A televíziós főzés hercegnője egy új sorozattal tér vissza a képernyőre, hogy emlékeztessen bennünket arra, hogyan is rabolta el a szívünket. A tőle megszokott természetességgel és elegáns egyszerűséggel felvértezve ezúttal is fogások armadájával teríti be az ebédlőasztalunk, hogy éjszakánként rá-rájárva degeszre tömhessünk magunkat. Nigella egy személyben testesíti meg a főzés és az ételek elfogyasztásának örömét, visszadva a kötelességből tűzhely fölött töltött órák miatt elvesztett életkedvet. Tartson Nigellával és tűzze zászlajára új mottóját: Főzni jó!
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
vino-et-veritas
2013 márc. 20. - 13:30:43
Na, azért az durva, amikor "beugrik" a kedvenc zöldségeséhez passió-gyümölcsért, a halashoz egy kis friss lazacért vagy a közeli henteshez olyan minõségû (de ott "közönséges") marha- vagy birkahúsért, amilyenrõl itt csak álmodni lehet. Nem beszélve a jobb "sarki fûszeresnél" beszerezhetõ egzotikus fûszerekrõl, stb...
Bár minden részt nem láttam tõle, de egy korai adásban egy "magyarosnak" gondolt szendviccsel nagyon mellétrafált (már, ahogyan õ azt elképzelte). Ilyet, így itthon szerintem senki sem készít, s nem is eszik - krémsajt + meggydzsem + szénfekete köményes kenyér. (Most látom, hogy a neten is fenn van a video.)
Ettõl függetlenül szórakoztató amit csinál és néha mi is próbálkozunk az egyszerûbb, "kelet-európai" változatokkal...
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások