sanjust 2011 ápr. 28. - 21:27:32
(3232/4472)
Nagyon egyszerû a magyarázat,a barca segítése nagy részben amiatt történik ,hogy az Unicefnek adakozik bõkezõen, egy gyermektámogatási akció ,ami az Uefahoz köthetõ .A trikójukon rajt is van az UNICEF embléma.
-csengõzoli- 2011 ápr. 28. - 20:36:23
(3231/4472)
Csak annyit kérdeznék tõled,hogy szerinted a kupadöntõn és ezen a tegnapi meccsen neked nem tûnt fel mennyire hiperagresszíven játszott a real?
Gyakorlatilag a kupadöntõn még a felrúgás után esés közben is belerúgtak a Barca játékosokba, a tegnapi meccsen pedig egyrészt Pepe odatartása vitathatatlan, másrészt majdnem ugyan az volt,mint a kupadöntõn.
Nem csak Adebayor pofozta le szó szerint Puyolt, aztán ha jól emlékszem Pedrot (bármelyikért minden túlzás nélkül simán kiállíthatták volna, mert szó szerint minden elõzmény nélkül arconcsapta mindkettõt), hanem még az egyik védõ is beletalpalt az elesõ barca támadóba, (ha jólemlékszem szintén Pedroba)akit le is kellett cserélni emiatt.
Iszonyat milyen sportszerûtlenül játszik a Real ezeken a meccseken.
Pepérõl nem is beszélek,mert minden második meccsen kiállítják...
Nyilván most mindenki a Barcára feni a fogát, ez a sok passzos játék ki is idegel mindenkit,úgyhogy sok csapat azzal próbálkozik,hogy ott aprítja õket ahol tudja.
Ezért van a sok kiállítás.
Hozzáteszem ezeket a kiállításokat általában senki sem vitatja, a tegnapit sem,tehát csalásról beszélni szerintem butaság.
-csengõzoli- 2011 ápr. 28. - 18:55:56
(3230/4472)
Én sem vagyok elvakult Barcás, nem sírtam tele a kispárnám,mikor kikaptak a kupadöntõn,de azt elég felháborítónak tartom,amit most Murinjó és a real csinál.
Végigszabálytalankodják ezt a meccset is,mint a kupadöntõt (nem csak saját vélemény,mindenhol megírták és elmondták), a játékosaik talpalnak, rúgnak, öklelnek, pofozkodnak, majd még a Barca a hibás,mert biztos nekik fújt a bíró...
Aha...
Meg Murinjó édesanyja sejhaját :)
(persze értemén,hogy szorul a hurok a nyaka körül,de akkoris)
-csengõzoli- 2011 ápr. 28. - 18:33:33
(3229/4472)
Te, egyik klubbal szemben sem vagy elfogult? :)
Te, aki már napokkal a meccs elõtt leírtad,hogy semmi esélye a Barcának és több góllal is nyerhet a Real? :)
nemáá:)
-csengõzoli- 2011 ápr. 28. - 17:59:52
(3228/4472)
Hát tudod hogy van ez...
Ha kikap a Real,akkor mindenki csalt!
Szerencsére a real drukkereken kívül ezt senki sem állítja,mindenhol leírták, elmondták,hogy teljesen jogos volt Pepe kiállítása.
Természetesen... :)
sanjust 2011 ápr. 28. - 10:51:21
(3227/4472)
Mellesleg nagyon gyenge bíró az ,akinek afejében mintegy káderlapja van ajátékosoknak ,és nem mindig az adott szitut mérlegeli.Ez pedig nem így volt ,mert akár ezen a meccsen is a barca részérõl sokkal durvább belépõk is voltak megtorlatlanul.Egyébként nem lehet annyira gyenge egy bíró mint pl Övrebo ahogy elcsalta a múltkori meccset a Barca javára ,és lám most is ,és sorolhatnám.Ez már nem lehet véletlen.
sanjust 2011 ápr. 28. - 10:46:16 Előzmény LKJH
(3226/4472)
ha nincs kiállítás az egy teljesen más meccs,úgyhogy felesleges a második gólt idézgetni ,mert egyszerûen az a szitu nem jött volna létre.Aki idézgeti az nem ért afocihoz,és teljesen elfogult a barca javára.
Igaza volt Murinhonak ,jó lenne ,ha egyszer a barca nem botránnyal nyerne Bl-t ,de eddig mindíg botrányosan segítették a bírók õket.Ez pedig nem lehet véletlen.Mintahogy az sem elfogadható ,hogy minden játékos szimulál.Ezt abírónak meg kéne torolnia ,és nem honorálnia.Színészkedésért a Barcától is ki kellett volna állítani legalább két játékost.
-csengõzoli- 2011 ápr. 28. - 10:03:13
(3225/4472)
Igazából nem csak maga a talpalás volt durva,hanem ha megnézed látszik,hogy amint odaér Alves lába, na akkor Pepe kifejezetten odatart neki!
Ezt láthatta a bíró és ez valóban olyan szintû szabálytalanság,ami nagyon komoly sérülést okozhat és hála Istennek,hogy ezért kiállítás jár.
A lábtörések maradjanak megye 8-ban, bár én ott sem helyeslem...
Egyébként ilyenkor nagy a felelõsége az edzõnek is,aki most aztán vagdalkozik, fogja fûre-fára.
Azért javasolnám neki,hogy üsse már be a gugliba,hogy "Pepe kiállítása" és olvassa el hány cikk szól Pepe brutális szabálytalanságairól,aztán gondolkodjon el,hogy melyik meccseken játszatja.
LKJH 2011 ápr. 28. - 01:32:52
(3224/4472)
Lehet, hogy a képen van még 3 mm a két láb között, de 0,0001 másodperc múlva megtörténik az ütközés. Alves rúgja a labdát, õ meg nyújtott lábbal rátart a lábara. Visszanéztem videót találkozik a két láb. Simán lehetett ezért pirosat adni, lehet túl szigorú ítélet, de nem bírói hiba, véleményem szerint teljesen megérdemelte, Real szurkolók szerint természetesen nem lehet rajta vitatkozni.
De a mai futballban sajnos alap színészkedés, 10/9 focista ugyanezt csinálta volna. Pepe is, fõleg C Ronaldo közismerten egyik legnagyobb színész.
Amúgy, ha nem állítják ki, akkor 10 perc múlva, a második Messi gólnál, meg már mind1 volt az ember hátrány, voltak rá 5-n de nem tudtak vele mit kezdeni.
sanjust 2011 ápr. 28. - 00:42:33
(3223/4472)
Én megnéztem és ez alapján Pepe hozzá sem ért a nagyhalált eljátszó Alveshez ,aki utána 20 mp mulva már futott mint a nyúl.
LKJH 2011 ápr. 28. - 00:21:56
(3222/4472)
sanjust 2011 ápr. 28. - 00:13:02
(3221/4472)
Hát ez az ,hogy a bíró is elõítéletes volt Pepével ,ugyanakkor meg hasonló Barca belépõket símán elengedett.Mellesleg a labdára ment pepe,és Murinho ideges lett ,mert ezt a kiállítós trükköt a barca minden meccsén eljátsza ,gondolj csak a Chelsea elleni elõdöntõre kb 2 éve.
-csengõzoli- 2011 ápr. 27. - 23:19:06
(3220/4472)
Olyat odataplaplt,hogy elég nehéz lenne tagadni a szándékosságot.
Én nemtom, nem büntetik meg ezekért csapaton belül?
Huszadjára játsza el, nem kéne kicsit magába néznie? :)
XDX 2011 ápr. 27. - 23:15:58
(3219/4472)
Mourinho taktikája annyira nem rossz nyertek vele egy spanyol kupát. Kiállnak támadó futballal az lesz mint õsszel lealázzák õket. Csak rossz nézni ezek a meccseket. de köv meccsen nem tudom mi lesz, mert támadni kell, nincs akkora szerencséjük, hogy 2 gólt lõnek bunkerfocival. ha támadnak, akkor meg alázás van csúnyán kikapnak. Szval sztem ez eldõlt.
Mai Pepe kiállítást nem láttam pont kimentem, szval nem tudom mennyire jogos, de ha róla van szó sejtem:)
-csengõzoli- 2011 ápr. 27. - 23:07:24
(3218/4472)
Rémes ez az antifoci,amit murinjó játszat a reallal.
Ráadásul elejétõl fogva tördelik a játékot és a játékosokat,iszonyatos ez a rengeteg szabálytalanság.
A kiállítás is jogos volt,de még simán belefért volna még 1-2 lap,csak már nyomás nehezedik a bírókra,hogy állandóan õket hibáztatják.
Pedig volt itt Adebajortól több bazinagy pofon is, direkte a másikba talpaló védõ stb.
Döbbenet mennyire sportszerûtlenül játszik a real és még õk vannak felháborodva!
Egyébként észrevetted,hogy a Barca változtatott?
A Realnak korábban annyi volt a taktikája,hogy 9 emberrel védekezett,majd kettõvel kontrázott.
Most látszott,hogy elejétõl fogva nem ment annyira elõre a Barca,megálltak félpályánál és várták,hogy igenis jöjjenek ki a Reál játékosok.
Ronaldo szép kis hisztit levágott az elején,mikor megetették a Barca védõk :) A Messi szóló meg nem semmi volt...
Szegény Virslinek megint nem jött be a tippje, komolyan mondom ehhez már tényleg emberfeletti tudás kell,mert ha az anyósom vaktában tippelgetne, õ is jobb százalékban találná el,hogy ki nyer... :D
Remélem ezzel tovább is megy a Barca...
sanjust 2011 ápr. 27. - 22:52:48
(3217/4472)
Még azt is megtaníthatná ,hogy védekezzenek egy ilyen színészgárda ellen.
sanjust 2011 ápr. 27. - 22:26:54
(3216/4472)
Azért jellemzõ ,hogy nincs olyan meccse a Barcának,ahol ne állíttatna ki valakit.Nagy mesterei a szimulációnak.
sanjust 2011 ápr. 27. - 10:11:18
(3215/4472)
2 gól elõny kell, és akkor tuti a továbbjutás.
-csengõzoli- 2011 ápr. 26. - 23:11:01
(3214/4472)
Hát semmi sem biztos, ez biztos! :)
De otthon a United-et?
áááááá :)
XDX 2011 ápr. 26. - 23:09:52
(3213/4472)
Azért még nem biztos, csak valószínû. 2-5 verték intert is idegenben, szval ha összeszedik magukat és úgy játszanak mint akkor, még kiverhetik MU-t.
De egyik csapatot sem szeretem, szval nekem teljesen mind1:D Csak legyen jó meccs a visszavágó.