Az Angliában élő híres séf és étterem-tulajdonos, Yotam Ottolenghi Izraelben nőtt fel, ezért természetes, hogy receptjeiben a közel-kelet varázslatos ízeit részesíti előnyben. Főzőtudományának érdekessége, hogy Ottolenghi nem vegetáriánus, de viszonya a zöldségekkel mégis felettébb különleges. Ebben a négyrészes sorozatban Marokkó, Tunézia, Törökország és természetesen Izrael gasztronómiai titkaiba kukkanthatunk be Yotam segítségével!
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások