3/10
Kuttyánszki márc. 16. 21:40:18 3/10
(30061/30161)

K_julia vajon mit jópofázik a Nóra felé, kerülje és kussoljon! Hihetetken ,milyen pofátlan, vigyorog rá, mégis mit képzel?! Ok, tudom, később mi lesz, de nem értek egyet.
Igaz, engem nem kérdeztek, hogyan alakuljon a két nő kapcsolata a történtek után 🤭

3/10
Kuttyánszki márc. 16. 21:30:19 3/10
(30060/30161)
Már jó ideje be akartam dobni a költői kérdést; melyik k_julia idegesitőbb: a hehhegős nyihogós vagy az idegbeteg rohangálós rikácsolós?...🤔
A válasz; nincs különbség 😏🙄🙈🙉
a.dani0227@gmail.com márc. 16. 20:45:50 Előzmény Tiszakavicska
(30059/30161)

Igen BK-ban Miki a hibás még globális felmelegedésért meg a tatárjárásért is.

Tiszakavicska márc. 16. 09:04:23 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(30058/30161)

Nóra egyre nagyobb ökör. Miki most tényleg jófiú lett, egészen más, mint volt. De hát akármit csinál, az biztos hátsó szándékkal történik, meg csak úgy csinál, mintha megváltozott volna stb... Nagyon fárasztó Nórika viselkedése. Timike nevelésébe se szóljon bele Miki (hogy elhajtotta őt Nóra a kolbászos jelenet után).
Lesz@rt egy madár? Ez a Miki egy szemétláda. Kitört a cipőm sarka? Miklós egy önző alak. Felszaladt a szem a harisnyámon? Biztos Miki lyukasztotta ki. Nem volt elég buborék az ásványvizemben? Miki szedegette ki a bubikat!

Tiszakavicska márc. 16. 08:57:35 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(30057/30161)

Nem tudom, nem akarok hülyeséget írni, nem voltam sosem építkezésen, nem is dolgozott ott senkim. Csak akkor is, belegondolva, szerintem még Roxinak se lett volna ott keresnivalója.. Ha akar valamit az apjától, várja meg a "bejáratnál", de semmiképp ne menjen fel az emeletre... Peti oké, hogy ott volt. Még Ádám is, mert fotózott. De valóban, engedély nélkül elkezdeni önhatalmúlag pakolászni? Meredek.

Nem emlékszem a trabis menekülős történetre, nem tudom, hogy került oda Balázs. Mentették a bőrét? Pedig tényleg kijárna neki egy kis móresre tanítás, nagyon nagy lett az arca. Néha már-már szétdurran, akkora.

a.dani0227@gmail.com márc. 16. 06:08:33
(30056/30161)

Nóra ismét péklapát díjas lett

Ez a fóbia Nóránál kezd nevetséges lenni.
Mikor Miki megemlítette hogy ad korpát Vályogoséknak, ahelyett hogy azt mondta volna hogy rendes tőled hogy támogatod őket, elkezdett fanyalogni hogy "ez jellemző rád, a hátsó szándékaidra ..."
Most már télleg unalmas hogy ha fingik valaki egyet arról is Miki tehet, nem a bab amit a baromja bezabált.

a.dani0227@gmail.com márc. 16. 06:07:00 Előzmény Tiszakavicska
(30055/30161)

Az még ok, hogy Roxy és Pite ottvolt az ott dolgozó Vályogoshoz mentek. De hogy a Himringyó Ádám ott rendezkedik léceket pakolva engedély nélkül? Milyen jogon ? Még mondta is Krisz, hogy ne nyúljon semihez, úgy menne a vlaóságban a bíróság elé ő is mint a huzat, mint közvetetten a baleset okozója.

Dunába esett Trabiból meg simán tudnának tetőn át is menekülni azt a pnyvát nem nehéz kivágni. Vályogos brothers is mehetne gyilksosági kisérletért a vádlottak padjára. Az is érdekes, hogy hogyan tudtak Kispestről a rakpartig menekülni a Trabival. ÉS miért is menekült Pite Blamázzsal, hiszen őt nem kergették Vályogosék csak Blamázst ő pedig megérdemelte volna, hogy a nagy arcát beverjék kissé, hogy tudja hol a helye a világban.

3/10
Kuttyánszki márc. 15. 08:57:18 3/10
(30054/30161)

Innentől vajon meddig kell ( OK, tudom, nem KELL... :D ) a ku_valiz nyüsszögését elviselni?!...
Na és mint mindig, most is a nyúl viszi a puskát: töpörtyű leányka (Luca) rendszeresen kioszt felnőtteket, férfit, - most odaáll Bájádám elé, hogy mekkora szemét,..stb..

3/10
Kuttyánszki márc. 15. 08:48:28 3/10
(30053/30161)
Még most is keresem az agyam.... a tegnapi sok baromság, az élen a

[spoiler] .... a tegnapi sok baromság, az élen a
Zsufi diadalmas , drámai nagyjelenetével.. Röhögőgörcs, vagy /és hányinger, ahogy az a "tüntetés" zajlott!. Eleve Barta adta be a válópert, ő mondta ki, hogy elválunk...akkor a ribi
majd belepusztult!, - leginkább a sértett hiúságába. Itt pedig előadta a királynőt. aki ítélkezik, dönt és övé az utolsó szó! XDXDXD Jóég, mekkora ripacs alakítás volt!
...és ahogy rávarrja magát Májkl-ra,..az meg a másik! :p :p (/spoiler]
Tiszakavicska márc. 14. 22:12:42
(30052/30161)
Milyen építkezés az, ahol bárki emberfia sétafikálhat, ücsöröghet, dumcsizhat? Aki nem ott dolgozik, mit keres ott? Egy védősisak és szabad az átjárás?
Patrick Macnee márc. 14. 08:45:28 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(30051/30161)
Ennyi..állandóan savazza Kriszt, meg ilyen meg olyan..aztán meg mégis megdöglik érte..xD Nincsenek együtt Enci punci hülyeségei miatt, ergo köze nincs hozzá kivel, mit csinál Krisz. Tegnapi részben is h elmarta maga mellől, mikor segíteni akart neki lemosni a köcsög ikrek falfirkáját.🤷‍♂️😡
grizlee13 márc. 14. 08:42:01 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(30050/30161)
De még bement oda egy néni is mikor ott voltak hárman. Valami koedukált wc lehet ez :D
grizlee13 márc. 14. 08:41:15 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(30049/30161)
Bözsi múltkor már tegezte Vilmost vagy csak én néztem be? Mostmár megint magázza :D
a.dani0227@gmail.com márc. 13. 23:58:25 Előzmény Patrick Macnee
(30048/30161)

Milyen jogon kéri számon a fiú WC-be berontva Krisztiánt?
Anno ezt is elemzgettük és hát semmi értelmes választ nem találtunk

"Ez jó kérdés. Krisztiánhoz elvileg semmi köze, az Aliz a kolléganője és a Hímringyó sem a rokona. Tényleg, mi a fasz köze volt ahhoz, hogy a Krisztián megdöngette Alizt?
(Azért mert ő nem hagyja magát, úgy gondolta, hogy akkor a Krisztián szüzességet fogad elkeseredésében?)

Már azt sem értettem, miért megy a férfi klozetbe a Krisztián után (úgy tudom, nyilvános helyeken van egy olyan illemszabály, hogy nők a férfi klozetbe és férfiak a női klozetbe nem mennek be.) És mi van, ha egy vendég pasi pont az uborkáját csavarja ki premier plánban, amikor benyit? Azt mondja bocs?

Viszont a hiszti ("gyere ki, mert ha he nem bemegyek én"), meg utána az a számonkérés teljesen érthetetlen volt - lényegében egy idegentől. Azt nem értem, hogy a Krisztián meg az Aliz miért íjedtek meg tőle, miért nem az volt a reakciójuk, hogy "közöd, vazze?"

De a legjobban a szegény öreg csávót sajnáltam, aki majd beszart (a szó szoros értelmében), mert a két elmeroggyant liba pont a férfi klozetben tartották szükségesnek megbeszélni az Aliz nemi életét...:))
"

a.dani0227@gmail.com márc. 13. 23:53:12
(30047/30161)

Laci megint hülye kifizeti a büntit mindenki helyett? Mert különben nem vásárolnak a boltban? Úgyiwselunták volna pár nap után miért kéne neki fizetni, nem ő szabálytalankodott amiért bünti járt.

Hogy is van ez a bojkott??

Anno:

Fabajszú kitalálta hogy nem vásárolnak a kisboltban, Lacafasza had menjen tönkre, de viszont ha nincs bevétel és elküldi Bözsit, az egyik bojkott szervezőt akkor Lacafasza a szarember?
Hol a lófaszba élnek ezek.
Egy vállalkozó azt kergeri elsőnek a halál faszára aki szervez egy sztrájkot (márpedig ez sztrájk a javából).
És akkor van képe védekezően átölelni Bözsit, és rámordulni a tulajra, hogy miért forgatja a fejében hogy az egyik sztrájkszervezőt elküldi.
Hát nem küldöm el bazmeg csak nem fizetek neki, mert nincs bevétel, nincs kess bazmeg, mit nem ért ezen a fabajszú?

A legszebb meg az volt mikor meglepődött hogy ők hozzák vissza azokat a vevőket akiket elszerveztek a kisboltból?
Hát naná bazmeg ... hát ki mondta hogy ne vásároljanak ott. Lacafasza vagy Gizmó?
Most azt kell mondani hogy vásároljanak mert Lacafasza nem fizeti ki a büntit.
Mit képzelnek?? Hogy kifizeti és mégis marad a "sztrájk"?

Komolyan mondom az eszem áll meg ahogy a Mátyás király téren a munkáltató-munkavállaló viszonyt értelmezik.
Alíz nem hajlandó dolgozni, sértegeti gyalázza a főnökét, a bolti alkalmazott a tulaj ellen szervezkedik. A munkáltatónak meg kuss.

Patrick Macnee márc. 13. 22:33:34
(30046/30161)
Enikőt verje meg vki lécci..olyan nyomi h az már fáj..a ,,kaszatibi' ikreket is gyepálják el..AZONNAL!!!!!!!!!!!!!👊😡
Patrick Macnee márc. 13. 22:31:33
(30045/30161)
Persze, mert így megy ez, ahogy Gizike meg Lacika elképzeli..ezt is odaírunk, azt is odaírunk, és a biztosító meg perkál simán..édes Istenem..🥴Attis meg naccsasszony megint szemétkedik, de majd Májkül lesz a rossz, ha megint elintézi vmelyik álszent patkányt..😡
grizlee13 márc. 13. 20:48:14
(30044/30161)
Mégis hogy jön Hannácska ahhoz hogy valaki nyomorát a beleegyezése nélkül, fotóval kitegye ország világ elé az internetre a blogjára? Ritka nagy paraszt az ilyen.
a.dani0227@gmail.com márc. 13. 14:23:04
(30043/30161)

András mennyboltban vásárolt varrógépe se semmi. Ezt hogy találták ki? Életében miért vette volna a varrógépet? Akkor még Juli nem varrt azt később találta ki, akkor már nem élt András. De ha akkor megrendelte hogyhogy csak msot hozták ki? Hirtelne megtalálták a raktár egyik eldugott szegletében és fejükhöz kaptak, hogy hú b+ Józsi ezt már fél éve ki kellett volna vinni.

3/10
Kuttyánszki márc. 13. 10:24:46 3/10
(30042/30161)
grizlee13 és a.dani0227:
Hab a tortán, hogy az egész azzal a lila, ,sötét tónusú környezettel inkább egy ravaralozó filling 🫢mint bármi.nás...🙈