offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 02. - 19:15:05 Előzmény sanjust
(3432/4472)
Figyi, szép és jó dolog, hogy ennyire odavagy az old school fociért(ez senkit nem zavarna), de tényleg nem tûnik fel, hogy azóta totál megváltozott a játék? Korábban is elmondtam már neked párszor, ha látnál is, nem csak néznél, akkor tisztában lennél azzal, hogy mekkora baromságokat állítasz. Pár "érdekes" fórumozóval rajtad kívül is összehozott anno a sors, de te még ebbõl az "elit" mezõnybõl is kiemelkedsz. Nem tudom elhinni, hogy nem unod, hogy ~3 éve ugyanazt nyomod(a régi foci a tuti, a jelenlegi szar, de aranylabdát tottinak)...
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 02. - 14:47:01 Előzmény sanjust
(3431/4472)
ondok, ki nyerte a Bl-t?
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 02. - 13:59:20
(3430/4472)
Látom a balkánon a helyzet még mindig változatlan. ondok polgártárs még mindig a múltban él, vincentnek pedig továbbra sem jön be egy tippje sem. Nem unjátok még?
sanjust 2011 jún. 01. - 23:37:00
(3429/4472)
Én is arról beszélek haver,mennyit magyarázzam még? pont te hoztad fel a gyõrt mint jeles pontszerzõt.Tudtommal õ sem a BLben szerepelt.És biza a Honvéd állításoddal ellentétben az UEFA kupában még a negyeddöntõig is eljutott,és a 3.fordulóig az általam említett meccsein pl,és nem esett ki "általában az elsõ fordulóban" Amikor pedig kiesett ,akkor nem csajágaröcsögétõl mint a mai magyar bajnok,hanem az MU tól és pecchel a Samptól pl.Úgyhogy térjünk csak vissza az alaptézishez ,hogy hülye ,aki szerint mérvadó a klubranglista.
sanjust 2011 jún. 01. - 23:31:39
(3428/4472)
Ismered azt afogalmat ,hogy érv és bizonyíték? Ez ugyanis nem azonos a bemondással,amit vagy elhiszek vagy sem,és így szerepe lehetne az igazmondásnak.
sanjust 2011 jún. 01. - 23:24:00
(3427/4472)
Nem nekem esett le elõször ,valaki ,aki nem hatalmazott fel ,hogy kiadjam, bizonyítékot szolgáltatott arra hogy moldtun vagy .Egyértelmû.Én pusztaizsenit véltem moldtunnak ,de meg kellett hajoljak az érvei elött.
sanjust 2011 jún. 01. - 23:21:03
(3426/4472)
Na ,aki Xavit az említettekhez méri,az aztán nem ért a focihoz vagy nem látta ezeket játszani.
offtopic
-csengõzoli- 2011 jún. 01. - 22:36:07
(3425/4472)
Magából indul ki...
dr.66 2011 jún. 01. - 21:17:02 Előzmény sanjust
(3424/4472)
Te vak vagy,haver? A 60- as,70- es évekrõl hogyne lenne leírás? De mivel akkor nem volt bajnok,ne a BEK-nél hanem az UEFA- kupánál keresd.Nem hiszem el,hogy ennyire a szádba kell rágni.
AvatáR Gil Maerth 2011 máj. 31. - 17:59:29
(3423/4472)
hmm-hmm-

Kíváncsi vagyok az Allegri féle Ácsi MIlan és a Dalglish féle Liverpool mennyire futja.
De érdekel ma Dortmund kifutása is (Hitzfelddel nagyok voltak, sõt UEFÁ-t is nyertek, csak ezt kevesen tudják)
- bár szerintem ebbõl csak a Milan jut legjobb nyolcba. Liverpool: maybe.

Nem tudom mitõl de az az érzésem támadt mintha a következõ bl-t nem a Barcelona nyerné.
(bár most még elképzelni nem tudom ki állítaná meg)

BARCA:
Rossiról meg Fabregas jövetelérõl híresztelnek. csak azt nem tudom minek. A mostani team jól össze van rakva.
Rossit meg nem akarom megbántani de lassan kiöregszik.

MANCHESTER:
Jó páran nyugiba mennek.
Ahogy hallom elõbb Van der Sar, majd most Scholes akasztja szögre a cipõt.
Utána szerintem a nagy öreg Giggs jön.
Majd Rio Ferdinand (már 32) , Wes Brown (31), Owen (30)............

Kérdés. ki helyettesíti õket?

REAL Manci:
Kevés lesz hátul az az egy szem Coentrao érkezése. Ide egy jó gyors,kitartó ráadásul erõs hátvéd kéne. Nem is egy. legalább kettõ!
Nem igaz, hogy nem bírnak találni egyet :(
fredi60 2011 máj. 31. - 13:26:54 Előzmény sanjust
(3422/4472)
A Penarol?? Az maga a vicc.....

Az európai és dél-amerikai focit meg legjobban itt lehet összehasonlítani:

Világkupa
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vil%C3%A1gkupa_(labdar%C3%BAg%C3%A1s)

FIFA-klubvilágbajnokság
http://hu.wikipedia.org/wiki/FIFA_klub-vil%C3%A1gbajnoks%C3%A1g
offtopic
_Enzooka_ 2011 máj. 31. - 08:36:00
(3421/4472)
te vagy az egyetlen ember, aki még kényszerzubbonyban is tud vezényelni.
offtopic
sanjust 2011 máj. 31. - 01:08:03
(3420/4472)
moldtunból meg Noszfer.mellesleg kb egy fél évig nem is néztem ide be ,úgyhogy nyugodtan itt lehetne miattam damien pl,aki tipikusan olyan visszahúzódó alkat volt:) .érdekes hogy erre az átlátszó parnoiára nem jön az elmebeteg minõsítés részedrõl. Ráadásul ha venném afáradságot öszze tudnék állítani egy terjedelmes listát ,akik most nincsenek és akikkel állandóan vitatkoztatok méghozzá sokkal kevésbé kultúrált módon mint az említett "kitúrt nickek" csak éppen többnyire nem Enzooka és a te álláspontodon voltak.na túl van tárgyalva ,szeretem a hajnalt meg a demagógiát.
-csengõzoli- 2011 máj. 31. - 00:44:45
(3419/4472)
Ja,Vincent úgy elment,hogy Virsli lett belõle...
sanjust 2011 máj. 31. - 00:23:50 Előzmény _Enzooka_
(3418/4472)
Soroljam ,hogy miattad kik mentek el? Vincent és társai,akiket szakmányban fikáztatok ,lapozz csak vissza ,aztán láthatod.Állandóan provokálsz és sértegetsz másokat ,és még meg is játszod a mimózát.Önkritika kéne ,de nincs sajnos mármint neked.
sanjust 2011 máj. 31. - 00:20:11
(3417/4472)
Igen elemzésed helytálló ,ami azt illeti igen a nagy hármas nem szerepelt a Milanban azon ameccsen,nekem csak az ugrott be a Milan asszociációjaként.ez persze nem cáfolja azt hogy az olasz stílust játszó Milan pláne a nagy trióval ma is esélyes lenne a Barca ellen ,mintahogy tavaly ezt az Inter is bizonyította kisebb kaliberû játékosaival is.
A foci persze nem a zsázméteres síkfutás ,ezért nem misztifikálnám afejlõdését.van amiben fejlõdött ,és van amiben inkább visszafejlõdött.Pl arra gondolok ,hogy a labdánál nincs gyorsabb ,tehát ha pontosan passzolunk 40 méterre,akkor felesleges a futóverseny .És ami azt illeti ma sincs olyan játékos aki úgy passzol mint Bozsik ,Puskás v. Beckenbauer.
sanjust 2011 máj. 31. - 00:10:45 Előzmény _Enzooka_
(3416/4472)
Persze persze ,a tények nem zavarnak téged ,meg az sem hogy bárki aki tud olvasni az láthatja a provokatív nagy mellényeteket,hogy símán leállatkertezel mindenkit ,aki nem szimpatizál beteges csapatoddal,a haverodról nem is beszélve .A fantazmagóriád meg annyira szánalmasan röhejes ,hogy az említett nickek önkéntes számüzetésbe vonultak ,mert állítólag valaki feltúrja a topicot.:)Te túrod fel meg nagyképû haverod-Megjegyzem tényleg üdítõ lenne ha egymást fikáznátok anormálisak helyett.Talán nyiss egy topicot magatoknak.Ott élvezkedhetnél és dícsérgethetnéd pótcselekvésként a sunyi Barcát:P
A kitiltást meg nem emlegetném a helyedben ,mert ezzel igazolod moderátor elméletemet,és hát amiben tényleg profik vagytok a mószert.
sanjust 2011 máj. 31. - 00:03:06 Előzmény dr.66
(3415/4472)
Tudsz olvasni atyafi? nem hinném,mert akkor láthatnád hogy acitált linkedben a 60-as 70-es évek kupaszerepléáseirõl pl egy kanyi szót nem ínak .nem szerepel benne az sem ,amikor a Brönby ellen estek ki a3. fordulóban vagy amikor késõbba Panathinaikosz ellen a lefizetett bíró ejtette ki õket a 4. körben pl.és zárásul a Gyõr nagy menetelésével szemben:
"A BEK-bõl a kor egyik legjobb csapata az olasz Sampdoria búcsúztatta a csapatot. Kispesten 2-1 re verte a magyar csapat a taljánokat, a visszavágón, Genovában azonban 3-1 es vereséget szenvedett a Kispest. Ez idáig utolsó bajnoki címet (1993-ban) egy finn mesternek, Martti Kuuselának köszönhet a gárda. A BEK-ben ismét nagy halat sikerült kifognia, ezúttal a Manchester United állta az utat."
Na majd ha megközelítõleg ilyet produkál bármely magyar csapat mostanság ,akkor szólj! És ezek után fel lehet dugni a kuparanglistádat.Akkor ki is hazudik ? okostojás.
offtopic
_Enzooka_ 2011 máj. 30. - 20:59:33
(3414/4472)
:S nincs megoldás. õ marad, mindenki más elmenekül.
offtopic
-csengõzoli- 2011 máj. 30. - 20:05:25
(3413/4472)
Sajnos az összes topickban ezt csinálja,legalább ezt itthagyhatná...