offtopic
leopard26 2008 nov. 06. - 23:56:26 Előzmény Jboy
(39/259)
mi a náthás elgondolkodtató ezen a filmen?
Csuvatka 2008 nov. 06. - 23:32:32 Előzmény Jboy
(38/259)
állandóan azon jár az agyam, h téged mi gondolkodtatott el ezen a filmen...kattognak a kerekek..de semmi...
Csuvatka 2008 nov. 06. - 22:57:29
(37/259)
Borzasztó és nagyon fárasztó, h minden kibeba*ott horroba azzal akarnak félelmet kelteni, h gyermek mondókákat dudorásznak, oda nem illõ pillanatokban baszki..."tente baba tente..." Egy f*s értéket nem közvetít, és nemtudom, h az elõttemszólót mi a jóédes lóf*sz gondolkoztatta el, de rendkívül gratulálok neki hozzá. Én csak 10percet voltam képes nézni belõle..hihetetlen, h valakik képesek egy ilyet és azt a másik sz*r Motel címû horrort is valakik, mások világra f*sni. Legfõképpen azt sajnálom, h ennek közönsége van, az ien filmek szerencsére rossz hatással vannak az immunrendszerre még nézzétek meg soxor fõleg influenzajárvány idején fatökûek!
8/10
Jboy 2008 okt. 02. - 19:02:49 8/10
(36/259)
Legalább annyira jó ez a film mint amennyire undorító :D De persze elgondolkodtató is egyben sztem......Mindenesetre nálam 8 pontot ért :D
bourne 2008 aug. 26. - 13:43:49
(35/259)
ahhoz képest, ahogy a sok hülye folytatással meg remake -el h ellaposították a dolgokat, nos ahhoz képest ez a film nagyon ott van ...
régen izgultam ennyit ... a család pedig kellõképpen undorító ahhoz, h emberszámba se lehessen venni õket ...

szerintem meglepõen jól sikerült ...
10/10
királylány17 2008 aug. 26. - 13:37:50 10/10 Előzmény Wuss
(34/259)
Szerintem naaaaggggyyyyon jó film :D:D Már 5x láttam,de nem tudom megunni :$:D Asszem ma ismét megnézem... :) Ajánlom annak is aki szereti az ilyen jellegû filmeket :)
Wuss 2008 aug. 23. - 12:09:18
(33/259)
Egész jó kis film. Sokkal rosszabra számítottam.
Vacsora közbeni késõ esti kikapcsolódásnak kimondottam ajánlom.***SPOILER*** Legalábbis én élveztem, fõleg, amikor pöröllyel agyonveri a fõnökét.
Vanipipi 2008 aug. 08. - 15:52:41
(32/259)
Kedves Dius!
Most láttam,hogy még régebben nekem írtad a választ(ha jól láttam), hogy:nem-e érzek sajnálatot a film közben,vagy nem fordítom-e el a fejem.
A válasz:de igen:D
Volt néhány olyan rész,amire azt gondoltam,kicsit túlzás...
Például mikor a gyilkos a "kivégzõasztal" alatt elbújt lány szeme láttára fûrészel a pasija gyomrába és lehúzza a bõrt az arcáról amit végül felrak sajátjának...
Amikor a legelsõ kommentemet írtam,akkor még bevallom õszintén nem láttam végig a filmet,csak a felét...:D
De mikor végig néztem,kicsit megváltozott a véleményem...
Mármint az hogy:beteges,undorító,nem normális az nem változott,de az hogy jó azt már nem mondom...
DenaBena 2008 aug. 01. - 21:30:39
(31/259)
Nekem ez nagyon tetszik ez a film !!! :D:D
kramerallrad 2008 júl. 23. - 09:10:28
(30/259)
A Texas Chainsaw Massacre-nak (TCM) alapból 3 része van: az elsõ a 70-es években készült. Teljesen kitalált történet, az egyetlen valóságra utaló elem a "bõrpofa", amit valóban készítgetett egy amerikai sorozatgyilkos, miutábn megnyúzta az áldozatait (szintén Texasban) ha jól tudom Ed Gain volt e neve. Ennek a filmnek az egyik kópiáját õrzi a Museum of Modern Arts is.
A második rész '86-ban készült TCM2 - A Halálbarlang címmel, Dennis Hopper fõszereplésével.
A harmadik a 90-es évek elején TCM3 - Bõrpofa címmel.
Készült két "mellékvágány" is, az egyik René Zellweger szereplésével a 90-es évek közepén: A Texasi Láncfûrészes visszatér vagy valami hasonló címmel. Szintén készült ekkoriban egy Texas Chainsaw Massacre - The New Generation címû film is.
2003-ban Marcus Nispel elkészítette a TCM remake-jét, egy teljesen eltérõ történettel. 2006-ban pedig leforgatták a szóbanforgó filmet, ami a 70-es évekbeli elsõ TCM-nek az elõzménye akar lenni.
Vikke 2008 júl. 14. - 11:29:50
(29/259)
Szerintem te vagy eltévedve, ugyanis több helyen olvasható volt, hogy az egész filmet -a történetet- úgy állították be, hogy igaz történet csak azért, hogy a nézõket sokkolja. Közben csak egy kitaláció, egy mítosz. Én tényleg a régebbi filmekre gondoltam, de azt nem állítanám, hogy semmi köze ezekhez mivel egy témában mozog.
9/10
gregorio k. 2008 júl. 04. - 19:43:12 9/10
(28/259)
Ami miatt nekem tetszett: annak ellenére, hogy ez egy igencsak "vérbentocsogó" mûfajú film, sikerült ezt nem túlzásba vinni oly módon, hogy kiforduljon tõle az ember gyomra, de a látottak nagy hatással bírnak a nézõre. És a végéig ott él a remény, hogy lesz aki megússza.................de neeeeem :D
9/10
criminal 2008 jún. 27. - 11:31:02 9/10
(27/259)
a folyamatos menekülés kicsit unalmas, de amúgy nekem tetszett. én még csak 2 részt láttam, de mindkettõ bejött, nálam 9/10
ereeka17 2008 jún. 17. - 19:33:19
(26/259)
nemtom én olyan vagyok h engem egy horrorfilmben az öldöklés és a vér soha nem hat meg.. mindig azoktól ilyedek be amik az agyra hatnak.. legalábbis ígyvolt eddig:D komolyan ez az elsõ horror amitõl elkezdtem könnyezni az undortól.
félelmetesen elborult agyalágyult bagázs
Vikke 2008 jún. 17. - 15:52:54
(25/259)
Õszintén megmondom, foglmam sincs hány része van ennek az agybajos értelmetlen se leje se vége dolognak, én láttam (ezzel együtt) négyet és meg kell mondjam a négy közül ebben kellemesen csalódtam. Ez még nézhatõ volt, nem azt mondom, hogy tetszett, de nem rohantam el menekülve a TV elõl, hogy JAJ CSAK EZT A SZART NEEEE ellenben a másik háromnál ez volt a felállás.
Dius 2008 jún. 02. - 17:44:17
(24/259)
Tényleg?
Pedig egy - meglehetõsen "brutális" ízléssel megáldott, horrorfilm-imádó - barátnõm egyszer azt mesélte, hogy az egyik Texasi láncfûrészes film végén meg is mutatják a "valódi" helyszíneket is. Abban valami pincébe ráncigáltak le rendõröket, és ott maradt a tapétában az egyiknek a körme-nyoma, ahogy próbált ellenállni...

Hát, komolyan remélem, hogy neked van igazad, és ilyen borzalmak csak a filmeken történnek meg!
(Persze tudom, hogy az életnél nincs jobb forgatókönyv-író, de hagyon magam ebben az illúzióban ringatózni).
agent Taylor 2008 jún. 01. - 19:14:30 Előzmény Dius
(23/259)
Van ez így, én is ismerek ilyen embert, aki nem is bírja ezeket.

nem igazán, már megedzõdtem, nyilván tudok izgulni a fõhõsõkért ha a film jó és hagyja hogy beleéljem magam (és fáradt sem vagyok hozzá) de amúgy semmi extra.

No nem kell megrémülni, egy-egy szép filmen bizony el is tudom sírni magamat ;)

Nálam megfér mindkettõ.
Dius 2008 jún. 01. - 17:19:48
(22/259)
Persze, megértem én, talán csak én vagyok ezekhez túl...gyenge? Empatikus?
De soha, egyetlen pillanatra sem undorodsz/ vagy érzel sajnálatot/ fordítod el a fejed?
Vanipipi 2008 jún. 01. - 12:14:46
(21/259)
Amugy én is hallottam hogy ez a film igaz történetet dolgoz fel,az viszont megdöbbentõ és rémisztõ...
Vanipipi 2008 jún. 01. - 12:11:50
(20/259)
Beteges,undorító,nem normális,de azé jóó!:D