Téma: A szer

10/10
Roland75 okt. 14. 16:30:55 10/10
(8/68)
Akárhogy is de szerintem az év egyik legjobb filmje.
4/10
ihorvath74 okt. 13. 18:27:44 4/10
(7/68)
Hát.. persze, nehéz megöregedni, nehéz elengedni. Van aki semmit nem tanul, és lenyomná tökugyanazt is elölről. Meg persze a fiatalkori énem tuti lefaragott valamit az időskoriból.
Nagy kínkeserv árán tudok beleerőszakolni valami koncepciót, de sajnos lötyög.

Az még sértő is, hogy visszaidéz jelenetet, hátha a néző nem.emlékszik... talán az író-rendező felejtette el picit, hogy mit is akart mondani.

A hang és a fényképezés sematikus, de profi, erre jár pár pont.
10/10
Citizenx okt. 13. 14:33:03 10/10
(6/68)
Társadalom kritika főleg azoknak akik nem képesek elfogadni hogy öregszik az ember (persze a média ezt sugallja minden percben, vedd meg ezt vedd meg azt és akkor -20 év) és nem fogják fel hogy 60+ évesen is rengeteg szépséget tartogat az élet. Nem csak a ránctalan feszes bőr és hibátlan mellek számítanak. A végén egy kicsit átcsap a "hullajó" vérmennyiségébe, de kellenek az ilyen -kicsit beteg- filmek. Amúgy Demi pont olyan 60-as aki még mindig brutál jól néz ki.
10/10
glomgold@freemail.hu okt. 13. 04:32:40 10/10
(5/68)
Emberek! Ti szerintem NEM értitek mi az a GROTESZK ábrázolásmóddal előadott társadalom kritika... Kafka forog a sírjában... A XX. századi irodalom egyik legnagyobb alakjának jelmondata a film legfontosabb megfejtése, a milliónyiból (tele utalásokkal és áthallásokkal, félelmetes!!), keressetek rá nyugodtan: "My 'fear' is my substance and probably the best part of me." ~ Lételemem/LÉNYegem a félelmem, ami feltehetőleg önmagam legjobb változata... ugye így megvan mostmár? és Tessék elolvasni újra a Metamorfózisát(!!), úgy tudom még kötelező, ma is, szerencsére... és rácsodálkozni... hogy úúú... mostmár értem!! ... :( ...dehát Nektek nem csak a literatúra nem való, de a kórboncoki szakma sem, pedig az is egy etikus emberi tevékenység(legjobb haverom egy boncmester, és neki is van szíve, még akkor is ha néha csecsemőével is találkozik!), ami nélkül nem lenne egyáltalán anatómiai ismeretünk... és modern orvostudomány sem! dehát vérezne Fargeat szíve is, lehet, ha látná milyen közönség fogadja a műalkotását itthon. Szomorú... :(
5/10
motoreger1 okt. 12. 19:54:39 5/10
(4/68)
Most néztem meg. Még mindig kavarognak bennem a gondolatok (és a gyomrom). A film első részét kicsit unalmasnak, vontatottnak találtam. A közepét érdekesnek és látványosnak, az utolsó 15-20 percet pedig gyomorfogatónak. Ez kár volt a végére. A történet maga jó volt, de nagyon eltúlozták a befejezést. Kell egy pár nap mire törlődik a memóriámból. :-)
Monika_1983 okt. 11. 20:32:12
(3/68)
Undorito, minosethetetlen ,bugyuta maszlag. Egy gyenge zombi film szintjet se uti meg. Pedig lattam mar nehany gyomorforgato filmet( Emberi szazlabu, Szerb film) De ez a szer meg azoktol is gyengebb....
6/10
Sweet-But-Psycho okt. 05. 13:49:48 6/10
(2/68)
SPOILER LEHET:
Inkább morbid, mint sokkoló.
Inkább paródia, mint testhorror.
Inkább szimbolikus, mint realisztikus.
Inkább elnagyoltak a karakterek, mint kidolgozottak.
Inkább egy rossz ripacsnak tűnik a filmben Dennis Quaid, mint filmszínésznek.

Demi viszont jó.

A film erős közepes...
10/10
glomgold@freemail.hu szept. 27. 07:27:18 10/10
(1/68)
Hát nah... értem én a koncepciót, de ha eme film végifejletének - játsszunk el a gondolattal kicsit! - hogyha valahogy mégiscsak van(!) némi valóság alapja, akkor szerintem nem feltétlenül az oltásellenes-kontósoktól kell tartania a jövő nemzedékeinek... hanem az ilyesmi sorsunktól!! :D ...Apropó... érdekelne egy biológus véleménye is a megtekintést követően, mit gondol, vajon jöhet olyan fertőzés vagy szándékos génmanipuláció (pl. akár életmeghosszabbítás vagy gyógyítási szándékkal), ami elviheti az emberi evolúciót ebbe a - nem feltétlenül kellemes - irányba...? ;) :D