Az aktuális rész ismertetője: A Körhinta mai adásának első felében Békéscsabára látogattunk, az ország legnagyobb kolbászfesztiváljára és disznóvágására. A Körhinta stábja nem csak, hogy minden mozzanatnál jelen volt, de emberfeletti kísérletet tett a kolbászból történő malac készítésre, annak érdekében, hogy mindenki számára jól végződjön a nap. A happy end után egy nem kevésbé véres történettel folytatódik a műsor. Szentendrére utazunk tovább, hogy körüljárjuk a Halloween elméleti és gyakorlati oldalát. Lesz fáklyás felvonulás, készítünk töklámpást, tüzet gyújtunk, maszkot festünk, elmélkedünk élet és halál kérdésein, a szellemeken, a túlvilágon, de mindezt nagyon is evilági szórakozások közepette.
A műsor ismertetése: A Magyar Televízió fesztiváljáró kulturális- és gasztroműsora hétről-hétre orientálja a nézőket a legaktuálisabb, legszínesebb és legizgalmasabb vidéki és budapesti kulturális eseményekről. Az adásokban nem feledkezünk el a kulináris örömökről sem. A vásári forgatagoktól a kifinomult színházi előadásokig körbe-körbe forog a hinta, fesztiválkalauzaink mindenhol jelen lesznek.
Hozzászólások