offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 19. - 20:13:18
(3652/4472)
tény, hogy nem egy Messihez hasonló(átcselezem magam 5 védõn és elgurítom a kapus mellett) stílust képvisel, de pont ez a szép a fociban.
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 19. - 20:09:50
(3651/4472)
akarod mondani a 'Pool utolérte a Unitedet, ugyanis jelenleg 19-18 a Unitednek, ha a bajnoki címek számát nézzük :P
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 19. - 18:10:36
(3650/4472)
hehe igaz. Majd azt fogom mondani erre legközelebb, h a Mu is utolérte/lehagyta a Poolt... csak idõ kérdése, türelem.
-csengõzoli-- 2011 jún. 19. - 17:54:24
(3649/4472)
Na,õt inkább hagyjuk...
Utálom az ilyen típusú játékosokat.
Csak azt várja elõl,hogy kiszolgálják,aztán valóban jó arányban fejezi be góllal,de akkoris..
Nekem ez a játékstílus nem tetszik.
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 19. - 17:52:59
(3648/4472)
jah, hát Filippo Inzaghi is eléggé veszélyes, ha éppen nincs lesen :P
-csengõzoli-- 2011 jún. 19. - 15:54:06
(3647/4472)
Pedig milyen életveszélyes játékos,ha formában van.
Lehet meg kéne próbálnia egyszer,hogy kiköpi meccs elõtt a rágót...
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 19. - 15:22:13
(3646/4472)
real drukkerként egyszerû "vitatkozni", mert gondolkodni sem kell, csak zsigerbõl tolni a "melyik csapat nyerte eddig a legtöbb bl-t?" szöveget, ez pedig még az r2-d2-knak is megy :P
amúgy van pár arsenalos ismerõsöm, akik már kínjukban röhögnek azon, hogy bendtner milyen zseniálisan cseszi el a legnagyobb helyzeteket is, szóval sok gondom nekem sincs az arsenal drukkerekkel.
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 19. - 14:58:41
(3645/4472)
Lehet abban vmi, h az "ezek" gyûjtõhelye a Chelsea de legfõképpen a Reall-in. Kikérik maguknak Persie kiállítását, ezzel szemben Arsenal blogokon olyan kommentekkel találkoztam,:"- h ne bírózzunk, mert kapura sem rúgtunk." El tudták fogadni, h a jobb ment tovább. De egy realos erre vmiért képtelen.
Moldávia bánata 2011 jún. 19. - 13:29:46 Előzmény xzibit2010
(3644/4472)
Ez nem pontosan így van, a játékjog a Barcáé. Hogy is lenne a Milané, ha még nem fizették ki? Ibrát "lízingelik", simán bevonható lenne a Thiago Silva ügyletbe! A brazil egyébként nagyon profi módon viselkedik, a klubokra és a menedszerekre hagyja, hogy intézkedjenek, nem tesz hangzatos nyilatkozatokat, mint pl. Neymar, a Real Madrid álma! (Mondjuk õ is azt jelentette ki, hogy semmi köze a Real Madridhoz. A Chelsea is megállt 35 milliónál, a Santos meg ragaszkodna a 40 millához. Neymar is olyan, mint Alexis Sanchez: fél Európa õt akarja a csapatában látni.)
Az meg milyen felfogás már, hogy cserének minek menjen valaki egy csapatba? Ezzel az erõvel egy nagy csapatba se igazoljon egy csatártehetség se. A versenyhelyzet a nyugati profizmusban elfogadott dolog.
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 19. - 12:55:15
(3643/4472)
há' de az ismeretlen szerzõ látja a jövõt és tudja, hogy jövõre a real 6 kupát nyer és a Barca nem nyer semmit(nem mintha akkora probléma lenne, az elmúlt években kb a United az egyetlen csapat, amelyik annyi bajnokságot nyert és annyi bl döntõt játszott, mint õk) :D

a svéd paraszt esete, hát jah. anno bejött az, hogy a sok alacsony játékos mellett volt egy magas(eto'o) és az õ helyére kellett valaki. Ibra végül is az egyik(ha nem a) legjobb választás volt ilyen szempontból. szerencsére Guardiola(és csapata) talált megoldást erre a problémára is: némi átszervezés+David Villa.

ááááá, ezeknek(igen, szándékosan, nem "nekik") az sem ciki hogy az állítólagos kedvenc csapatuknak olyan játékosai vannak, mint pepe vagy marcelo. ja és jut eszembe, szvsz Di María vásárlását elkapkodták, meg kellett volna várni, míg egy normális csapatban foglalkoznak vele 1-2 évet és kész játékosként megvenni, így csak elcseszik/ték szegényt...
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 19. - 12:14:04
(3642/4472)
Azt írja az ismeretlen szerzõ, h a Reál IS abba bukott bele, h vásárolgatott. Nos, kicsit erõsnek érzem ezt az "is"-t. :)) Véleményem szerint, a Real megbukott, a Barca pedig elhibázta Ibra igazolását. (emlékszem, h mennyire pánikoltunk akkor. Mindenki érezte, h ez nem lesz jó húzás, csak Pep látott benne vmit.) A Realt mégis az õ góljával verte a Barca. Így szeretne megbukni a Real is egy- egy vásárláson.

De... ,ezek tényleg nem veszik észre, h a Barca egy-egy posztra vásárol játékost, nem komplett csapatot cserél le évente? Real egy kerge tyúk a bevásárlóközpontban, hitelkártyával a dekoltázsában. Nem kéne összehasonlítani a két klubot, mert elveszteni a bajnokságot egy dolog, de utána hülyét is csinálni magukból, az már ciki. :))
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 19. - 11:13:19 Előzmény _Enzooka_
(3641/4472)
szegénykének az sem tûnik fel, hogy a Barca magja a spanyol válogatottban is együtt játszik, aminek Fabregas is a tagja, így aligha fordulhat elõ olyasmi, mint anno a svéd paraszttal. Pl David Villa is remekül illik a Barcába, de 90%, hogy Fernando Torres is megtalálná a helyét ebben a csapatban. egyébként mást nem nagyon tudnak, mint fikázzák a Barcát, ugyanis ha van egy kis eszük, akkor már rég beleuntak abba, hogy "na, idén is megveszünk minden sztárt és a következõ szezonban majd meglátjátok" :D
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 19. - 03:32:32
(3640/4472)
Feltûnt neked, h 10x annyit foglalkoztok a Barcával, mint a kedvenc csapatotokkal? Sok ilyen Realfilozófust lehet mostanában olvasgatni, mint ezt a mostani ,amit copyztál, forrás nélkül. Lehet, kell majd nyitni egy külön kórtermet az addiktológián kizárólag real szurkolóknak.
xzibit2010 2011 jún. 19. - 00:55:36 Előzmény Moldávia bánata
(3639/4472)
ibra már a Miláné! Megvették 24 milláért. Amit 3 éven keresztül évi 8 milla részletekben törlesztik

T.Silva marad a Milan-ban. Jövõre még biztosan.

Sanchez meg nem megy a barkába sztem.
Minek menne? CSERÉNEK? Felesleges! Az õ árával bárhol kezdõ lenne kb, de ott nem!
Padra meg túl jó játékos õ!
xzibit2010 2011 jún. 19. - 00:52:55
(3638/4472)
egy komment máshonnan, ahol van ész is a komment mögött és reális gondolkozás:

Én valamilyen szinten örülök ha nagy igazolásokat hajt végre a barca,nekem ezek tetszenek,mivel ezekrõl már régen bebizonyosodott hogy rossz út.Olyan mint Zlatané.......a madrid is ebbe bukott bele,mindig kellettek a hirtelen felkapott nevek. Aztán vagy bejött vagy nem.....a barca magas szintre emelkedett,ott megfelelni már nem piskóta,mint a madridban ahol sokan belekakiltak a gatyóba....
A barca,a sikerei csúcsán ugyanúgy jár el mint anno mi,annyi különbséggel hogy kicsivel több eszük van,és nincsenek akkor pénzügyi lehetõségeik(vagy csak ez miatt tûnik,hogy több eszük van).
Alexis Sanchez és Cesc Fabregas azon igazolások,akik a posztjukon nagyon jók,de egy kész és sikeres csapatban nem feltétlen erõsítést hanem inkább több lehetõséget adnak a szezon folyamán......ez pedig visszás dolog,mert a sikeres,a sablon....ha meg van bontva,az inkább rossz mint jó.
Engem nem ez aggaszt realosként,engem egy érint,hogy maradjon sokáig Pep,mert számomra tök tuti hogy õ a gyenge pont,csak hagyni kell még melózni.......
xzibit2010 2011 jún. 19. - 00:52:26
(3637/4472)
kötve hiszem! :D
xzibit2010 2011 jún. 19. - 00:50:02 Előzmény dantonb
(3636/4472)
finoman fogalmazva, kb igen. :D
xzibit2010 2011 jún. 19. - 00:44:42 Előzmény -csengõzoli--
(3635/4472)
nem csavit, hanem Csabit! :D
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 18. - 08:56:20 Előzmény dantonb
(3634/4472)
"azt fogom reálisan értékelni ,ahogy szoktam."

Vagyis szerencsétlen spanyol nyerhet akár 3 kupát is a "csapatoddal", akkor sem fogod elismerni, hogy tehetséges...
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 17. - 22:09:26
(3633/4472)
jah igen.. elfelejtettem, h téged a Barca érdekel csak.