4/10
mer_és_ekét_keres febr. 19. 19:13:17 4/10
(374/374)
Véleményem szerint gyomorforgatóak ezek az epizódok. A jó ízlést erősen sértik ezek a pedofil utalások. Ilyen esetben megkérdőjelezem a korhatári besorolást és azt, hogy a „köztv”-nek miért kell ilyen sorozatot a műsorra tűzni.

Peter, aki az egyik legkevésbé szélsőséges karakter a sorozatban, róla el tudom képzelni, hogy egy „valós” személy. Míg a többiek személyisége, tulajdonságai, stílusa az írók erős túlzása. Szerintem a gyerekszínész személyiségfejlődésének sem tesz jót, hogy ezt játszatják vele. Szégyen!

Az egyik a másik nélkül nem megy. Baxa nem adja csak úgy a könyvet, vagy a klinikát, hogy cserébe ne várna valamit. Sokszor elmondta magáról, hogy pragmatikus üzletember. Ezért nem volna szabad közösködni vele Ritának.

Ha már rendezői furcsaságok: Gábor amikor Sanyával bekerült a sorozatba, Mirka körül legyeskedett, magáról azt mondta, hogy bármelyik lányt meg tudja hódítani, mert ő akkora csajozógép. Most meg tele a gatya, amiért Chantal-lal randizik, aki ráadásul tudjuk, hogy mivel kereste korábban a kenyerét.

Annyi szereplő és történetszál van már, hogy a rendezők nem tudnak velük mit kezdeni. Most épp Iván, Vierka, Eva és Nina van „szabadságon” Párizsban, Mirka és Brano „gyógyulnak”. Korábban Viera és Anna Rozner voltak a gyógyfürdőben. Nem beszélve Dorotkáról és a gyerekekről, akiket nem láttunk még ebben az évadban. (Két betekert pokrócot igen!)
7/10
napraforgó febr. 19. 14:01:36 7/10
(373/374)
Ha már a rendezői hibáknál tartunk:
Laura a táncverseny után nagyon későn ért haza - lekésték a buszt. Arról ugyan nem volt szó, hogy ez az utolsó busz volt-e aznap, vagy csak nagyon sokat kellett volna várnia következőre...
Én azt gondolom, hogy késő este volt, hisz Peter megjárta Morvaországot aznap és már otthon volt, mire Laura a szomszédos Pozsonyból hazaérkezett.
Lefektették a kislányt, majd Anna asszony még aznap késő este elment Zoli papához. Ezen kissé meglepődtem, hisz este 10-kor, vagy később már nem szokás vendégségbe menni...
Vacilláltam, hogy talán másnap reggel ment, de az kizárt, hisz Laura ébredésekor otthon volt.

Robót sem értem, hogy miért hisz jobban egy először látott pofának Peter helyett, akit azért már ismer egy ideje és tudhatja, hogy becsületes ember.

Laura viharosan öregszik. 2 éve még csak 10 éves volt és Jakubbal egykorú. 2 évvel később már 13 és a tegnapi rész szerint már majdnem 14. Igaz, a kislány erősen bakfis már, a vele egy osztályba járó Valentinánál lényegesen idősebb.

Más: Rita többször emlegeti, hogy nem akar egy vidéki kis kórházban megöregedni. Oké. De akkor miért jöttek vissza Martinnal? Hisz úgy mentek el, hogy mindketten felmondtak a kórházban!!! Aztán úgy jöttek vissza, mintha mi se történt volna. Martinnak megvolt a helye egy Németországi kórházban és biztos, hogy Rita is talált volna valamit ugyanott. Vagy mehettek volna Franciaországba, Amerikába, stb.
Azt se nagyon értem, hogy miért nem lehet elfogadni Baxa segítségét a könyvkiadásnál, vagy akár a kórház támogatásánál. Attól, hogy ezeket elfogadja, még nem kell visszamennie hozzá.
5/10
Záporeső9 febr. 19. 13:40:27 5/10 Előzmény napraforgó
(372/374)
Bizony, éppen erre a következtetésre jutottam én is. Valamiért Patrik elfelejtődött. ( rendezői hibák sokasága van így)
7/10
napraforgó febr. 19. 10:05:56 7/10
(371/374)
Látszik, hogy ez a Horák milyen simlis ember. Ahogy megvezeti Robót...
Hová tűnt Patrik? nem értem, hogy miért nem kérdezik ki a fút is, Peter, meg Robó?
Szerintem a fiú nem itta magát annyira részegre, mint Laura és Patrik épp ezért nem akarta magára hagyni. Ő nyilván jobban átlátja Horák szándékát.
Nekem az is gyanús, hogy ez a Horák csak Laura tehetségét dícséri, őt vinné a TV showba és egy szó sem esett Patrikról.
7/10
napraforgó febr. 18. 05:51:39 7/10
(370/374)

Én azt hiszem, hogy Ingrid csak behazudja a terhességet, csak hogy Maxim feleségül vegye. Nyilván lefizet egy nőgyógyászt, hogy hazudjon, de azt ugye nem engedi, hogy Max részt vegyen az ultrahangos vizsgálaton.
Aztán majd vagy sikerül valóban teherbe esnie, vagy "elveszíti" a babát. Nagy kár, hogy Max közel engedte magához ezt a nőt. De hát tudjuk a férfiak nem a fejükkel gondolkoznak....

7/10
napraforgó febr. 18. 05:45:43 7/10
(369/374)
Elnézegettem Laura és Patrik kezdeti tánclépéseit, ahogy a fiú sután lépegetett négyszögben. A lány se volt számottevően jobb. Később kicsit jobb lett és betanulták a csacsacsát.
Azt hiszem egy táncversenyre nem elég egy táncot betanulni, a csacsacsán kívül még egy csomó társastáncot is kellene tudni. A latinokat is. Azért hol vannak ők egy külföldi turnétól.
Mi van, ha ez a Horák csak kiskorú széparcú lánykákat keres pl. dubaji háremekbe? Vagy valami külföldi bordélyba. A neve nyilván hamis, ahogy a névjegye is. Laura meg, amilyen ostoba és megszállottan akar táncikálni nem ügyel semmire és megszökik otthonról?
5/10
Záporeső9 febr. 17. 20:07:08 5/10
(368/374)
Egy kicsit előre tekintettem, de olyan érzésem van, hogy egy helyben topog a történet, és nincsenek benne igazi fordulatok.
5/10
Záporeső9 febr. 14. 20:46:26 5/10
(367/374)
No, ez a producer vagy mi... ez is egy gazfickó lehet. Laura valóban az apja lánya. Képes lesz a legaljasabb húzásra, ha jól érzékeltem, értelmeztem az utolsó jeleneteket.
5/10
Záporeső9 febr. 14. 20:43:23 5/10 Előzmény napraforgó
(366/374)
Igen én is észrevettem, tegnap!
7/10
napraforgó febr. 14. 08:48:53 7/10
(365/374)
Laurának a vérében van a hazudozás. Apja lánya.
7/10
napraforgó febr. 14. 08:47:42 7/10
(364/374)
Buránt nem értem. Chantal majdnem szétcseszte a házasságát Violával, most meg rászabadítja a nőt egy másik házas emberre, nevezetesen Igorra. (még ha nem is tudja, hogy a lány Igorról beszél).
7/10
napraforgó febr. 14. 08:45:25 7/10
(363/374)
Buránt talán más szinkronizálja? annyira más a hangja.
7/10
napraforgó febr. 13. 20:00:49 7/10
(362/374)
Vajon miért nem szállhat buszra egy 13 éves lány és egy 16 éves fiú? Egy kb. olyan távolságra, mint Budapest - Dunakeszi? Vagy Bp és Leányfalu?
7/10
napraforgó febr. 13. 19:04:37 7/10 Előzmény Záporeső9
(361/374)

Én is csalódtam benne. Azt hittem intelligensebb és tud gumit húzni a f.rkára.
Amúgy meg Inge, aki elmúlt 45 éves hogy-hogy lépten-nyomon teherbeesik. 45 éves koráig egyszersem, aztán meg hirtelen kétszer is.
Na de Nina is terhes lesz, aminek a fülig szerelmes Erik kicsit sem örül. Anna nagyi meg reménykedik, hogy hátha Martintól van a gyerek.
Jajj ezt a "kitől van a gyerek" figurát már Evánál is eljátszották... Jó lenne, ha nem ismételnék magukat.

5/10
Záporeső9 febr. 13. 18:10:57 5/10
(360/374)
Csalódott vagyok, mert mást vártam Zachartól. Ha feleségül veszi Ingét... világgá megyek ! :)
7/10
napraforgó febr. 13. 10:31:24 7/10
(359/374)
Nem értem Zachar koncepcióját. Miért nem hagyta, hogy Petránszky elbukjon? vele bukott volna Karin és Reni is. Baxa talán nem, hacsak nem dobják fel őt a többiek.
7/10
napraforgó febr. 13. 10:28:08 7/10
(358/374)
Ahogy olvasom az előzeteseket, baby-boom várható....
7/10
napraforgó febr. 05. 08:49:53 7/10
(357/374)
Kicsit javíthatnának a szinkronon, pontosabban a fordításon.
Jakub azt mondja: nem vagyok tégla. (többször is) Szerintem a tégla a beépített ember szlengneve. De Jakubot nem építették be sehová. Azt várták volna tőle, hogy köpje be a mostohatestvérét, árulkodjon rá.
Helyesen azt kellett volna mondani : nem vagyok spicli, vagy azt, hogy nem vagyok vamzer. Vagyis nem besúgó.
De máshol is vannak fura fordítások. Nem tudom, hogy mire figyel a szinkronrendező?
7/10
napraforgó febr. 03. 09:18:39 7/10
(356/374)
Iván kicsit későn kezdi el fölhánytorgatni Erik múltját. Amíg a borászatért dolgozott cseppet sem bánta, sőt még csak föl sem hánytorgatta, hogy Erik összejött a feleségével.
Épp csak a felnőtt Ninát akarja megvédeni tőle?
7/10
napraforgó febr. 03. 08:36:12 7/10
(355/374)
Az a szőke kisfiú lehet Nina kisöccse, Adamkó is, vagy egyszerűen csak Martin egyik kis betege.