sanjust 2011 jún. 03. - 22:20:07
(3472/4472)
Ha már személyeskedést kezdeményeztél ,felvilágosítalak ,hogy neked pl nem is lenne mit elinnod ,mert agyad sohasem volt,csak egy vízfej:P
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 03. - 22:06:08 Előzmény sanjust
(3471/4472)
Nem is az a baj, h elittad az agysejtjeidet, mert az még beleférne, hanem , h olyanról vitatkozol, amirõl pontosan tudjuk, h nem is láttad. Soha nem nézel meccseket. És erre még büszke is vagy. Ha akarsz látni olyan meccset, ahol a Real jobb volt, mint a Barca, akkor nézd meg a Pellegrini féle Barca-Realt. Ott, ha a Real nyer, egy büdös szavam nem lehetne. Azt a meccset bemákolta a Barca. De ezek a szánalmom meccsek, amit ez a sztáredzõ nyomott.... Persze neked tetszett, mert nem láttad.
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 03. - 21:39:08 Előzmény sanjust
(3470/4472)
majd odalépek neked, válassz egy belépõt. Rekonstruáljuk . Jó lesz? Amikor majd lepereg életed filmje a szemed elõtt, elvárom , h azt mond, h ez az igazi foci. Utána még rá is lépek a kezedre, mert az is belefér, vagy fejbe rúglak, mert ugye az is a szép foci része. Te....bannmester
sanjust 2011 jún. 03. - 21:27:14
(3469/4472)
A reál játéka szánalom? na ez jellemzõ az elfogult vaksi egymásnak helyeslõ triumvirátus "szakértelmére".legalább ti egyetértetek abban ,ami egyébként hülyeség.Pl én a spanyol kupadöntõn épkézláb focit csak a Reáltól láttam ,igaz nem tilitoliztak impotens módra ,ami annyira átlátszóan unalmas ,hogy az ellenfelek inkább elalszanak és hagyják ûzni az antifocit.Ha meg netán valaki odalép és elveszi a labdát ,akkor jön a sírás rívás, bírógyömöszölés meg hogy a Pepe már az oviban is ...stb stb.Miközben C. Ronaldo ,akivel az eset történt a reál szabályos gólja annulálásakor pontosan megmondta ,hogy miután ELLÖKTÉK és ráesett a védõre ,ezt nem kellett volna lefújni ,dehát Mascerano rájátszott az esésére is ,miközben korábban ,amikor még nem színészek között játszott ,akkor nem volt ilyen sumák.Kb ez volt alényeg ,és minden szó tiszta igazság ,aki nézte látta ,napersze az nem ennyire szakértõ mint a ti brigádotok:P
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 03. - 20:55:05
(3468/4472)
Sajna ebben a szezonban nem sikerült megverni a Barcát, de legalább az EL-ben indulhat a csapat. Mondjuk az elég gáz, hogy a vb után Forlan kegyvesztett lett, valószínûleg nyáron el is adják valami üzbég csapatnak.

Divatdrukkerek meg sajna mindig is voltak és lesznek is. Kíváncsi vagyok, nyáron melyik nagyobb csapat mennyit költ játékosok vásárlására.
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 03. - 19:46:15
(3467/4472)
Tudom.. Atletico elleni meccsen gondoltam is rád. ;) Cselszikjnek a kutya nem drukkolt addig, amíg az olaj nem öntötte el õket, a realról pedig mindig azt hittem, h annak csak lányok drukkolnak, mert õk szeretik nézegetni a kirakatokat. :)
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 03. - 18:57:26
(3466/4472)
Nem akarok messzemenõ következtetést levonni abból, hogy ki melyik csapatnak drukkol, de az korábban is megfigyelhetõ volt, hogy a chelsea és a real madrid drukkerei között van a legtöbb iq harcos. A többi csapatnál átlagos ez a szám.

A United drukkerek igényei pedig az utóbbi bõ egy évtizedben ki lettek elégítve, elég ha arra gondolsz, hogy az utóbbi 4 bl kiírásban háromszor volt döntõs a United és egyszer nyertek is. A két elveszített döntõben pedig egy olyan Barca volt az ellenfél, amelyiktõl nem szégyen kikapni(mindezt úgy mondom, ha spanyol bajnokság, akkor részemrõl az Atletico Madrid a kedvenc)...
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 03. - 18:39:54
(3465/4472)
Pellegrini Realja, sokkal jobb volt. Azt kell mondanom így utólag, h nagy szerencse, h kirúgták, mert ebben az évben tuti, h jobb csapatot csinált volna. Igaz, h Pellegrini nem jutott el a Bl 8 közé, nem nyert bajnokságot, kupából is búcsúzott, de az a csapat nem alázkodott meg, és ki-ki meccset játszott a Barcával, kétszer is.
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 03. - 18:22:15
(3464/4472)
Manchester drukkerekkel néztem egy pubban a meccset. Nagyon szomorúak voltak, de annyit mondtak, h majd jövõre újra lehet próbálkozni. Ami nekem nagyon szimpatikusan hangzott. A világ nem dõlt össze, és akárkivel fogadok bármibe, h a Mu lesz még Bl gyõztes. Nem is egyszer.
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 03. - 18:10:13
(3463/4472)
Az internet elterjedése elõtt a kocsmákban ment a bíró hülye, bunda volt szöveg, most meg a neten megy. A Jay és Néma Bob visszavág címû film remekül bemutatja, mirõl és kikrõl is van szó. Egy szó, mint száz, ennek sosem lesz vége.

A Bl döntõvel kapcsolatban pedig annyit jegyeznék meg, hogy már megint a döntõre eresztett le a United, mint a gumimatrac. Sajna mind a bal, mind a jobb szél halott volt, így nem lehet bl-t nyerni.
offtopic
-csengõzoli- 2011 jún. 03. - 18:09:55
(3462/4472)
Teljesen egyetértek,amit most murinjó és a Real csinál az undorító...
Az egy dolog,hogy a Barcát "szépen" most nem lehet megverni, de maximum a játékot kéne töredezni és nem a játékosokat...
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 03. - 18:07:57
(3461/4472)
Igazad is van, és nem is. Nekem ilyen áron nem kéne a döntõbejutás. Ha a Barca, csak úgy tudna játszani, h szétrúgja az ellenfelet, lehet elfordulnék a csapattól. De az tuti, h nagyon szarul esne. Amit, Mourinho csinál az szánalom. Még CR7 is szégyellte a játékukat.
-csengõzoli- 2011 jún. 03. - 18:02:48
(3460/4472)
Azt gondolom mindent lehet mértékkel.
A csapatunkat védeni és a bírót szidni is,DE nagy különbség van aközött,hogy valaki azt mondja itt és itt a bíró tévedett szerinte és aközött,hogy valaki a bírókat, a fifát, az uefát és mindenkit mindig csalással vádol :)
Az már nonszensz... :)
Nekem is van õrült Realos ismerõsöm,aki annyit mondott Pepe szabálytalanságára,hogy hát azért nem kellett volna kiállítani!!!
Visszakérdeztem,hogy "Nem?" "Láttad youtube-on?"
Mire röhögve annyit válaszolt,hogy: najó, Pepe az egy õrült, a bajnokikon is olyanokat szabálytalankodik,hogy csoda,hogy még nem tiltották el örökre...
Szóval lehet ezt értelmesen is... :)
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 03. - 17:55:04
(3459/4472)
Nem tudom.. annyira nem nehéz belátni. Mikor a zinter lenyomta a Barcát 3:1 re , simán elismertem , h aznap jobbak voltak. Nem bíróztam sehol, pedig megtehettem volna. Úgy kell viselkedni, mint ahogy a Sir tette. Ez nem háború. Minden klub jobb csapatot akar építeni, most a Barcának sikerült a legjobbat összerakni és kész. Persze vannak hólyagok, akik csalásról beszélnek, összeesküvésekrõl. Persze az is igaz, h amikor a Barcának nem ment jól, akkor mi is a bírót okoltuk, pedig csak jobb volt az akkori Real. De az , h a Real ennyire elondokosódott, annak a foci látja a kárát. Remélem jövõre nem ez lesz.
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 03. - 17:47:25
(3458/4472)
Az vincent barátunk. ondokra meg majd a szociológusok+filozófusok+pszichológusok kitalálnak valami jelzõt :P
offtopic
-csengõzoli- 2011 jún. 03. - 17:43:04
(3457/4472)
Nyilván ezt egy Real drukker nem úgy látja,mint mi :)
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 03. - 17:40:39
(3456/4472)
jó.. tudod , h elfogult vagyok a Barcával, de ennek ellenére, szerintem nem túlzottan merész kijelentés részemrõl ,ha azt mondom, h ha a real jut tovább, az lett volna a foci halála. Aki tényleg úgy érzi, h megérdemelték volna a továbbjutást az nem is szereti ezt a játékot, vagy spanyol.
offtopic
-csengõzoli- 2011 jún. 03. - 17:31:01
(3455/4472)
Na ez igaz,ennek ellenére persze õ a videóbírók legnagyobb ellenzõje! :)
Hátnaná...
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 03. - 17:30:10
(3454/4472)
és? ha igaza lenne, min változtatna az? Ennyi erõvel soha az életben nem nyert csalás nélkül még focicsapat, mert minden meccsen van 2-3 olyan eset, amikor a divatellendrukker végre az öklét rázhatja.
offtopic
-csengõzoli- 2011 jún. 03. - 17:28:49
(3453/4472)
Lehet,hogy egy összezavarodott mentalista? :D