Vadangyal 2010 máj. 25. - 15:48:52
(2752/4472)
részemröl hajrá loki:)
offtopic
damienisback 2010 máj. 25. - 08:21:43
(2751/4472)
érdekes, hogy csak akkor kell hozzászólásokat törölni, amikor egy-egy hozzád hasonló hittérítõ beesik a topicba. de nyilván mi húzzuk le a topic színvonalát...

talán azért lényeges, hogy mennyi gólt rúgott illetve kapott a Barca, mert ez bizonyítja, hogy a védelmük és a támadósoruk általában jól mûködik.

a csoportkör pedig azért lényeges, mert te állítottad azt, hogy az inter simán nyerte a bl-t, ami közel sem igaz...
willinger 2010 máj. 25. - 00:57:19
(2750/4472)
Kire gondolsz?
offtopic
willinger 2010 máj. 25. - 00:55:27
(2749/4472)
A normálisokat már mind kimarta innen ez a "magasan mûvelt" triumvirátus.Számos privit kapok ,hogy miattuk nem írnak ide ,mert szétcseszik aFórumot és biztatnak hogy legalább én ne engedjem magam lehurrogni ,mert õk már megunták a meddõ vitákat.
offtopic
willinger 2010 máj. 25. - 00:51:45 Előzmény damienisback
(2748/4472)
Remélem örülsz ,hogy elfogult és vicces véleményedre milyen alázatosan kontráznak a slapajok ,de kivétel nélkül mindig ugyanaz a két enber .Lehet hogy ettõl undorodott meg az a sok "ondok"?(le kéne szállni a döglött lórol ,mert kurvára unalmas,de ha nektek jó ,akkor csak égessétek magatokat vele max a Fórum szinvonala lesz olyan mint a béka segge) Meg talán még a baromi nagy elfogultságotoktól már ami afocit illeti:mert pl kit érdekel ,hogy hányat rúgott a Barca egy pimf bajnokságban?
Aztán meg olyan közhelyes dolgokat tudok ám én is mondani ,hogy az a 11-es ,ami a bíró megad. Megaztán a csoportkör kit érdekel? Pl anémetek acsoportkörben anno lezakóztak tõlünk 8:3ra ,aztán mégis VB-t nyertek:)
Na remélem tudtalak egy kicsit képezni szakmailag.
offtopic
damienisback 2010 máj. 24. - 21:40:41
(2747/4472)
de rossit állítólag nem adja a róma.

ha már materazzi, akkor ismét kitett magáért a sutyerák :D

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20100523-marco-materazzi-a-juventust-zrikalo-poloban-unnepelt-a-bajnokok-ligaja.html
norton15 2010 máj. 24. - 21:21:48
(2746/4472)
Most komolyan megint a Barcelonáról van szó? Könyörgök, itt volt egy BL-döntõ, és az a téma, hogy Messi és Guardiola mekkora tetû stb?

A BL-döntõ szerintem nem volt jó, és függetlenül attól nem volt jó, hogy a Mourinho nyert. Én egyáltalán nem ezt a két csapatot vártam a döntõbe, nem is ez a kettõ a legjobb ebben az évben szerintem. Az viszont nagy röhej volt, hogy Materazzi mennyire be akart állni, Hajdú B. szerint is egy szinte már gyõztes olasz csapatban, egy olasz világbajnok egyetlen olaszként hadd jusson szóhoz két percre.:)

Jövõre meg Mourinho megy a Realhoz, és valamit hallottam arról, hogy Dzeko menne oda, De Rossi, és Milito. Szegény Cével mi lesz így?
CsengoZoli 2010 máj. 24. - 14:31:25
(2745/4472)
Poénos a video :)
offtopic
damienisback 2010 máj. 24. - 12:01:38
(2744/4472)
persze, nyilván ez a videó is aljas rágalom, hiszen az olaszok SOSEM szimulálnak(és persze ondok szerint mottát is azért állította ki a játékvezetõ, mert Busquets eljátszotta a nagyhalált, véletlenül sem azért, mert lekönyökölte) :D

http://www.youtube.com/watch?v=LacWlX5gOJI
CsengoZoli 2010 máj. 24. - 11:51:13
(2743/4472)
Egyébként igazságtalan vagy!
Dani Alves más helyzetben való színészkedése érvényteleníti ezt a tizenegyest!
Értsd meg,Ondok elszokott az ilyesmitõl az olasz bajnokságban, ezért háborítja föl a dolog!
Ott sosem színészkednek,ez egyáltalán nem jellemzõ a serie a-ra!
CsengoZoli 2010 máj. 24. - 11:37:12
(2742/4472)
Najó,de Ondok országban teljesen másképp zajlottak ezek az események! :)
offtopic
damienisback 2010 máj. 24. - 11:34:23
(2741/4472)
hozzáért-->elesett-->büntetõ, ez nem vita tárgya...

a helyzeteket értékesíteni is kell, nem elég kidolgozni õket.
a Barca védelmét és támadósorát is nagyon okos dolog bírálni, a bajnokságban csak 98 gólt lõttek és 24-et kaptak 38 meccsen. aztán ez a "csodainter" a csoportkörben egyetlen pontot tudott szerezni a Barca ellen és a csoportkörben 6 meccsen 3 gólt kapott a Barca, ami a csoportban a legjobb teljesítmény(és a csoportköröket tekintve is dobogós). és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a nyolcaddöntõben és a negyeddöntõben is a legjobbak között volt a gólarányuk. csak a Unitedé volt jobb, akik nem mellesleg egy olasz csapatot tömtek ki...
az pedig senkit nem érdekel, hogy az elsõ vagy az utolsó percben rúgja egy csapat a gyõztes gólt, ugyanannyit ér. és abból a 4 11-esbõl egy sem volt egyértelmû, de ezt már párszor elmeséltem neked...
CsengoZoli 2010 máj. 24. - 11:32:21
(2740/4472)
Ha valaki egy normális kérdésre azt válaszolja: "inkább fogd be!" azt valóban nemszeressük,mi már csak ilyen bunkók vagyunk!
Csak téged ne látnánk már itt többször...
offtopic
willinger 2010 máj. 24. - 11:25:25
(2739/4472)
Nalátod miután mindenkit kimartak,akkor jönnek azzal ,hogy "nem kötelezõ látogatni atopicot".A következõ lépés az az,hogy miután kihoznak a sodrodból ,akkor a provokációjuk miatt a Te és az õ hozzászólásaikat is moderálják.Mire jön a szöveg :,hogy bezzeg amíg nem írogattál ,addig nem volt szükség moderációra.:))
Naná pl a pártállamban nem volt szükség szavazásra sem:)
Ja és még az is jön ,hogy Te vagy ondok a rém.
willinger 2010 máj. 24. - 11:16:33 Előzmény CsengoZoli
(2738/4472)
Igen egyes Barca drukkerek bõdületes marhaságokat írtak össze ,még Hegyi Iván is pl.hogy ilyen bíró meg olyan bíró.Nos ezek tavaly valahogy nem bírálták Övrebot,hanem azt írták ,hogy megérdemelt Barca siker ,miközben ez a "támogatott" Inter legyõzte a Chelseat és a Bayern méghozzá símán, nemúgy mint a Barca szokta a Chelsea-t pl.
willinger 2010 máj. 24. - 11:11:58 Előzmény damienisback
(2737/4472)
Nos megnéztem ,és azt láttam ,amit korábban is hogy Sneider bal lábát Alves lába fölé tartja hátulról ,ügyelve arra hogy ne érjen hozzá.Az utána következõ esést a max. légyfingnyi érintéstõl ,(ami csak nagyon nagy jóindulattal képzelhetõ el ,és bíró közelebbrõl jobban is láthatta) esetleg bevette volna abíró ha pl nincs mindjárt a link elején egy kamu Messi elesés,és nem mindenkinek akönyökén jönne ki a Barca színészkedése.
Egyszó mint száz a 3 gól mellett az Internek jóval több helyzete is volt ,sokkal több mint pl a döntõben a Beyrn ellen.Ez pedig azt mutatja hogy a Barca nem tud védekezni ,és annyira nem átütõ a támadásuk sem ,gondolj csak pl a tavalyi utolsó utáni percben megszerzett döntõt érõ góljukra ,ráadásul négy lecsalt 11-es után .
offtopic
damienisback 2010 máj. 24. - 10:57:23
(2736/4472)
úgy tûnik érzékeny pontra tapintottam. olyan nehéz leírni, hogy: "igazad volt, amikor azt mondtad, hogy egy rakás sztár még nem egy csapat?"

amúgy nem kötelezõ látogatni ezt a topicot...
offtopic
damienisback 2010 máj. 23. - 22:50:27
(2735/4472)
franciák...
offtopic
damienisback 2010 máj. 23. - 22:25:09
(2734/4472)
azt nem értem, miért lenne jó az arsenalnak, ha Fabregas úgy játszana náluk, hogy semmi kedve hozzá. értem én, hogy minél több pénzt megpróbálnak kihúzni a Barca zsebébõl, de nem hiszem, hogy 35-40 milla nem lenne elég. fõleg, ha azt nézzük, õk nem rekordösszegért igazolnak...
2008 2010 máj. 23. - 17:34:06
(2733/4472)
szar inter.

Kávézóban néztük a meccset.. aztán amikor az inter lõtt egy gólt az egyik ütõdött interes barom örömében úgy ugrott ki a székbõl, hogy közben fellökte a mögötte levõ asztalt. Akik ott ültek azoknak kiömlött a sörük, üdítõjük így ki kellett fizetnie a balfácánjának.. xD

Ebbõl is látszik, hogy csak a balfékek örülnek az inter gyõzelmének.

A Bayernek így sincs szomorkodni valója, két trófeát begyûjtöttek.

Azért hiányzott Ribery játéka..

A Thomas "majdnem" Müller már megint majdnem betalált. De sajnos, szokásához híven: majdnem