offtopic
-csengõzoli-- 2011 dec. 16. - 00:31:24
(3992/4472)
Orbán Viktor nem én vagyok?
Aszittem...
dantonb 2011 dec. 16. - 00:26:42
(3991/4472)
Ne felejtsd el feltétlenül meghívni Csengõ Zolit ill.csengõzolit ill cse-ngõ.zo-lit sem nameg 2008-at és filiszteust és pláne a modikat a nickjeikkel együtt:)
offtopic
-csengõzoli-- 2011 dec. 15. - 23:50:59
(3990/4472)
Lesz karácsonyi Port-Party?
PP-Disco?
Jöhetne mindenki: meszag, moldtun, fordmustang, adamnagysweetmovie, zampano, speckotetkó, Moldávia bánata, greghouse, Rhaegar,_Enzooka_, Mr.Niceguy , vénasszonyoknyara , Ondok-Dantonb-Willinger-DrProktor-Cobold stb. (bocs ha valakit vagy csak egy nickjét kihagytam!)
Már csak egy kristály kéne,ami megmutatja hová menjünk...
http://www.youtube.com/watch?v=HO9KEcKvGWo&feature=related
offtopic
_Enzooka_ 2011 dec. 15. - 17:44:00 Előzmény _Freddy_
(3989/4472)
Azért azt is meg kell említeni, hogy mikor a Barca kapott ki sorra... ugyanezeket mondtuk. :)) Bíró, szerencse, stb. Persze ennyire nem vetettük el a sulykot, nem találtuk ki,hogy Zidane, Carlos doppingol, de mi sem akartuk elismerni, hogy jobb volt a real. Igaz az is, h ha kikapott a Barca, gratulált az ellenfélnek, senkit nem akartak megsemmisíteni a pályán. De ez már neveltetés kérdése, gondolom.
offtopic
_Freddy_ 2011 dec. 14. - 08:09:04
(3988/4472)
hahaha tényleg ezt mondta? szánalmas...egyszerûen jobb a Barcelona és ennyi, a Real Madrid-ba meg sok a botlábú szerencsétlen, Coentrao a legszánalmasabb, a Barcán kívüli tétmeccseiket csak szerencsével nyerik (ha nyerik), és C.Ronaldo meg a gyengébb csapatok ellen szór 3-4 gólt és úgy nyernek, ez a Real Madrid most...
offtopic
Mr.Niceguy 2011 dec. 14. - 08:03:32
(3987/4472)
figyi don quijote, mourinho tevékenységeirõl csak annyit, hogy pl az nfl-ben kiröhögnék és gyakorlatilag halálbüntetés terhe mellett számûznék azt, aki olyan szánalmas kifogásokat keresne egy vereség után, hogy "szerencséjük volt", stb...
dantonb 2011 dec. 13. - 23:17:16
(3986/4472)
Ezt a hozzászólásodat most utólag olvastam el ,remek példája az elfogultságnak és aprejudikálásnak.aki nekünk ellentmond az direkt minket akar bosszantani ,és lám most jön elõ vele direkt.Na ez abaj az ellenvélemény zsigeri gyûlölete és a hozzáállás
a neked nem tetszõ véleményhez.Ugyanez folyik nagyban is apolitikában az ellenségkép kreálás hogy csak mi tudjuk atutit az igazat,amásik az áruló ,provokátor.Talán vitessetek el Recskre.Szánalmas szerintem ,de örülök hogy nekem sikerült higgadtnak maradnom veletek ellentétben .talán nem véletlen.
dantonb 2011 dec. 13. - 23:10:11
(3985/4472)
Na viszont ez már olyan szint ,amire tényleg nem érdemes lemenni.Ráadásul unalmas is ,van egy másik változata is neki,hogy "vizsgáltasd meg magadat" és kb ennyi nameg a trágár jelzõk is ha nagyon alulmaradt.Az én fogalmaim szerint pl kedves moldtun ez a provokáció de vastagon.Tökéletesen jellemzõ csengõre és un . elvtársaira ,Helyesbítenem kell ,mert lehet hogy nemcsak sértegetés miatt húzott el innen számos nick hanem a csengõ féle magas szinvonal is hozzájárulhatott.Úgyhogy mára én is befejezem,ennyi tellett tõletek.
offtopic
-csengõzoli-- 2011 dec. 13. - 23:01:00
(3984/4472)
Nyitni kéne neked egy topickot.
Ondok harca a világgal címmel.
dantonb 2011 dec. 13. - 23:00:31
(3983/4472)
rengeteget,ahogy Mourinho is szokta mondani ,és még nem is tesz mindent szóvá ,dehát lépj be egy fórumra mondjuk az Indexen ,amikor Barca meccsrõl tudosít és kommentelni is lehet,általános vélemény hogy a barca egy színészkedõ unfair társulat és ezért sokan útálják.Kivéve Platinit ,meg titeket,akik mint tudjuk jóval többet tettetek le az asztalra mint Mourinho.
dantonb 2011 dec. 13. - 22:57:09
(3982/4472)
na már itt is abrigád :) Bátrak vagytok igy együtt ,de mint mondám hiába adjátok egymásnak a lapot,nem mentek vele semmire.Én még nem is tünök el ,mint pl ahogy Te szoktál ,amikor két veled ellentétes véleményû nick egy másik topicban veled szembe kerül .Ez mán közmondásos jelenség lett .úgyhogy az erõ legyen veletek!
offtopic
-csengõzoli-- 2011 dec. 13. - 22:54:20
(3981/4472)
Mindet elcsalták,ez a lényeg :D
dantonb 2011 dec. 13. - 22:52:37
(3980/4472)
Jó lehet hogy valóban tévedtem és azt a meccset csalták el Murinho Chelsea edzõsége idején ,amikor kiállítatott a Chaelsibõl mûeséssel játékost a Barca,és amin kiborult Murinho,mert a visszavágón is ellenük fújtak .Könnyû tévedni ,mert tisztán még nem nyert BL-t a barca.Nade itt az alapkérdés az volt ,hogy gyõzike e Mourinho vagy jó edzõ é.
Ez egy dolog ,de ez jogalap e arra,hogy leprolizzuk a másikat ,leokádozzuk ? Tudtommal bárki bármilyen mûsorról bármilyen véleményt kifejthet és aki ezért az illetõt lehülyézi stb az egy mondjuk ki tahó.Márpedig itt ez történik rendszeresen ,akárhogy is véded az egyébként is védett személyt ,akit ha már a moderálási elveknél tartunk már rég bannolni kellett volna ,hogy észhez térjen.Lehet itt szánalmasan ondokozni,luciferezni ,csak mert valakinek igaza van.A tény az sajnos tény marad ,sajnálom hogy te is csatlakoztál abrigádhoz ,mert madarat tolláról ... Éshát ugye egy pár nick már elmenekült innen nyilván nem véletlenül ,mert nem szeretik ha primitív emberek prolizzák ,hülyézik ,gúnyolják õket .Én viszont nem az a típus vagyok ,aki megfutamodik,mégha ez számodra provokáció is ,mert ugye ha valaki nem engedi letorkolni magát az nem provokátor a tudomáány jelenlegi állása szerint.
-csengõzoli-- 2011 dec. 13. - 22:47:38
(3979/4472)
íííííííídehogynem fog emlékezni!
Hogy õ írta a tutit, te meg murinnyóztál,csak kijavított :D
offtopic
_Enzooka_ 2011 dec. 13. - 22:42:09
(3978/4472)
áhh..magától sose jött volna rá...
offtopic
_Enzooka_ 2011 dec. 13. - 22:40:41
(3977/4472)
ne csaholj, mondd meg ki volt az edzõ, a cselzinél, amikor Övrebõ bíráskodott, a meccsen. Majd utána , miután kiderült számodra is , mekkora senki vagy a témában, akkor minõsíts, te proli.
dantonb 2011 dec. 13. - 22:38:38
(3976/4472)
Talán konkretizálnád ,hogy mi lenne az a provokáló beírás ,amit törölniük kéne?Elég ha csak a számát írod ide.
dantonb 2011 dec. 13. - 22:36:38
(3975/4472)
Szerencsétlen kis fickó magadat minõsítgeted ezzel a lelki sérültre jellemzõ irogatásoddal.Hát nincs neked a barcán kívül semmi más az életedben?Részvétem.Korábban egy nick aki aztán megcsömörlött az itteni szinvonaltól azt írta neked ,hogy "Gombold már le magadról azt anagy mellényt ,mert túl bõ az a szellemi szinvonaladhoz".és igaza volt,egyébként ne is irogass nekem, mert ilyen niemandokkal és provokátorral mint Te vagy nem foglalkozom ,mert van egy bizonyos szint ,ami alá nem érdemes nézni.Na ez te vagy de bõven ,mert miközben amely hozzászólásomat leokádoztad az csupa konkrétumot tartalmazott,bárki sértegetése nélkül ,aközben te mint egy primko bunko habzó szájjal irod a kizárólag sértegetéseket tartalmazó förmedvényeidet .Ezért aztán akadj le rólam kisöcsi ,mert nekem te túl primitív vagy .Látod én akritikámat is alátámasztom ,és nem öncélúan személyeskedem ,mint te akinek ez alényébõl fakad.
offtopic
_Enzooka_ 2011 dec. 13. - 22:27:29 Előzmény dantonb
(3974/4472)
jaa, de jó, most látom, h a hihetetlen objektív beokádásod nem törölték, mert hozzászólásnak nem csúfolnám.. elnézést kérek érzékeny lelkületû modi , de ennek ellenére embertársamtól, hogy le merek ilyet írni, de úgy is szeretsz törölni, ezzel értelmet nyer a léted. Nah szóval, Drága ondok, nézz már utána mielõtt sírsz, h ki is volt az edzõ akkoriban. Vagy a legjobb lenne, ha nem tennéd, mert úgy sem vonsz le belõle semmiféle tanulságot, csak butítod tovább a népet.
offtopic
_Freddy_ 2011 dec. 13. - 05:45:46 Előzmény Mr.Niceguy
(3973/4472)
Lehet, hogy még ott sem. xD Ott is lesre futna, pedig nem is csinált semmit.