-csengõzoli- 2011 máj. 01. - 10:50:11
(3252/4472)
Ok,sorry,Pedrora gondoltam,láthattad a linkbõl!
Bár mint látom nem sokat foglalkoztál az üggyel, inkább csak fújod a magadét...
Ajánlom nézd meg és láthatod melyik csapat volt a sportszerûtlenebb.
xzibit2010 2011 máj. 01. - 10:47:05
(3251/4472)
EGy költõi kérdés.
Akkor ez mi?
http://www.youtube.com/watch?v=WqHgIRTSUK8
Mert hogy nem szabadrúgás kifele az is hót biztos!
Ez piros és szabad befele!
xzibit2010 2011 máj. 01. - 10:46:07
(3250/4472)
Marcello egy darab L betû...

Pepe nem lépet bele MarceLo combjába! :D
Hiszen csapattársak! :D

Csak úgy megsúgom, hogy a katalányok többet szabálytalankodtak, mint a Real a mérkõzésen! :D

Katalánok is kikaptak a Sociedadtól, holott õk is kiesés elõl menekülnek! :D
xzibit2010 2011 máj. 01. - 10:43:17
(3249/4472)
helyes, jó hogy mások is így látják.

Vagy mind2 CSAK sárga vagy mind2 azonnal piros!
De a barkás esetnél még csak sztalanság sincsen, hiszen kifele van kirúgás... szánalmas...
xzibit2010 2011 máj. 01. - 10:42:15
(3248/4472)
ahogy mondod.

Én meg egy elvakult Real fan vagyok, már sok-sok éve, de elismerem, ha az egyik játékos hülyeséget csinál, vagy épp pokoli rosszul játszik.

DE!!!
Pepe egyetlen múltbeli hibájáért nem kéne örökre rásütni, hogy mészáros, holott messze az egyik legjobb védõ a világon!! Nem top3as BELSÕ védõ, de a TOP10ben ott van mindenképpen!
-csengõzoli- 2011 máj. 01. - 09:30:07
(3247/4472)
Ez valóban ugyanúgy piros lap,mint Pepéé.
Mellesleg itt ugyanúgy nem érte el a talpalás Xabi Alonsot,látszik a felvételen,illetve,ha elérte volna,onnan nem kel fel az tuti! :)
Ezek mellett,ha csal a legdurvább madridi szabálytalanságokat vesszük, akkor mikor Marcello direkte belelépett Pepe combjába az is sima kiállítás lett volna!
http://videa.hu/videok/sport/marcelo-megtapossa-pedrot-bajnokok-ligaja-barcelona-rhuPZjdWmpmTthk0#b
Ezenkívül itt van Adebayor,akinél ezek a mozdulatok valahogy azt sugallják,mintha nem a labdára ment volna :)
http://www.youtube.com/watch?v=yvgBVOZGtZY
A dologért már csak azért is kiállítás járt volna,mert 10perccel korábban pontosan ugyan ezt csinálta Puyollal.
Úgyhogy akárhogy csûrjük csavarjuk, a Real végig szbálytalankodta a meccset és csak azért úszta meg egyetlen kiállítással a minimum 3 helyett,mert Murinjó már nyomás alatt tartja a bírókat a szokásos hisztériázásával és már nem mernek tõlük kiállítani,mert azonnal azzal jönnek,hogy csal a bíró!
Hozzáteszem Pepét minden második meccsen kiállítják, és a legutóbbi Zaragóza elleni meccsen is kiállították Carvalhot!
tehát ennyit a Madrid sportszerû játékáról!
A nagy szakértõknek meg csak annyit,hogy persze minden csapatot demoralizálhat,ha kikap,de a profik attól profik,hogy mindig a következõ mérkõzésre figyelnek és nem az elõzõn keseregnek.
Lásd Barcelona,aki a kupadöntõ elvesztése után nyert a Madrid otthonában.
Pláne nem engedhetik meg,hogy otthon, saját közönség elõtt égjenek le egy kiesésre álló csapattól!
Na,hát ennyire nagy szakértõk vannak itt minálunk a fórumon :)
sanjust 2011 máj. 01. - 02:06:43
(3246/4472)
:D
mellesleg úgy tudom Guardiola harcolt is ezért a Stark bíróért,biztos szólt Platininek ,hogy ha nem õt küldik akkor ugrik az UNICEF lóvé.
Én csak azon vagyok elképedve ,hogy rögtön jönnek és kijelentik ,hogy márpedig Pepe kiállítása jogos volt.A tények nem számítanak ezeknek,ilyen egy elfogult drukker,max. azzal támasztja alá ,hogy mert máskor is durva szokott lenni.:)A fociban sincs helye az elõítéletnek ,mert ilyen alapon a fél Barca örökre el lehetne tiltva ,mivel visszaesõként elkövetett színészkedés és csalás tényálladéka megállapítható könnyûszerrel.
sanjust 2011 máj. 01. - 01:58:05
(3245/4472)
Elképesztõ ,hogy mennyire nem ismerik a foci világát .Egy ilyen demoralizáló csalás után minden csapat kikapna ,ráadásul amíg õk hajtottak addig a Zaragoza pihent ,tehát fizikailag is handicapjuk volt.És harmadszor abajnoki cím már elúszott ,tehát még motiváció sem volt .Nem is értem ,hogy miért ereszkedünk le abszolut analfabétákkal vitába.
xzibit2010 2011 máj. 01. - 01:28:46
(3244/4472)
Itt az a másik eset: http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8
Ez is simán piros lap!

DE!!!! Míg Pepe nem érte el alves lábát, addig Buskecc megtalpalta Xabi Alonso sípcsontját!

Messike büntetlenül bele üt Ramosba a földön ülve?!Ha jól tudom a szbályokat az tényleg piros azonnal!?
xzibit2010 2011 máj. 01. - 01:25:14
(3243/4472)
A jól értesült La Gazetta dello Sport információi szerint a Barcelona olyan nevekkel erõsítené meg keretét a nyári átigazolási szezon alatt mint: Angelina Jolie,Adam Sandler,Jennifer Aniston,Jim Carrey,Robert De Niro,de felmerült Stohl András és Szabó Gyõzõ neve is,csak hogy magyar érdekeltsége is legyen a hírnek! Rosel elnök az is elismerte hogy Hollywoodban kivánja felépíteni az új akadémiájukat!
-csengõzoli- 2011 ápr. 30. - 20:25:12
(3242/4472)
Persze,ez így megy az euro milliókat keresõ focistáknál, bedurciztak :)
Egyértelmû csalás volt, a Zaragoza is biztos támogatja a UNICEF-et!
A bíró meg vastag aranylánccal a nyakában futkorászott,alig bírta szusszal!
-csengõzoli- 2011 ápr. 30. - 20:07:51
(3241/4472)
Jééééé
A Madrid otthon kikapott a Zaragozától!
Hm,hát már a Zaragoza is csal?
Ez nem lehet igaz,botrány!
Lefizették a bírót!
Övrebo,õ tehet mindenrõl! :)
sanjust 2011 ápr. 29. - 22:36:17 Előzmény XDX
(3240/4472)
Sok butaságot írtál.Arról persze nem hallottál ,hogy a foci totál a pénzrõl szól? Mást sem tesz az UEFA mint ezen dolgozik, hhogy minél több manit lehessen kaszálni .Namármost a Barca véletlenül komoly összegekkel támogatja az UEFA érdekeltségi körébe tartozó Unicefet.Milyen véletelen ,hogy ezek után sorra botrányos körülmények között továbbjuttatják a bírók évrõl évre.
Ez egy dolog ,a másik meg az ,hogy szerencse hogy Te nem vagy elfogult Barca drukker:D
Mert ez nem vitatéma ,ha nem ér hozzá valaki valakihez ,akkor ott nincs mit kiállítani.Viszont arra esküszöl ,hogy Marcello szándékosan lépett rá valakire .én inkább abból indulok ki hogy azok lépkednek rá szándékosan az ellenfélre,akik állandóan mûfetrengenek ,színészkednek ,mert azokra jellemzõ a sunyiság.
És az igaz, hogy a színészkedés sárga,nade ennyi? Az hány sárga szerinted? Mert kettõ az már piros szerintem.És ezen a meccsen is kb 2 a hatodikon számú Barca színészkedés volt.
Nem beszélve arról ,hogyha a bíró nincs levajazva ,akkor az állandóan hozzá rohanó reklamálókat is ki kellene szórnia.
sanjust 2011 ápr. 29. - 22:25:35
(3239/4472)
Ezeket nem érdeklik a tények csak forognak az imamalomban ,hogy Murinho így meg úgy.Az nem is zavarja ,hogy speciel igaza van Murinhonak ,és mi akik nem ugatjuk ezt a játékot ,rögtön láttuk ,amit ez a video igazol is.Dehát már régóta átlátni a Barca undorító játékstílusán ,csak az analfabéták nem akarják észrevenni,mert beszopják a mesterségesen keltett istenítését ennek a sunyi Barcának és a gnóm Messinek.
-csengõzoli- 2011 ápr. 29. - 18:09:12
(3238/4472)
Mondjuk azt az edzõt,aki a Serie A-ból jött, meg tudom érteni,ha állandóan bundára gondol :)
XDX 2011 ápr. 29. - 18:03:59
(3237/4472)
Látom nagyon jó fantáziád van, kicsit sem vagy elvakult Real szurkoló:)
Ezt az Unicefes dolgot, meg sztem Mourinho se gondolta komolyan, csak akkor elborult az agya és hisztizett, egy mez feliratba belekötni :D
Ennyi erõvel lehet azt mondani, hogy a bíró német és a Realban játszik két német, Özil a nagy kedvenc, Realnak fújt és ezért nem állított ki több real játékost amikor pofozkodtak,véletlenül rálépett Marcelo asszem a fekvõ ember sípcsontjára(valszeg még 1 embert nem akart kiállítani)... így nem lett 0-5. Szval sok mindent ki lehet találni. és ez még nem is annyira gáz, mint az Unicefes dolog, de ezt én legalább nem is gondolom komolyan.
Azt meg, hogy, jogos volt-e a kiállítás attól függ kinek szurkolsz:) Adható, ezért piros lehet kicsit szigorú ítélet volt, de nem kell megvárni még a másik játékos lába eltörik. Ha nem állítják ki, õt ismerve 10 perc múlva fogják kiállítani vagy mást az elõbb említett szabálytalanságok közül.
Színészkedésért meg max sárga jár.
-csengõzoli- 2011 ápr. 29. - 17:58:54
(3236/4472)
Mai? Rögtön a meccs után lenyilatkozta! :)
Õt azért hozatták Madridba,hogy a Real ne örök második legyen.
Mivel a bajnokságban több,mint valószínû,hogy csak másodikok lesznek és a Bl-ben is sikerült otthon zakót kapniuk + azt a fenenagy mellényét is megsebezték, ezért most aztán mindenki hibás.
A bírók, az UEFA, FIFA, az UNICEF, a WWF, a NASA és egyáltalán... MINDENKI! :)
sanjust 2011 ápr. 28. - 21:53:38
(3235/4472)
Sokkal egyszerübben oldotta volna meg: A visszavágóra elküldi Övrebot.aZ aztán lecsalt volna megint 4 tizit ,mint aachelsea elleni világfelháborodást keltõ szintén elõdöntõ meccsen ,ahol szintén Murinho volt az edzõ.megértem ,hogy tele van atöke az átlátszó csalásokkal.Ráadásul szerintem a Fifának ,Uefának nem érdeke ,hogy Murinhot sztárolja ,mert inkább a sztárolt játékosok hozzák apénzt nem a sztár edzõk.Ezért van ez a felhajtás a törpice Messi körül is,akinél érdemes lenne megvizsgálni ,hogy amai sikereiben mennyi szerep van annak ,hogy hosszú ideig növekedési hormonnal kezelték ,miáltal abnormális izomtömegre tett szert,és a súlypontja is alacsonyan lévén kezdõsebessége extra lett.Ez valahol nem fair ,abnormális ,kvázi mint a dopping.
Mellesleg az argentin válogatottban ezideig nem sokat produkált ,a Vb-n kifejezetten leégett.
sanjust 2011 ápr. 28. - 21:40:08
(3234/4472)
Aki szerint a reál durvább volt a kupadöntõn mint a Barca,az nem ért afocihoz ,és nem lát aszemétõl.Símán beszopja a barca színészkedéseit,miközben az arról leszokott Ronaldót pl többször is a földbe taposták eme kupadöntõn,mire csak legyintett,és nem rohant az egész Reál a bírót terrorizálni,reklamálni .Ez egy külön szakma ,amit gyakorol a barca élén a sunyi Guiardiolával.
sanjust 2011 ápr. 28. - 21:36:22
(3233/4472)
nemcsak az el classicon ,hanem a Bl meccseken is érdekes módon egyirányban "tévednek" a bírók a barca javára szinte mindíg ,és ehhez társul még az undorító színészkedésük és a bíróval szembeni indolenciájuk ,hogy az egész csapat rendszeresen odarohan és felelõsségre vonja abírókat ,amennyiben nem az õ szájuk íze szerint ítél. Tegnap többek közt sok sárgát ki lehetett volna osztani nekik már csak ezért is ,sõt pirosat is ,mert az alattomosabb szabálytalanságokat õk követik el.Hiába ront rá a játékosra Pepe ,az a labdára irányul ,míg a barcások sunyin benthagyják a tüskéket ,amit egyrészt nehezebb észrevenni ,pláne ha a bíró nem is karja észrevenni.Ezért útálják egyre többen a barcát ,élén akis gnóm Messivel.