelejtetted, hogy ha a kutya odapiszkít a melegben, és az ürülék a hõségben kellemes szagot árasztva olvad rá a betonra, azt nem valami kellemes letakarítani. Inkább azt tiltanám, minthogy valaki szórakozásból odaír valamit a betonra krétával, amit le is lehet törölni.