napraforgó 2016 aug. 10. - 10:37:02
(78/118)
Nem jó, ha túl sok felbérelt valaki van, akkor azok is veszélyt jelenthetnek késõbb (zsarolás). Ott van az az orvos - én nem emlékszem, hogy ez ugyanaz a valaki lenne, mint a nõgyógyász-szülész, aki mérgezte Clarát a "német étrenddel", vagy másik. Mindenesetre nekem elég gyanús, hogy Trentoban, ami annyira nagyváros mégse lehetett, külön elmegyógyintézet, meg más célú szanatórium is lett volna. És csak úgy hurcibálták oda a "hisztériás" úrhölgyeket tucatjával, hogy megérje fenntartani, mûködtetni.
Ha még az erdõben lévõ leselkedõ valakit is felbérelték..., akkor azon a vidéken túl sok romlott, bûnözõ hajlamú ember élt. Én ezt nem tartom valószínûnek. Szerintem a nénike, meg az unokabáty mindent maga intézett, amit lehetett, nem kellettek a tanúk. Talán az orvos az egyetlen, akit meg kellett fizetni, azt nem tudták maguk intézni.
Gondolom a végén minden kiderül és a gonoszok elnyerik méltó büntetésüket. Az ilyen romantikus történetek errõl szoktak szólni.
netticicaadacs 2016 aug. 10. - 10:18:26
(77/118)
Ebben lehet valami,hacsak nem felbéreltek valakit. Úristen! Meddig mennek ezek el? Ha sikerülne a tervük vajon Aurora-t is kinyírnák?
napraforgó 2016 aug. 10. - 09:53:42
(76/118)
Én az unokabátyra, Cornélióra tippelek. Elég gyakran járkál õ is a San Leonardora, vadászgat az erdõben, ismeri a környéket. Ki másnak lenne az érdeke, ha nem neki, meg az anyjának?
netticicaadacs 2016 aug. 10. - 09:02:25
(75/118)
Valószínûleg tényleg azt akarja,csak sajnos Clara elõbb jön rá. Van valakinek sacca,arra,hogy ki üldözi a lányt?
napraforgó 2016 aug. 10. - 08:54:03
(74/118)
Adelaide néni alighanem arzénnal kezelt tejecskét adagol Clarának, mert mindig akkor lesz rosszabbul, amikor megissza. Guido naná, hogy nem õszinte hozzá, hisz bõven van mit takargatni a múltjában. Ludovicot szinte biztos, hogy az õ párizsi "barátja" ölte meg, aki idõnként felbukkant pénzért zsarolva õt. Nyilván nem Guidot találta meg a gyárban, hanem az üzlettársát (mellesleg Ludovico volt, aki legutóbb kifizette és megegyezett vele, hogy sohasem jön vissza), így hát õt rabolta ki és ölte meg, mert ellenállt.
Clara túl gyenge a mérgezés miatt, hogy ellenálljon és amúgy is bizonytalan Guido szerelmében, hisz a férfi nem õszinte és bizony elég félreérthetõen viselkedik a bárónéval szemben is. De azért remélem, hogy valahogy csak magához tér és kijátsza a sarlatán orvost, aki Adelaide kezére játszik.
Matteo meg nem tud segíteni,hisz Clarát elzárják elõle és most már a birtokon is lázonganak a parasztok.
Én arra tippelek, hogy majd valamikor a vége felé csak kiderül, hogy testvérek, az a zárdafõnök asszony sokat tudhat. Nyilván azt is tudja, hogy hogyan is kerül Matteo a zárdába az apácákhoz, ki hozta annak idején. Talán akkor már össze lehet rakni a történteket.
Guido a terhesség alatt is kihozta Clarát a kórházból, remélem most is rájön, hogy a feleségének nem tesz jót a "kezelés" és megszünteti.
Amúgy meg nem is értem, mi a fenének laknak õk még mindig egy fedél alatt? Vagy nekik lellett volna elköltözni, vagy ami természetesebb, Adelaide nénit kellett volna kipaterolni a fiával együtt. Nem igaz, hogy egy jól menõ ügyvéd - annak mondják Corneliót - ne tudna házat venni, vagy bérelni magának, meg az anyjának.
netticicaadacs 2016 aug. 10. - 08:28:49
(73/118)
"Clara élete romokban",de ezt leginkább magának és hites urának köszönheti. Ha kommunikálnak nem lett volna ilyen egyszerû éket verni közéjük. Guido nem csalja,ezt honnan szedted? A nõ akaszkodik rá,hogy úgy látszon. A fickó vedel,mint a gödény,nem csoda,hogy szétcsúszott. Jól érzi,hogy köze van a társa halálához,szerintem a múltja köszönt vissza. Lehet,hogy bepánikolt,de az a pofon tényleg durva volt. Nagyon sokat kell még fejlõdnie ahhoz,hogy felnõljön,bár ez talán a kor hibája is.
Clarának egy csepp esze sincs. Lazán hagyja,hogy visszavigyék ahhoz a dokihaz,aki a lányát is kishíján kigyilkolta belõle. A módszer most is ugyanaz. Undorító.
Ne rménykedj,nem azért került intézetbe,hogy segítsenek rajta,de így járt a legjobban.
malvinkicska 2016 aug. 10. - 07:32:35
(72/118)
Clara élete teljesen romokban, Guido csalja, a nagynéni, meg titokban olyan italt ad ami okozza ezeket a rosszul léteket, szemetek fiastól aza szegény nõ teljesen egyedül, mert nem engednek senkit a közelébe, Mate is csak alig tudott beszökni. Cornelio azon mesterkedik, hogy Guido is csõdöt mondjon a vállalkozásában, Clara most egy elme gyógyintézetben, itt biztos rájönnek mitõl voltak a rosszul létek, nagyon szeretném.
malvinkicska 2016 aug. 10. - 07:32:34
(71/118)
Clara élete teljesen romokban, Guido csalja, a nagynéni, meg titokban olyan italt ad ami okozza ezeket a rosszul léteket, szemetek fiastól aza szegény nõ teljesen egyedül, mert nem engednek senkit a közelébe, Mate is csak alig tudott beszökni. Cornelio azon mesterkedik, hogy Guido is csõdöt mondjon a vállalkozásában, Clara most egy elme gyógyintézetben, itt biztos rájönnek mitõl voltak a rosszul létek, nagyon szeretném.
malvinkicska 2016 aug. 09. - 10:36:13
(70/118)
Az újságban is két rész szerepel és a jövõ héten is kettõ.
napraforgó 2016 aug. 09. - 07:21:27
(69/118)
A port.hu-n úgy látom, hogy ma 2 részt adnak le!
10/10
syuzi 2016 aug. 03. - 18:41:28 10/10 Előzmény malvinkicska
(68/118)
Én is nagyon szeretem az olasz sorozatokat:) A fátyolos hölgyet is nagyon szeretem:) Jó volt nagyon a tegnapi rész is jõvõ héttõl már dupla rész lesz:)
napraforgó 2016 júl. 28. - 06:18:48
(67/118)
Igen, csak arra akartam rámutatni, hogy amit Guido elmondott a társának, az nem a teljes igazság. Szerintem fontos lehet az is, amit elhallgatott.
malvinkicska 2016 júl. 27. - 20:08:43
(66/118)
Guido ennyit mondott el bõvebb részleteket nem tudni az elõzõ életérõl, nagy szoknya pecér ahogy látom, biztos sok mindenre képes, de lehet tévedek, csak úgy játszadozom a gondolattal. Az Olaszok elég jó sorozatokat készítenek és nem is olyan hosszú, mert lényegre törõek.
10/10
syuzi 2016 júl. 27. - 17:34:16 10/10 Előzmény ildimix
(65/118)
Clara és Matteo ikrek
Clara és Guido kezdenek eltávolodni egymástól sajnos:(

Nagyon jó volt a tegnapi rész is:)
napraforgó 2016 júl. 27. - 12:51:44 Előzmény malvinkicska
(64/118)
Azért azt nem említette Guido, hogy álnéven élt Párizsban. Lehet, hogy azért, hogy ha az apja keresteti, ne találja meg. És az elsõ feleség öngyilkossága sem volt azért olyan egyértelmû. Még ha nem is Guido dobta ki az ablakon, lehetett az valami haragosa, hitelezõje is. És az asszonyka természetérõl se tudunk semmit, mi van, ha szeretõje volt?
Mi van, ha Guido zsarolója mégis felbukkan a jövõben? Nincs rá garancia amíg él....
malvinkicska 2016 júl. 27. - 09:26:01
(63/118)
A tegnapi részben elmondta Guido, hogy volt a házassága, és a volt felesége öngyilkos lett.
Azt látom , hogy Guido nem egy hûséges típus szereti a változatosságot, mert most a Bárónõvel is kezdett flörtölni, csak megjött a levél Claratól.
kovaka05 2016 júl. 23. - 07:54:00
(62/118)
Olaszul néztük végig. Hat részes a sorozat, nálunk lett 12 belõle. Happy end is lesz, megnyugtatlak.
netticicaadacs 2016 júl. 20. - 18:47:12
(61/118)
Na ja olaszok. :) A törökökrõl már nem mindig mondható el ugyanez.
netticicaadacs 2016 júl. 20. - 18:46:18
(60/118)
Ez lemaradt.
netticicaadacs 2016 júl. 20. - 18:45:41
(59/118)
Fix,hogy a fickó szerelemes.

Spoiler

Bár tipikus szappanopera fogás,hogy elég egy hajfesték,meg egy minimális álca,ahhoz,hogy a hullaszerelmes férj ne ismerje fel élete szerelmét! :)

Spoiler