offtopic
Roah 2015 márc. 18. - 07:25:14
(451/751)
Na ne mondd! ;)

Figyelj csak, ha kipróbálod a két csajos felállást, amit leginkább, tapasztalatim szerint minden ember szajkóz, aki állva pisil, úgy tartozik ez a kíváncsiság hozzátok, mint valami végtag, hadd adjak egy tanácsot. Hm? ;)
Egy haver nagy dirrel-durral, izgatottan vágott bele az éjszakába kedvesével, és még egy nõvel, bekészült, rettentõen fel volt dobva, képzelheted :D, aztán, Total Recall-san szólva: "...most jön a meglepetés!" érdekes dolog történt. Amikor kedveshez nyúltak, váratlanul bekapcsolt nála a legalapvetõbb férfiúi tulajdonság: a féltékenység.
Féltékeny lett a másik nõre, aki asszonyához ért az ágyban.
Volt is nagy banzáj, hoppárézimi, amit akarsz minden.

Levonva a tanúságot, ha kipróbálod az édes hármast, törekedj arra, hogy ne kötõdj érzelmileg egyik lányhoz se'. ;) Mert jöhet a meglepetés.

Ami engem illet. :D

Szerelmesek vagyunk egymásba a pasimmal, úgy fejbúbig. :))) Ahogy Fable mondta az egyik novellájában, a "...szívemre húzom a gyûrût". Az enyémen van egy nagy, ami csak növekszik és növekszik, és növekszik...

Neked azonban sok sikert kívánok! Ha a neten túli világban is ilyen bátor vagy, és ilyen intenzitással udvarolsz a lányoknak, elõbb vagy utóbb megtalálhatod azt, akit keresel, és még jó boldog is lehetsz. :))))
A türelem boldogságot terem. :)))
offtopic
Roah 2015 márc. 18. - 07:06:36
(450/751)
Felnõ?! Házasságról, kapcsolatokról beszélünk.
Ez sem teljesen így mûködik. :))) Azoknak a nõknek, akiknek negatív tapasztalata van, még a testtartásuk is sajátos: keresztbe font láb, comb közé csúsztatott kéz, hajlott hát, lefelé pillantó tekintet, olyanok szegények, mintha örökké fáznának; összehúzzák magukat ülve, a jó öreg, biztonságra emlékeztetõ embriópózba.
Ez, amit írtál, inkább ijedtség, a félelem pedig az ismeretlentõl/bõl is fakad, pont olyan reflexszerû érzelem, mint amikor az ember a sötétben van. Azért kapcsol be a félelem, mert nem ismeri, nem tudja, mi vár(hat) rá.
offtopic
Roah 2015 márc. 18. - 06:57:50
(449/751)
Nem teljesen - mi van azzal, "Az ellentétek vonzzák egymást" ?

Szerintem a szerelmet nem lehet lemodellezni, nem lehet szavakból egyenletbe foglalni; úgy is mondhatnám, elõbb utazhat az emberiség Einstein tanai nyomán az idõben, minthogy leírja a szerelem képletét. :)))Ahány romantikus irodalmi kötet, annyiféle variáció, és a klasszikus, hétköznapi, nem megírt szerelemet még nem említettem.
Azt hiszem, a szerelemre mondják, hogy az egyetlen olyan emberiségre vonatkozó dolog, aminek semmi, de semmi funkciója nincs. Csak van és létezik. Olyan, mintha ez az emberiség ajándéka volna.

A példa jó, csak sarkított, és nem, nem értek egyet azzal, hogy törvényszerû lenne. Egyrészt az elsõ kérdésem az volt a fogkrémes mondat olvasásánál, "Miért nem szólt a lánynak, hogy másként használja a tubust, ha szereti?" A másik a félszív-esete. Mert a félszíves kapcsolatokban megesik - megesik, és nem törvényszerû (!) -, megeshet az ilyesmi, de ott, egy olyan viszonyban, ahol a szív egésze ver, ott nevetés, vigyorgás követhet egy ilyet, az a bizonyos elviccelés, ami fõleg az összekovácsolódás és a tolerancia eredménye. Az emberi gyarlóságok, tökéletlenségek elfogadása együttélés során, ez az, ami szerintem nem teszi helytállóvá a törvényszerûségét.
offtopic
Roah 2015 márc. 18. - 06:42:58
(448/751)
Ó, micsoda bók?! :D

Egyszerû a képlet: az én nevemben, mint nõében, mókás, királyi többesedben ne beszélj. Csak a magadéban.

Egyébiránt, amíg nyilvános filmes-fórumon kommentelsz, reagálást kaphatsz, és tõlem biztosan fogsz is. :)))) Nincs is annál jobb, mikor ilyen megértõ, kedves, barátságos felhasználók egyetértésben vitatják meg Szürke Krisztiánka árnyalatait.

Ha nem olvasol el, az a te bajod lesz, lehet.

Én mindent elfogok olvasni, amit csak elkövetsz a Fórumban, és "szem nem marad szárazon", majd meglátod, milyen jó buli lesz! ;):D
offtopic
spekimen 2015 márc. 17. - 22:20:28
(447/751)
:D :D
Látom jól szórakozol, és szerintem még sokan vannak így -ez volt a cél.
Csak két választás lehetséges, vagy elhiszed vagy nem, te a nem mellett döntöttél. :D
Miért olyan elképzelhetetlen ez? Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :D

Várom azt a választ nagyon várom már azt a megsemmisítõt, de, ha nem vetted volna észre szerintem az a "megsemmisítés", hogy nincs válasz, levegõnek vagyok nézve :(
Ilyen még nem fordult elõ velem, úgyhogy most "elemeznem" kell, hogy mit rontottam el. :D
offtopic
eIemes 2015 márc. 17. - 22:06:22
(446/751)
a "betegséget" persze csak képletesen mondtam. félelem, sõt, már neurotikus félelem (az új pasi még csak felemeli a szemöldökét, a nõ már felcsattan, mert az elõzõ pasija ezután mindig alázta). sok ilyent átél minden ember, mire felnõ...
offtopic
eIemes 2015 márc. 17. - 22:03:25
(445/751)
"ha a nõ elsõ párja is már erõs jellem lenne és nem lépne csak úgy le? Akkor nem lenne mit megbosszulni."

Hát igen :)

A szerelem azonban nem ilyen... Persze, kellenek a hormonok és a kémia, kell az, hogy a másik ember olyan üzeneteket küldjön, amitõl jól érzem magam, kell valami közös nyelv (hogy egyáltalán kommunikálni tudjunk) ... de ez kevés, ez még talán csak vonzalom. Szerelem abból lesz, ha a "jelölt", akihez egyébként vonzódom, valami olyan dolgot jelenít meg (pozitív módon), ami az én addigi életemben, leginkább gyerekkoromban és fiatalkoromban HIÁNYZOTT (esetleg a család elutasította). Ez nagyon elvontan hangzik... de ez az amit gyakran úgy fogalmaznak meg, hogy "annyira más" - "mintha kiegészített volna."

Ám épp ez az "annyira más", ami kezdetben az izgalmas újdonságot, a feldedezés örömét adja... ez bizony kihívást jelent a szerelmespár mindkét tagja számára. Ahogy egy kedves ismerõsöm mondta: az elsõ reggelen még úgy nézett a lányra: "milyen aranyos, hogy te a közepén nyomod a fogkrémes tubust", de két év múlva már görcsbe rándult a gyomra: "egyszerûen nem képes megtanulni, hogy rendesen kinyomja a rohadt fogkrémet abból a tetves tubusból." És ez törvényszerû...
offtopic
spekimen 2015 márc. 17. - 20:41:38
(444/751)
Most mi a baj?
Félreértettél, nem szeretem a leszbikusokat, mert õk sem kedvelnek engem - vagyis semmi esélyem náluk- és ez sérti a férfiúi hiúságomat :D
Akikrõl én beszéltem azok nem teljesen leszbikusok :D
offtopic
spekimen 2015 márc. 17. - 20:04:31
(443/751)
Így van, ha egy nõ tényleg megtapasztalja a "mennyek országát"onnantól nincs visszaút és teljesen kifacsar, egyre több és több kell neki (na akkor lépek le :D) de odáig el kell jutnom, hogy ezt megadjam neki :D.
De nem válaszoltál, mondjál valamit, valami hülyeséget
Roah 2015 márc. 17. - 19:30:26
(442/751)
Nem értek egyet veled. A sex, ha jól csinálod - és most nem gúnyból, vagy ilyesmibõl mondom -, ha élvezed, akkor legalább annyiszor eszedbe jut naponta, mint egy férfinek. Sõt! Egy nõ, ha bizalmat ad, és kap, gyakorlatilag bármire kapható, nincsenek határok, a nõi kreativitást és alaptulajdonságunkat, a kíváncsiságot, ami igen sajátos nemi kvalitásunk, egy jó sexuális kapcsolatban szinte kifogyasztani sem lehet. Nem viccelek! Nincs határ, állandóan a sexen járhat az agyad, szíved, hihetetlen élményekben lehet részed.
Egy nõnek az a dolga, hogy húzza egy férfi agyát, nem kérdés, húzza-húzza, ameddig csak bírja szusszal, de szívvel-lélekkel tegye.
Oly sokat beszéltek itt arról, milyenek legyenek a férfiak - hát a nõkkel mi a helyzet? Az itteni téma nem hím, hanem nõsténysoviniszta lassan, egyoldalú, és ebbõl fakad késõbb az, a férfi megunja, belefárad abba, hogy egy személyben ígérjen fele királyságot, medencét, jacht-kulcsot, ne merjen állandóan kefélni (?!), és ezekért az elvárásokért nem kap szinte semmit. Csak azt, milyennek kell lennie.
Hát ez nem éppen optimális megoldás - tudatosan, szerintem, ezt nem lehet szabályozni, talán csak úgy, hogy a férfi legyen férfi, de a nõ is nõ!
Az egyenrangúság óriási dolog! :)))) És komolyan mondtam neked: ha egyszer lesz olyan kapcsolatod, amit úgy élsz meg, mint az ezeregyéjszaka meséit, annyit fogsz kattogni a sexen, hogy magad is belepirulhatsz, és örülsz annak az aprócska ténynek, mekkora találmány az, hogy nem lát senki a fejedbe. ;)
offtopic
spekimen 2015 márc. 17. - 19:23:24
(441/751)
Nem tettem már így is eleget, hát mennyit jártatom itt a szám :D :D
Komolyra fordítva: nincs ellenemre, ha nõ hódít meg nõt(na az tényleg kihívás lenne :D ), csak ki ne hagyjanak a buliból :D
Roah 2015 márc. 17. - 19:19:05
(440/751)
Ezzel azért vitatkoznék, mert ez nem betegség az elvált nõk részérõl.Ez félelem. Félelem egy újabb csalódástól, félelem attól, mit rontott el, félelem attól, mit fog elrontani - barokkos túlzásnak tartom a "bosszú", illetve a "betegség" meghatározást, és ennek általánosítását.
Ez pusztán félelem.
A félelmet pedig lehet gyõzni; csak idõ kell hozzá.
Azzal viszont egyet értek, hogy megéri egy ilyen gyõzelmet kivárni.
offtopic
spekimen 2015 márc. 17. - 19:00:01
(439/751)
Így van, most jutottunk el a lényeghez. Ti nõk sokkal könnyebb helyzetben vagytok. Ti ha csak szétteszitek, azonnal akad 10 jelentkezõ aztán késõbb még több(teljesen mindegy a nõ külseje), míg nekünk mit meg kell tenni, hogy egy kis betevõhöz jussunk. :D
Nekünk nem elég kidobni a pecabotot, hanem még a csillagokat is le kell hozni az égrõl és ráakasztani, akkor talán lesz kapás. Én is mit össze "szenvedek" itt több-kevesebb sikerrel :D :D
És ezért övezi "tisztelet" a nagy kujonokat, mert tudnak valamit :D

De ezt ti nõk sose fogjátok megérteni. :D
offtopic
spekimen 2015 márc. 17. - 18:35:42
(438/751)
:D :D Jujj -úgy kell nekem :D
Na, akkor te még nem tapasztaltad a ......, pedig akkor bizony nem az ész számít, mert akkor-attól vesztitek el az eszeteket :D
offtopic
spekimen 2015 márc. 17. - 17:57:52
(437/751)
írigykedtek mi?
pedig, ha látnátok, akkor még jobban :D :D
offtopic
spekimen 2015 márc. 17. - 17:55:23
(436/751)
Most már nagyon kíváncsivá tettél. Neked valamilyen emberekkel foglalkozó szakmád van? Gondolok itt fõleg pszichológusra.
offtopic
cellasto 2015 márc. 17. - 17:54:51
(435/751)
inkább nyálas..az jobban illik rá :)
offtopic
eIemes 2015 márc. 17. - 17:49:43
(434/751)
szájhõs
eIemes 2015 márc. 17. - 17:49:04
(433/751)
Az elvált anyukák egyik betegsége, hogy ha nem a gyerekén, akkor jövendõbeli férfipartnerein torolja meg az elõzõtõl elszenvedett sérelmeket. Nem könnyû így párt találni -- de az okos (és belül erõs) férfi át tudja vészelni ezt az idõszakot. Mert esetleg megéri.

A belsõ tartás és a szilárd önbecsülés (szerintem) nem jár együtt erõszakba hajlóan domináns fellépéssel - sõt, az utóbbi inkább mintha rejteni próbálná a belül meglevõ hiányokat.
offtopic
spekimen 2015 márc. 17. - 17:45:21
(432/751)
Te vagy a következõ kiszemeltem és tudod miért? Szuperérzékeny szerint én ilyen vagyok, idézet szó szerint: "hogy itt minden nõt, aki egy fokkal is értelmesebb egy üveg kecsapnál, fûzi...szóval kis csélcsap..."

Szóval te is értelmesebbnek tûnsz egy üveg kecsapnál, ezért, "fûzni" szeretnélek. Mit szólsz mindehhez?