offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 15. - 11:39:48
(3612/4472)
Na jó, akkor kosárlabdára lefordítva a rövid, tömör lényeg: adott egy jó társaság, ahol megfér egymás mellett a lakers, heat, bulls és spurs drukker is, majd jön valaki, aki bizonygatja, hogy a falco a legjobb csapat és aki nem így gondolja, az hülye. Mondottam volt, jelen esetben a foci tényleg csak eszköz, ondok és a többi iq harcos csak azért is széllel szemben vizel, hogy megpróbáljon különlegesnek tûnni. Az meg, hogy a foci durva lenne, hát, kézilabdában is vannak elég durva dolgok, meg a vízilabdában is...
offtopic
meszag 2011 jún. 15. - 11:33:58
(3611/4472)
Te se változol semmit...
offtopic
meszag 2011 jún. 15. - 11:25:08
(3610/4472)
Nem a vitátok zavar - hiszen a focihoz is mindenki ért (állítólag)-, hanem a vita minõsége, ami sokszor átcsap személyeskedésbe, és onnantól kiábrándító. Bár lehet, hogy ez az én problémám, hogy nem szeretem a durvaságot, sem fizikailag, sem szóban. A foci nekem egyébként is durva és unalmas. :)
Sportot tekintve tán ezért is maradok a kosárlabdánál.
offtopic
-csengõzoli-- 2011 jún. 15. - 10:28:01
(3609/4472)
Foci?
Ondoknak szerinted nem tökmindegy? :)
Ilyen butaságot egyébként se írj.
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 15. - 09:16:01
(3608/4472)
Ugyan kérlek. Ez már rég nem a fociról szól, a foci csak egy eszköz. Akár az is lehetne, ha azt mondanám, hogy nekem a sötétbarna hajú nõk jönnek be, akkor ondok azt bizonygatná, hogy de a szõkék így meg úgy...
offtopic
meszag 2011 jún. 15. - 01:16:49
(3607/4472)
na itt látszik, mit okoz a foci pfffffff
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 14. - 22:46:46
(3606/4472)
Luis Enrique. – Boldog vagyok és izgatott, készen állok arra, hogy megkezdjem a kalandomat.”

....a katalán stílust ígérte a rómaiaknak, akkori elképzelésén azóta sem változtatott.

„A futball alapja a támadás, amihez a csapat jó játékának kell párosulni” – mondta lényegre törõen az edzõ, aki bízik benne: mindezzel sikerül kivívniuk a szurkolók feltétlen bizalmát és szimpátiáját.

Csak nem értem, hogy ha ez mind megvolt a Rómánál, akkor miért mondja most ezeket az új edzõ???
offtopic
-csengõzoli-- 2011 jún. 14. - 22:27:36
(3605/4472)
Hogy-hogy ki?
Az erkölcsi gyõzelem minden évben a Romáé,nemtudtad?
Az,hogy a kupát ki kapja,az igazi foci szakértõket nem érdekli,az csalás, meg divat,meg ilyesmi...
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 14. - 22:19:10
(3604/4472)
zoli! nem kérdezed meg tõle, ki nyerte a BL-t? Nekem nem mondja meg. :))
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 14. - 21:45:24
(3603/4472)
Jó...
offtopic
-csengõzoli-- 2011 jún. 14. - 14:53:10
(3602/4472)
Az minimum egy kiállítás :D
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 14. - 14:40:26
(3601/4472)
Az tényleg inkorrekt lenne.. Az még nekem sem tetszik . :))
-csengõzoli-- 2011 jún. 14. - 14:14:04
(3600/4472)
Ugyan törölték az elõzõ hozzászólásod,de azt írtad Busquets letalpalta Xavit? :)
xzibit2010 2011 jún. 14. - 13:53:49
(3599/4472)
tessék válaszoltam hosszan az imént! :D
xzibit2010 2011 jún. 14. - 13:53:15
(3598/4472)
ha nem is nekik/velük, de veled megosztom akkor:

1. Nem a Real Madrid játékosai szokták nyolc emberrel körülvenni a játékvezetõt (még a kapus is kirohan a kapujából)
2. Messike büntetlenül bele üt Ramosba a földön ülve?! Ha jól tudom a szabályokat az tényleg piros azonnal!?
3. A Barca hírnevének legtöbbet a saját színészpalántái ártottak.
4. ,,It's simple: barca cant win without help."
5. Félelmetes támadófutball, ûrfoci. Jahm, 10 ember ellen. 11 ember ellen meg a totális tanácstalanság.
6. a bírót 9(!!!) barcelóna játékos veszi körül folyamatosan, és reklamálnak sárgáért állandóan.
7. "Ez egy férfi játék, mindig amikor a Barcelona ellen játszol és hozzájuk érsz feldobják magukat és sírnak mint egy kisgyerek."
8. "He was very good, but against ten it is very easy. I wish I had had the opportunity to play against 10."
9. amúgy ez így van már pár jó pár éve, legalább 3-4, hogy ha focit akarsz tavasszal nézni akkor a béellt felejtsd el azonnal, az csak a taktikáról, színésztársulatról, bírói részre hajrásról szól. a foci, az EL-ben van. nem igazán értem, hogy miért, de ez így van.

10. Mindenesetre a Chelsea, az Arsenal, és mostmár a Real szurkolók is megtapasztalták a katalánok elleni bíráskodást. Who is next?
11. Barka: Respect the referees. Respect the game. Respect UEFA!!!!
12. mert pinto, & valdez "sportszerû" magatartásért, piké, messi, alves alattomosságért, ütésért, pedro, villa, buszkecc meg színészkedésért mehetne a pics*ba az öltözõbe..
13. Nekem meg egy barcás se próbálja szépíteni, kihozni a dolgokat egyenlõre... olyan arányban bûnös a barca amilyen a labdabirtoklása....
14. Még hogy Guardiola nem tud újat húzni, dehogynem. ez volt a csapat taktika, színház+kollektív reklamálás. és bejött neki.
15. "Meglepõ módon" az UEFA nem büntette meg Busqetset a rasszista megjegyzései miatt. Remélem ezek után nem lesz pofájuk a Say No to Racism kampányukat továbbvinni…

A Real idén végigment mindenkin támadó gyönyörû támadófocival. Egyedül a lábtengózó barka ellen állt fel védekezõbe, mert egyelõre ezzel a friss még nem összeszokott csapattal mást nem lehetett csinálni.
Az aki azt mondja, hogy a Madrid öli a focit, az vagy vak, vagy nímand. De hogy Real-Barca meccsen kívül más Madrid meccset nem nézett az tuti. A barka pedig attól hogy a saját tizenhatosán egy-érintõzik még nem nevezhetõ látványos futballt játszó csapatnak. A Real sem ölné a focit, ha a barka sem tenné ugyan ezt.

A jól értesült La Gazetta dello Sport információi szerint a Barcelona olyan nevekkel erõsítené meg keretét a nyári átigazolási szezon alatt mint: Angelina Jolie,Adam Sandler,Jennifer Aniston,Jim Carrey,Robert De Niro,de felmerült Stohl András és Szabó Gyõzõ neve is,csak hogy magyar érdekeltsége is legyen a hírnek! Rosel elnök az is elismerte hogy Hollywoodban kívánja felépíteni az új akadémiájukat!

Barka = Lefektethetjük tehát a katalán Gór Nagy Mária Színitanoda alapszabályát:
1. Ütközz valakivel! Mindegy, hol, hogyan; legyen kontakt!
2. Fogd az arcodat!
3. Ha nagyon benne vagy a mozdulatsorban, el is eshetsz.

Mi a vita tárgya??? Talpalásért sárga jár, mi a frászkarikáért lenne piros??? Azért mert alves kihempereg a stadionból vagy mert jön valdes habzó szájjal??? Ugyanmár. Inkább röpködhetnének a sárgák oda, amikor hatan körbeállják. Na az lap, mindegyiknek.

CR szalad, shakiráné szándékosan fellöki (eleve sárga, mondjuk Pepe fix pirosat kapna, mert nem a labdára megy) mascherano meg dobja magát, mintha távolugrásban indulna...és ezért elvették a gólunkat.

Ahogy lefújták a meccseket a fetrengések mintha meg sem történtek volna...ellenben Pepe örökre egy hentes marad...ezen már sosem fogunk tudni változtatni, mint ahogy azon sem, hogy defenzív a focink.

Vannak olyan csapatok, akik megnyernek egy kupát, hogy aztán eldobhassák, meg vannak olyanok, akik eldobják magukat, hogy megnyerhessenek egyet. True story.
xzibit2010 2011 jún. 14. - 13:41:23
(3597/4472)
minden meccsen!
Ez a barka meccsire halmozottan is igaz sajnos.
Így ez a kijelentésed nem áll meg! :P
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 14. - 13:22:58
(3596/4472)
Jah, a Real drukkereknek már semmi sem számít. Régen azért nem így volt. Régen még értettek a focihoz. Capello hiába nyert bajnokságot, mennie kellett, mert a védekezõs foci ciki volt. Mourinho megalázta a Realt és nem az 5:0 -on. Akkor azt gondolhatták, h ennél megalázóbb nem történhet. De mégis. Pepe: " nekem azt mondták, h menjek fel és basszak oda nyugodtan" Érted? Pepe: " nekem azt mondták, h menjek fel és basszak oda nyugodtan"
Annyira semmi sem számít már a Reálosoknak, h azt is elfogadnák, ha Ramos egy késsel szétvágná a labdát. Azt mondanák: jo de , na és? Messi meg kirúgta a lelátóra a labdát.
dantonb 2011 jún. 14. - 01:44:41
(3595/4472)
Õ fanatikus barca szurkoló,így hiába tárod elé és a hasonlók elé az igazat,csak mondják a verklijüket.Nem fogják fel ,hogy akik értenek a focihoz kimondottan utálják a barca alamuszi színészkedõ játékát,aminek komoly szerepe van a sikereikben.Ez persze azért eredményes ,mert partner ebben a bírók zöme .Hogy miért annak több oka is van ,az egyik a "felhájpolás ",amit írtál.Egyszóval ,ahogy Murinho mondta ,jó lenne ha egyszer tisztán nyerne a Barca nem botrányos körülmények és meccsek után.Dehát annyira még nem jó ez a csapat ,szüksége van inkorrekt módszerekre is.
-csengõzoli-- 2011 jún. 14. - 01:15:33
(3594/4472)
Nem kéne lemenni ovi szintre ezzel az állandó "mi lett volna ha" szöveggel...
Minden meccsen születnek téves ítéletek, AZ ÖSSZESEN!
Legutóbb pl a Barca ellen adtak meg a BL döntõben egy lesgólt!!!
Állandóan ezen fogsz rugózni?
Mert kva unalmas...
-csengõzoli-- 2011 jún. 14. - 01:11:57
(3593/4472)
Pepének tényleg járna egy arany piroslap :) Megérdemelné már!
Õ nemcsak a Barca ellen csinál lábtörõ szabálytalanságokat, bármely bajnokin képes rá.
Igazából Adebayorról igazságtalan lenne megfeledkezni,az utóbbi idõben remek ütéseket mutat be az el clasicokon...